Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

واسه چی تا گزارش مالی Q4 صبر کنیم؟ بحث سر گزارش مالی سه ماه آخر سال 2012 هست که همه چیزش هم مشخصه، چیو بوکمارک کنیم الان؟ :دی IDC یه آمار اعلام کرده واسه فروش PS3 تا انتهای سال 2012، خود سونی هم آمارش واسه فروش PS3 تا انتهای سال 2012 تقریبا مشخصه، یعنی اگه در نظر بگیریم که از اول اکتبر تا چهار نوامبر کنسول PS3 فروشش 0 بوده و همین طور از اول اکتبر تا آخر دسامبر فروش PS2 هم 0 بوده، و در واقع از اون 6.8 میلیون فروش مربوط به اول اکتبر تا آخر دسامبر همش مربوط به PS3 بوده بازم مجموع فروش PS3 میشه 76.8. یعنی خوش بینانه ترین حالت رو در نظر بگیریم بازم به 77 نمی رسیم که خب این چیزی که من گفتم غیر ممکن هم هست اتفاق افتاده باشه :دی من احساس میکنه متوجه نشدی من دارم در مورد کدوم بازه زمانی صحبت میکنم.

والا من مخم هنگ کرد دیگه از بس آسمون ریسمون به بهم بافتید! من گفتم فروش PS3‌از 360 زد بالاتر به استناد به این اسناد که خوشبختانه مدارکش هم موجود بود و رو کردیم! شما هم خودتون لینکی دادید که حرف بنده رو اثبات میکنه. یعن حرف من که نه، حرف منابع معتبر مثل IGN و IDC و ITworld! خوشبختانه این سایت ها هم نه جیره خورن و نه اعتبارشون زیر سوال میره. شکا خودتون لینک دادی تا فلان تاریخ مجموع فروش 80 میلیون هست که کارشناسان امدن PS2‌رو کم کردن شده 78 میلیون برای PS3 و در مقایسه با 360 بیشتر شده و ... این چیزی هست که من از اول گفتم! باقیش رو دیگه من نمیدونم چی به چیه!:دی

قضیه خیلی روشنه.

والا من مخم هنگ کرد دیگه از بس آسمون ریسمون به بهم بافتید! من گفتم فروش PS3‌از 360 زد بالاتر به استناد به این اسناد که خوشبختانه مدارکش هم موجود بود و رو کردیم! شما هم خودتون لینکی دادید که حرف بنده رو اثبات میکنه. یعن حرف من که نه، حرف منابع معتبر مثل IGN و IDC و ITworld! خوشبختانه این سایت ها هم نه جیره خورن و نه اعتبارشون زیر سوال میره. شکا خودتون لینک دادی تا فلان تاریخ مجموع فروش 80 میلیون هست که کارشناسان امدن PS2‌رو کم کردن شده 78 میلیون برای PS3 و در مقایسه با 360 بیشتر شده و ... این چیزی هست که من از اول گفتم! باقیش رو دیگه من نمیدونم چی به چیه!:دی

