Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
لعنت به این شانس، لعنت :mad:. یادم نبود باید تا اخر دمو صبر کرد که سیو بزنه من هم کنسول رو خواموش کردم. حالا دوباره باید مرحله 8 رو رد کنم :(. اخ پدرم در امد تا ردش کردم :((.

پ.ن. :biggrin1:.

سلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1::-":love:

سلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1::-":love:
یه کم بازی کنی راه میفتی. کلآ سری Ace Combat گیم پلی خیلی خوبی داره و مشکلی نداری بعد از مدتی بازی کردن. روی هدفها هم وقتی به یه فاصله مناسب میرسی خودش قفل میکنه و قرمز میشه و باید موشک رو شلیک کنی که البته با دکمه Back میتونی نوع موشک رو عوض کنی.
در مورد مرحله اول هم اگه درست فهمیده باشم اونجایی رو میگی که مآموریتت تموم میشه و توی نقشه یه فلش میزنه. اونجا باید از منطقه خارج بشی و به کسی کاری نداشته باشی.

درود

فکرکنم 11 تا :-".

پریشب بازیش رو گرفتم امروز تموم شد متاسفانه مراحلش 14 تاس اگه اشتباه نکنم که همه هواپیما ها رو ازاد کرده غیر از یکی که بعد از هواپیمای F22 هستش ...

این بار بازی رو رو حالت SP new Game \ Expert شروع کردم تا هواپیماهایی که قبلا ازاد کردم رو از مرحله یکمش داشته باشم .
بعد از اینکه تو حالت نورمال تمومش کردم در قسمت خرید هواپیما میتونم رنگ هواپیما رو که از قبل تعیین شده رو عوض کنم.
دموهای بازی رو تو قسمت گالری انتخاب کنم و ببینم.
48 تا اهنگ بازی هم در قسمت گالریش به نام MP3Player میتونم گوش کنم.
تغییرات دیگه ای ندیدم بعد از یک بار تموم کردنش .

اگه کسی 2 بار این بازی رو تموم کرده بگه ببینم اخرین هواپیما رو ازاد میکنه یا نه ...

درود
سلام بچه ها من بازی امروز تازه گرفتم بچه ها من تاحالا هیچ شماره ای از این بازی و بازی نکردم اصلا هیچی ازش نمی دونم اگه لطف کنید بگید چجوری رو هدف قفل می کنه چون من همرو با اون مسلسل f16 می زنم بعد چرا میری خیلی پایین خونه ها کاغذ رنگی میشن؟ ولی گرافیکش در کل خدا خداست بعد از رد کردن دموی اول مرحل اول اون سفینه هست نمی دونم چیه دو تا موشک ول می ده نمی دونم باید چیکار کنم همینجوی موشک ول می ده بعد می ترکه اگه کمک کنید منم از علاقه مندان این بازی میشم.ممنون:biggrin1:
دوست عزیز یه پست تو صفحه قبلی دادم اگر بخونی کارت راه میافته ;). اگر باز هم مشکلی بود که نیست، در خدمتیم ;).

پریشب بازیش رو گرفتم امروز تموم شد متاسفانه مراحلش 14 تاس اگه اشتباه نکنم که همه هواپیما ها رو ازاد کرده غیر از یکی که بعد از هواپیمای F22 هستش ...

این بار بازی رو رو حالت SP new Game \ Expert شروع کردم تا هواپیماهایی که قبلا ازاد کردم رو از مرحله یکمش داشته باشم .
بعد از اینکه تو حالت نورمال تمومش کردم در قسمت خرید هواپیما میتونم رنگ هواپیما رو که از قبل تعیین شده رو عوض کنم.
دموهای بازی رو تو قسمت گالری انتخاب کنم و ببینم.
48 تا اهنگ بازی هم در قسمت گالریش به نام MP3Player میتونم گوش کنم.
تغییرات دیگه ای ندیدم بعد از یک بار تموم کردنش .

اگه کسی 2 بار این بازی رو تموم کرده بگه ببینم اخرین هواپیما رو ازاد میکنه یا نه ...

من این بازی رو 3 دفه تموم کردم .

باید مدالها رو بگیری تا یه هوا جت هوا به زمین بهت بده :cool:

اين بازي از نظر گرافيكي از شماره 5 بهتره؟از نظر گيم پلي وداستان چطور؟مدلهاي جديد هواپيما نسبت به 5 بهش اضافه شده يا نه؟

بیشتر هواپیماهاش که همونند ولی یه بار که بازی رو تموم کنی از مرحله یک به بعد هواپیمای F-22 رو بردار هر کاری دوست داشتی بکن فقط این هواپیما یه مشکل جدی داره اونم اینه که قدرت مانورش یه نمور پایینه باید هواست به سرعتش باشه که یه وقت افت سرعت باعثه سقوط هواپیمات نشه .

من این بازی رو 3 دفه تموم کردم .

باید مدالها رو بگیری تا یه هوا جت هوا به زمین بهت بده

ممنون ولی منظورت از " هوا جت هوا به زمین " چی بود هواپیماست یا موشکه ؟

دوست من فکر کنم اینبار مرحله دوم بازی مخصوص شماست چون کاملا آموزش هستش

موفق باشی

بچه ها سلام ممنون اقا چه حالی میده رفتم مرحله 4 ولی هنوز هوایما نداده بهم از این f16 خسته شدم یکی کمک کنه لطفا من یه هواپیما جور کنم.:biggrin1::love:

این بازی رو رو حالت Expert باید شروع کنید تا طبیعی تر جلوه کنه به محض اینکه یه موشکی شما رو هدف قرار بده و برخورد کنه دیگه کارتون تمومه ...

بله مراحلش رو دیشب شموردم 15 تا بود من اشتباه گفتم 14 تا ...

فعلا که چیت کدی براش نیومده تا هواپیماها رو زود تر ازاد کنی ولی باید صبر کنی مراحل رو پشت سر بزاری تا هواپیمایی که میخوای رو بهت بده البته بازی از سیکل دوم شروع میشه که تمام هواپیماهایی که ازاد کردی رو از مرحله اول بهت بده اون وقت تازه Ace بهت حال میده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or