Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خلیل جان اگه وقت کنی یه تاپیک امار برای انیمه ها درست کنی خیلی کارها میشه کرد میشه ماهیانه به انیمه های ongoing رای داد و یه رنک براشون درست کرد که هر ماه با تغییر امتایزهایی که میگیرند رنکشون تو جدول تغییر کنه
برای انیمه که من همیشه وقت دارم...ولی این کار واقعاً خارج از برنامه، انرژی خاص خودش رو میخواد..ولی خوشحال میشم که انجام بشه.

ongoing، ایده ی جالبی هستش
من فکر نکنم از یک تاپیک دیگه استقبال بشه. چون تعداد انیمه بین ها هنوز خیلی کمتر از اونیه که دو تا تاپیک رو بشه باهاش سرپا نگه داشت. به نظر من فعلا همون top10 رو بدیم و آخرش تو یه لیست برای همه رو بیاریم. البته این فقط پیشنهاده و هر چی خودتون تصمیم گرفتید.
ما این فیلم neon genesis envalgelion-THE END OF EVANGELION رو تهیه کردم

فک مکنم چنتا قسمت داره درسته؟؟؟
اوه اوه! به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی:دی اینم باید یه جوری تو top10 جا بدم!
بشین اول فیلم اول Neon Genesis Evalgelion رو با اسم Death & Rebirth ببین، بعدا این The End of Evalgelion رو ببین. اگر سریالش رو ندیدی کلا چیز زیادی از این دو فیلم نمیفهمی! بخصوص The End of Evalgelion که شاهکاریه واسه خودش. یعنی من توصیه میکنم بدون دیدن این سریال سراغ فیلماش نری. پس شد اول سریال، بعد Death & Rebirth و بعد The End of Evalgelion . البته گویا چند سال پیش ماجرای کل داستان رو توی 4 تا فیلم به اسم Rebuild دادن بیرون که من خودم اونو ندیدم، ولی تعریفشو شنیدم و باید ببینم.

من فکر نکنم از یک تاپیک دیگه استقبال بشه. چون تعداد انیمه بین ها هنوز خیلی کمتر از اونیه که دو تا تاپیک رو بشه باهاش سرپا نگه داشت. به نظر من فعلا همون top10 رو بدیم و آخرش تو یه لیست برای همه رو بیاریم. البته این فقط پیشنهاده و هر چی خودتون تصمیم گرفتید.

اتفاقا من فکر می کنم کاملا استقبال بشه. مخصوصا اگر انیمه های On Going و بقیه ی پیشنهادات رو همراهش کنید...

Top 10
لیست فعلی ( بدون ترتیب )
-------------------------------------------------------------

picture.php

یکی هست که الان تو تاپیکه. قبلا بهش گفتم بیاد اینجا پست بده ها ولی نمیده... :دی

کی هستش حالا - بگو بیاد ببینم چی کارست :d​

• Like
Reactions: Ooops
d :d :d
راستی خلیل این عکسی که توی امضای شهاب هست زیرنویس نشده؟خبر نداری میشه یا نه ؟ :d چون نه من نه شهاب چیزی ندیدیم در مورد زیرنویس این :d

اسمش چیه..!؟

خلیل جان یعنی شما میخوای بگی تا الان Cowboy Bebop رو ندیدی؟ وااای
هر کی که چند تا انیمه دیده، باید اینو ببینه. کلا کلاس کارش با بقیه متفاوته. از نظر سناریو و کارگردانی و شخصیت پردازی و جزئیات و ریزه کاریهای داستان با بهترین فیلما و سریالای کل دنیا رقابت میکنه. موسیقی متنشو که اصلا نمیتونم توصیف کنم! فقط نباید چند قسمت اول آدمو گول بزنه.
تنها انیمه ای هست که تا حالا دو بار دیدمش. توصیه هم میکنم که روزی یک قسمت ببینید و حتما ببینید. این انیمه ای هست که طرفدارای داستانای غربی و کلا کسایی که با انیمه هم حال نمیکنن باید ببینش. من عاشق تصویری هستم که از اینده تو این انیمه نشون داده شده. بعدا یه پست مفصل در موردش میزنم

محمد علی جان، بد قلقلک دادی!!!!

به نظر من از Iroha بهتر پیش میره
البته یه دلیلش میتونه این باشه که Ano Hana کلا 13 قسمته ولی Iroha کلا 26 قسمته. به همین خاطر ریتم Iroha کمی کند شده.

دیشب قسمت 5 Ano Hana رو دیدم...همینطور داره قشنگ تر میشه...
اره Iroha ریتم آرومی داره، همین تم Slice of Life تو سبک سنین ـش رو دوست دارم.

FullMetal Alchemist BrotherHood
منم چند صفحه پیش یه پست زده بودم و از شخصیت برادلی و اندینگ دومش تعریف کرده بودم. خوشحالم سلیقمون مشابه هست
اولین کاری که بعد از دیدن انیمه کردم، رفتم صفحات گذشته رو خوندم
هنوز OVA هاش رو ندیدم

از بین انیمه بین ها، تعداد کمی هستند که بالای 30 تا و یا 50 تا کار رو دیده باشند...من خودم رو هنوز با دیدن 23 تا انیمه و 9 تا فیلم، انیمه بین حساب نمیکنم
از طرفی مشخص هستش که تعداد کاربران پست ـزن این تاپیک اینقدری نیست که بشه بر اساس اون یک تاپیک رو زد...ولی قصد دارم بستر سازی کنم که کار بسیار زمان بری هستش و به تنهایی امکان پذیر نیست. هنوز قلم قوی تو زمینه ی انیمه بدست نیاوردم که بتونم روش مانور بدم.

