Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
- بازی فقط روی تم وحشت تمرکز نداره
- درجه سنی M بهشون آزادی عمل بیشتری میده
- بهترین بازی Remedy از لحاظ بصری خواهد بود
- تنها مختص به کنسولهای نسل بعدی ست

"سم لیک"
Alan Wake 2 Doesn't Compromise on the Horror, Sam Lake Says - IGN

از اونجایی که گفتند برای فهمیدن داستان نسخه دوم نیازی به تجربه نسخه های قبلی نیست، امیدوارم ایده عجیب و غریبی برای داستان نسخه دوم نداشته باشند و یه سری کرکترها و المان های داستانی از نسخه های قبلی رو برگردونند. از همین تیزر و کسی که ظاهراً Mr.Scratch هست مشخصه همین قصد رو دارند. از سم لیک هم بعید هست داستان نسخه های قبلی رو کاملا رها کنه.

یکی از کرکترهایی که خیلی دلم میخواد توی دنباله برگرده بری هست. بعد از آلن برام جذابترین شخصیت داستان بود. بنظرم کرکتر خیلی باحالی بود و شخصیت پردازی جالبی داشت. واقعا دلم میخواست حضورش توی AN بیشتر از یه کات سین خیلی کوتاه باشه. امیدوارم اگر توی نسخه دوم حضور داشته باشه صداپیشه اش هم برگرده چون کارش توی نسخه اول عالی بود. اینطور که توی ردیت خواندم متاسفانه صداپیشه چند تا از کرکترهای نسخه اورجینال فوت شدند، مثل آلیس که فکر کنم در کنار آلن یکی از مهمترین کرکترهای داستان و به احتمال زیاد تو نسخه دوم هست، پس یکی از کرکترهایی هست که صدا پیشه جدید داره.

از اونجایی که گفتند برای فهمیدن داستان نسخه دوم نیازی به تجربه نسخه های قبلی نیست، امیدوارم ایده عجیب و غریبی برای داستان نسخه دوم نداشته باشند و یه سری کرکترها و المان های داستانی از نسخه های قبلی رو برگردونند. از همین تیزر و کسی که ظاهراً Mr.Scratch هست مشخصه همین قصد رو دارند. از سم لیک هم بعید هست داستان نسخه های قبلی رو کاملا رها کنه.

یکی از کرکترهایی که خیلی دلم میخواد توی دنباله برگرده بری هست. بعد از آلن برام جذابترین شخصیت داستان بود. بنظرم کرکتر خیلی باحالی بود و شخصیت پردازی جالبی داشت. واقعا دلم میخواست حضورش توی AN بیشتر از یه کات سین خیلی کوتاه باشه. امیدوارم اگر توی نسخه دوم حضور داشته باشه صداپیشه اش هم برگرده چون کارش توی نسخه اول عالی بود. اینطور که توی ردیت خواندم متاسفانه صداپیشه چند تا از کرکترهای نسخه اورجینال فوت شدند، مثل آلیس که فکر کنم در کنار آلن یکی از مهمترین کرکترهای داستان و به احتمال زیاد تو نسخه دوم هست، پس یکی از کرکترهایی هست که صدا پیشه جدید داره.
تغييرات نسبت به يك بايد زياد باشه چون بعد 13 سال مياد و داستان بيش از حد مرتبط با يك به بازي ضربه ميزنه چون اون هايي كه تازه واردن كه اشنايي با يك ندارن و قديمي ها هم چون خيلي ساله از فضاي داستان دور شدن پس بايد يه تجربه متفاوت باشه والا يه بازي پازل مانند كه به يك ربط داره تاريخ انتشارش بايد سال 2013 مي بود نه 2023

• Like
Reactions: Sega_genesis
شکی نیست که از اینکه این بازی قراره بیاد خیلی خوشحالیم :D ولی من خوشحال تر میشم اگه یه سری اشارات هم به بازی Control بشه. وقتی DLC ـه AW رو بازی کردم توی Control و ارتباط مستقیمش به Alan Wake مشخص شد بسیار مشعوف شدم :D الان اگه تو Alan Wake 2 هم اینجوری بشه دیگه عالیییییی :D

خيلي خوشحال تر ميشدم اكه only on xbox بود . ولي به هر حال نام xbox در تاريخچه اين سري جاودانه هستش
شما یا سنت قد نمیده یا حافظه ضعیفی دارید که نمیدونی همین xbox نسخه دوم alan wake رو در زمان خودش کنسل کرده بود پس همچین جاودان هم نبوده حرکتشون 😑

اینکه فعلا خبر جدیدی از بازی در کار نیست یکم ضدحاله، هر چند واقعا امیدوارم تا قبل از 2023 حتما خبری از بازی بشه. اما از همین کانسپت ارت ها مشخصه اتمسفر بازی مثل نسخه اول عالی و حتی بهتر و خیلی تاریکتر هست. بیصبرانه منتظرم گیم پلی بازی رو ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or