Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

Dreadlord

اول از اینکه دلقک خودتی!:دی

دوم اینکه چقدر بد شد که تو دستمو رو کردی!:| بنظر من این کار تو کم از کشف ماجرای قتل راجر آکروید نداره!:|

کلا از نظر تو هر منبعی که مخالف نظر تو حرف بزنه نامعتبره و میزان اعتبار سایت ها و مجلات در مقایسه با نزدیکی با نظر تو تعیین میشن. در نتیحه نظر تو و آمارهایی که میدی برای من مهم نیست. خدمت شما عرض شود که آمارهای سونی یا هر شرکت دیگه ای بر اساس اسپرینت های شرکت تعیین میشه و دوره ای هست. اسپرینت جدید سونی بعد از کریسمسه. اما آماری که سایت های دیگه از جمله IGN میدن لحظه ای هست و دقیقا از زمانی که کنسول های شیپ شده سونی بیشتر شد این رو در غالب خبر اعلام کردن. البته نه فقط IGN. قطعا سونی گزارش مالی آخرش رو بده همه این هارو لحاظ میکنه و مشخص میشه چقدر فروخته و اگه باز مایکرو جلوتر بود یعنی جرف تو درسته. مخلص کلام اینکه بهتره در مورد چیزی که گرفتی دستت و 8 صفحه داری نشون میدی یکم اطلاعات داشته باشی. ولی در کل اگه از نظر تو IGN نامعتبر هست و خبری هم که داده غلطه چون تو یه منبعی داری که خلافشو اثبات میکنه پس بهتره بجای من مچ انهارو بگیری و دستشونو رو کنی. نفعش برای خودتم بیشتره.
عجب! پس سونی شد دروغگو و IGN همه کارست>:d یعنی دقیقا این جمله ای که به کار بردی، خودت رو وصف کردی:
کلا از نظر تو هر منبعی که مخالف نظر تو حرف بزنه نامعتبره و میزان اعتبار سایت ها و مجلات در مقایسه با نزدیکی با نظر تو تعیین میشن.
حالا این همه IGN IGN میکنی اینم نمیدونی که آمار رو خودش نداده و از قول سازمانی به نام IDC منتشر کرده که اونم نصفه کاره ی گزارش مالی خود سونی بوده که یه ماه بعد اومده. بعد به من میگه اطلاعات نداری:))
قطعا سونی گزارش مالی آخرش رو بده همه این هارو لحاظ میکنه و مشخص میشه چقدر فروخته و اگه باز مایکرو جلوتر بود یعنی جرف تو درسته.
این تیکه هم جالب بود:دی یعنی الان گزارش مالی های دو شرکت رو باید بیخیال بشیم و صبر کنیم بعدی بیاد. احتمالا اگه تو گزارش بعدی هم PS3 جلو نیفتاده بود باید صبر کنیم واسه گزارش بعدیش:lol: :دی
من اصلا درباره آینده حرف نمیزنم. در حال حاضر آماری که وجود داره اینه، حالا بعدا PS3 ده میلیون بیشتر فروخته باشه هم ربطی به الان و این بحث نداره.

آقا من حرفي ندارم اصلا سوني دروغگو ميگم اگه اون آمار PS2 ؤ PS3 زو داره با هم حساب ميكنه دخلش به گذارش IGN چيه؟ IGN داره صراحتا آمار كنسول PS3 و X360 رو اعلام ميكنه بعد هي شما ميايد ميگيد PS2
وای خدا 8-| واسه بار آخر، امیدوارم فقط سر کار نباشم این چند ساعت :دی
سونی چند وقت هست آمار PS2 و PS3 رو به صورت مشترک اعلام میکنه، تا اینجا درست؟ خب این گزارشی که IGN خبرش رو گذاشته میگه که فروش PS3 رسیده به 77 میلیون و از X360 که 76 میلیون هست بیشتر شده، تا اینجا هم درست؟ چند وقت بعدش که گزارش رسمی سونی منتشر شد، مشخص شد که این 77 میلیون در واقع با احتساب همون آمار مشترک PS2 و PS3 به دست اومده و فقط مختص PS3 نبوده. به عبارت ساده تر اینکه یه بخشی از این 77 میلیون مربوط به PS2 بوده که اگه از آمار فروش کم کنیم در نتیجه فروش کلی PS3، کمتر از 77 میلیون میشه. الان متوجه شدید چرا PS2 به این آمار و خبر IGN ارتباط پیدا میکنه؟ در ضمن واسه بار چندم بگم که این گزارش IGN نبود بلکه خبر IGN بوده از یه جای دیگه.
===
خدمت ماکان هم عرض کنم عمو جون این خبر IGN مربوط به گزارش IDC بوده و این گزارش به وضوح توسط گزارش مالی خود سونی رد شده، حله؟ :دی حرف من و بابک هم در مورد همین گزارش بود، حالا اینکه در لحظه ای که من این پست رو می فرستم فروش PS3 بیشتر بوده یا نه رو نمی دونم و باید تا گزارش بعدی سونی و مایکروسافت منتظر بمونیم ولی فعلا هیچ خبر رسمی و صحیح، مبنی بر فروش بیشتر PS3 اعلام نشده.

