bayern_vahid
Loyal Member
این بازی یکی از زیباترین بازی ها تو سبکه خودشه با این که خیلی وقته تمومش کردم ولی هیچ وقت فراموشش نمیکنم

من دانلود کردم NTSC بودچی کار کنم ؟
درود
تا اونجایی که یادمه تویه این بازی f 4 نداره ولی اگه خیلی از این مدل هواپیما ها خوشت میاد
hawx بگیر هم mig 21 داره هم f4
:biggrin1: ولی بازیش یه جوریه به هیچ وجه به گرد Ace Combat 6 نمیرسه به خاطر این بود که تو Ace Combat 6 دنبال F4 میگشتم
ولی ظاهرا پیدا نمیشه
قفط دست دشمنه من یادمه همون اولای بازی دشمن تا دلت بخواد F4 داشت من همشونو ترکوندم به امید این که گیرم بیاد ولی نداد نامرد :ranting:حالا شاید تو شماره بعدی بزارن 
این بازی 15 مرحله است، مرحله آخرش خداست.:dعجب باز یهست خدایش :d
الام مرحله 8 هستم چند بار رفتم ولی همش می سوزم خیلی سخت شده
در مقایسه به زمان خودش عجب گرافیک و گیم پلی داره
دوستان باز یچند مرحله هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کسی می دونه
مرحله 9 دقیقا کدومه، یادم نیست، بگو تا راهنمایی کنم.من الان مرحله 9 گیر کردم ، خیلی سخته
چه جوری میشه ردش کرد ؟؟
دهنمو سرویس کرده...
خب بهترین کار اینه که موشک های هوا به هوا برداری و چند هدفی(مولتی تارگت) و بزنیشون و به رفیقات هم که باهاتن با نگه داشتن دسته بالا به مدت 3 ثانیه دستور حمله بدی تا نیستو نابودشون کنن. همین.همون مرحله که 3 یا 4 تا از این هواپیماها که مثل سفینه میمونه ، که رو خودش فرودگاه داره
اسم مرحلشم The Dead Sea ه...
کاش به همین راحتی بود که گفتی....خب بهترین کار اینه که موشک های هوا به هوا برداری و چند هدفی(مولتی تارگت) و بزنیشون و به رفیقات هم که باهاتن با نگه داشتن دسته بالا به مدت 3 ثانیه دستور حمله بدی تا نیستو نابودشون کنن. همین.

yes جزییاتشم در سطحی کاملا مطلوب قرار داره.دوستان تو این بازی میشه داخل کابین خلبان رو دید؟؟؟؟