Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من دیشب نشستم قسمت پنجم Ano Hana رو دیدم.
خواستم بگم اینو از دست ندید. نه به عنوان یکی از بهترین ها ی این فصل، بلکه به عنوان یک نمونه ی درام بسیار عالی. تازه داستان گسترش پیدا کرد!

دیشب FullMetal Alchemist BrotherHood رو تموم کردم و میتونم بگم یکی از کارهای شونین بسیار قشنگ و با رنک عالی بودش.

متن پنهان برای کسانی که انیمه رو کامل دیدند.
پایان انیمه خُوش بودش و برای من که از happy ending متنفرام، جای برای صحبت کردن نیست ولی راضی از پای انیمه بلند شدم و جالب تموم شد. دوست داشتم بیشتر تاثیر اون دیالوگ های پایانی "اد" رو تو پایان کار ببینم.

درسي بدون درد بي معنيه
به خاطر اينکه هيچکس بدون اينکه چيزي قرباني کنه هيچي بدست نمياره
اما با تحمل اون درد و غلبه کردن بهش، قدرتمند ميشي، قلبي بزرگ بدست مياري
يه قلب تمام فلزي

بگذریم ولی با مرگ بعضی از همونکلوس ها حال کردم بخصوص Envy و King Bradley

در مورد FullMetal Alchemist BrotherHood

این Envy که کفر من رو در اورده بود! دقیقا حس موستانگ رو داشتم! :d
ولی این برادلی خیلی خفن بود! باهاش حال کردم شدید! ابهت خفنی داشت! بین همونکلوس ها برادلی و گریید خیلی بهم حال دادن! :d
آقا خلیل حالا که این انیمه رو دیدید میتونید چیزی تو این مایه ها معرفی کنید؟ :d

سلام
ناروتو شیپودن 211
همه چی داره در راستای عینیت بخشیدن به نظریه من درباره الکی قدرت دادن به ساسکه پیش میره .
چه وضعشه آخه ؟
ناروتو شیپودن 211
خوب دارن قدرت هر 2طرف [ ناروتو و ساسکه ] رو زیاد میکنن برای مبارزه نهایی !!

سلام

ناروتو شیپودن 211
خوب دارن قدرت هر 2طرف [ ناروتو و ساسکه ] رو زیاد میکنن برای مبارزه نهایی !!
ناروتو شیپودن 211
با چه منطقی آخه ؟
نمیدونم مانگا هم همینجوره یا نه ولی اینکه تونست از دست 5 کاگه در بره ( ولو با کمک ) و یکی ار کاگه ها رو هم بکشه دیگه خیلی فیلم هندی بود .
اونم در حالی که موقع مبارزه با دانزو ، قبلش با اون همه آدمه خفن مبارزه کرده و قاعدتاً نباید چاکرایی براش مونده باشه که بتونه مبارزه با دانزو رو اینجوری انجام بده .
کارین مگه چقدر میتونست ریکاوریش کنه ؟
در مورد ناروتو هم که باز منطقی تر بود که تونست با حرف زدت پین رو راضی کنه بیخیال بشه . گرچه که به همون حمله پین به کونوها و مبارزش با کاکاشی هم انتقادات زیادی وارده .

Last edited by a moderator:
سلام

ناروتو شیپودن 211
با چه منطقی آخه ؟
نمیدونم مانگا هم همینجوره یا نه ولی اینکه تونست از دست 5 کاگه در بره ( ولو با کمک ) و یکی ار کاگه ها رو هم بکشه دیگه خیلی فیلم هندی بود .
اونم در حالی که موقع مبارزه با دانزو ، قبلش با اون همه آدمه خفن مبارزه کرده و قاعدتاً نباید چاکرایی براش مونده باشه که بتونه مبارزه با دانزو رو اینجوری انجام بده .
کارین مگه چقدر میتونست ریکاوریش کنه ؟
در مورد ناروتو هم که باز منطقی تر بود که تونست با حرف زدت پین رو راضی کنه بیخیال بشه . گرچه که به همون حمله پین به کونوها و مبارزش با کاکاشی هم انتقادات زیادی وارده .
همین بحث
قبول دارم بعد از مبارزه با رایکاگه نباید به اون صورت چاکرایی براش مونده باشه ولی اگه تو مبارزه با دانزو ساسکه کم میاورد توبی کارشو میساخت بلاخره یعنی دانزو زنده از اونجا نمیرفت حالا چه ساسکه بخواد کارشو تموم کنه یا توبی ولی با اینکه خودم خیلی حال میکنم باش ولی قبول دارم یکمی زیادی قویش کردن بخواد با این وضعیت جلو بره ناروتو هم فک کنم کم بیاره !!!

