Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط castlevania
دوستان من وقتی مرحله 4 رو تموم میکنم یه صفحه reply میاره که اونو میزنم میره بعدش طبق معمول یه صفحه میاد که یه مرده حرف میزنه وقتی دکمهA رو میزنم تا بره مرحله بعد ؛ نمیره هردکمه ای که میزنم نمیره. میخواستم بدونم اشکال از چیه؟!!!!! خواهش میکنم کمک کنید. الان چند هفته هستش که اونجا گیر کردم. حتی اون مرحله رو دوباره از اول رفتم ولی وقتی به اونجا رسید دوباره قفل میکنه....
راستی از مرحله چند به بعد جت تازه میده؟!
ممنون

تو رو خدا کمک کنید.... دو هفتست منتظر جواب شما هستم.... :(

نوشته شده توسط castlevania
دوستان من وقتی مرحله 4 رو تموم میکنم یه صفحه reply میاره که اونو میزنم میره بعدش طبق معمول یه صفحه میاد که یه مرده حرف میزنه وقتی دکمهA رو میزنم تا بره مرحله بعد ؛ نمیره هردکمه ای که میزنم نمیره. میخواستم بدونم اشکال از چیه؟!!!!! خواهش میکنم کمک کنید. الان چند هفته هستش که اونجا گیر کردم. حتی اون مرحله رو دوباره از اول رفتم ولی وقتی به اونجا رسید دوباره قفل میکنه....
راستی از مرحله چند به بعد جت تازه میده؟!
ممنون

تو رو خدا کمک کنید.... دو هفتست منتظر جواب شما هستم.... :(

دموی وسط مراحل رو میشه توسط کلید START رد کرد. اگه نمیشه احتمالآ اشکال از دیسک شماست.
چطوری قفل میکنه؟

بعد تموم شدن مرحله چهارم reply رو رد میکنم میره بعدش تو یه صفحه آبی که بعد اتمام ماموریت میاد گیر میکنه و فقط reply نبرد اون مرحله رو پشت اون صفحه نشون میده....:((
من فکر کردم شاید ماموریت رو بد تموم کردم اگه اینطور نباشه پس اشکال از دیسکمه...

دوستان یک سوال نسبتاً خنده دار !
من دیشب بازی رو گرفتم و تو mission 1 هستم. قبل از checkpoint اول دشمن ها قرمز بودند (تو نقشه) حالا بعد از checkpoint تو نقشه پر از جنگنده های سبز هست. اینا دشمنن یا دوست ؟! تازه بهم شلیک هم می کنند ! ولی رنگشون منو به شَک انداخت.

پس نقاط قرمز داخل نقشه چی هستند ؟
قرمزها Target هات هستن که حتما باید از بین ببریشون تا بتونی اون مرحله رو رد کنی...
سبزها هم دشمنن ولی احتیاجی نیست که حتما همشونو از بین ببری...
آبیها هم دوستاتن...
این بازی سیو وسط مرحله نداره یعنی تو نمیتونی وسط مرحله از بازی بیای بیرون به این امید که دوباره از همونجا لود کنی!

پس نقاط قرمز داخل نقشه چی هستند ؟
راستی چرا این بازی اصلا سیو نمیشه ؟ بعد از​
checkpoint از بازی خارج شدم ولی وقتی رفتم فقط دکمه new game داشت !!

قرمزها اهدافی هستند که در اولویت قرار دارند و هر چه زودتر باید حسابشون رو برسی.سبزها دشمنانی هستند که فعلآ خطری ندارند ولی دیر یا زود باید از خجالتشون در بیای. آبیها رو اگه نزنی بهتره;):biggrin1:.
حتمآ حتمآ به این نکته توجه داشته باش اگه میخای وسط بازی CheckPoint بزنه- باید Operation ها رو به ترتیب بری. چون بعد از اتمام هر Operation بازی سیو میکنه (این قانون سیو بازیه) در ضمن نمیتونی بعد از سیو قسمتی از بازی - از بازی خارج بشی و بخای بعدآ ادامه بدی.بهتره که برای در اولویت قرار دادن Operation ها از کلید جهت نما (4 جهته ) استفاده کنی.
صفحات تاپیک رو مرور کن .موفق باشی.;)

من تو مرحله 9 گير كردم ... اونجايي كه پنج ها Ship فضايي رو بايد متلاشي كني...
1. تا حالا شده 2 تا شيپ رو بكركونم ولي بقيش غير ممكنه...
2. اين هواپيما هاي دشمن كه از شيپ گنده هه ميان بيرون غير قابل هدف گيرين...
3. بهترين هواپيما و SP واسه اين مرحله چيه ؟

بچه ها من اولین بار این بازی انجام می دم امروز رفتم بازی بکنم هر چی به این هواپیما های دشمن می زدم
مرحله تموم نمی شد بعد که موشکم تمام شد و بعدشم وقتم
اصلا تو این بازی باید چیکار کرد ؟

من تو مرحله 9 گير كردم ... اونجايي كه پنج ها Ship فضايي رو بايد متلاشي كني...
1. تا حالا شده 2 تا شيپ رو بكركونم ولي بقيش غير ممكنه...
2. اين هواپيما هاي دشمن كه از شيپ گنده هه ميان بيرون غير قابل هدف گيرين...
3. بهترين هواپيما و SP واسه اين مرحله چيه ؟

سلام ...
البته روی درجه های اسان و نرمال مرحله بسیار راحت پشت سر گذاشته میشه ولی درجه سخت یکم فرق میکنه ... بهترین شیوه که میتونی راحت تر ماموریت را انجام بدی این هست که وقتی از روبرو بهشون رسیدی اولین کشتی فضایی از سمت راست را مورد حمله قرار بده و تا سرنگون نکردی به هیچ یک از هدف های های دیگه در مرحله شلیک نکن ... بعد از سقوط اولین هواپیمای غول اسا هواپیما های خودی توان کمکی بهت میدن و بهترین کار اینه که بهشون دستور بدی هواپیما های su که بلند شدن را هدف قرار بدن و شما به سمت سرنگون کردن هواپیمای بزرگ بعدی برید تا جایی که قدرت حمله و پوشش خودی ها برای دستور گرفتن از شما بالاتر بره و از اون به بعد راحت میتونید فقط دستور بدید و نظاره گر تعقیب و گریز هواپیماهای خودی و دشمن باشید. البته بازم سعی کنید خودتون بیشتر داخل جنگ و سرنگون کردن هواپیماهای دشمن بشید و زیاد از ارتش خودی کمک نگیرید چون مرحله به سرعت تموم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or