Ooops
کاربر سایت
خلیل جان اگه وقت کنی یه تاپیک امار برای انیمه ها درست کنی خیلی کارها میشه کرد میشه ماهیانه به انیمه های ongoing رای داد و یه رنک براشون درست کرد که هر ماه با تغییر امتایزهایی که میگیرند رنکشون تو جدول تغییر کنه
من فکر نکنم از یک تاپیک دیگه استقبال بشه. چون تعداد انیمه بین ها هنوز خیلی کمتر از اونیه که دو تا تاپیک رو بشه باهاش سرپا نگه داشت. به نظر من فعلا همون top10 رو بدیم و آخرش تو یه لیست برای همه رو بیاریم. البته این فقط پیشنهاده و هر چی خودتون تصمیم گرفتید.برای انیمه که من همیشه وقت دارم...ولی این کار واقعاً خارج از برنامه، انرژی خاص خودش رو میخواد..ولی خوشحال میشم که انجام بشه.
ongoing، ایده ی جالبی هستش
اوه اوه! به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی اینم باید یه جوری تو top10 جا بدم!ما این فیلم neon genesis envalgelion-THE END OF EVANGELION رو تهیه کردم
فک مکنم چنتا قسمت داره درسته؟؟؟
بشین اول فیلم اول Neon Genesis Evalgelion رو با اسم Death & Rebirth ببین، بعدا این The End of Evalgelion رو ببین. اگر سریالش رو ندیدی کلا چیز زیادی از این دو فیلم نمیفهمی! بخصوص The End of Evalgelion که شاهکاریه واسه خودش. یعنی من توصیه میکنم بدون دیدن این سریال سراغ فیلماش نری. پس شد اول سریال، بعد Death & Rebirth و بعد The End of Evalgelion . البته گویا چند سال پیش ماجرای کل داستان رو توی 4 تا فیلم به اسم Rebuild دادن بیرون که من خودم اونو ندیدم، ولی تعریفشو شنیدم و باید ببینم.