Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

شما ایشالا هر وقت فرق خبر، گزارش و تحلیل رو متوجه شدی بیا من در خدمتت هستم. واسه بحث با شماها باید اول از مباحث پایه شروع کرد، هنوز فرق گزارش رسمی و تحلیل رو نمی دونید، مجبورتون می کنند کامنت بدید؟ من ادعایی در مورد آمار فروش و اینا ندارم و چیز خاصی هم در این مورد نمی دونم ولی حداقل اینو میدونم که گزارش رسمی چی هست، خبر چی هست و تحلیل چی هست. واسه بار آخر و هزارم، گزارش رسمی سونی وقتی یه چیز دیگه میگه شما هی نگو فلان سایت اینو گفته، گزارش رسمی سونی، حله؟ گزارش رسمی سونی 8-|
واقعا آدم وقتشو بايد بزاره با كسي بحث كنه كه چيزيم عايدش بشه اوكي از اين به بعد هر وقت خواستيم آمار متوجه بشيم به جاي متخصصين فن به شما مراجعه ميكنيم چون IGN بحثش پايه ايه و تو بحثت فراپايه اي

يه سواليو صد دفعه پرسيدم از زيرش طفره رفتي سوني اومده گفته مجموع فروش 2 و 3 ميشه 16.5 البته تو سال 1012 چطوري وقتي خودش به تفكيك اعلام نكرده شما اومدي آمار ميدي تعداد ps2 رو كم ميكني ميگي N تا فروش PS2 بوده؟ شايد تو كل سال فقط 10 فروخته باشن؟ اين آماري كه سوني داده چطوري گزارش ign رو نقض ميكنه جناب فراپايه اي؟
اين چيزي كه تو داري ميگي هم خودش يه تحليله كه داري از آمار سوني ميكني حالا ما دو تا تحليل داريم يكي مال تو يكي هم مال IDC خوب اوكي بلاخره هر كي به نسبت اعتمادش به منبع يكي رو باور ميكنه

آخرین ویرایش:
واقعا آدم وقتشو بايد بزاره با كسي بحث كنه كه چيزيم عايدش بشه اوكي از اين به بعد هر وقت خواستيم آمار متوجه بشيم به جاي متخصصين فن به شما مراجعه ميكنيم چون IGN بحثش پايه ايه و تو بحثت فراپايه اي

يه سواليو صد دفعه پرسيدم از زيرش طفره رفتي سوني اومده گفته مجموع فروش 2 و 3 ميشه 16.5 البته تو سال 1012 چطوري وقتي خودش به تفكيك اعلام نكرده شما اومدي آمار ميدي تعداد ps2 رو كم ميكني ميگي N تا فروش PS2 بوده؟ شايد تو كل سال فقط 10 فروخته باشن؟ اين آماري كه سوني داده چطوري گزارش ign رو نقض ميكنه جناب فراپايه اي؟
واسه بخش اول حرفت که فقط می تونم بگم، باشه ;) هر وقت فهمیدی IGN فقط یه خبر رو اعلام کرده اونوقت بقیه حرفهام رو هم متوجه میشی.
در مورد بخش دوم چون سوال پرسیدی جواب میدم. مجموع فروش PS2+PS3 تا انتهای 2012 میشه 77 میلیون که از این تعداد 13.1 میلیون بین PS2+PS3 مشترک بودن و مشخص نیست هر کدوم چقدر فروختن. حالا اگه همه این 13.1 میلیون مربوط به PS3 باشه و فروش PS2 تو این آمار 0 باشه اونوقت اون 77 میلیون IGN (!!!!!) درست در میاد. حله یا اینکه بازم از اول شروع کنیم؟ من حوصلم زیاده مشکلی با توضیح دادن ندارم اصلا :دی و البته سوالی که مطرح هست اینه که اگه به قول شما فقط 10 تا دونه PS2 فروش رفته پس سونی چرا اومده آمار فروش PS2 و PS3 رو ترکیب کرده؟ خود آزاری داشته آیا؟ :-/ و نکته نهایی هم اینکه تو آخرین سالی که آمار فروش PS2 به تنهایی اعلام میشده این کنسول 4.1 میلیون فروش داشته، حالا نمیگم سال بعدش هم اینقدر فروخته چون مسلما کمتر شده ولی دیگه 0 نشده یهویی!

