Andrew House: سونی با PS4 دیگر نباید شکست بخورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
16086973708588985788.jpg

کمپانی سونی موفقیت چشم گیری را با PS3 بدست نیاورده است و فروش PS Vita نیز حرفی برای گفتن ندارد. وضعیت مالی این کمپانی هم چندان جالب نیست و آقای Andrew House از گذشت به مرور زمان مطلع هستند و می دانند که PS4 بایستی موفقیت خوبی را به همراه داشته باشد.
آقای Andrew House در مصاحبه با وبسایت معروف ژاپنی Diamond Online گفته اند:
کمپانی Sony Computer Entertainment دیگر اجازه شکست با PS4 را ندارد. زیرا در مرکزیت تجارت سونی قرار دارد و تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار است.
این صحبت ها پیرو جدیدترین جلسه سرمایه گذاران است که پیشنهاد شده بود 15-20% بخش سرگرمی سونی به فروش برود. خواسته ای که توسط مدیران رد شد.
آقای House و Sony Computer Entertainment بایستی ثابت کنند که این تصمیم درست بوده است.
DS

واقعا برای سونی خیلی سخت بود ببینه این همه سهمش از بازار کم شده این در حالی هست که کنسول قویه هم اونها ساختن و کلی خرجش کردن
این قضیه در مورد ویتا هم صدق میکنه..

امیدوارم همینطور باشه من سره این Vita یک داغی به دلم نشست که نگو:(واقعا از نظر بازی و کمبود بازی در عذاب هستم :( خدا یه فرجی بکنه این کنسول جوون بگیره :( به خدا هنوز با PSP قدیم دارم بازی میکنم از بس ساپورت بازیش عالی بود فکر کنم تا 10 سال دیگه هم بازی داشته باشم..!!

پس خودشون هم شکست این نسل قبول کردن !

خوب دوم شدن بعد از نینتندو، انم بعد از دو نسل برتری مطلق شکست محسوب میشه! الان منظور اینه که PS4 باید بیاد برگرده به دوران PS2 که برمیگرده!:دی

150 میلیون شد 70 میلیون ، 15 میلیون شد 70 میلیون !

کاملا درسته و مطمئنا برای سونی یک شکست بحساب میاد ولی باز با اینحال رتبه دوم رو از نظر فروش داره و حدود 80 میلیون فروخته .

یقین دارم که نسل بعد مطمئنا 100 رو میفروشه ولی 150 میلیون فکر نکنم !

کاملا درسته و مطمئنا برای سونی یک شکست بحساب میاد ولی باز با اینحال رتبه دوم رو از نظر فروش داره و حدود 80 میلیون فروخته .

یقین دارم که نسل بعد مطمئنا 100 رو میفروشه ولی 150 میلیون فکر نکنم !

از نظر سهمی با X360 برابره ... X360 3 درصد اینطورا کمتره...اینم واسش زور داره دیگه انگار سهمش رو گرفت نصفیشُ دادن مایکرو , دوم شدن بعد از نینتندو ام که بماند
در کل ولی نسل بعد اگرم هم اندازه ی همین نسل بفروشه از PSN سودش رو میبره مثه مایکرو....تو این نسل این سود مایکرو واسه گیمرا بد بود البته :دی ولی خوب سونی از PSN سود چندانی نبرد!

150 میلیون شد 70 میلیون ، 15 میلیون شد 70 میلیون !

خوب که چی؟ چه ربطی به حرف من داره؟

نینتندو با Wii برنده مطلق این نسل بودن (تا الان)، بعد فروش PS3 بیشتره و در آخر هم 360. البته با گذشت زمان میتونه شرایط عوض بشه و با توجه به اینکه سونی قصد داره PS3 رو تا چند سال دیگه ساپورت کنه بعید نیست به Wii برسه.

تو یه بازه زمانی مشترک که همه کنسول ها تو بازار بودن 360 با اختلاف زیاد 10 میلیونی آخره. کلا هم با اختلاف کم آخره. البته اینکه 360 نسبت به Xbox یه موفقیت بوده درسته اما در مجموع برخلاف تصورات شماها موفقیتی برای کل کمپانی مایکروسافت تبوده و سرمایه گزارهاش هم علاقه بسیار زیادی به تعطیل کردن بخش Xbox دارن چون در مجموع به ضررشون بوده. در نتیجه من اصلا شماهارو نمیفهمم گه چطور به این نتیحه میرسید که 360 برنده این نسل بوده!

