Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
همونطور که قابل پیش بینی هم بود، سم لیک تایید کرد که تریلری که در شوکیس به نمایش دراومد، 100% بر روی PS5 ضبط شده

View attachment 294802
90 درصد کامنت های زیر توییت راجب درخواست نسخه فیزیکی بازیه:D

به نظر بنده عمده مشکل نسخه قبل تکراری شدن روند گیم پلی بود،اگر این مشکل رو حل کنند عالی می شود.وگرنه از نظر داستان سرایی،فضاسازی و اتمسفر کمتر عنوانی می تواند نزدیک به این بازی شود.در نهایت حس می کنم این بازی می تواند به بهترین ساخته Remedy تبدیل شود،بی صبرانه منتظر نمایش گیم پلی هستم تا بتوان دیدگاه بهتری نسبت به بازی داشت.

یعنی کلا بازیای دوربین رو شونه رو بازی نمیکنی؟ من دقیق متوجه نمیشم منظورت از نشونه گیری چیه. ولی اینجوری خیلی بازیای خفنی رو از دست دادی که:| من خودم با بازی ترسناک اول شخص مشکل دارم که خداروشکر رزیدنت ۸ سوم شخصم اضافه کرد ولی الان دارم سعی میکنم یجوری رزیدنت ۷ رو هم برم تا مشکلم با اول شخصو حل کنم:D
بنظرم یه شانس به این الن ویک بده واقعا حیفه این داستان و فضاسازی رو از دست بدی.
قطعا اینطور نیست که هیچ بازی با دوربین روی شانه رو بازی نکرده باشم
بیشتر قصدم از اون نظر نارضایتی از تغییر مدل دوربینش بود
نسخه اول AW یکی از بیاد مونده‌ترین تجربیات گیمریم هست که هیچ وقت فراموش نمیشه ، میتونم بگم یک بازی خاص بوده برام
خاص و یونیک
از همون سال 2010 که نسخه اولش رو رفتم آرزوی ساخته شدن نسخه دومش رو داشتم که بسیار خرسندم که این اتفاق افتاد ولی با این تغییر زاویه دوربین کمی نگران شدم که تو لذت شخصیم از بازی تأثیر بگذاره
مطلب همین بود

من به عنوان کسی که زیاد از شماره دوم این بازی مطلع نیستم به نظرم :

- بازی یه جوریه که انگار واسش زیاد هزینه نشده ؟
- بیشتر شبیه یه DLC هست تا شماره دوم یکی از خفن ترین بازی های رمدی
- تریلر بازی خیلی معمولی بود چرا همه شگفت زده شدن؟ ( شما مقایسه کن با تریلر های شماره اول و تریلر های عنوان هایی مثل Hellbalde 2
- چرا برای بازی زیاد تبلیغات نشده کلا و خیلی ها حتی بی خبرن که این عنوان داره ساخته میشه ؟

در کل یکی اگه میدونه جواب بده منم هایپ شم واسه بازی :D

نمی‌دونم چرا حسی که از AW2 میگیرم حسی که از AC Mirage میگیرم انگار یک نسخه جمع و جور با تایم پلی کوتاه
مخصوصا اینکه بدون هیچ تریلری یکدفعه گفتن پاییز ریلیز میشه انگار بازه تولید بازی هم کوتاه بوده و پروژه زود بسته شده
اونجور که مکس پین تو بازی نشون دادن قطعا ارتباطی بین AW و MP هست
بنظرم نویسندگی MP تموم شده چون تو MaxPayne Remake قراره شاهد ارتباطات داستانی باشیم و اینطور که پیداست طرح کلی داستان MP Remake نوشته شده و حتی بیشتر، که طراحی کرکتر مکس پین اینقدر راحت و با اعتماد به نفس تو تریلر AW2 نشون دادن به ما

من که نسخه اول چند بار تمام کردم به شدت منتظر این بازی هستم برای من بیشتر اتمسفر بازی مهمه و گرافیک و انیمیشن بازی زیاد برام مهم نیست فقط امیدوارم تغییرات عجیب وغریب و غیر معقولی نسبت به نسخه اول نداشته باشه

90 درصد کامنت های زیر توییت راجب درخواست نسخه فیزیکی بازیه:D

ظاهرا THQ Nordic که قبلا هم توی انتشار نسخه فیزیکی بازی اورجینال برای PC به رمدی کمک کرده بوده، دوباره اعلام امادگی کرده و گفته حاظره برای انتشار نسخه فیزیکی نسخه دوم هم کمک کنه. اما خب فکر کنم تصمیم نهایی اینجا با اپیک باشه و رمدی نمیتونه زیاد دخالتی داشته باشه.