وای خدا 8-| واسه بار آخر، امیدوارم فقط سر کار نباشم این چند ساعت :دی
سونی چند وقت هست آمار PS2 و PS3 رو به صورت مشترک اعلام میکنه، تا اینجا درست؟ خب این گزارشی که IGN خبرش رو گذاشته میگه که فروش PS3 رسیده به 77 میلیون و از X360 که 76 میلیون هست بیشتر شده، تا اینجا هم درست؟ چند وقت بعدش که گزارش رسمی سونی منتشر شد، مشخص شد که این 77 میلیون در واقع با احتساب همون آمار مشترک PS2 و PS3 به دست اومده و فقط مختص PS3 نبوده. به عبارت ساده تر اینکه یه بخشی از این 77 میلیون مربوط به PS2 بوده که اگه از آمار فروش کم کنیم در نتیجه فروش کلی PS3، کمتر از 77 میلیون میشه. الان متوجه شدید چرا PS2 به این آمار و خبر IGN ارتباط پیدا میکنه؟ در ضمن واسه بار چندم بگم که این گزارش IGN نبود بلکه خبر IGN بوده از یه جای دیگه.
===
خدمت ماکان هم عرض کنم عمو جون این خبر IGN مربوط به گزارش IDC بوده و این گزارش به وضوح توسط گزارش مالی خود سونی رد شده، حله؟ :دی حرف من و بابک هم در مورد همین گزارش بود، حالا اینکه در لحظه ای که من این پست رو می فرستم فروش PS3 بیشتر بوده یا نه رو نمی دونم و باید تا گزارش بعدی سونی و مایکروسافت منتظر بمونیم ولی فعلا هیچ خبر رسمی و صحیح، مبنی بر فروش بیشتر PS3 اعلام نشده.
شما به نقل ازسوني ميگي كه از اين 77ميليون بخشي براي ps2 بوده درسته؟؟
خب اگر ميزان ps2 رو كم كنيم قطعا از 77ميليون كمتر ميشه ....ولي از كجا معلوم كه از 76 ميليون هم كمتر ميشه ؟؟ كه بعد هم نتيجه بگيريم ps3 كمتر از x360 فروخته....

شما به نقل ازسوني ميگي كه از اين 77ميليون بخشي براي ps2 بوده درسته؟؟
خب اگر ميزان ps2 رو كم كنيم قطعا از 77ميليون كمتر ميشه ....ولي از كجا معلوم كه از 76 ميليون هم كمتر ميشه ؟؟ كه بعد هم نتيجه بگيريم ps3 كمتر از x360 فروخته....
این 77 میلیون که فقط واسه یه بازه سه ماهه نبوده، یه بخشی از فروش PS2 طی 2 سال رو شامل میشه، دیگه هر مدلی حساب کنیم فروش PS2 تو اون مدت از 1 میلیون بیشتر بوده :دی هر چند بازم من بحثی ندارم که بیشتر فروخته یا کمتر، ولی چیزی که مشخه اینه که فعلا هیچ خبر رسمی مبنی بر فروش بیشتر PS3 وجود نداره.

Dreadlord

ببین بابک من از ان آدما نیستم که تا دوتا لینک بدی و نمودار بزاری بگم وای چه آدم nerd ای هستی تو دستامو ببرم بالا. یه حرف اشتباهی زدی بهتره قبول کن.

مورد اول: آماری که از سونی دادی تا اسپرینت Q4 هست که میشه فوریه 2012. تو آمار هم گفته PS3 و PS2 باهم 80 میلیون و اندی فروختن که خوب اصلا ربطی به قضیه نداره. چون کسی نمیگه این آمار فقط مختص PS3 هست. حرف شما و محمد قبوله.

