Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو میشن 9 گیر کردم ! همون مرحله که چنتا طیاره ی بزرگ هستن
من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی تا جایی که یادمه باید با سرعت زیاد ازشون دور بشی و تو برگشت با همون سرعت یکی دو تا از هدفهایه روشون رو بزنی تا هواپیماهایه جنگی دشمن نتونن بزننت
چندین بار که این کار رو تکرار کنی مشکل حل میشه;)

تو بازی وقتی RT و LT رو نگه میداری هم موتور روشن میشه هم ترمز میگیره ! این به چه درد میخوره !؟
راستی مثلا وقتی با Pad ماوریت ها همون Operation ها رو عوض میکنی چه اتفاقی میفته !؟

تو بازی وقتی RT و LT رو نگه میداری هم موتور روشن میشه هم ترمز میگیره ! این به چه درد میخوره !؟
راستی مثلا وقتی با Pad ماوریت ها همون Operation ها رو عوض میکنی چه اتفاقی میفته !؟

نگه داشتنه LT و RT همزمان به درد دور زدنه سریع میخوره
وقتی هم که ماموریتها رو عوض میکنی به این درد میخوره که میتونی انتخاب کنی
هدفهات بیشتر از چه گروهی باشن یعنی تمرکز کارت رو رو چه اهدافی بگذاری
زمینی یا هوایی و یا دریایی و با توجه به هواپیمایی که داری میتونی انتخاب کنی;)

نگه داشتنه LT و RT همزمان به درد دور زدنه سریع میخوره
وقتی هم که ماموریتها رو عوض میکنی به این درد میخوره که میتونی انتخاب کنی
هدفهات بیشتر از چه گروهی باشن یعنی تمرکز کارت رو رو چه اهدافی بگذاری
زمینی یا هوایی و یا دریایی و با توجه به هواپیمایی که داری میتونی انتخاب کنی;)
یعنی اونجوری نیست که بهت دستور بدن بگن فقط ماموریت خاصی رو بزنی مثلا 1 یا 3 ؟!
اگه رو All بزاری هر چی سر راه ببینه میزنه !؟

یعنی اونجوری نیست که بهت دستور بدن بگن فقط ماموریت خاصی رو بزنی مثلا 1 یا 3 ؟!
اگه رو All بزاری هر چی سر راه ببینه میزنه !؟

دوست من ماموریت یکسانه
ولی چون به صورت گروهی هست هز کدوم از اعضا اسکادران میتونن
وظیفه خاصی داشته باشن
و به قول شما رو All که باشی هر چی اومد سر راهت رو میزنی
البته گفتم با توجه به مهرته خودت و هواپیمایی که داری بهتر میتونی
انتخاب کنی
ولی تجربه من اینه که بیشتره کار رو تو این بازی خودت باید انجام بدی
و یارهات بیشتر لولو سره خرمن هستن;)

تو مرحله 13 مرحله Liberation OF gracmaria فکر کنم مرحله آخره اونجا که چند تا هواپیما میاد خیلی سریع میچرخه باید چیکار کنم !؟ اصلا نمیشه زدشون !

تو مرحله 13 مرحله Liberation OF gracmaria فکر کنم مرحله آخره اونجا که چند تا هواپیما میاد خیلی سریع میچرخه باید چیکار کنم !؟ اصلا نمیشه زدشون !

سلام ...
میتونی به هواپیما های خودی دستور بدی بزنن که بسیار راحت دخلشون را میارن و شما فقط تماشاچی خواهید بود. سعی کنید خودتون هم دنبالشون برید و چند تایی را بزنید.

دوستان ، بعد از عمری منم این بازی دوست داشتنی رو سفارش دادم ، يادمه نسخه 4 رو روی پلی 1 بازی ميکردم چه حالی ميداد ،
اما به تازگی با بازی Balazing angels 2 هم آشنا شدم شنيدم قشنگه . دوستانی که هم اینو بازی کردن هم اونو :دی يکم توضيح ميدن که اینم ارزش خريد داره يا نه فقط همين کافيه؟!
------------------------------
ميدونم جاش اینجا نيست اما هرکی در مورد بازی Flight simulator X اطلاعاتی داره ، و يا سايت فارسی زبانی ميشناسه که اطلاعات داده باشه در مورد این بازی هم بگه .
این يکيرم چون آدم واقعا حس يک پرواز واقعی بهش دست ميده ، خيلی دوست دارم. اما مطمئن نيستم بتونم بازی کنم!
!

عزیز ace رو که 100% بگیر ولی این blazing angel رو من از روی عکساش میگم گنده اگرم می خوای بگیر اول blazing angel رو بازی کن چون اگه ace رو بازی دیگه سمتش نمیری راستی ace رو رو هارد برو یه هواپیمایه باهال بهت میده اگه $m هم داری چند تا هواپیمایه توپ برای دان هست.

برای مرحله آخر همون Chandelier زمانی که تو رادیو میگه Prepare the Staruss For Launch Initiate Loading می تونی بری زیر لوله توپ اصلی و اونجا روی ریل یه هدف متحرک می بینی اگر سریع باشی می تونی موشکو قبل از اینکه آماده شلیک بشه نابود کنی.
منتظر HAWX هم باش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or