Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
بهترین نمایش دیشب بود، ولی از بابت دو مورد راضی نیستم.

1: شخصیت زن که FBI هستش رو برای این گذاشتن قسمتی از داستان رو از دید اون بازی کنیم. امیدوارم فقط اوایل بازی باشه و کل بازی 50/50 ، هی شیفت نشه بین دو کرکتر. بنظرم میتونستن همین قسمت شخصیت FBI رو هم DLC داستانی میکردن.
2: بازی فقط دیجیتالی عرضه میشه که اینم از اون حرکت های عجیب بود. (اینکه بازی عرضه نشده DLC داستانی داره هم باز عجیبه)

درکل شوکیس به قدری بد بود که همه رو برد زیر سایه خودش و منی که Remedy رو خیلی دوست دارم و AW2 بازی مورد انتظارم بود، الان اصلا حوصله نظر دادن ندارم.

منم نظر شخصی خودمو در خصوص تریلر بگم از اونجایی که یک زمانی به شدت به شماره اول علاقه داشتم و البته در طول این سال ها بیشتر ضعف های اون برای من مشخص شدن.

در خصوص گرافیک که حرفی باقی نمی‌مونه و اگر نگیم بهتر نمایش شوکیس بود، قطعا میتونیم بگیم یکی از بهترین ها بود.

اما در خصوص باقی بخش ها، اول از همه این که من خیلی دوست نداشتم که شخصیت Sara Andersonرو به عنوان شخصیت اصلی در بازی قرار دادن و به شدت بر روی ترند ریمیک رزیدنت ایول ۲ سوار شدن و بخش های مربوط به اون رو ساختن.
چیز هایی مثل دوربین روی شونه و جایگیری اون، نحوه در دست گرفتن اسلحه و حتی اتمسفر و لوکیشن هایی که به نمایش در میاد به شدت به ریمیک های نسخه دوم و چهارم رزیدنت ایول شباهت دارند. البته از یک لحاظ هم خوبه به این دلیل که نسخه اول الن ویک در زمینه گیم پلی بازی خوبی نبود و شاید این تغییرات بتونه مثبت واقع بشه، اما در کل من دوست نداشتم بازی به این سمت بره و یک شخصیت دوم هم حضور داشته باشه و در کل خیلی safe سعی کردن روند توسعه رو پیش ببرن.

بخش های مربوط به الن ویک اما به شدت خوب بودن. به خصوص این که بازی بر روی ترس روانشناختی خیلی بیشتر تمرکز کرده و به نظر میاد تو این زمینه هم بتونه موفق عمل کنه و عملا یک شخصیت روانی رو میخواد به تصویر بکشه. اما امیدوارم این بخش ها به عنوان یک تجربه جانبی و تنها برای استفاده از نام الن ویک تو بازی حضور نداشته باشند و نقش پررنگی رو ایفا کنند.
درجه بندی سنی بازی هم به M تغییر کرده که باز هم یک نکته مثبت حساب میشه به خصوص برای عنوانی که قصد داره بیشتر به جنبه های ترس و وحشت بپردازه.

باکس آرت بازیو اصلا دوست ندارم و بیشتر شبیه به یک parody تا باکس آرت رسمی. امیدوارم این مورد تغییر کنه.

در کل باید صبر کنیم تا عرضه بازی. امیدوارم تجربه خوبی رو ارائه بده و در فروش هم موفق عمل کنه هر چند بعید می‌دونم اون داستان خاص نسخه اول در اینجا وجود داشته باشه موردی که الن ویک با اون شناخته میشه.

این ترند شدن ریمیک RE2 بنظرم چیز بدی نیست. خیلی از بازی های اخیر توی این سبک مخصوصا ای پی های بزرگ مثل Dead Space و یا ریبوت جدید AITD که بعد از سالها زنده شدند، خود سازنده ها اقرار کردند منبع اصلی الهامشون ریمیک RE2 بوده. سبک Survival Horror از اواخر نسل هفتم توی مقیاس AAA داشت میمیرد و خود کپکام هم با RE (مثل RE6) داشت به سمت ترند های پرطرفدار روز میرفت. اما بعد با موفقیت RE2 نشون داد که هنوز هم این سبک تو این مقیاس مشتری ها و طرفدارهای خودش رو داره و باعث زنده شدن خیلی از فرانچایزهای خاک خورده مثل همین الن ویک شد.