قضیه خیلی روشنه.
من نمی دونم چرا تا یه بحثی میشه سریع میگید فلانی گفته IGN معتبر نیست و از این دست چرت و پرت ها :دی مگه سر قضیه فروش Uncharted 3 همین IGN اشتباه نکرد؟ تازه اینجا که فقط خبر یه جای دیگه رو نقل قول کرده و اصلا ربطی به IGN نداره قضیه. راجع به این آمار فروش به نظر میاد اصلا اخبار مربوط رو دنبال نمیکنی، گزارش های مالی سونی و مایکروسافت هر 3 ماه یک بار اعلام میشه، درسته؟ تنها منبعی که اعلام کرده فروش PS3 از X360 بیشتر بوده IDC هست، اینم درسته؟ خبر IDC مربوط به انتهای سال 2012 بوده یعنی گفته تا انتهای 2012 فروش PS3 بیشتر از X360 شده، تا اینجا هم که درسته :دی خب حالا می ریم سراغ گزارش های سونی، تا انتهای سپتامبر فروش PS3+PS2 برابر 70.2 اعلام شده (این 70.2 یه بخشش مربوط به PS2 میشه)، و تا انتهای دسامبر هم فروش PS2+PS3 برابر 77 میلیون اعلام شده، حالا این وسط پیدا کنید پرتغال فروش را :دی این 80 و 88 اینا هم از کجا پیدا شد من نمی دونم، بحث من از اول سر همین 77 بود که سونی خودش تو گزارش رسمیش اعلام کرده، حالا کارشناس ها چیو کم کردن و چطوری کم کردن که شده 78 میلیون برای من جای سوال هست! این 80.4 مربوط به سه ماه اول سال 2013 هست و ربطی به بحث ما نداره اصلا. در مورد صحت ارقام و آمار هم شک داری بیا، گزارش رسمی سونی:
Computer Entertainment System Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.
PlayStation�3 Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.
ضمن اینکه بگم چیزی به اسم گزارش سالانه و اینا نداریم، سونی هر 3 ماه یک بار گزارشش رو میده، آخر هر سال مالی هم میاد جمع گزارش های قبلی رو اعلام میکنه به عنوان فروش سالانه. یعنی اینکه فکر کنی یه گزارش جدا میده و اعداد متفاوت اعلام میکنه و اینا نیست :دی اینم دیگه آخرین پستم در این رابطه بود چون کم کم دارم به همین یه ذره سواد ریاضی که دارم هم شک میکنم! :دی

آخرین ویرایش:
سونی اگر ریگی تو کفشش نبود آمار این دو تا کنسول رو با هم اعلام نمی کرد..مثل این میمونه EPIC آمار Gears 3 و 2 هم اعلام کنه بگه 14 میلیون فروش کردیم هوراااااااا :bighug:

از سال 2011 به این ور که میشه 2 سال حداقل 4 میلیون PS2 فروش کرده که اگر از 80 کم کنیم میشه 76 میلیون فروش PS3 که 2 - 3 ملیونی از 360 کمتره

سونی اگر ریگی تو کفشش نبود آمار این دو تا کنسول رو با هم اعلام نمی کرد..مثل این میمونه EPIC آمار Gears 3 و 2 هم اعلام کنه بگه 14 میلیون فروش کردیم هوراااااااا :bighug:

از سال 2011 به این ور که میشه 2 سال حداقل 4 میلیون PS2 فروش کرده که اگر از 80 کم کنیم میشه 76 میلیون فروش PS3 که 2 - 3 ملیونی از 360 کمتره

قضیه خیلی سادست به خدا! 80.4 میلیون مربوط به سه ماهه اوله 2013 بوده ولی الان توی 3 ماهه سوم 2013 هستیم... آمار خیلی روشن جلو رومونه نمیدونم چرا هر جا چیزی راجع به سونی میگه میشه نامعتبر!

37251528576293878795.png

سونی اگر ریگی تو کفشش نبود آمار این دو تا کنسول رو با هم اعلام نمی کرد
derp3-small.jpg

مثل این میمونه EPIC آمار Gears 3 و 2 هم اعلام کنه بگه 14 میلیون فروش کردیم هوراااااااا
no-small.jpg

از سال 2011 به این ور که میشه 2 سال حداقل 4 میلیون PS2 فروش کرده
cereal-guy-3-small.jpg

فروش PS3 که 2 - 3 ملیونی از 360 کمتره

lol-guy-small.jpg

Frobary @

دو سه صفحه قبل از سايت GeekWire نقل قول كردي اينم براي يادآوري پست خودته. خوب پس ان شالله مورد تاييدت هست اينم از همون سايت داشته باش كه در تاريخ 2 JUN يعني دو هفته پيش فروش PS3 رو 80 و فروش 360 رو 78.2 اعلام كرده اميدوارم اين يكي رو ديگه زير سوال نبري بد كفري ميشم نميشه يه سايت رو شما هر جا به نفعت باشه قبول داشته باشي هر جا نباشه كلا بزني زيرش

Xbox 360 vs. Wii vs. PS3: Who won the console wars? - GeekWire

من نمیدونم این بحث تا کی میخواد ادامه داشته باشه! توی لینک گفته:

The data is muddied by Sony’s decision to combine PlayStation 3 and PlayStation 2 data for purposes of financial reporting in recent quarters, but the PS3 appears to have sold around 80 million units total, based on the data in our GeekWire spreadsheet.

