Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمک

سلام به تمام بچه های گل بازی سنتر دوستان من مرحله ی اخر گیر کردم البته فکر کنم اخر باشه که باید شهر رو ازاد کنیم که شهر رو ازاد کردم ولی بعد از یه دمو یموش هواپیمای فضایی ریختن سرمون اصلا نمیشه روشون قفل کرد مانورشون خیلی بالاست من الان دستگاهم روشن اگه میشه راهنمایی کنید هواپیمامم f15 فکر نمی کردم اخه یه همچین داگ فایتی بشه لطفا کمک کنید منتظرم. ممنون:((:confused::biggrin1:

سلام:
شما مرحله اخر نیستید و چند مرحله دیگه هنوز مونده. در مورد رد کردن این مرحله هم میتونید از سایر هواپیماهایی که همراهتون هستن کمک بگیرید. صبر کنید تا اون نوار پایین صفحه پر بشه. ازمنطقه درگیری کمی دور بشید تا جایی که اکثر نیروهای دشمن رو در صفحه ببینید بعد به نیروهای خودی دستور حمله بدید. با 2-3 بار تکرار اکثر واحدهای دشمن از بین میرن.

سلام دوستان
اون مرحله اخر که باید به اون کشتی بزرگه حمله کنیم(همون که توپخونه داره)
بعد ز این که رفیقت عملیات شهادت طلبانه :biggrin1: انجام میده باید کجا رو بزنم
پیشاپیش ممنون از لطفتون:love:

;)
سلام دوستان
اون مرحله اخر که باید به اون کشتی بزرگه حمله کنیم(همون که توپخونه داره)
بعد ز این که رفیقت عملیات شهادت طلبانه :biggrin1: انجام میده باید کجا رو بزنم
پیشاپیش ممنون از لطفتون:love:
سام
ی کادر سبز رنگ پایین کشتی هست که باید بری داخلش و ارتفائتو کم کنی چند تا موشک بزن به کادر سبز وقرمز(همون هدف خودمون )بعد این عملیات رو برای لوله بلند کشتی اجرا کن(وقتی خودش گفت)

دوستان این بازی قشنگتره یا بلیزینگ انجلز 2؟
تو گیم اسپات 1.5 نمره بیشتر به این بازی داده ولی بازی رایانه بلیزینگ 2 رو بهتر نقد گرده.

دوستان این بازی قشنگتره یا بلیزینگ انجلز 2؟
تو گیم اسپات 1.5 نمره بیشتر به این بازی داده ولی بازی رایانه بلیزینگ 2 رو بهتر نقد گرده.

ببخشید دوست من ولی به جایه اینکه بری 4000 - 5000 تومن پوله این جور مجله ها رو بدی
بازی رو بخر خودت بازی کن چون هیچ منتقدی نمیتونه مثله خوده گیمر یه بازی رو نقد کنه

از این مجله ها هم نخری بهتره( به نظره من ) که سر تا سر اطلاعاته غلط و چرت و پرته;)

اقا وقتی موشکهات تموم میشه باید چیکار کرد تا دوباره موشک داشته باشی؟

دوست عزیز وقتی موشک هات تموم شد به طرف قسمتی که رو نقشه با نقطه چین مشخص میشه برگرد به پایگاه برمیگردی و اونجا فرود میای موشکات پر میشن و هواپیمات هم تعمیر میشه

پ.ن: مهدی جون این چه راهنماییه کردی چرا بنده خدا بترکه:biggrin1:

دوست عزیز وقتی موشک هات تموم شد به طرف قسمتی که رو نقشه با نقطه چین مشخص میشه برگرد به پایگاه برمیگردی و اونجا فرود میای موشکات پر میشن و هواپیمات هم تعمیر میشه

پ.ن: مهدی جون این چه راهنماییه کردی چرا بنده خدا بترکه:biggrin1:
محمد رضا جان اخه خودم یه مرحله رو همین جوری حال کردم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or