برای گیم پلی اگر بقیه موارد مثل لول دیزاین، پیسینگ، تنوع دشمن ها و مکانیزم ها و... اوکی باشه فکر نکنم زیاد مشکلی پیش بیاد. اینطور نیست که نسخه اول دوربین ثابت یا ایزومتریک داشته و الان یکدفعه روی شونه شده. همونطور که گفتید بزرگترین نقطه ضعف نسخه اول گیم پلی نسبتا ساده و تکراری شدن برخورد ها و مبارزه ها بعد از یه مدت بود. شاید از این طریق میخواستند این ضعف رو‌ برطرف کنند که شخصا بنظرم بهترین کار روی کردند.

البته میفهمم ترس نسخه اول بیشتر از نوع روانشناختی بود و از این نظر بیشتر شبیه بازی هایی مثل سایلنت هیل بود تا RE. اما فکر کنم این ترس بیشتر مربوط داستان، نحوه روایت و کلا دنیای بازی میشه تا گیم پلی که کمتر تاثیر داره. اینجا هم با وجود خود سم لیک به عنوان یکی از نویسنده های اصلی و‌ همینطور کارگردان های بازی فکر نکنم جای نگرانی باشه و قرار نیست بازی یه کپی پیست از RE2 باشه و از تریلر هم مشخصه هنوز میتونه اون هویت و دنیای مخوف و عجیب خودش رو‌ حفظ کنه.

چیزی که برای من تو این تریلر ناامید کننده بود وجود همون مشکلات و ضعف های همیشگی رمدیه. اکتینگ/انیمیشن های خشک و بی روح با وویس اکتینگ ضعیف. حتی انیمیشن های صورت هم آنچنان تعریفی نداشت با توجه به استانداردهای فعلی. واقعا نمیفهمم چرا به این جزییات توجهی نمیکنه رمدی.
گرافیک و اتمسفر و نورپردازی عالی بود مثل همیشه. گیمپلی که چیز خاصی ندیدیم فعلا.

من‌ که خیلی شماره اول بازیو دوست داشتم بازیه خاصی بود تو زمان خودش ولی اینکه دوربین شبیه رزیدنت ریمیک شده من خوشم اومده تغییر خوبیه.
این دو شخصیت شدن بازی یکم نگرانم کرده که تعادل گیم‌پلی رو بهم نزنه یکی دیگه از نگرانی های دیگه هم کم شدن نقش نور و چراغ قوی تو گان پلی بازیه امیدوارم این قابلیت رو ارتقا داده باشن نه اینکه حذفش کنن.
منم دوست دارم بازی بیشتر تو بخش جنگلی و واقعی شهر باشه دلمون تنگ شده واسه اون اتمسفر خفن بازی در کل رمدی کارش درسته.

این ویدیو یک ایستر اگ بود تو کوانتوم بریک.
دو تا مامور FBI به نام های ساگا اندرسون و الکس کیسی به برایت فال اعزام میشن تا به دنبال الن ویک که پنج سالی میشه مفقود شده، بگردن. در همین حال با یک قاتل به نام Mr. Scratch که همون ورژن روانی، دارک و قاتل از الن ویک مواجه میشن.

اون طوری که به نظر میرسه، تو شماره دوم دقیقاً همین داستان رو قراره پیگیری کنه.

آخرین ویرایش:
مهمترین مشکل من با سری RE زاویه دوربینش بود و مدل نشونه‌گیریش ، متاسفانه AW هم دوربینش رو مشابه RE کرد :| هیچ نسخه از RE رو بخاطر این مشکل نزدم
کاش امکان انتخاب زاویه دوربین بزارن براش
خیلی منتظر نسخه دوم بودم ظاهرا باید روش خط قرمز بکشم

مهمترین مشکل من با سری RE زاویه دوربینش بود و مدل نشونه‌گیریش ، متاسفانه AW هم دوربینش رو مشابه RE کرد :| هیچ نسخه از RE رو بخاطر این مشکل نزدم
کاش امکان انتخاب زاویه دوربین بزارن براش
خیلی منتظر نسخه دوم بودم ظاهرا باید روش خط قرمز بکشم
یعنی کلا بازیای دوربین رو شونه رو بازی نمیکنی؟ من دقیق متوجه نمیشم منظورت از نشونه گیری چیه. ولی اینجوری خیلی بازیای خفنی رو از دست دادی که:| من خودم با بازی ترسناک اول شخص مشکل دارم که خداروشکر رزیدنت ۸ سوم شخصم اضافه کرد ولی الان دارم سعی میکنم یجوری رزیدنت ۷ رو هم برم تا مشکلم با اول شخصو حل کنم:D
بنظرم یه شانس به این الن ویک بده واقعا حیفه این داستان و فضاسازی رو از دست بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or