Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من زیاد با اول بازی حال نمیکنم و مرحله اولم میخواستم بپرسم اگه بری جلو محیطها تنوعشون بیشتر میشه یا نه
اولش زیاد حال نمیده ولی جلوتر که بری هم لم کنترل هواپیما دستت میاد هم هواپیمای با حال بهت میده

دوستان من زیاد با اول بازی حال نمیکنم و مرحله اولم میخواستم بپرسم اگه بری جلو محیطها تنوعشون بیشتر میشه یا نه
دركل اين بازي از نظر تكسچر و آبجكت هاي Ground ضعيف تر از بازي هاي همسبك اخير (blazing Angels 2) است... ولي بازم خوبه... ولي از لحاظ تكسچرهاي آسمان، تكسچرهاي دود و مدل هاي هواپيماها بسيار عاليه... :love:
پ.ن: از لول 4 به بعد تازه هيجان اصلي بازي شروع ميشه... :cool:

سلام من تو مرحله ی آخر گیر کردم :(
طبق دستور مرحله به اهداف زمینی مشخص شده با موشک میزنم خیلیاشون رو
هم نابود میکنم ولی یدفه میگه misson field :(
چند بار رفتم هی خود به خود میبازم یکی کمک کنه

سلام من تو مرحله ی آخر گیر کردم :(
طبق دستور مرحله به اهداف زمینی مشخص شده با موشک میزنم خیلیاشون رو
هم نابود میکنم ولی یدفه میگه misson field :(
چند بار رفتم هی خود به خود میبازم یکی کمک کنه
باید سریع اون اهداف رو بزنی چون اون توپه داره شهر شما رو میترکونه
نباید بیش از یه حدی شلیک بشه

سلام
خیلی متشکر من با کمک شما دوست عزیز بازی رو تموم کردم خییییییییلی حال
داد مخصوصا مراحل آخرش وااای
خیلی خیلی کم پیش میاد که من یه بازی رو 2 بار تموم کنم اما به نظرم این بازی
ارزششو داره
راستی آخرین هواپیما چیه ؟
من با f15 خیلی حال کردم هم بیشتر از همه ی هواپیما ها سرعت میره هم اون بمب
آخریش که رو 4 نقطه رو زمین قفل میکنه و به زیبایی هر چه تمام تر میزنشون xla6 فکر
کنم همینجوری نوشته میشد بهترین موشک برای اهداف هوایی 6 تا رو با هم میزنه
خیلی خفنه
اگه f22 موشکاش بهتر بود خیلی خوب میشد
راستی من با f15 رکورد سرعتم 1830 و خورده ای بود !!!!!
شما چطور ؟

اقا من مرحله اولم همه ی دشمنها رو مزینم ولی هیچی نمیشه شاید یه بار بیست تا رو زدم هیچی نشد
چیکار باید بکنم ؟
باید به دستوری که بهت میدن عمل کنی دکمه استارت رو که بزنی ماموریتت رو بهت میگه دشمن هم که باید اونهایی که تارگت ( هدف) هستن رو بزنی

اقا من مرحله اولم همه ی دشمنها رو مزینم ولی هیچی نمیشه شاید یه بار بیست تا رو زدم هیچی نشد
چیکار باید بکنم ؟
بايد فرار كني... هيچ احتياجي نيست كه بزنيشون... تو نقشه جايي رو كه با خط آبي از نقشه جدا شده پيدا كن و با تمام سرعت فرار كن اونجا... ;)
پ.ن: البته بعد از اينكه كارهاي اوليه رو كردي ها... بعد از اينكه اون elite squad از دشمنا اومدن...

درود :)

من تو میشن 9 گیر کردم ! همون مرحله که چنتا طیاره ی بزرگ هستن و جنگنده ها روشون فرود میان ...

به نظرتون کدوم جنگنده رو انتخاب کنم ؟

gl

سلام
اقا دیری بود این تاپیک داشت خاک میخورد دوباره امد بالا منم حوس کردم جاتون خالی یه بار دیگه تمامش کنم عجب بازی خوفیه خدایش منکه همه نسخه هاش تمام کردم از ایسی کومبت 1و2و3و4و5و0واین اخری 6 از همه بهتر این اخری بود داستانهم خوب بهش اضافه شده بود اما از همه سختر ایسی کومبت 0 بود مخصوصا اون هواپیمای اخری که به حساب غول اخر بازی میشد دهن صاف میکرد(راستی این بازی از اون بازیهای که حتمی توصیه میشه روی درجه هارد بازی رو برید تا به شما بچسبه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or