واسه بخش اول حرفت که فقط می تونم بگم، باشه ;) هر وقت فهمیدی IGN فقط یه خبر رو اعلام کرده اونوقت بقیه حرفهام رو هم متوجه میشی.
در مورد بخش دوم چون سوال پرسیدی جواب میدم. مجموع فروش PS2+PS3 تا انتهای 2012 میشه 77 میلیون که از این تعداد 13.1 میلیون بین PS2+PS3 مشترک بودن و مشخص نیست هر کدوم چقدر فروختن. حالا اگه همه این 13.1 میلیون مربوط به PS3 باشه و فروش PS2 تو این آمار 0 باشه اونوقت اون 77 میلیون IGN (!!!!!) درست در میاد. حله یا اینکه بازم از اول شروع کنیم؟ من حوصلم زیاده مشکلی با توضیح دادن ندارم اصلا :دی و البته سوالی که مطرح هست اینه که اگه به قول شما فقط 10 تا دونه PS2 فروش رفته پس سونی چرا اومده آمار فروش PS2 و PS3 رو ترکیب کرده؟ خود آزاری داشته آیا؟ :-/ و نکته نهایی هم اینکه تو آخرین سالی که آمار فروش PS2 به تنهایی اعلام میشده این کنسول 4.1 میلیون فروش داشته، حالا نمیگم سال بعدش هم اینقدر فروخته چون مسلما کمتر شده ولی دیگه 0 نشده یهویی!
اوكي اين حرفتو من ميپذيرم كه سوني شفاف اعلام نكرده ولي اين باز گزارش idc رو نقض نميكنه چون توضيح دادم اونا اطلاعاتشون رو از آمار سوني بتنهايي بدست نميارن و منابع ديگه اي هم دارن به هر حال ديگه فكر كنم داره بحثمون مثل يه LOOP همينطور از اول تكرار ميشه و نتيجه اي هم نداره موفق باشي.

سونی بیشتر از اینکه بخواد با مایکروسافت رقابت کنه باید بره بازار قبلی خودش ژاپن رو یه کاری بکنه. وگرنه همون یکی رو هم از دست میده اگه این جوری پیش بره مثل این دو هفته گذشته :

11370190842753111728.gif

92.2 درصد کل بازار دسته یه کمپانیه. به اضافه اینکه هنوز 2ds نیومده بیاد قطعا اضافه هم میشه بیشترین تاثیرش رو هم باز روی ویتا میزاره. ( ویتا خدابیامرز البته :دی )

92.2 درصد کل بازار دسته یه کمپانیه. به اضافه اینکه هنوز 2ds نیومده بیاد قطعا اضافه هم میشه بیشترین تاثیرش رو هم باز روی ویتا میزاره. ( ویتا خدابیامرز البته :biggrin1: )
2ds قرار نیست برای ژاپن منتشر بشه:dویتا هم کلی بازی توی tgs براش معرفی شد. زوده بگیم خدابیامرز:d

2ds قرار نیست برای ژاپن منتشر بشه:dویتا هم کلی بازی توی tgs براش معرفی شد. زوده بگیم خدابیامرز:d

بي خيال ... اين جماعت يه زماني به ps3 هم ميگفتن خدا بيامرز ... به psp ميگن شكست ... حالا ديگه به ps3 هم ميگن شكست ... اصلا سوني يعني شكست ... همه كه مايكرو نيستن پول خرج كنه

من نميدونم چه نينتندو فن چه مايكرو فن به وضعيت حال و گذشتشون نگاه كنن ببينن مجموعه اي كي موفق تر بوده تو اين صنعت و صد البته محبوب تر >:)

ممد بیخیال. دیگه بحث داره فرسایشی و تکرار مکررات میشه. هی من باید یه سری پست بدم تو باید یه سری پست بدی و این قضیه میتونه تا صبح هم بی نتیجه ادامه پیدا کنه! بهتره این صفحه رو همینجا به همراه هم بوکمارک کنیم و تا گزارش مالی Q4 همین سال صبر کنیم. کاملا مشخص میشه کی داره درست میگه.