مورد دوم: IDC رسما اعلام کرده که دسامبر امسال فروش PS3 از 360 بیشتر شد. اصلا تیتر خبرش هم این هست PS3 علی رغم عرضه یک سال دیرتر نسبت به 360 تونست تو فروش کل از مایکرو سبقت بگیره. حتی به این مورد هم اشاره کرده که تو بازی زمانی مشترک فروش 360 خیلی کمتر از PS3 هست. نکته ای که وجود داره اینه که IDC آماری که میده مربوط به کنسول های فروخته شده هست نه شیپ شده و دقیقا هم ذکر کرده که:

The Japanese company has now sold about 77 million PS3 consoles worldwide, versus 76 million Xbox 360 consoles sold by Microsoft.

نه شیپ شده! در صورتی که تو لینکی که تو از پیچ گزارش مالی مایکرو دادی من چیزی در مورد 88 میلیون کنسول فروخته شده ندیدم و همش فاینانشیال استیتمنت بود که در مورد کنسول های شیپ شده توی اسپرینت های مختلف بود.

این آمار هم انقدر معتبره که از یه سایت معتبر مثل itworld تو دنیای تجارت تا یه سایت معتبر مثل IGN تو دنیای گیم پوشش میده. استناد همشون هم به IDC هست.

حالا تو اگه فکر میکنی این لینکی که از گزارش مالی چند وقت پیش سونی پیدا کردی نشون میده که همه اینا چرت و پرت میگن که خوب به کاملا به خودت مربوطه و میتونی تو همین تصور هم باقی بمونی. منم اصراری برای ترکوندن حباب شیرین تصوراتت ندارم. اما برای من و بقیه این صحبت های منابع معتبر هست که مهمه نه جناب عالی!

دیگه واقعا بحث اضافه ای نمونده. میتونید برید توی ITworld و IDC و IGN و منابع دیگه نگاه کنید اما اگه هنوز هم میخواید باور کنید که همه اینا چرت میگن و فقط شما از کارای شیطان بزرگ سونی سر در میارید دیگه خارج از بحثه. منم قطعا تا صبح اینجا پست بدم و منبع بیارم قبول نخواهید کرد. قضاوت با کسی که داره این پست هارو میخونه. پیشنهاد میکنم لینک هات رو برای این دوستان هم بفرستی و دست سونی رو هم مثل من رو کنی. اسباب خنده چند ساعتشون رو فراهم میکنی.

اینم یه لینک دوستان میتونن خبر اصلی رو بخونن و به تحلیل منبع اصلی هم نگاه بندازن:
IDC: Total PS3 sales top Xbox 360 | ITworld

این 77 میلیون که فقط واسه یه بازه سه ماهه نبوده، یه بخشی از فروش PS2 طی 2 سال رو شامل میشه، دیگه هر مدلی حساب کنیم فروش PS2 تو اون مدت از 1 میلیون بیشتر بوده :دی هر چند بازم من بحثی ندارم که بیشتر فروخته یا کمتر، ولی چیزی که مشخه اینه که فعلا هیچ خبر رسمی مبنی بر فروش بیشتر PS3 وجود نداره.
شما منبعي براي اين حرفت داري ؟؟
اگر اين جوري هم حساب كنيم هيچ خبر رسمي هم وجود نداره كه نشون بده هنوز مايكرو فروشش بيشتر :d
اگر بحثي نداري كه كدام بيشتر يا كمتر فروخته پس چرا چند صفحس داري بحث ميكني؟؟:d

سونی اشتباه زیادی در مورد ps3 انجام داد ولی بیشتر اشتباه تاکتیکی بود که باعث شد اینطور بشه . واقعا کنسول xbox360 چند تا بازی انحصاری خیلی خوب داره که آدم بخواد روش حساب بازی کنه ؟ به خصوص من که xbox360 دارم .

Cloud Strife
یعنی واقعا از تو بعیده :دی IDC داره میگه فروش PS3 تا انتهای سال 2012 به 77 میلیون رسیده، خود سونی داره میگه این 77 میلیون یه بخشیش مربوط به PS2 هست. یعنی آماری که خود سونی اعلام کرده اشتباه هست و نباید به گزارش های رسمی سونی توجه کنیم؟ این خبر رسمی خود سونی:
Sony PlayStation 3 Sales Hit 70 Million Worldwide After ~Six Years, Move Controller Clocks Up 15 Million In ~Two Years | TechCrunch
کنسول تا 4 نوامبر 2012 حدود 70 میلیون فروش داشته. بعد تو 3 ماه آخر سال 2012 هم که گفته شده فروش PS2+PS3 مجموعا 6.8 میلیون بوده. حالا خودت با یه محاسبه ساده حساب کن چطوری میشه یه کنسول تا 4 نوامبر 70 میلیون فروش داشته باشه، بعد از اکتبر تا دسامبر مجموع فروشش با PS2 بشه 6.8، بعد فروش کلیش برسه به 77 میلیون! یعنی نه نیازی به گزارش IDC هست و گزارش سونی و خبر IGN و ...، نه علم آمار میخواد و نه هیچی، فقط با یه محاسبه ساده ریاضی میشه قضیه رو متوجه شد :دی

