Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

سونی تو این نسل شکست خورد :-"
ولی در درجه ی اول از خودش در درجه ی دوم هم از خودش در درجه ی سوم هم از خودش شکست خورد 8-| :دی

و خدا رو شکر اون حمال هایی که پشت سر PS3 بودن رو با CQC به بیرون از شرکت هدایت فرمودن :دی

اینکه دوستان ماکرو فن هم خودشون پیروز مطلق این نسل میدونن خیلی جالبناک میباشد :دیخصوصاً وقتی برای اثبات ادعاشون فروش کینکت رو با کنسول جمع میکنن :))

محمد یعنی امار VgChartz و IGN و اون عکسی که دوستمون گذاشت و چندین امار دیگه که اعلام کردن ps3 80 میلیون فروخته همه الکی فقط حرف شما اوکی ؟ :-/

دقیقا عدد بگو که باید چندتا منبع بیاریم که گفته PS3 80 میلیون فروخته !!
شما به من بگو آمار سونی رو قبول داری یا نه؟ آمار سونی معتبر هست یا نه؟ اون آماری که میگفت PS3 بیشتر از X360 فروخته و IGN هم خبرش رو اعلام کرده رو خود سونی نقض کرده. نمی دونم یه قضیه به این واضحی رو چرا اینقدر می پیچونید، همه اون اخباری که میگفتن PS3 بیشتر فروخته رو IDC اعلام کرده و خود سونی با گزارشش این آمار رو رد کرده :دی اگه شما آمار رسمی و گزارش مالی خود سونی رو قبول نداشته باشید که بگید دیگه بحث رو تموم کنیم همین جا! من دارم طبق گزارش مالی سونی حرف میزنم، از خودم که چیزی در نیاوردم، حالا اگه حرف سونی اشتباه هست و حرف IGN و VGChartz درست که اوکی، دیگه مشکلی نیست :دی
ببين اين روش بحث رو بهش ميگن سفسطه يعني شما هر چي كه بهت بگن اول كه ميري اينترنت رو زير رو ميكني تا يه لينكي چيزي پيدا كني تا خلافشو ثابت كني بعد هم اگه نشد بلاخره يه حرف نادرستي ميزني شايد گرفت در مرحله آخر هم كه همه تاكتيكها با شكست مواجه شد يه دعواي سوري راه ميندازي كه اوكي شما نميفهميد و من ميفهمم بحث ندارم اگه شما بحث نداري و نميخواي واردش شي خوب قربونت برم اينجا چه ميكني؟
باشه بابا شما درست میگی. آمار رسمی از خود سونی میزارم قبول نمی کنید شما بفرمایید چیکار کنم تا مقبول واقع بشه؟ :دی کماکان منتظر لینک حرفهام در مورد معتبر نبودن Edge هستم!

شما به من بگو آمار سونی رو قبول داری یا نه؟ آمار سونی معتبر هست یا نه؟ اون آماری که میگفت PS3 بیشتر از X360 فروخته و IGN هم خبرش رو اعلام کرده رو خود سونی نقض کرده. نمی دونم یه قضیه به این واضحی رو چرا اینقدر می پیچونید، همه اون اخباری که میگفتن PS3 بیشتر فروخته رو IDC اعلام کرده و خود سونی با گزارشش این آمار رو رد کرده :دی اگه شما آمار رسمی و گزارش مالی خود سونی رو قبول نداشته باشید که بگید دیگه بحث رو تموم کنیم همین جا! من دارم طبق گزارش مالی سونی حرف میزنم، از خودم که چیزی در نیاوردم، حالا اگه حرف سونی اشتباه هست و حرف IGN و VGChartz درست که اوکی، دیگه مشکلی نیست :دی

باشه بابا شما درست میگی. آمار رسمی از خود سونی میزارم قبول نمی کنید شما بفرمایید چیکار کنم تا مقبول واقع بشه؟ کماکان منتظر لینک حرفهام در مورد معتبر نبودن Edge هستم!
اوكي سايت رسمي سوني رو شما گذاشتي من چك كردم نوشته بود كه ما توليد PS3 رو با PS2 جمع زديم. ( منتها خودمونم نميدونيم چجوري كنسولي كه توليد نميكنيم با معجزات الهي هنوز داريم ميفروشيم:دی)ولي بدبختانه اون موسسه اي كه IGN بهش استناد ميكنه با روشهاي آماري و دانشگاهي آمارشون رو منتشر ميكنن نه فقط با استناد به حرف سوني و مايكرو سافت براي همينه كه ميشه بهشون اعتماد كرد و IGN هم ازشون خبر نقل ميكنه اگه نميدونيد خدمتتون عرض كنم IGN زير مجموعه NEWS Corporation هست همون موسسه اي كه Washington Post و خيلي ديگه از آژانس ها معتبر خبري زير مجموعش هستن اينا خبرنگاراي حرفه اي هستن و وقتي از جايي خبر نقل ميكنن اول مطمئن ميشن كه خبر درسته حالا اگه من و شما نخوايم بپذيريم ديگه فكر كنم خودمون زير سوال بريم نه امثال IGN.
در مورد Edge هم حق با شماست اصلا به بحث ما ربطي نداشت من عذر ميخوام

