Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Ao no Exorcist :

شروع انیمه انقدر قشنگه که به جرات میگم یکی از بهترین شروع ها رو تو ادوار انیمه ها داره ، مخصوصا تم کلیسا و صلیب و جو حاکم بر اون که شخصا حس خاصی همیشه نسبت بهش داشتم . انیمه دقیقا روی لبه تیغ راه میره یعنی هنوز معلوم نیست یه اثر عالیِ اونطور که نشون میده یا یه داستان تکراری و کلیشه ای ، هنوز اون درون مایه اصلی خودش رو رو نکرده اما همونطور که خیلی ازش خوشم میاد یه حسی بهم میگه با یه کارِ سـاده رو به رو هستیم که فقط رنگ و لعاب زیبایی داره بعلاوه Ending انیمه رو هم خیلی دوست دارم اون مسافتی که میریم تا به شمشیر شخصیت اصلی میرسیم خیلی قشنگ کار شده ( به غیر آهنگـش)

در کل تنها کاری که میشه کرد صبر کردن ـه ...

با سلام به همه دوستان
راسیتش من زیاد عادت ندارم تو این تاپیک پست بدم ولی تو این چند روزه یک کار بسیار زیبا رو تموم کردم که خیلی بهم چسبید حتی از بسیاری از انیمه های بزرگ و اسم و رسم دار که تو این فصل هم دیدم برام زیباتر بود که شاید خیلی برگرده به سبک و سلیقه و احساسات شخصی من به هر حال به کلیه دوستانی که Fate Stay Night رو ندیدن شدیدا توصیه میشه این انیمه فوق العاده زیبا رو از دست ندید(البته این انیمه ماله 2006 هست و کار جدیدی محسوب نمیشه ولی من به دلایلی نتونستم تا الان اون رو ببینم) ! شروع این انیمه یکم کلیشه ای هست ولی رفته رفته جا میفته و تا آخر روند رو به رشدش رو ادامه میده و در پایان هم با یک پایان mind blowing !! خیلی خاطره انگیز تموم میشه ! واقعا این انیمه بنظر شخصی من از بسیاری از جهات مثل موسیقی و شخصیت پردازی و بالانس صحنه ها بین کمدی و Action تکمیله !
راستی یادم رفت بگم آهنگساز این انیمه آقای Kenji Kawai هست که یکی از آهنگسازان مشهور ژاپن هست. پیشنهاد میکنم همتون این آهنگ رو دانلود کنید! بنام Kodoku Na Junrei
http://dc121.4shared.com/img/53960718/92329d12/dlink__2Fdownload_2FG0FsGkrN_3Ftsid_3D20110509-025434-682f8391/preview.mp3
راسیتش این یکی رو هم دلم نیومد نزارم !اسم این آهنگ هم Kishi Ou no Hokori هست
http://dc100.4shared.com/img/54046252/ad431019/dlink__2Fdownload_2Ff5ButKbe_3Ftsid_3D20110509-040525-1457fbd0/preview.mp3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Konami
دوستان یه چن تا انیمی باحال معرفی کنن واسه ما تازه کارها
البته دث نوت و ناروتو رو دیدم الانم دارم کد گیس سیزن اولشو دانلود میکنم و میخوام سیزن دو شو هم حتما نگا کنم طبق دستور یکی از دوستان
فقط گرافیکش چشم نواز باشه درام هم نباشه

Ao no Exorcist :

شروع انیمه انقدر قشنگه که به جرات میگم یکی از بهترین شروع ها رو تو ادوار انیمه ها داره ، مخصوصا تم کلیسا و صلیب و جو حاکم بر اون که شخصا حس خاصی همیشه نسبت بهش داشتم . انیمه دقیقا روی لبه تیغ راه میره یعنی هنوز معلوم نیست یه اثر عالیِ اونطور که نشون میده یا یه داستان تکراری و کلیشه ای ، هنوز اون درون مایه اصلی خودش رو رو نکرده اما همونطور که خیلی ازش خوشم میاد یه حسی بهم میگه با یه کارِ سـاده رو به رو هستیم که فقط رنگ و لعاب زیبایی داره بعلاوه Ending انیمه رو هم خیلی دوست دارم اون مسافتی که میریم تا به شمشیر شخصیت اصلی میرسیم خیلی قشنگ کار شده ( به غیر آهنگـش)

در کل تنها کاری که میشه کرد صبر کردن ـه ...