Screenshot_۲۰۲۳-۰۵-۲۸-۰۰-۰۰-۵۱-۹۷۳-edit_com.brave.browser.jpg

من به عنوان کسی که زیاد از شماره دوم این بازی مطلع نیستم به نظرم :

- بازی یه جوریه که انگار واسش زیاد هزینه نشده ؟
- بیشتر شبیه یه DLC هست تا شماره دوم یکی از خفن ترین بازی های رمدی
- تریلر بازی خیلی معمولی بود چرا همه شگفت زده شدن؟ ( شما مقایسه کن با تریلر های شماره اول و تریلر های عنوان هایی مثل Hellbalde 2
- چرا برای بازی زیاد تبلیغات نشده کلا و خیلی ها حتی بی خبرن که این عنوان داره ساخته میشه ؟

در کل یکی اگه میدونه جواب بده منم هایپ شم واسه بازی :D

در مورد هزینه فکر کنم سم لیک بعد از معرفی بازی تو یه توئیت گفته بود الن ویک 2 بزرگترین و جاه طلبانه ترین پروژه ای هست که تا الان ساختند. ناشر و تامین کننده هزینه های ساخت بازی هم اپیک هست و از این نظر فکر نکنم مشکل مالی داشته باشند. اما خب در‌ کل الن ویک ای پی خیلی بزرگی نیست و فن بیس محدودی داره. مخصوصا اینکه نسخه اورجینال تو زمان خودش فقط روی یه پلتفرم بود. اون نسخه ریمستر هم برای همین منتشر کردند که فن بیس رو‌ افزایش بدن. اپیک هم قطعا با در نظر گرفتن ارزش ای پی روی بازی سرمایه گذاری کرده. با اینحال نمیدونم بر چه اساسی میگید زیاد برای بازی هزینه نشده. چون از نظر گرفیکی و بقیه موارد با توجه به چیزی که نشون دادند خوبه.

از نظر تریلر هم اگر نسخه اول رو بازی کرده باشید، نمیدونم توقع چی داشتید؟ بنظرم توی همین دو تا تریلر کوتاه هم تقریبا تمام چیزهایی که فن های نسخه اول از الن ویک به یاد داشتند نشون دادند. یعنی در درجه اول خود الن و بعد هم اون دنیای مخوف و تاریک دارک پلیس با موجودات عجیبش. الن ویک مثل HB یا GOW یه بازی فانتزی با تم اساطیری و افسانه ای نیست که مثلا بیان یه تریلر طولانی با ست پیس های خفن نشون بدن :دی نسخه اول بیشتر بخاطر داستان و کرکترها و نوع‌ روایت خاصی که داشت محبوب بود و از این نظر هم طبیعتا سعی میکنند تا اونجایی که میشه توی‌ تریلر ها چیزی رو‌ اسپویل نکنند.

در‌‌ مورد تبلیغات هم بازی اولین بار توی مراسم TGA که با اختلاف پرببینده ترین مراسم‌ گیمینگ‌ سال هست معرفی شد و تریلر دوم هم که توی این شوکیس پلی استیشن که برند مجبوب تری هست بود (شاید تریلر دوم کمی تحت تاثیر نمایش بد بقیه بازی ها و کلا شوکیس قرار گرفت) و از نظر مارکتینگ بنظرم تا الان انتخاب های بدی نداشتند.

دوستان نسخه ریمستر 1 ارزش بازی داره الان؟
من همون زمان که اومد بازیش کردم و دیگه گذاشتمش کنار. الان شدید برای 2 هایپم و فقط یکی 2 بار نسخه اولو زمان خودش بازی کردم نمیدونم این نسخه ریمستر به لحاظ بهینه سازی و اینا خیلی تفاوت بصریش تو چشم هست یا نه! 2شو پیش خرید کردم الان موندم ریمستر 1 ارزش هزینه داره آیا؟ یا همون نسخه قدیمیشو برم سراغش:D