جالبه که چرا اگه PS3 از لحاظ فروش جلو زده باشه نمیاد به صورت رسمی اعلام کنه که PS3 اینقدر فروش داشته و میاد PS3+PS2 استفاده میکنه ؟! :)

@ماکان:

هر چقدر هم خودت رو به در و دیوار بزنی این چیزیه که خود سونی منتشر کرده. اینم که میگی مال فوریه است یا مارچ خُب یه چیز واضحه:دی گزارش های مالی سالانه اعلام میشه، نه هفته ای یا ماهی. پس برای گزارش مالی بعدی سونی باید تا فوریه یا مارچ 2014 صبر کنیم، برای مایکروسافت هم تا ژوئن 2014. مردم هم همیشه یک سال به اون چیزی که تو گزارش های مالی اعلام شده استناد میکنن. پس فعلا 360 78.2 میلیون و PS3 + دو سال آخر PS2 ـ 80 میلیون فروختن.
تو هر خبری به مذاقت خوش بیاد میتونی معتبر در نظر بگیری، ولی چیزی که من و تمام دنیا بهش استناد میکنن گزارش مالی خود شرکته. چون هیچکس به اندازه خود شرکت از وضعیت محصولات خودش با خبر نیست.

ممد بیخیال. دیگه بحث داره فرسایشی و تکرار مکررات میشه. هی من باید یه سری پست بدم تو باید یه سری پست بدی و این قضیه میتونه تا صبح هم بی نتیجه ادامه پیدا کنه! بهتره این صفحه رو همینجا به همراه هم بوکمارک کنیم و تا گزارش مالی Q4 همین سال صبر کنیم. کاملا مشخص میشه کی داره درست میگه.

وگرنه منبعی که من بهش استناد میکنم صراحتا میگه PS3 اما شما میگی سونی امده گفته نه اینا چرت میگن، 77 میلیون مجموع PS3‌و PS2 هست در صورتی که لینکی که خودتون دادید میگه سونی مجموع فروش این دوتا رو 80 میلیون و خورده ای اعلام کرده و خیلی راحت اگه فروش PS2 رو کم کنی به همین 77 میلیون میرسی.

ولی در کل هرچی باشه تا بعد از کریسمی و آمار هایی که میاد قضیه روشن تر هم شده. بوکمارک کن دو ماه دیگه باهم حسابی دیالوگ میکنیم!:دی

بابک

خوب یه سوال. چرا IGN و این سایت ها بعد که فهمیدن سونی تکذیب کرده نیومدن خبرشون رو اضلاح کنن و بگن اشتباه نوشتن؟ یا مگه لینیک که خودت دادی نگفته سونی اعلام کرده فروش مجموع PS3 و PS2 رقم 80 هست؟

The PS3 & PS2 totals are around 80.4 million compared to Xbox 360′s 77.2 million.

این جمله از همون لینک معتبر گزارش مالی خود سونی هست که شخص شخیص خودت دادی. میزان فروش PS2 رو کم کنی به همون 78 میلیون میرسی. به قول ممد یه حساب ریاضی سادس!:دی شما الان دبه کردی میگید نه ان 78 میلیون مجموع فروش هست که اینجوری باشه یعنی الان PS3 نزدیک 75 میلیون فروخته و اصلا از مرحله پرته!lol