در مورد FullMetal Alchemist BrotherHood

این Envy که کفر من رو در اورده بود! دقیقا حس موستانگ رو داشتم! :d
ولی این برادلی خیلی خفن بود! باهاش حال کردم شدید! ابهت خفنی داشت! بین همونکلوس ها برادلی و گریید خیلی بهم حال دادن! :d
آقا خلیل حالا که این انیمه رو دیدید میتونید چیزی تو این مایه ها معرفی کنید؟ :d

والا FullMetal Alchemist BrotherHood کار تکی تو شونن بود که دیدم و تا الان بین سی خورده ای کارای که کامل دیدم، مشابه نداشته.

ولی احساس میکنم D.Gray-man باید کنار نزدیکی بهش باشه، فعلاً زیر دانلود هستش و هنوز ندیدمش.
باید از دوستانی که هر دو انیمه رو دیدند، سوال کرد؟!

در مورد اسپویلر ـتون
من عاشق ـش شده بودم، وقتی توی صحنه ظاهر میشد موسیقی متن کلاً تغییر میکرد و تاثیر زیادی روی شخصیت ها و روند داستان داشت..خلاصه شخصیت کلیدی بودش و دوبلور بسیار قوی داشت.

حرف از دوبله شد، صداهای خیلی آشنایی توش بودش..بعداً اگر وقت کردم ازش یک لیست درست میکنم.

موسیقی کار، شاهکار بودش هر سه تا بسته ی OST هاش در دست دانلود هستش...OP و ED هاش هم که دیگه جای تعریف نداره (عالی بودند)

اللخصوص ED2 که Fukuhara Miho خونده بود، یکی از خوش صداهای ژاپنی و جزء TOP Ten های مونث هستش.

این انیمه Angel Beats واقعا محشره ! اصلا به هیچ عنوان فریب ظاهرش رو نخورید. چنان صحنه هایی تاثیرگذاری در انیمه وجود داره که در لحظه اول شاید باورش براتون سخت باشه! انیمه گهگاه از یک Comedy/Action/Ecchi به Slice of life که در اون رنج و مشکلات اجتماعی موج میزنه به زیبایی سوئیچ میشه و خاطرات قبل از مرگ شخصیتهایی که وارد دنیایی شدن که در اون نمیمیرن رو بازگو میکنه ! والله توضیح اینکه دقیقا روند داستانی انیمه به چه صورتی هست توضیحش در چند خط مشکله و حتما باید خودتون اونو ببینید.انیمه 13 قسمت داره و و طراحی گرافیکی و هنری عالی داره مطمئنا ارزش دیدنش رو به عنوان یک انیمه top rated داره !!

پ.ن : خب الان تمومش کردم !! واقعا شاهکار بود !! همه چیز داشت! واقعا این انیمه رو از دست ندید!

Angel Beats رو به راحتی، چشم بسته میتونم جزء Top 5 قرار بدم...شاهکار فرهنگی بودش.
آهنگ My Song - Yui Ver عالی بودش و تو همون قسمت های ابتدایی داستان واقعاً تاثیر زیادی داشت.

اگر از این سبک ها خوشت میاد، حتماً حتماً بشین Clannad و Clannad After Story رو ببین...من به جرات سرش روح ام در آمد

P.S
Clannad بیشتر، تم ـش فانتزی هستش و تلاشش رو شخصیت سازی هستش که تو فصل دوم "Clannad After Story" ازشون برای یک نمایش عالی استفاده میکنه.

با دیدن این کار، عاشق سبک moe میشی

++++++++++++++++++++++

الان دستم برای دیدن دوباره خالی شد....چی نگاه کنم.!!