اره، باید صبر کرد که شخصیت پردازی تکمیل تر بشه و داستان بیشتر شکل بگیره.
فقط امیدوارم که کلیشه ای نشه، چون تا الان کشش متوسطی داشته و Base ـش قوی نبوده.

منم Gosick رو شروع خواهم کرد، به توصیه ی دوستان.
اگر کسی چیزی از Dog Days و Nichijou دیده، یه نظری درباره اش بده. تو این لیست، که یه نظرسنجی از کاربران برای انیمه های بهاره هست، بعد از Iroha و Ano Hana سوم و چهارمن. من خودم در مورد Nichijou تعریف زیاد شنیدم و احتمالا شروعش می کنم ولی اونیکی رو نه.
یه انیمه ی دیگه هم به اسم Toriko در حال پخش هست که میگن جو و داستان و کاراکتراش خیلی شبیه One Piece هست، ولی با تم آشپزی!! اصلا قبل از اینکه پخش اصلی شروع بشه، یه اپیسود Crossover با وان پیس داشته. اینم یه عکس از توریکو در کنار .... معرف حضور همه هست دیگه.
vlcsnap-2011-04-08-12h17m42s206-533x300.jpg

----------------------------
قسمت 4 از Ano Hana رو هم دیدم. به نظر من مثل قسمت سومش عالی بود. کلا خیلی این انیمه خوب پیش میره. این فن ساب gg هم خیلی باحاله و عالی ساپورتش میکنه. گذاشتن نسخه 720p به ساعت هم نمیکشه:دی
---------------------------
OVA های FMAB هم ملاحظه شد. The Blind Alchemist چرت و پرت بود و اصلا ارزش نگاه کردن نداشت. یعنی چیزی رو از دست نمیدین اگه نبینین. Simple People موضوع ساده ای داشت ولی باحال بود. تیکه های طنز خیلی خوبی داشت. بخصوص اگه مثلا بعد از تموم شدن خود انیمه یکی دلش برای قسمت های اول و طنز بچه گانه تر اد و آل تنگ بشه خیلی خوبه. Tales of Master هم بد نبود. بد نیست که دیده بشه.

از Gosick پشیمون نمی شی، هر چی جلوتر میره داستان پیچیده تر میشه.

Nichijou چشمم رو چند وقتی هست گرفته، از اون کارهای فانتزی slice of life میزنه که برای سرگرم شدن خوبه. کلاً آدامس خوبی میزنه.

به نظرم Toriko کار زیاد جون داری نیست و کار متوسطی هستش، حتی Crossover رو با وان پیس نگاه نکردم.

دارم دیوانه ی FMAB میشم، Base داستانی قوی داره و اوایلش کمی با نوع طنزش مشکل دارم ولی الان دیگه بهش عادت کردم و باهاش حال میکنم.

خب امروز قسمت 16 ام Gosick رو دیدم و به نظرم تازه داره هسته اصلی داستان شکل میگیره و به اوج میره

منم دیشب 16 ـش رو دیدم

قسمت 16 Gosick
تازه خط مشی داستان داره مشخص میشه، خیلی دوست دارم بیشتر در مورد مادرش بودنم...احساس میکنم با یک پایان خیلی سریع، باید رو به رو بشیم

دوستان یه چن تا انیمی باحال معرفی کنن واسه ما تازه کارها
البته دث نوت و ناروتو رو دیدم الانم دارم کد گیس سیزن اولشو دانلود میکنم و میخوام سیزن دو شو هم حتما نگا کنم طبق دستور یکی از دوستان
فقط گرافیکش چشم نواز باشه درام هم نباشه

اگر بدنبال یک انیمه ی بلند و ادامه دار هستی که مثل آواتار و امضات باشه (شمشیری و بزن بزن) انیمه ی بلند Bleach که 320 قسمت ـش پخش شده گزینه ی خوبی هستش و از نظر صحنه های سینمایی، خوب کار شده. زیاد هم احساسی نیست و درگیری کمی برات بوجود میاره.

انیمه ی دیگه ای که خودم الان دارم نگاهش میکنم (قسمت 26) و حسابی خوشم امده و جزء کارهای موفق و با امتیاز خوب هستش، FullMetal Alchemist BrotherHood ـه که با 64 قسمت و سه تا OVA تموم شده، و به اون چیزی که میخوای میخوره.