PS3 در رقابت با PS2 کاملا شکست خوردش چون بازار رو به صورت مطلق از دست داد و با رقیب هاش تقسیم کرد، منظور اندرو هوس هم همینه. اما نه اینکه PS3 در مقابل 360 شکست خورده! چون علی رغم عرضه دیرترش بیشتر فروخته و این اختلاف از این به بعد بیشترم میشه. میگم با توجه به اینکه Wii سکته کرده بعید نیست در دو سه سال آینده بهش برسه. البته باید دید سونی با توجه PS4 در عمل چقدر PS3 رو ساپورت میکنه!

اینکه انتظار داشته باشیم یه چیز تا ابد بهترین باقی بمونه که از دایره قوانین این دنیا خارجه . بارسلوناشم بعد چندین سال که اختلافی وحشتناک با رقباش داشت یهو کله پا شد . منتهی چیزی که به نظر من توی این نسلم عوض نشد . سیاستهای سونی در قبال مشتریاش بود که با ساپورت هرچه بیشتر از لحاظ بازیهای انحصاری و مولتی همراه بود . یعنی منی که از PS1 و PS2 خاطره داشتم PS3 کاملا راضیم کرد . خوب حالا قطعا اگه انتخابی برای نسل بعد بخواد باشه چیزی نیست جز PS4

خوب که چی؟ چه ربطی به حرف من داره؟

نینتندو با Wii برنده مطلق این نسل بودن (تا الان)، بعد فروش PS3 بیشتره و در آخر هم 360. البته با گذشت زمان میتونه شرایط عوض بشه و با توجه به اینکه سونی قصد داره PS3 رو تا چند سال دیگه ساپورت کنه بعید نیست به Wii برسه.

تو یه بازه زمانی مشترک که همه کنسول ها تو بازار بودن 360 با اختلاف زیاد 10 میلیونی آخره. کلا هم با اختلاف کم آخره. البته اینکه 360 نسبت به Xbox یه موفقیت بوده درسته اما در مجموع برخلاف تصورات شماها موفقیتی برای کل کمپانی مایکروسافت تبوده و سرمایه گزارهاش هم علاقه بسیار زیادی به تعطیل کردن بخش Xbox دارن چون در مجموع به ضررشون بوده. در نتیجه من اصلا شماهارو نمیفهمم گه چطور به این نتیحه میرسید که 360 برنده این نسل بوده!

PS3 در رقابت با PS2 کاملا شکست خوردش چون بازار رو به صورت مطلق از دست داد و با رقیب هاش تقسیم کرد، منظور اندرو هوس هم همینه. اما نه اینکه PS3 در مقابل 360 شکست خورده! چون علی رغم عرضه دیرترش بیشتر فروخته و این اختلاف از این به بعد بیشترم میشه. میگم با توجه به اینکه Wii سکته کرده بعید نیست در دو سه سال آینده بهش برسه. البته باید دید سونی با توجه PS4 در عمل چقدر PS3 رو ساپورت میکنه!

خداوندگار سفسطه خَر شما هم محسوب نمیشه..:d

70 میلیون این نسل رو - 150 میلیون نسل قبل بکن میشه 80 میلیون که تقریبا میشه 60 درصد تنضل و یعنی 60 درصد از دادان سهم و یعنی 60 درصد شکست
حالا
20 میلیون xbox نسل قبل رو - 78 میلیون 360 این نسل بمن میشه 58 میلیون یعنی تقریبا 200 درصد رشد یعنی 200 درصد سهم بیشتر یعنی 200 درصد موفقیت

خداوندگار سفسطه خَر شما هم محسوب نمیشه..:d

70 میلیون این نسل رو - 150 میلیون نسل قبل بکن میشه 80 میلیون که تقریبا میشه 60 درصد تنضل و یعنی 60 درصد از دادان سهم و یعنی 60 درصد شکست
حالا
20 میلیون xbox نسل قبل رو - 78 میلیون 360 این نسل بمن میشه 58 میلیون یعنی تقریبا 200 درصد رشد یعنی 200 درصد سهم بیشتر یعنی 200 درصد موفقیت

باشه آقا هرچی تو میگی....

هر وقت فروش PS3 از X360 جلو بیفته سونی خودش رسما اعلام میکنه، پس از روی هوا نگید که آمار فروش PS3 الان بیشتر از X360 هست :دی البته به نظر خودم ممکنه به زودی بیشتر بشه ولی فعلا که کمتره :دی
تو یه بازه زمانی مشترک که همه کنسول ها تو بازار بودن 360 با اختلاف زیاد 10 میلیونی آخره
هر چند این مدلی حساب کردن کاملا اشتباه هست ولی الان یعنی PS3 اختلاف فروشش با X360 حدود 4 میلیون هست؟ ماشالا چقدر تند تند داره میفروشه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or