Inuyasha
blood+
Berserk
Hellsing
cowboy bebop
Black Cat
Afro Samurai + Afro Samurai Resurrection (Movie)
Wolf's Rain
Baccano!
Eden of the East
Full Metal Panic!
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
Zoku Natsume Yūjin-Chō
Shingetsutan Tsukihime
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners (Movie)
Eve no Jikan
Natsume Yuujinchou
Durarara
Lovely Complex
Bakuman
Tokyo Magnitude 8.0
D.Gray-Man

آخرین ویرایش:
Inuyasha
blood+
Berserk
Hellsing
cowboy bebop
Black Cat
Afro Samurai + Afro Samurai Resurrection (Movie)
Wolf's Rain
Baccano!
Eden of the East
Full Metal Panic!
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
Zoku Natsume Yūjin-Chō
Shingetsutan Tsukihime
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners (Movie)
Eve no Jikan
Natsume Yuujinchou
Durarara
Lovely Complex
Bakuman
Tokyo Magnitude 8.0
D.Gray-Man
تقریبا همشون از قوی ترین آثار هستن. Bold ها بیشتر توصیه میشه. Bold قرمز هم که حکم همون سخن قبلی رو داره :دی!

من این FMP رو دیدم :d خوبه ولی مبارزه هاش چون از این روباتی هاس(چی بهش میگند ؟ :d ) زیاد حال نمیداد :dکمدیش بیشتر چسبید بهم تا اکشنش :d

من دیشب نشستم قسمت پنجم Ano Hana رو دیدم.
خواستم بگم اینو از دست ندید. نه به عنوان یکی از بهترین ها ی این فصل، بلکه به عنوان یک نمونه ی درام بسیار عالی. تازه داستان گسترش پیدا کرد!

منم امشب قسمت 5 رو نگاه میکنم...از نظر زیبایی، رقیب سرسختی برای Hanasaku Iroha هستش.

تقریبا همشون از قوی ترین آثار هستن. Bold ها بیشتر توصیه میشه. Bold قرمز هم که حکم همون سخن قبلی رو داره :دی!

شهاب جان، کار یک یک خورده سخت شده....برای دیدنشون باید تکنیک kage Bunshin no Jutsu بزنم تا بشه دیدشون D:

cowboy bebop ای که خریدم، هر دو دیسک ـش، دیسک 1 بودش...و باید قسمت های دیسک دوم رو خودم جدا دانلود کنم...بعید میدونم با این لیست Plan to Download ام، بشه خارج لیست جاش بدم.

Wolf's Rain رو خیلی تعریف ـش رو شنیدم، شما هم که پیشنهاد کردید...فردا شب شروعش میکنم.

P.S
از بین سایر Bold شده ها، خیلی تو کف blood+ ام

من این FMP رو دیدم :d خوبه ولی مبارزه هاش چون از این روباتی هاس(چی بهش میگند ؟ :d ) زیاد حال نمیداد :dکمدیش بیشتر چسبید بهم تا اکشنش :d

فنی، چیزی زدی...ماشین انیمه بین شدی :q

FMP، از لحاظ جنگ روبوتیک شبیه Code Geass هستش!؟

تم روبوتیک Code Geass رو دوست داشتم من.

بازم درود!:دی

میگم این دث نوت رو طبق راهنمایی دوستان رفتیم نگاه کردیم.چسبید!:دی

اگه میشه یه انیمه دیگه بگید! اینو. بگم که دث نوت اولین انیمه بود که دیدم!:دی
انیمه نیست که ریوک توش باشه!:دی

Code Geass رو من ندیدم متاسفانه :d این بعد از فول متال پانیک ها ، اسمش رو زیاد شنیدم :d احتمالا چیز خوبیه :d
من که انیمه زیاد نمیبینم! :d یک هفته میرم تو ترک میگم تا بعد از امتحانا چیزی نمیبینم، یکهو یک روز قبل از امتحان انیمه ی جدید شروع میکنم :d :d :d تابستون که بی ADSL میشم بی انیمه میشم سکته میکنم :d :d :d
راستی خلیل این عکسی که توی امضای شهاب هست زیرنویس نشده؟خبر نداری میشه یا نه ؟ :d چون نه من نه شهاب چیزی ندیدیم در مورد زیرنویس این :d

سلام
قبول دارم بعد از مبارزه با رایکاگه نباید به اون صورت چاکرایی براش مونده باشه ولی اگه تو مبارزه با دانزو ساسکه کم میاورد توبی کارشو میساخت بلاخره یعنی دانزو زنده از اونجا نمیرفت حالا چه ساسکه بخواد کارشو تموم کنه یا توبی ولی با اینکه خودم خیلی حال میکنم باش ولی قبول دارم یکمی زیادی قویش کردن بخواد با این وضعیت جلو بره ناروتو هم فک کنم کم بیاره !!!
ناروتو شیپودن 211
مشکل من مردن دانزو نیست . الکی قوی شدنه ساسکست .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or