وگرنه منبعی که من بهش استناد میکنم صراحتا میگه PS3 اما شما میگی سونی امده گفته نه اینا چرت میگن، 77 میلیون مجموع PS3‌و PS2 هست در صورتی که لینکی که خودتون دادید میگه سونی مجموع فروش این دوتا رو 80 میلیون و خورده ای اعلام کرده و خیلی راحت اگه فروش PS2 رو کم کنی به همین 77 میلیون میرسی.

ولی در کل هرچی باشه تا بعد از کریسمی و آمار هایی که میاد قضیه روشن تر هم شده. بوکمارک کن دو ماه دیگه باهم حسابی دیالوگ میکنیم!
:biggrin1:

بابک

خوب یه سوال. چرا IGN و این سایت ها بعد که فهمیدن سونی تکذیب کرده نیومدن خبرشون رو اضلاح کنن و بگن اشتباه نوشتن؟ یا مگه لینیک که خودت دادی نگفته سونی اعلام کرده فروش مجموع PS3 و PS2 رقم 80 هست؟
فقط برای روشن گری بگم که احتمالا تا الان فروش PS3 از 360 جلو زده ولی بچه ها درست می گن.سونی ترکیب فروشش رو با PS2 اعلام کرده هرچند که مقدار فروش PS2 احتمالا خیلی خیلی کمه ولی خوب وجود داره.

چرا سونی PS3 رو شکست میدونه؟
الان سونی 80 میلیون تا فروخته باشه مایکروسافت 79,999,999 تا بازم هیچ فرقی نمیکنه مگه مسابقه فوتباله!!؟؟
تو اقتصاد میان نگاه میکنن ببینن کدوم پروژه سود دهی داشته یا مقدار سود دهی در تعادل با سرمایه و انرژی بوده یا مثلا برآورد میکنن اون مقدار سرمایه و انرژی اگه جای دیگه هزینه میشده چه اتفاقی میوفتاده و ...
الان سهام دارای سونی برای همین میگن اصلا بخش گیم رو کلا تعطیل کنید چون اونا دنبال بچه بازیو تو سرو کله زدن منو شما نیستن اونا به چشم یه پروژه که باید بازدهی داشته باشه به قضیه نگاه میکنن بازیهای کامپیوتری صنعت استراتژیک نیست که بگیم مثل کشاورزی اگه ملت گشنه بمونن میریزن تو خیابون شورش میکنن و امنیت و صلح به خطر میوفته پس حتی با ضرر و سوبسید باید بهش کمک کرد.
هدف از این کارا همش پوله الان من نمیدونم سونی سود داشته یا نه ولی میدونم PS3 پروژه ای بوده که توجیه اقتصادی نداشته این تو صنعت و تو اقتصاد یعنی شکست اگه مسئله تعداد باشه که شما الان بیا یه محصولی رو زیر قیمت بازار با ضرر بفروش تا روزی که ورشکست بشی تنها محدودیتت تو فروش مقداریه که میتونی تولید کنی! روزی که ورشکست شدی ملت نمیان به تعداد جنسی که فروختی جایزه بدن میان سرمایه ای رو که زدی ترکوندی نگاه میکنن.
مسئله سونی یکم فرق داره.سونی وابستگی زیادی به بخش گیمش داره و سود بخش گیمش تنها مختص اون نمی شه.شما جریان فرمت وار رو یادت هست؟؟می دونی سونی با پیروزی در اون رقابت چقدر تونست نفوذ خودش رو تو صنعت دیسک های نوری افزایش بده بعدشم رویالیتی خوبی هم تا مدت ها نصیب خودش می کنه.
در ضمن بخش سرگرمی های سونی شامل بخش فیلم و موزیک سونی هم وابستگی زیادی به بخش گیمش داره.درسته من خودمم PS3 رو موفقیت نمی دونم ولی این رو هم در نظر بگیر که سود سونی فقط شامل بخش گیمش نمی شه و فراتر از این هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or