Cloud Strife
یعنی واقعا از تو بعیده :دی IDC داره میگه فروش PS3 تا انتهای سال 2012 به 77 میلیون رسیده، خود سونی داره میگه این 77 میلیون یه بخشیش مربوط به PS2 هست. یعنی آماری که خود سونی اعلام کرده اشتباه هست و نباید به گزارش های رسمی سونی توجه کنیم؟ این خبر رسمی خود سونی:
Sony PlayStation 3 Sales Hit 70 Million Worldwide After ~Six Years, Move Controller Clocks Up 15 Million In ~Two Years | TechCrunch
کنسول تا 4 نوامبر 2012 حدود 70 میلیون فروش داشته. بعد تو 3 ماه آخر سال 2012 هم که گفته شده فروش PS2+PS3 مجموعا 6.8 میلیون بوده. حالا خودت با یه محاسبه ساده حساب کن چطوری میشه یه کنسول تا 4 نوامبر 70 میلیون فروش داشته باشه، بعد از اکتبر تا دسامبر مجموع فروشش با PS2 بشه 6.8، بعد فروش کلیش برسه به 77 میلیون! یعنی نه نیازی به گزارش IDC هست و گزارش سونی و خبر IGN و ...، نه علم آمار میخواد و نه هیچی، فقط با یه محاسبه ساده ریاضی میشه قضیه رو متوجه شد :دی
ممد اگه دم دستم بودي تا حالا خفت كرده بودم:d

آماري كه سوني داده قبول مجموع فروش PS2 و PS3 در سال 2012 بوده اوكي بيلان كاري خودشو باز هم تكرار ميكنم در سال 2012 منتشر كرده اما موسسه IDC با احتساب فروش سال 2013 بازم تكرار ميكنم 2013 اعلام ميكنه كه با حتي در نظر گرفتن يك سال ديرتر ارائه شدن PS3 موفق شده از نظر فروش كلي ( صحبتي از PS2 نكرده) از 360 جلو بزنه (البت تا زمان نگارش گذارش) براي آشنا شدن با IDC اينجا كليك كن
حالا IGN هم اومده حرف اين موسسه رو نقل كرده و در واقع گفته حرف اين حرف منه حالا مخالفتت با اين مسئله فقط در يه صورت ممكنه كه بخواي IGN و IDC رو زير سوال ببري بگي اينقدر احمقن كه نميفهمن سوني آمار PS2 رو هم حساب كرده اگه اينجوره بگو كه من اگه بعدا روزي روزگاري توي تاپيك ديگه گفتم IGN رو زير سوال بردي جيغت در نياد

ممد بیخیال. دیگه بحث داره فرسایشی و تکرار مکررات میشه. هی من باید یه سری پست بدم تو باید یه سری پست بدی و این قضیه میتونه تا صبح هم بی نتیجه ادامه پیدا کنه! بهتره این صفحه رو همینجا به همراه هم بوکمارک کنیم و تا گزارش مالی Q4 همین سال صبر کنیم. کاملا مشخص میشه کی داره درست میگه.

وگرنه منبعی که من بهش استناد میکنم صراحتا میگه PS3 اما شما میگی سونی امده گفته نه اینا چرت میگن، 77 میلیون مجموع PS3‌و PS2 هست در صورتی که لینکی که خودتون دادید میگه سونی مجموع فروش این دوتا رو 80 میلیون و خورده ای اعلام کرده و خیلی راحت اگه فروش PS2 رو کم کنی به همین 77 میلیون میرسی.

ولی در کل هرچی باشه تا بعد از کریسمی و آمار هایی که میاد قضیه روشن تر هم شده. بوکمارک کن دو ماه دیگه باهم حسابی دیالوگ میکنیم!:دی
واسه چی تا گزارش مالی Q4 صبر کنیم؟ بحث سر گزارش مالی سه ماه آخر سال 2012 هست که همه چیزش هم مشخصه، چیو بوکمارک کنیم الان؟ :دی IDC یه آمار اعلام کرده واسه فروش PS3 تا انتهای سال 2012، خود سونی هم آمارش واسه فروش PS3 تا انتهای سال 2012 تقریبا مشخصه، یعنی اگه در نظر بگیریم که از اول اکتبر تا چهار نوامبر کنسول PS3 فروشش 0 بوده و همین طور از اول اکتبر تا آخر دسامبر فروش PS2 هم 0 بوده، و در واقع از اون 6.8 میلیون فروش مربوط به اول اکتبر تا آخر دسامبر همش مربوط به PS3 بوده بازم مجموع فروش PS3 میشه 76.8. یعنی خوش بینانه ترین حالت رو در نظر بگیریم بازم به 77 نمی رسیم که خب این چیزی که من گفتم غیر ممکن هم هست اتفاق افتاده باشه :دی من احساس میکنه متوجه نشدی من دارم در مورد کدوم بازه زمانی صحبت میکنم.

بعد از خوندن پست های شونصد خطی دوستان به این نتیجه رسیدم
سونی خجالتیه ,روش نشده بگه از مایکروسافت جلو زدیم:dاین مسئولیت خطیر رو به IDC و IGN واگذار کرده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or