اطلاعاتی که از سونی به دست اومده به واسطه تصمیم سونی به ترکیب فروش PS2 و PS3 تو گزارش مالی سه ماهه اخیر مخدوشه ، اما به نظر میرسه PS3 مجموعا حدود 80 میلیون فروخته باشه...

6 سال آمار vgcharts رو ما میگذاشتیم که 360 بیشتر از PS3 فروخته بود بعد هی کیوان پاکش میکرد و میگفتن نامعتبر هست..! حالا که بعد عمری تو این سایت درب پیت و بی اعتبار به قول سونی فن ها فروش PS3 رو چهار دونه بیشتر زده شده قبله عالم و مطالبش وحی منزل هست

من نمیدونم این بحث تا کی میخواد ادامه داشته باشه! توی لینک گفته:

اطلاعاتی که از سونی به دست اومده به واسطه تصمیم سونی به ترکیب فروش PS2 و PS3 تو گزارش مالی سه ماهه اخیر مخدوشه ، اما به نظر میرسه PS3 مجموعا حدود 80 میلیون فروخته باشه...
توي جمله اي هم كه شما كوت كردي نوشته كه اطلاعات بر اساس Speardsheet خودشونه براي كسايي كه نميدونن بگم كه بيلبيلكي كه ميگه يه برنامه پيشرفته ي كامپيوتري است كه براي تحليل آماري ازش استفاده ميكنن حتي براي پيش بيني انتخابات و بلا بلا بلا...... پس بر اساس آمار سوني نيست اين چيزيه كه من يه ساعته دارم خودمو از نفس ميندازم به تعدادي از دوستان برسونم نميدونم اشكال از فرستندست يا گيرنده؟

توي جمله اي هم كه شما كوت كردي نوشته كه اطلاعات بر اساس Speardsheet خودشونه براي كسايي كه نميدونن بگم كه بيلبيلكي كه ميگه يه برنامه پيشرفته ي كامپيوتري است كه براي تحليل آماري ازش استفاده ميكنن حتي براي پيش بيني انتخابات و بلا بلا بلا...... پس بر اساس آمار سوني نيست اين چيزيه كه من يه ساعته دارم خودمو از نفس ميندازم به تعدادي از دوستان برسونم نميدونم اشكال از فرستندست يا گيرنده؟

spreadsheet یه برنامه پیشرفته کامپیوتریه یعنی چی؟ منظورت اینه که برنامه ای به اسم spreadsheet وجود داره!!؟؟
spreadsheet کلا به صفحه هایی میگن که مثل برگه های حسابداری ستون و ردیف داره معمولا تو برنامه هایی که باهاشون پایگاه داده میسازن تو این صفحه ها Data وارد میکنن مثلا excel مایکروسافت یک سری تابع و ابزار هم برای محاسبه بسته به کاربرد برنامه توشون وجود داره یا میشه بهشون اضافه کرد.

spreadsheet یه برنامه پیشرفته کامپیوتریه یعنی چی؟ منظورت اینه که برنامه ای به اسم spreadsheet وجود داره!!؟؟
spreadsheet کلا به صفحه هایی میگن که مثل برگه های حسابداری ستون و ردیف داره معمولا تو برنامه هایی که باهاشون پایگاه داده میسازن تو این صفحه ها Data وارد میکنن مثلا excel مایکروسافت یک سری تابع و ابزار هم برای محاسبه بسته به کاربرد برنامه توشون وجود داره یا میشه بهشون اضافه کرد.
بله سوتي از من بود يه لحظه جو زده شدم:d هر انساني حق دارد در هر 24 ساعت 24 تا سوتي بده قانون ششم نيوتون
در هر صورت در اصل ماجرا فرقي نميكنه
80 تا منبع از IGN و GeekWire و ..... آورديم قبول نكردن
من به دو علت ديگه اينجا پست نميدم
هم سوتي دادم و هم حرفاي غير سوتي ما به كت كسي نميرود

