Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

PS3 بیشتر فروخته اما هرجوری حساب کنی کمتر فروخته؟ WTF؟
8-}

چجوری میشه هم بیشتر بفروشه هم کمتر؟ مثل اینکه حضرت موسی و معجزاتش حضور بسیار فعالی در عرصه گیم دارن! 9 گیگو فشرده میکنه میشه 16 مگ، کاری میکنه هم بیشتر بفروشه و هم در عین حال کمتر و ....! من ایمان آوردم!
من خواستم بنویسم سونی نوشتم ps3 شما هم جای خوشمزه بازی قصه تعریف نکن! مایکرو کلی کینکت فروخته که قشنگ اون 600 هزار تا رو جبران میکنه
فقط منتظرم هفته دیگه هم برسه یه عده برن دنبال کیف و کتاب و مدرسه یکم فروم وضعیت درستی پیدا کنه

عزیزانی که نقل قول کردید، من دارم میگم آمار فروش VGChartz معتبر نیست باز شما عکس از جدول های VGChartz میزارید؟ :دی راجع به بقیه منابع که یکیش همونی هست که آمار شیپ PS2+PS3 رو با هم حساب کرده بود و بعدا مشخص شد که اشتباه کرده (IGN و ... هم از همین منبع نقل قول کرده بودن)، اون یکی دیگه هم باز به نظر میاد طبق آمار IDC حرفش رو زده. من دارم میگم آمار رسمی، آمار رسمی رو هم خود سونی و مایکروسافت اعلام میکنن فقط. مایکروسافت که میزان فروش کنسولش مشخصه، سونی هم چند وقته که PS2+PS3 رو حساب می کنه (البته فکر کنم از این به بعد فقط PS3 رو حساب کنه)، ایشالا هر وقت رسما میزان فروش PS3 رو اعلام نکرده اونوقت مشخص میشه قضیه :دی البته نمیگم PS3 حتما کمتر فروخته ولی خب فعلا جایی هم نیست که تایید کنه بیشتر فروخته. اگر هم نگرفتید قضیه چیه از اینجا به بعد رو بخونید :دی
http://forum.bazicenter.com/thread1129/page467/#post2431250
و البته اینم جایی که مشخص میشه اون آمار PS2+PS3 بوده:
http://forum.bazicenter.com/thread1129/page477/#post2474932
اگه منظور فروش كليه كه PS2 خودش به تنهايي 150 ميليون فروخته كه با PS3 ميكنه 230 ميليون حالا شما از كجا به اين نتيجه رسيدي كه آمار IGN كه داره حول و حوش 80 ميليون ميچرخه شده جمع PS2 و PS3 هست سواليه كه واقعا من در جوابش موندم شايدم حرفتو من درست متوجه نشدم

من خواستم بنویسم سونی نوشتم ps3 شما هم جای خوشمزه بازی قصه تعریف نکن! مایکرو کلی کینکت فروخته که قشنگ اون 600 هزار تا رو جبران میکنه
فقط منتظرم هفته دیگه هم برسه یه عده برن دنبال کیف و کتاب و مدرسه یکم فروم وضعیت درستی پیدا کنه

داریم از تعداد فروش کنسول حرف میزنیم، اون وقت شما میگید 20 میلیون کینکت اختلاف رو جبران میکنه؟ اینجوریه ما PSP که میتونه یک لوازم جانبی برای PS3 باشه رو هم با آمار PS3 جمع میبندیم تحویل شما میدیم :)) موو و وسایل جانبی دیگه ی PS3 هیچ فروشی نداشته، فقط کینکته که در آخر به داد XB360 رسیده و اختلافشو با فروش 20 میلیونی جبران کرده...

یه حرفو اول فکر کنید راجع بهش بعد به زبون بیارید خو!

اگه منظور فروش كليه كه PS2 خودش به تنهايي 150 ميليون فروخته كه با PS3 ميكنه 230 ميليون حالا شما از كجا به اين نتيجه رسيدي كه آمار IGN كه داره حول و حوش 80 ميليون ميچرخه شده جمع PS2 و PS3 هست سواليه كه واقعا من در جوابش موندم شايدم حرفتو من درست متوجه نشدم
توضیح دادم که! خبر IGN مربوط به آماری هست که IDC اعلام کرده، آمار IDC هم مربوط به فروش PS2+PS3 تو سه ماهه آخر 2012 بود که به اشتباه فقط واسه PS3 ذکر شده و طبق همون هم به این نتیجه رسیده که فروش PS3 از X360 جلو افتاده. شما اگه همون موقع که آمار IDC اومده بود اخبار رو دنبال می کردی متوجه میشدی چی میگم :دی بازم اگه اون لینک های تاپیک آمار فروش رو بخونی قضیه رو می گیری.

