Ace Combat 6: Fires of Liberation

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستان بازيرو بعد از عمری گرفتم! ، خيلی زيباست ، اما نميدونم چرا همين مرحله اول گير کردم!! ، بعد از اینکه اون هواپيما گندهه مياد بعد از شمارش معکوس کلی موشک شليک ميکنه ، گير ميکنم نميدونم چيکار کنم ، تا جايی که بتونم سعی ميکنم هواپيماهارو بزنم ، اما يک شمارش معکوس 4 دقيقه ای داره که تمام ميشه و گيم اور ميشم!! . يکی کمک کنه

خوب دوستان بازيرو بعد از عمری گرفتم! ، خيلی زيباست ، اما نميدونم چرا همين مرحله اول گير کردم!! ، بعد از اینکه اون هواپيما گندهه مياد بعد از شمارش معکوس کلی موشک شليک ميکنه ، گير ميکنم نميدونم چيکار کنم ، تا جايی که بتونم سعی ميکنم هواپيماهارو بزنم ، اما يک شمارش معکوس 4 دقيقه ای داره که تمام ميشه و گيم اور ميشم!! . يکی کمک کنه

سلام ...
وقتی شمارش معکوس میاد باید منطقه را ترک کنی. روی رادار بهت میکه باید از نقشه خارج بشی.

بعد از مدتها دوباره رفتم سره اين بازی..تو مرحله 11 گير کرده بودم که بالاخره ردش کردم..تو مرحله 12 operation هارو با موفقيت پشت سر ميزارم بعدش يه دمو مياد دوباره هواپيماهای دشمن ميريزن.هرچی ميزنمشون تموم نميشن وقتمم time out ميشه..بايد چيکار کنم اونجا؟

-----------

Edited :

بالاخره ردش کردم،،مرحله 13 بود اشتباهی فک کردم 12...ولی انصافاً اگه نگيم سخترين اين بازی جزوه 3 بازی سخته اين نسل بوده تا الان.

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم ولی 10 دقیقه بیشتر نتونستم بازی کنم
اصلا معلوم نبود باید چه کار کنیم!
کنترل هواپیما هم خیلی سخت بود !

سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم ولی 10 دقیقه بیشتر نتونستم بازی کنم
اصلا معلوم نبود باید چه کار کنیم!
کنترل هواپیما هم خیلی سخت بود !
زیاد هم سخت نیست (به جز Missionـه آخر)... به کنترل بازی هم عادت می کنی...
حالا شما Blazing Angels بازی نکردی که بفهمی بعضی جاها سخت یعنی چی...
بالاخره هر سبکی فن های خاصه خودشو داره دیگه...
مثلاً خود من یک دقیقه هم نمی تونم JRPG رو تحمل کنم... مسخره با اون سیستم کامبتش... :biggrin1:

نمیدونم این بازی چرا ایتقدر توی اچیومنت دادنش گداست؟؟؟توقع داره چند بار بازی رو تموم کنیم ؟؟؟تازه بازی یه جاهایی خسته کننده میشد.

نمیدونم این بازی چرا ایتقدر توی اچیومنت دادنش گداست؟؟؟توقع داره چند بار بازی رو تموم کنیم ؟؟؟تازه بازی یه جاهایی خسته کننده میشد.
دوست عزیز کم لطفی می کنی... این بازی سراسر هیجانه!... برو H.A.W.X بازی کن تا بفهمی خسته کننده یعنی چی... بعد هم اگر برای اچیومنت بازی می کنی برو Avatar بازی کن، مجبوری مگه این بازی های خسته کننده رو بازی کنی؟... Avatar اینقدر هیجان داره....

ببین مغالطه نکن عزیزم ... اولا که گفتم گداست یعنی به دور بازی رو تموم کنی 300 تا بیشتر نمیده ...دوما من گفتم یه جاهایی خسته کننده میشه نه همه جا (10% خسته کننده است ).....حالا تو چرا سنگ اونا رو به سینه میزنی؟یعنی دوست داری بازی ها همینطوری گدا باشند ...در ضمن این رو هم باید بگم که من خودم از این بازی خیلی خوشم امده

دوستان تو مرحله 4 که باید سه تا قسمت رو نابود کنیم کلا 36 دقیقه وقت میده من وقت کم میارم فقط قسمت c رو میتونم بزنم چیکار کنم؟:confused::(

دوست عزیز کم لطفی می کنی... این بازی سراسر هیجانه!... برو H.A.W.X بازی کن تا بفهمی خسته کننده یعنی چی... بعد هم اگر برای اچیومنت بازی می کنی برو Avatar بازی کن، مجبوری مگه این بازی های خسته کننده رو بازی کنی؟... Avatar اینقدر هیجان داره....
خونسردیتو حفظ کن ... این بدبخت !!! :laughing: که چیزی نگفت . داره نظرشو میده ... چرا میزنیش؟ :biggrin1:

کسی بیشتر از مرحله 4 نرفته:(
ببین من الان اصلاً یادم نیست کجا رو می گی وگرنه جوابتو می دادم... 36 دقیقه هم زمان زیادیه!... شاید چون من گیر نکردم اونجا یادم نیست... ولی سعی کن سریع تر باشی اگه جنگندت موشک multi ait-to-ground داره از اونا استفاده کن... به wingman هاتم بگو به اهداف حمله کنن... دیگه بازم سعی کن می تونی...

سلام دوستان
چند روز پیش خمین طوری رفتم بازی رو دوباره بازی کردم! تو حالت hard تمومش کردم و یه هواپیمای جدید بعد از f22 برام باز کرد! خیلی هوا÷یمای قوی بود و موشک های کروز هم داره اسمش یادم نیست
می هواستم بدونم که کسی هوا÷یمای بیشتری باز کرده یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or