Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی رو 3 هفته پیش گرفتم ولی چون سرم شلوغه جدیدا کم بازی میکنم و الان دارم بازی میکنم.میخواستم بدونم اگه رو Hard برم فرقی تو دادن اچیومنت یا مدال میکنه؟

دوستان من وقتی مرحله 4 رو تموم میکنم یه صفحه reply میاره که اونو میزنم میره بعدش طبق معمول یه صفحه میاد که یه مرده حرف میزنه وقتی دکمهA رو میزنم تا بره مرحله بعد ؛ نمیره هردکمه ای که میزنم نمیره. میخواستم بدونم اشکال از چیه؟!!!!! خواهش میکنم کمک کنید. الان چند هفته هستش که اونجا گیر کردم. حتی اون مرحله رو دوباره از اول رفتم ولی وقتی به اونجا رسید دوباره قفل میکنه....
راستی از مرحله چند به بعد جت تازه میده؟!
ممنون:love:

خواهش میکنم یکی کمک کنه...:(

میدونید چیه: این بازی نیست که ندونی چیکار باید کرد.مگر اینکه نتونی کاری کنی.
باید یه کم تر و فرز باشی و با برنامه ریزی مراحل بالاتر رو پیش ببری.
در انتخاب هواپیما و نوع موشکها دقت کنید و در بازی حواستون به Dmg و تعداد موشکها و گلوله ها باشه وسعی کنید که حیفشون نکنید.
به موقع سرعت رو کم و زیاد کنید تا بتونید بهتر مانور بدید.
با کلیدها و کار بردشون آشنایی کامل داشته باشید تا از بازی بیشتر لذت ببرید.
به اولویت اهداف دقت کنید.
نگه داشتن (hold) و یا ترکیب بعضی از کلیدها میتونه امکاناتی رو در اختیارتون بزاره که شاید تا به حال متوجه ش نبودید .پس یک بار امتحان کنید.
و..... موفق باشید.

ارزش خریدن داره اونم از نوع بدجور! خودش به تنهایی یه انگیزه س برای خرید 360.:love:.
اگه با 5-ش خیلی حال کردی با این یکی خیلی خیلی خیلی حال میکنی:cheesygri
قول میدم چندین بار تا آخرش بری . برای من که اینطور بوده.;)

منم با 5اش وحشتناک حال کردم، یادم نمیاد تا حالا هیچ بازی رو اندازه این تا آخرش برده باشم، البتهnemesis رو چرا اما نه اینقد! حتما 6اش خیلی سرتره، من که ندیدم ولی حرف بچه ها اینجا سند

این بازی باعث شده فروش ایکس باکس360 تو( ژاپن) حتی از Wii هم بیشتر بشه !
در ضمن این بازی رو مگا درایو هم بود اگه اشتباه نکنم .خیلی خیلی باحال بود وسط بازی یه هواپیمای گنده می اومد سوختگیری میکردی.

ارزش خریدن داره اونم از نوع بدجور! خودش به تنهایی یه انگیزه س برای خرید 360.:love:.
اگه با 5-ش خیلی حال کردی با این یکی خیلی خیلی خیلی حال میکنی:cheesygri
قول میدم چندین بار تا آخرش بری . برای من که اینطور بوده.;)

بله شما درست می گویید 100% ارزش خریدن را دارد و خیلی قشتگ هست اما بازیش یکم سخت هست من تو مرحله 8 گیر کردم هر کاری می کنم منفجر می شوم چه کار کنم:love:

بله شما درست می گویید 100% ارزش خریدن را دارد و خیلی قشتگ هست اما بازیش یکم سخت هست من تو مرحله 8 گیر کردم هر کاری می کنم منفجر می شوم چه کار کنم:love:
من الان دوباره رو ميرم ببينم مشکل شما از کجاست!با چه درجه اي داری ميری؟

مرحله 8: با Operation A - B که فکر نکنم مشکلی داشته باشی میمونه C که یه کم شلوغ پلوغه.
در Operation C اول از همه کشتیها و سایتهای موشکی رو بزن بعد برو سراغ باقالیا.
اصلآ هم نیازی نیست رو یه هدف کلید کنی (گیر بدی) هر کدوم که را دستت بود بترکون.
موقعی هم که به طرف کشتیها میری تا روت قفل کردن وبه طرفت شلیک کردن زودی مسیرتو عوض کن و یه کم قیر قمیش بیا .OK؟ (خیلی کوچه بازاری شد:laughing:)

مرحله 8: با Operation A - B که فکر نکنم مشکلی داشته باشی میمونه C که یه کم شلوغ پلوغه.
در Operation C اول از همه کشتیها و سایتهای موشکی رو بزن بعد برو سراغ باقالیا.
اصلآ هم نیازی نیست رو یه هدف کلید کنی (گیر بدی) هر کدوم که را دستت بود بترکون.
موقعی هم که به طرف کشتیها میری تا روت قفل کردن وبه طرفت شلیک کردن زودی مسیرتو عوض کن و یه کم قیر قمیش بیا .OK؟ (خیلی کوچه بازاری شد:laughing:)

باچه هواپیمایی برم بهتر هست این مرحله را

خود خودشه:همون Su-33 رو بردار که خیلی خوش دسته همراه با راکتهای XMA4 تا هواپیماها زیاد اذیتت نکنن.برای SHAMROCK (اگه درست نوشته باشم.اونایی که تا آخر بازی رفته باشن میدونن چرا یادم نیست)هم Su-33 بردار با RCL یا XMA4 (در هر صورت کار زیادی برات انجام نمیده. ولی اگه به موقع بهش فرمان بدی یه جاهایی به دردت میخوره).
دیگه موفق باشی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or