چرا سونی PS3 رو شکست میدونه؟
الان سونی 80 میلیون تا فروخته باشه مایکروسافت 79,999,999 تا بازم هیچ فرقی نمیکنه مگه مسابقه فوتباله!!؟؟
تو اقتصاد میان نگاه میکنن ببینن کدوم پروژه سود دهی داشته یا مقدار سود دهی در تعادل با سرمایه و انرژی بوده یا مثلا برآورد میکنن اون مقدار سرمایه و انرژی اگه جای دیگه هزینه میشده چه اتفاقی میوفتاده و ...
الان سهام دارای سونی برای همین میگن اصلا بخش گیم رو کلا تعطیل کنید چون اونا دنبال بچه بازیو تو سرو کله زدن منو شما نیستن اونا به چشم یه پروژه که باید بازدهی داشته باشه به قضیه نگاه میکنن بازیهای کامپیوتری صنعت استراتژیک نیست که بگیم مثل کشاورزی اگه ملت گشنه بمونن میریزن تو خیابون شورش میکنن و امنیت و صلح به خطر میوفته پس حتی با ضرر و سوبسید باید بهش کمک کرد.
هدف از این کارا همش پوله الان من نمیدونم سونی سود داشته یا نه ولی میدونم PS3 پروژه ای بوده که توجیه اقتصادی نداشته این تو صنعت و تو اقتصاد یعنی شکست اگه مسئله تعداد باشه که شما الان بیا یه محصولی رو زیر قیمت بازار با ضرر بفروش تا روزی که ورشکست بشی تنها محدودیتت تو فروش مقداریه که میتونی تولید کنی! روزی که ورشکست شدی ملت نمیان به تعداد جنسی که فروختی جایزه بدن میان سرمایه ای رو که زدی ترکوندی نگاه میکنن.

Frobary @

دو سه صفحه قبل از سايت GeekWire نقل قول كردي اينم براي يادآوري پست خودته. خوب پس ان شالله مورد تاييدت هست اينم از همون سايت داشته باش كه در تاريخ 2 JUN يعني دو هفته پيش فروش PS3 رو 80 و فروش 360 رو 78.2 اعلام كرده اميدوارم اين يكي رو ديگه زير سوال نبري بد كفري ميشم نميشه يه سايت رو شما هر جا به نفعت باشه قبول داشته باشي هر جا نباشه كلا بزني زيرش

Xbox 360 vs. Wii vs. PS3: Who won the console wars? - GeekWire
شما ایشالا هر وقت فرق خبر، گزارش و تحلیل رو متوجه شدی بیا من در خدمتت هستم. واسه بحث با شماها باید اول از مباحث پایه شروع کرد، هنوز فرق گزارش رسمی و تحلیل رو نمی دونید، مجبورتون می کنند کامنت بدید؟ من ادعایی در مورد آمار فروش و اینا ندارم و چیز خاصی هم در این مورد نمی دونم ولی حداقل اینو میدونم که گزارش رسمی چی هست، خبر چی هست و تحلیل چی هست. واسه بار آخر و هزارم، گزارش رسمی سونی وقتی یه چیز دیگه میگه شما هی نگو فلان سایت اینو گفته، گزارش رسمی سونی، حله؟ گزارش رسمی سونی 8-|

ازاین دست خبرها مبنی بر سودنکردن و همینطور فشار سهامدارها روی شرکت،برا اونطرف هم دیده میشه.پس چیز عادی هست:

1- Report: Microsoft's Xbox division has lost nearly $3 billion in 10 years
2- Activist Shareholders May Force Microsoft to Sell Xbox & Bing

تازه با اینکه میدونیم بواسطه لایو سود خوبی به جیب مایکرو ریخته شده.باز صحبت از فروش بخش Xbox به سامسونگ میکنن.این خبرها که میاد باید خوند و گفت ok.همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or