پوشه ی Plan to Download ام داره زیادی شلوغ میشه و بخاطر انیمه ی بلند D.Gray-Man هستش که تمام حجم ترافیکی ام رو گرفته.
میخوام هرچه سریعتر پروندش رو تموم کنم و دوباره برم سراغ انیمه های کوتاه...که لیست ام رو کوچکتر کنم.

اینها (لیست زیر در اسپولیر) رو مد نظر دارم، ممنون میشم که دوستان نظر بدند که کدوم رو دیدند و واقعاً ارزش دانلود رو دارند.

Code:
Kiba
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
 Ayashi no Ceres
Ga-Rei: Zero
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves 
Gunslinger Girl 
K-ON 
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
Shigurui: Death Frenzy
True Tears 
Love Hina
The Mightiest Disciple-Kenichi
Casshern Sins
Valkyria Chronicles 
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin

این هـاریبل چقدر دیر Ao no Exorcist رو بیرون میده ، بر عکس gg ...
وان پـیـس رو هم خسته شدم بس که 360p گرفتم ، نسبت به حجم کیفیت اصلا ارزش نداره . 720p رو هم که سیستمم نمیکشه ... خلاصه 480p که زود جایی ریلیز کنه رو سراغ دارین ؟

من که اکثرا 90 مگی رو میگیرم :d از بس عجله دارم برای دیدن :d
راستی مثلا این که میگند 90 مگی 720P هست چقدر با 200 و خورده ای مگیش تو کیفیت فرق داره ؟ :d اصلا فرقی داره ؟ :d (قاعدتا باید داشته باشه :d )

من که اکثرا 90 مگی رو میگیرم :d از بس عجله دارم برای دیدن :d
راستی مثلا این که میگند 90 مگی 720P هست چقدر با 200 و خورده ای مگیش تو کیفیت فرق داره ؟ :d اصلا فرقی داره ؟ :d (قاعدتا باید داشته باشه :d )

داشتنش که داره ولی زیاد چشمگیر نیست البته بستگی داره کی تبدیلش کرده باشه بعضی از کارا رو میبینی واقعآ عالی تبدیل شده بعضی از کار ها صدا و تصویر با هم همخونی نداره بقیش بماند :d

تیم اینکودر ِ DarkLegends بهترین گروه توی زمینه Encode کردن انیمه ها هستش. به طوری که شما فرق وان پیس 90 مگی ِ Yibis با اصلش که 300 مگه رو امکان نداره بفهمی.

پوشه ی Plan to Download ام داره زیادی شلوغ میشه و بخاطر انیمه ی بلند D.Gray-Man هستش که تمام حجم ترافیکی ام رو گرفته.
میخوام هرچه سریعتر پروندش رو تموم کنم و دوباره برم سراغ انیمه های کوتاه...که لیست ام رو کوچکتر کنم.

اینها (لیست زیر در اسپولیر) رو مد نظر دارم، ممنون میشم که دوستان نظر بدند که کدوم رو دیدند و واقعاً ارزش دانلود رو دارند.

Code:
Kiba
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
 Ayashi no Ceres
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves 
Gunslinger Girl 
K-ON 
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
True Tears 
Love Hina
Casshern Sins
Valkyria Chronicles 
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
Ayashi no Ceres
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves
Gunslinger Girl
K-ON
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
True Tears
Love Hina
Casshern Sins
Valkyria Chronicles
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin

اونایی که من دیدم و به نظرم ارزش داره. قرمزه که هم عملا دستور و اعلام میکنم اگه نبینی به دنیای انیمه باز ها تعلق نداری :دی!

• Like
Reactions: Police _ 110
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
toradora
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Fate Stay Night
Serial Experiments Lain
Shounen Onmyouji
Ayashi no Ceres
Skip Beat
Kino's Journey
Ichigo Mashimaro
House of Five Leaves
Gunslinger Girl
K-ON
High School of the Dead
El Cazador de la Bruja
True Tears
Love Hina
Casshern Sins
Valkyria Chronicles
Darker than BLACK
Soul Eater
Vampire Knight
Karin

اونایی که من دیدم و به نظرم ارزش داره. قرمزه که هم عملا دستور و اعلام میکنم اگه نبینی به دنیای انیمه باز ها تعلق نداری :دی!
دادا من این انیمه Pandora Hearts رو دیدم و خیلی قشنگ بود !

منتها این ادامه ای چیزی نداره ؟ یا باید بشینم دوباره ببینمش ؟ کلی سوال ناجواب واسم مونده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or