توضیح دادم که! خبر IGN مربوط به آماری هست که IDC اعلام کرده، آمار IDC هم مربوط به فروش PS2+PS3 تو سه ماهه آخر 2012 بود که به اشتباه فقط واسه PS3 ذکر شده و طبق همون هم به این نتیجه رسیده که فروش PS3 از X360 جلو افتاده. شما اگه همون موقع که آمار IDC اومده بود اخبار رو دنبال می کردی متوجه میشدی چی میگم :دی بازم اگه اون لینک های تاپیک آمار فروش رو بخونی قضیه رو می گیری.
تو خود منبع IGN اشاره اي به اين موضوع شده؟

نیازی به اشاره IGN نیست! شما خبر IGN رو بخون بعد برو گزارش مالی سونی که 1 ماه بعدش اومد رو نگاه کن متوجه میشی قضیه چیه :دی
من تنها چيزي كه دارم متوجه ميشم اينه كه شما بعد از زير سوال بردن Edge ايندفعه گير دادي به IGN كه خوب خوشبختانه اينم از درجه اعتبار ساقط شد.
ديگه تو دنيايي كه به IGN نشه اعتماد كرد من نميدونم واقعا كسي براي اعتماد وجود داشته باشه يا نه؟ من الان شك كردم كه اصلا خودمم وجود ندارم

آمار رسمی سونی

Sony-FY-2012-PG14.jpg

همونطور که مشخصه، در دو سال اخیر سونی آمار فروش PS2 و PS3 رو جمعا اعلام میکنه. این دو کنسول سال مالی 2011 فروش 18 میلیونی و سال مالی 2012 فروش 16.5 میلیونی داشتند. حالا این 80 میلیون از کجا اومده؟ این دو عدد رو به آمار فروش PS3 قبل از سال مالی 2011 اضافه کردند و شده 80 میلیون، در حالی که مشخص نیست تو این دو سال PS2 چقدر فروش داشته تا از این مقدار کم کنیم و آمار PS3 به دست بیاد.

از این سمت مایکروسافت در آخرین گزارش مالی خودش به صراحت اعلام کرده که 360 به فروش 78.2 میلیون رسیده.

پس هیچکس نمیتونه با اطمینان بگه PS3 بیشتر فروخته، چون هیچ آمار قابل استنادی وجود نداره.

من تنها چيزي كه دارم متوجه ميشم اينه كه شما بعد از زير سوال بردن Edge ايندفعه گير دادي به IGN كه خوب خوشبختانه اينم از درجه اعتبار ساقط شد.
ديگه تو دنيايي كه به IGN نشه اعتماد كرد من نميدونم واقعا كسي براي اعتماد وجود داشته باشه يا نه؟ من الان شك كردم كه اصلا خودمم وجود ندارم
شما دیگه انصافا آخرشی :)) من دارم میگم گزارش رسمی سونی، خبر IGN رو نقض میکنه، متوجه میشی یعنی چی؟ مگر اینکه شما حرف سونی رو قبول نداشته باشی و اعتبار آمار IGN (که تازه از یه جای دیگه نقل قول کرده) رو بیشتر از اعتبار آمار رسمی سونی بدونی :)) شما به همون IGN اعتماد کن و حرفهای سونی رو قبول نکن، اصلا بی خیال شو کلا :دی راستی شما لطف کن اون جایی که من اعتبار Edge رو زیر سوال بردم نشون بده وگرنه مرد باش و بیا همین جا ازم معذرت خواهی کن!

vgchartz هم فقط قسمت فروش سخت افزاریه PS3 اشتباهه. بقیه ی آمار هاش میتونه به عنوان سند و مدرک استفاده بشه به جز همون قسمت که گفتم.