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان نسخه ریمستر 1 ارزش بازی داره الان؟
من همون زمان که اومد بازیش کردم و دیگه گذاشتمش کنار. الان شدید برای 2 هایپم و فقط یکی 2 بار نسخه اولو زمان خودش بازی کردم نمیدونم این نسخه ریمستر به لحاظ بهینه سازی و اینا خیلی تفاوت بصریش تو چشم هست یا نه! 2شو پیش خرید کردم الان موندم ریمستر 1 ارزش هزینه داره آیا؟ یا همون نسخه قدیمیشو برم سراغش:D
حتما ریمستر رو تجربه کن بجا ارجینال. من سال پیش نسخه ریمستر رو، رو PS5 تموم کردم. بازی از لجاظ اتمسفر هنوزش مثلش نیست (به نظرم قوی ترین قسمت بازی همین قسمتشه).

حالا چرا میگم ریمستر! نسخه ریمستر یه فیچر Commnetry داره که اگه اون رو فعال کنی، Same Lake بعضی قسمت های خاص میاد درباره بازی حرف میزنه (البته زیاد هماهنگ نیست و امکان داره دیالوگ بقیه شخصیتا رو نشنوی.
بزرگترین ایرادی که به چشم میاد، بازی چون نسل 7 یی هستش مراحل فرعی نداره و خیلی یکنواخت هستش برای همین شاید برای خیلیا حوصله سر بر باشه. (امیدوارم این مشکل رو تو قسمت دوم برطرف کرده باشن)
برای قسمت دوم لازم نیست حتما اولی رو بازی کرده باشی ولی اگه هایپی و از بازیهای "اتمسفریک" خوشت میاد و بازی هم تخفیف خورده چرا که نه! حقیقتا بعد از 13 سال Alan Wake شرف داره به خیلی از بازیهای دیگه.

از تریلر بازی خیلی خوشم اومد مشخصه نسبت به نسخه ی اول بازی جهش خیلی بزرگی داشته چه در داستان و روایت چه در گیم پلی. خود سم لیک هم گفته جاه طلبی به خرج دادن و ایده ی بازی چندین بار تغییر کرده و الان در دارک ترین حالت ممکنه :D . یکی از دلایلی هم که بازی دو تا کارکتر داره اینه که میخواستن روایت رو دستخوش تغییرات کنن و از چند زاویه بازی روایت بشه و این شده که شخصیت ساگا اندرسون خلق شده( چه اسم عجیبی هم داره! ) البته حقیقتش من هنوز حس خوبی از اندرسون نگرفتم و بیشتر میخواستم بعنوان الن ویک شخصیتی که گیر نفرین داستان خودش افتاده نقش افرینی میکردیم و اون حس تنهایی همیشه همراهمون بود اما خب مثل اینکه داستان الن ویک ٢ بهمون اندازه که مربوط به الن ویک هست به اندرسون هم مربوطه. حضور خود سم لیک بعنوان شخصیت توی بازی هم که دیگه واسه من نهایت سورپرایز بود :D خیلی حال کردم با این حرکتشون، مخصوصا صداپیشه ی مکس پین هم صداگذاریش کرده که دیگه نور علی نور! :D فازش توی اون یه شاتی که ازش دیدیم خود مکس پین بود لعنتی هرچند که فکر نمیکنم به شخصیت مکس پین ربطی داشته باشه ولی خب احتمالا یه کاراگاه اخموی بدخلق باشه:D امیدوارم شخصیتش نقش پر رنگی تو بازی داشته باشه و زیاد ببینیمیش. کلا با تریلری که دیدم و با اون چیزهایی که از بازی گفتن فعلا تنها نگرانیم شخصیت اندرسونه که خوب نشینه به داستان بازی وگرنه بقیه ی چیزها عالی بود. مثل اینکه یه تریلر طولانی تر هم قراره توی سامر گیم فست داشته باشه که بی صبرانه منتظرم ببینم اونجا چی قراره نشونمون بدن.

ویدیو معرفی ساگاست اما یک سری اطلاعات خوب هم از بازی به ما میده.
از جمله این که منبع الهام true detective و Se7en بوده.
لوکیشن های بازی رو هم میشه دوباره بهشون بازگشت و مثلا اگر وارد یک لوکیشنی تو چپتر اول بشیم، بعدا هم میتونیم به اونجا برگردیم. (یک چیزی مثل کنترل)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or