benjohn جان ، داداش ، محمد داره راست میگه .شما که دیگه غیر منطقی نبودی! این دقیقا اون بخشی از اطلاعیه سونی هست که مربوط به فروشه خودت معنی کن:

The PS3 & PS2 totals are around 80.4 million compared to Xbox 360′s 77.2 million.

آقا من اصلا دیگه در زمینه برنده یا بازنده بودن سونی در این نسل و نسل های آینده نه نظری دارم و نه بحثی میکنم، فقط یکی بیاد این یه مورد رو برای من جا بندازه:

ps3 فقط 600 هزارتا
بیشتر فروخته همین همه جا گفته میشه اما کسی دقت نمیکنه که 360 فقط 20 میل کینکت فروخته! هر جوری هم حساب کنید نسل پیش کمترین فروش برای ps3 بود FACT

مایکرو کلی کینکت فروخته که قشنگ اون 600 هزار تا رو جبران میکنه

چه جوری و بر مبنی چه منطقی چون مایکروسافت کلی Kinect فروخته پس یعنی 360 که 600 هزارتا کمتر از PS3 فروخته میزنه بالا و فروشش بیشتر میشه؟ یعنی چی آخه؟ پارادوکس رو سرویس کردی با این جمله! یعنی من که هیچی، حضرت موسی هم مخش گ..د بخدا!

مثلا PS3 فروشش 20 میلیون کمتر از Wii هست اما در عوض سونی کلی PSP فروخته که باعث میشه فروش PS3 بیشتر از Wii بشه!:دی

پ.ن: تازه FACT هم هست و میتونیم به عنوان یه نظریه علمی قبولش کنیم!:دی

benjohn جان ، داداش ، محمد داره راست میگه .شما که دیگه غیر منطقی نبودی! این دقیقا اون بخشی از اطلاعیه سونی هست که مربوط به فروشه خودت معنی کن:
اي واي من اصلا خودت يه لحظه به اين جمله فكر كن PS2,PS3 Total خودت ديگه تا ته قضيه برو PS2 بتنهايي 180 ميليون فروخته تنها احتمالي كه وجود داره اينه كه فروش PS3 منفي 70 ميليون بوده كه جمعش شده 80 ميليون:-/

اي واي من اصلا خودت يه لحظه به اين جمله فكر كن PS2,PS3 Total خودت ديگه تا ته قضيه برو PS2 بتنهايي 180 ميليون فروخته تنها احتمالي كه وجود داره اينه كه فروش PS3 منفي 70 ميليون بوده كه جمعش شده 80 ميليون:-/
دوست من، شما گزارش رسمی سونی یا مایکروسافت رو دنبال نمی کنید واسه همین دارید همچین چیزی میگید :دی این گزارش ها هر سه ماه یک بار منتشر میشن، وقتی میگه PS2+PS3، یعنی اینکه آمار فروش PS2+PS3 در اون بازه سه ماهه مد نظر که در اینجا میشه از اکتبر تا دسامبر 2012. و راجع به اینکه چرا اون عدد 80 میلیون به دست اومده، سونی از اواسط 2011 دیگه آمار فروش PS3 رو به تنهایی اعلام نمیکنه و مجموع فروش PS2+PS3 رو میزاره.