آمار رسمی سونی

Sony-FY-2012-PG14.jpg

همونطور که مشخصه، در دو سال اخیر سونی آمار فروش PS2 و PS3 رو جمعا اعلام میکنه. این دو کنسول سال مالی 2011 فروش 18 میلیونی و سال مالی 2012 فروش 16.5 میلیونی داشتند. حالا این 80 میلیون از کجا اومده؟ این دو عدد رو به آمار فروش PS3 قبل از سال مالی 2011 اضافه کردند و شده 80 میلیون، در حالی که مشخص نیست تو این دو سال PS2 چقدر فروش داشته تا از این مقدار کم کنیم و آمار PS3 به دست بیاد.

از این سمت مایکروسافت در آخرین گزارش مالی خودش به صراحت اعلام کرده که 360 به فروش 78.2 میلیون رسیده.

پس هیچکس نمیتونه با اطمینان بگه PS3 بیشتر فروخته، چون هیچ آمار قابل استنادی وجود نداره.
قربونت برم فروش PS2 از سال گذشته تا به حال متوقف شده اونوقت چجوري آمارش با PS3 با هم اعلام ميشه؟

- - -ویرایش - - -

شما دیگه انصافا آخرشی :)) من دارم میگم گزارش رسمی سونی، خبر IGN رو نقض میکنه، متوجه میشی یعنی چی؟ مگر اینکه شما حرف سونی رو قبول نداشته باشی و اعتبار آمار IGN (که تازه از یه جای دیگه نقل قول کرده) رو بیشتر از اعتبار آمار رسمی سونی بدونی :)) شما به همون IGN اعتماد کن و حرفهای سونی رو قبول نکن، اصلا بی خیال شو کلا :دی راستی شما لطف کن اون جایی که من اعتبار Edge رو زیر سوال بردم نشون بده وگرنه مرد باش و بیا همین جا ازم معذرت خواهی کن!
نه متوجه نميشم آمار IGN آمار كليه آمار سوني آمار هفتگيست. اينا رو نميشه با هم جمع و تفريق زد
600 تا ديگه هم كه شكلك بزاري حرف نا حقتو نميتوني به من بپذيروني.

نه متوجه نميشم آمار IGN آمار كليه آمار سوني آمار هفتگيست. اينا رو نميشه با هم جمع و تفريق زد
600 تا ديگه هم كه شكلك بزاري حرف نا حقتو نميتوني به من بپذيروني.
خب عزیزم از اولش همین رو میگفتی من اصلا وارد بحث نشم، آمار سونی آمار هفتگی هست و آمار IGN (!)، آمار کلی؟ یا خدا :دی بی خیال آقا، من اشتباه کردم، همون IGN درست میگه!

خب عزیزم از اولش همین رو میگفتی من اصلا وارد بحث نشم، آمار سونی آمار هفتگی هست و آمار IGN (!)، آمار کلی؟ یا خدا :دی بی خیال آقا، من اشتباه کردم، همون IGN درست میگه!

محمد یعنی امار VgChartz و IGN و اون عکسی که دوستمون گذاشت و چندین امار دیگه که اعلام کردن ps3 80 میلیون فروخته همه الکی فقط حرف شما اوکی ؟ :-/

دقیقا عدد بگو که باید چندتا منبع بیاریم که گفته PS3 80 میلیون فروخته !!

ببين اين روش بحث رو بهش ميگن سفسطه يعني شما هر چي كه بهت بگن اول كه ميري اينترنت رو زير رو ميكني تا يه لينكي چيزي پيدا كني تا خلافشو ثابت كني بعد هم اگه نشد بلاخره يه حرف نادرستي ميزني شايد گرفت در مرحله آخر هم كه همه تاكتيكها با شكست مواجه شد يه دعواي سوري راه ميندازي كه اوكي شما نميفهميد و من ميفهمم بحث ندارم اگه شما بحث نداري و نميخواي واردش شي خوب قربونت برم اينجا چه ميكني؟

- - -ویرایش - - -

در این مورد میتونید با روابط عمومی سونی تماس بگیرید، چون من این آمار رو منتشر نکردم:دی

Sony eSupport - Contact Us - Select a Model
دوست عزيز اين مقله IGN مال دو سه ماه پيشه از اونموقع به بعد هم ايكس باكس فروسشش رو رسونده به اون عددي كه شما گفتيد اوكي قبول اما با توجه به بيشتر بودن فروش هفتگي PS3 مسلما آمار فروش و اختلاف حتي بيشتر هم شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or