Ao no Exorcist :
شروع انیمه انقدر قشنگه که به جرات میگم یکی از بهترین شروع ها رو تو ادوار انیمه ها داره ، مخصوصا تم کلیسا و صلیب و جو حاکم بر اون که شخصا حس خاصی همیشه نسبت بهش داشتم . انیمه دقیقا روی لبه تیغ راه میره یعنی هنوز معلوم نیست یه اثر عالیِ اونطور که نشون میده یا یه داستان تکراری و کلیشه ای ، هنوز اون درون مایه اصلی خودش رو رو نکرده اما همونطور که خیلی ازش خوشم میاد یه حسی بهم میگه با یه کارِ سـاده رو به رو هستیم که فقط رنگ و لعاب زیبایی داره بعلاوه Ending انیمه رو هم خیلی دوست دارم اون مسافتی که میریم تا به شمشیر شخصیت اصلی میرسیم خیلی قشنگ کار شده ( به غیر آهنگـش)
در کل تنها کاری که میشه کرد صبر کردن ـه ...
منم Gosick رو شروع خواهم کرد، به توصیه ی دوستان.
اگر کسی چیزی از Dog Days و Nichijou دیده، یه نظری درباره اش بده. تو این لیست، که یه نظرسنجی از کاربران برای انیمه های بهاره هست، بعد از Iroha و Ano Hana سوم و چهارمن. من خودم در مورد Nichijou تعریف زیاد شنیدم و احتمالا شروعش می کنم ولی اونیکی رو نه.
یه انیمه ی دیگه هم به اسم Toriko در حال پخش هست که میگن جو و داستان و کاراکتراش خیلی شبیه One Piece هست، ولی با تم آشپزی!! اصلا قبل از اینکه پخش اصلی شروع بشه، یه اپیسود Crossover با وان پیس داشته. اینم یه عکس از توریکو در کنار .... معرف حضور همه هست دیگه.
----------------------------
قسمت 4 از Ano Hana رو هم دیدم. به نظر من مثل قسمت سومش عالی بود. کلا خیلی این انیمه خوب پیش میره. این فن ساب gg هم خیلی باحاله و عالی ساپورتش میکنه. گذاشتن نسخه 720p به ساعت هم نمیکشه
---------------------------
OVA های FMAB هم ملاحظه شد. The Blind Alchemist چرت و پرت بود و اصلا ارزش نگاه کردن نداشت. یعنی چیزی رو از دست نمیدین اگه نبینین. Simple People موضوع ساده ای داشت ولی باحال بود. تیکه های طنز خیلی خوبی داشت. بخصوص اگه مثلا بعد از تموم شدن خود انیمه یکی دلش برای قسمت های اول و طنز بچه گانه تر اد و آل تنگ بشه خیلی خوبه. Tales of Master هم بد نبود. بد نیست که دیده بشه.
خب امروز قسمت 16 ام Gosick رو دیدم و به نظرم تازه داره هسته اصلی داستان شکل میگیره و به اوج میره
دوستان یه چن تا انیمی باحال معرفی کنن واسه ما تازه کارها
البته دث نوت و ناروتو رو دیدم الانم دارم کد گیس سیزن اولشو دانلود میکنم و میخوام سیزن دو شو هم حتما نگا کنم طبق دستور یکی از دوستان
فقط گرافیکش چشم نواز باشه درام هم نباشه
Kiba
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
Ayashi no Ceres
Ga-Rei: Zero
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves
Gunslinger Girl
K-ON
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
Shigurui: Death Frenzy
True Tears
Love Hina
The Mightiest Disciple-Kenichi
Casshern Sins
Valkyria Chronicles
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin
من که اکثرا 90 مگی رو میگیرم :d از بس عجله دارم برای دیدن :d
راستی مثلا این که میگند 90 مگی 720P هست چقدر با 200 و خورده ای مگیش تو کیفیت فرق داره ؟ :d اصلا فرقی داره ؟ :d (قاعدتا باید داشته باشه :d )
تیم اینکودر ِ DarkLegends بهترین گروه توی زمینه Encode کردن انیمه ها هستش. به طوری که شما فرق وان پیس 90 مگی ِ Yibis با اصلش که 300 مگه رو امکان نداره بفهمی.راستی مثلا این که میگند 90 مگی 720P هست چقدر با 200 و خورده ای مگیش تو کیفیت فرق داره ؟ :d اصلا فرقی داره ؟ :d (قاعدتا باید داشته باشه :d )
فقط
بقیه ول معطلی!
Basiliskپوشه ی Plan to Download ام داره زیادی شلوغ میشه و بخاطر انیمه ی بلند D.Gray-Man هستش که تمام حجم ترافیکی ام رو گرفته.
میخوام هرچه سریعتر پروندش رو تموم کنم و دوباره برم سراغ انیمه های کوتاه...که لیست ام رو کوچکتر کنم.
اینها (لیست زیر در اسپولیر) رو مد نظر دارم، ممنون میشم که دوستان نظر بدند که کدوم رو دیدند و واقعاً ارزش دانلود رو دارند.
Code:Kiba Basilisk Canaan Karas kimi ni todoke toradora minami-ke Night Head Genesis Occult Academy Pandora Hearts Paranoia Agent Seitokai Yakuindomo shinrei tantai yakumo Texhnolyze Fate Stay Night Serial Experiments Lain Shounen Onmyouji Ayashi no Ceres Ga-Rei: Zero Skip Beat Kino's Journey Ichigo Mashimaro House of Five Leaves Gunslinger Girl K-ON High School of the Dead El Cazador de la Bruja Shigurui: Death Frenzy True Tears Love Hina The Mightiest Disciple-Kenichi Casshern Sins Valkyria Chronicles Darker than BLACK Soul Eater Vampire Knight Karin
دادا من این انیمه Pandora Hearts رو دیدم و خیلی قشنگ بود !Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
Ayashi no Ceres
Ga-Rei: Zero
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves
Gunslinger Girl
K-ON
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
Shigurui: Death Frenzy
True Tears
Love Hina
The Mightiest Disciple-Kenichi
Casshern Sins
Valkyria Chronicles
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin
اونایی که من دیدم و به نظرم ارزش داره. قرمزه که هم عملا دستور و اعلام میکنم اگه نبینی به دنیای انیمه باز ها تعلق نداری !