عزیز ، من دیگه بحثی ندارم وقتی شما منبع و حرف خود سونی رو قبول نداری:| من یکی به عنوان فن مایکروسافت دیگه هر چی رو بخوام رد کنم هیچوقت نمی تونم حرف رسمی مایکروسافت رو رد کنم چون هویت خودم رو هم رد کردم:d بالاخره شما هم غیر منطقی شدی اما از نوع سوزن به خودی:d

دوست من شما گزارش رسمی سونی یا مایکروسافت رو دنبال نمی کنید واسه همین دارید همچین چیزی میگید :دی این گزارش ها هر سه ماه یک بار منتشر میشن، وقتی میگیه PS2+PS3، یعنی اینکه آمار فروش PS2+PS3 در اون بازه سه ماهه مد نظر که در اینجا میشه از اکتبر تا دسامبر 2012. و راجع به اینکه چرا اون عدد 80 میلیون به دست اومده، سونی از اواسط 2011 دیگه آمار فروش PS3 رو به تنهایی اعلام نمیکنه و مجموع فروش PS2+PS3 رو میزاره.
ميشه لينكشو بدي منم ببينم شايدم حق با شما باشه من اشتباه ميكنم
شما كه كلا لينك نزاشتي دوستمون DreadLord گذاشتن كه با توجه به اون كه سايت رسمي سوني هم نيست اما من ايرادي بهش ندارم فقط آمار سال 2012 رو گذاشته كه PS2 و PS3 مجموعا 16 ميليون فروختن حالا اين قضيه چطوري ign رو نقض ميكنه شما به من توضيح بده

آخرین ویرایش:
نشر اکاذیب توسط سونی Confirmed ؟

8-|
دوست عزیز، من تو همون پست اولم کامل توضیح دادم، دیگه فکر نمیکردم بازم سوالی پیش بیاد. آمار PS2 + PS3 از سال مالی 2011 داره اعلام میشه، قبلش هر کدوم جداگانه اعلام میشد. به بیان ساده تر، این 80 میلیونی که میبینی توش آمار فروش PS2 در دو سال اخیر هم شامل میشه (دو سال اخیر، نه lifetime).

@Cloud Strife
چند ساعت کسی نبود با اون آمار من درآوردیت دستتو رو کنه، حالا که وضعیت رو دیدی زدی تو کار دلقک بازی؟:lol: برو خودتی عزیزم:دی

8-|
دوست عزیز، من تو همون پست اولم کامل توضیح دادم، دیگه فکر نمیکردم بازم سوالی پیش بیاد. آمار PS2 + PS3 از سال مالی 2011 داره اعلام میشه، قبلش هر کدوم جداگانه اعلام میشد. به بیان ساده تر، این 80 میلیونی که میبینی توش آمار فروش PS2 در دو سال اخیر هم شامل میشه (دو سال اخیر، نه lifetime).

@Cloud Strife

چند ساعت کسی نبود با اون آمار من درآوردیت دستتو رو کنه، حالا که وضعیت رو دیدی زدی تو کار دلقک بازی؟:lol: برو خودتی عزیزم:دی
@ Frobary And Dreadlord

آقا من حرفي ندارم اصلا سوني دروغگو ميگم اگه اون آمار PS2 ؤ PS3 زو داره با هم حساب ميكنه دخلش به گذارش IGN چيه؟ IGN داره صراحتا آمار كنسول PS3 و X360 رو اعلام ميكنه بعد هي شما ميايد ميگيد PS2

Dreadlord

اول از اینکه دلقک خودتی!:دی

دوم اینکه چقدر بد شد که تو دستمو رو کردی!:| بنظر من این کار تو کم از کشف ماجرای قتل راجر آکروید نداره!:|

کلا از نظر تو هر منبعی که مخالف نظر تو حرف بزنه نامعتبره و میزان اعتبار سایت ها و مجلات در مقایسه با نزدیکی با نظر تو تعیین میشن. در نتیحه نظر تو و آمارهایی که میدی برای من مهم نیست. خدمت شما عرض شود که آمارهای سونی یا هر شرکت دیگه ای بر اساس اسپرینت های شرکت تعیین میشه و دوره ای هست. اسپرینت جدید سونی بعد از کریسمسه. اما آماری که سایت های دیگه از جمله IGN میدن لحظه ای هست و دقیقا از زمانی که کنسول های شیپ شده سونی بیشتر شد این رو در غالب خبر اعلام کردن. البته نه فقط IGN. قطعا سونی گزارش مالی آخرش رو بده همه این هارو لحاظ میکنه و مشخص میشه چقدر فروخته و اگه باز مایکرو جلوتر بود یعنی جرف تو درسته. مخلص کلام اینکه بهتره در مورد چیزی که گرفتی دستت و 8 صفحه داری نشون میدی یکم اطلاعات داشته باشی. ولی در کل اگه از نظر تو IGN نامعتبر هست و خبری هم که داده غلطه چون تو یه منبعی داری که خلافشو اثبات میکنه پس بهتره بجای من مچ انهارو بگیری و دستشونو رو کنی. نفعش برای خودتم بیشتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or