Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
آلن ویک بازی خاصی بود هر کسی نمیتونست باهاش ارتباط برقرار کنه برای همین طرفدارهای خاصی رو هم دربر گرفت. ترسناک بودن بازی یه طرف اتمسفر و گرافیک عالی یه طرف بازی رو تبدیل کرده بود به یه سمبل گرافیکی اتمسفریک! تعجب می‌کنم واقعا تاپیک بازی سوت و کوره و احساس میکنم اگه انحصاری سونی بود الان به جای ۲ صفحه ۸۰ صفحه جلو رفته بود!lol
به شدت احساس میکنم نسخه دوم بازی حس ترس و گرافیک رو به یه لول دیگه میبره.

آلن ویک بازی خاصی بود هر کسی نمیتونست باهاش ارتباط برقرار کنه برای همین طرفدارهای خاصی رو هم دربر گرفت. ترسناک بودن بازی یه طرف اتمسفر و گرافیک عالی یه طرف بازی رو تبدیل کرده بود به یه سمبل گرافیکی اتمسفریک! تعجب می‌کنم واقعا تاپیک بازی سوت و کوره و احساس میکنم اگه انحصاری سونی بود الان به جای ۲ صفحه ۸۰ صفحه جلو رفته بود!lol
به شدت احساس میکنم نسخه دوم بازی حس ترس و گرافیک رو به یه لول دیگه میبره.
اخه زیاد از بازی اطلاعاتی نمیدن که قابل بحث باشه ولی قبول دارم در مورد سونی یکم فرق میکنه داستان

مقاله و مصاحبه جدید با سم لیک و کارگردان بازی Kyle Rowley.

After a decade of dreaming, Remedy is finally ready to write Alan Wake 2 into reality

اطلاعات جدید و خاصی توی مصاحبه نیست به غیر از اینکه گفتند بزرگترین پروژه رمدی تا به الان هست و این کانسپت ارت جدید رو هم به اشتراک گذاشتند.

EjhpmZkF2SmNNzp22zeB3Y-970-80.jpg

به نقل قول از [K1LL3R]
رمدی از Logo جدید خودش رونمایی کرد :

A fresh and refined look for Remedy Entertainment - Remedy

ColorsOfRemedy.jpg

توضیح رمدی در مورد لوگوی جدید :

The bullet in the letter R in the old logo represented the era of Max Payne, but the Remedy of now is much bigger than a single game; we have a whole portfolio of games, new and old. It was time to update and redefine our visual identity to bring more consistency, showcase our evolution over the years, and better express our vision of today’s Remedy.

تاکید دوبارشون منباب منتشر شدن Alan Wake 2 اواخر امسال :

"You can look forward to Alan Wake 2 later this year and several great Remedy experiences to play in the coming years."

خلاصه رمدی گفته از زمان تاسیس استودیو، ما 20 سالی هست از این لوگو استفاده میکنیم و این لوگو مربوط میشه به سری Max Payne. از اونجایی در طی سالیان گذشته IP های بیشتری خلق کردیم، زمانش رسیده که "هویت بصری" (لوگو) استودیو رو آپدیت کنیم.

شدیدا به یه تریلر با تاریخ عرضه 13 اکتبر احتیاج داریم.

به نقل قول از [K1LL3R]

خلاصه رمدی گفته از زمان تاسیس استودیو، ما 20 سالی هست از این لوگو استفاده میکنیم و این لوگو مربوط میشه به سری Max Payne. از اونجایی در طی سالیان گذشته IP های بیشتری خلق کردیم، زمانش رسیده که "هویت بصری" (لوگو) استودیو رو آپدیت کنیم.

شدیدا به یه تریلر با تاریخ عرضه 13 اکتبر احتیاج داریم.

حالا این تاریخ 13ام از کجا آوردی و چرا این تاریخ ؟؟؟؟؟ روز خاصیه ؟؟

حالا این تاریخ 13ام از کجا آوردی و چرا این تاریخ ؟؟؟؟؟ روز خاصیه ؟؟
تو فرهنگ غرب و مسیحیت، جمعه 13 اکتبر روز "بدشانسی" تلقی میشه. مثل 13 فروردین خودمون. آخر اکتبر هم که هالوین هست، برای همین اکثرا فیلم و بازیهای های سبک Horror تو این روز یا حداقل تو این ماه عرضه میشن. مثلا یادمه هر دو قسمت Evil Within همین روز عرضه شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or