یه کم بازی کنی راه میفتی. کلآ سری Ace Combat گیم پلی خیلی خوبی داره و مشکلی نداری بعد از مدتی بازی کردن. روی هدفها هم وقتی به یه فاصله مناسب میرسی خودش قفل میکنه و قرمز میشه و باید موشک رو شلیک کنی که البته با دکمه Back میتونی نوع موشک رو عوض کنی.سلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1:![]()
درود
فکرکنم 11 تا.
دوست عزیز یه پست تو صفحه قبلی دادم اگر بخونی کارت راه میافتهسلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1:
. اگر باز هم مشکلی بود که نیست، در خدمتیم
.پریشب بازیش رو گرفتم امروز تموم شد متاسفانه مراحلش 14 تاس اگه اشتباه نکنم که همه هواپیما ها رو ازاد کرده غیر از یکی که بعد از هواپیمای F22 هستش ...
این بار بازی رو رو حالت SP new Game \ Expert شروع کردم تا هواپیماهایی که قبلا ازاد کردم رو از مرحله یکمش داشته باشم .
بعد از اینکه تو حالت نورمال تمومش کردم در قسمت خرید هواپیما میتونم رنگ هواپیما رو که از قبل تعیین شده رو عوض کنم.
دموهای بازی رو تو قسمت گالری انتخاب کنم و ببینم.
48 تا اهنگ بازی هم در قسمت گالریش به نام MP3Player میتونم گوش کنم.
تغییرات دیگه ای ندیدم بعد از یک بار تموم کردنش .
اگه کسی 2 بار این بازی رو تموم کرده بگه ببینم اخرین هواپیما رو ازاد میکنه یا نه ...

اين بازي از نظر گرافيكي از شماره 5 بهتره؟از نظر گيم پلي وداستان چطور؟مدلهاي جديد هواپيما نسبت به 5 بهش اضافه شده يا نه؟
من این بازی رو 3 دفه تموم کردم .
باید مدالها رو بگیری تا یه هوا جت هوا به زمین بهت بده
سلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1:![]()