خلاصه باید از یک جای کار شروع کرد

تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
چند تا شات از فیلم:
http://www.irupload.ir/images/to98ejp9n6dj2cw81dj.jpg

http://www.irupload.ir/images/niwk6c9np82jbury5dqj.jpg

http://www.irupload.ir/images/hkb2kkw6fp17k9hyaoek.jpg

دیشب فرصتی شد و انیمه Oseam رو دیدم...تمامی موارد رو یکجا تو SP میگم.

دوبله ی کار خوب بودش و صداها خیلی به شخصیت ها خوش می آمد، ولی همانطور که میدونی من با زبان کره ای مشکل دارم و تحملش یک خورده سخت بودش.

در مورد موسیقی، کار کمی ضعیف بودش و موسیقی عمیقی نداشت که بتونه فشار احساسی رو زیاد کنه، بعضی از جاها یک تلنگُر کم داشت که با موسیقی تو شخصیت فرو برم.

گرافیک کار چشم نواز بودش و حال هوای سبک کلاسیک خودش رو داشت و از دیدن مناظر لذت میبردم.

و اما داستان، شاید من انتظار زیاد بالایی داشتم و نتونستم دیشب با دیدن انیمه بهش برسم.
شخصیت پردازی، عمق کافی نداشت و به اندازه ی کافی در هم شکستن شصخیت ها و یا روی صحبت کردن با خودشون، مانور نداد که بتونم به کارکتر نزدیک بشم.

یک داستان سررآس و پایانی خوبی با سلیقه ی من داشت، ولی درگیری کمی تو طول انیمه و حتی بعد از پایان، بوجود آورد.

ظاهراً زیادی شاکی شدم...ولی، نمیتونم بگم ناراضی بلند شدم و از یک ساعت وقت ای که گذاشتم پشیمون نیستم و خوشحال ام که یک انیمه ی دیگه رو هم دیدم.

اگه اونی که من دیدم باشه خوراک خلیل هست به خاطر پایانش :d

از این خوراک ها دارید بازم بدید، هر چی مرگ و میر بیشتر، بهتر

تاپیک TOP Ten رو زدم و Base اصلی تاپیک نوشته شده، به احتمال زیاد تا امشب تاپیک رو عمومی میکنم. باید کمی وقت بزارم و چندتا مطلب رو براش بنویسیم که وقت میبره.

کسی هست یه انیمه ی خوب که کم اومده باشه ( ناروتو رو بیخیال شین حسش نیست اینقدر دانلود کنم :d ) رو به من معرفی کنه ؟

کم اومده باشه یعنی چی ؟ یعنی on going باشه چند قسمت ازش پخش شده باشه یا نه کلآ پخشش تموم شده باشه ؟

در ضمن سبک های متفاوتی هستش شما باید ببینی چی دوست داری بعد دانلود کنی کارای on going مطرح که پخششون به چند ماه گذشته بر میگرده یه سری هاشون ایناست

Ano Hana
(5 قسمت )

Ao no Exorcist
( 4قسمت )

Beelzebub
17 قسمت )

Gosick
( 17 قسمت )

Deadman wonderland
( 5 قسمت )

, .....

البته گویا چند سال پیش ماجرای کل داستان رو توی 4 تا فیلم به اسم Rebuild دادن بیرون که من خودم اونو ندیدم، ولی تعریفشو شنیدم و باید ببینم.
تا حالا 2 تاش اومده بیرون بقیش هم معلوم نیست کی بیاد . فیلم اولش خوب بود و خیلی به داستان اصلی نزدیک بود منتها فیلم دوم یه شخصیت جدید وارد شد بعدش هم خیلی اکشنش کردن . البته دیدنش خالی از لطف نیست

دوستان این Deadman wonderland ارزش دانلود داره !!!

واقعا اگه خلیل اینکار و بکنه تاپیک و کمک خیلی خوبیه و برای امثال من که تازگی شروع کردیم کمک بزرگی میتونه باشه .

5Centimeters Per Second میباشد فکر کنم :d

جــــــــان؟!!؟

5cm که زیرنویس شده و تو همین تاپیک معرفیش کردم!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1365181&postcount=1359

آرش، چی هستش؟

image.php

++++++++++++++

تاپیک رو زدم (پست قبل) دیگه هر چی بدی و مشکل داره، به بزرگی خودتون ببخشید...زمان ام کم بودش و بیشتر از دستم یاری نکرد. در آینده مواردش رو بیشتر میکنم و نحوه ی نمایش Vote ها رو تغییر میدم..ولی فعلاً چون لیست کوچیک هستش..همین به نظرم جواب گو هستش.

دست چند تن از بزرگ های انیمه سایت که کم پیدا شدند رو میگیرم میارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or