hustler
کاربر سایت
محمد رضا جان اخه خودم یه مرحله رو همین جوری حال کردم:blushing:
شوخی کردم

شاید خیلییا ندونن میشه این کار رو کرد
ولی میشه خیلی هم به درد میخوره
چه سختی ای کشیدی مهدی جون

محمد رضا جان اخه خودم یه مرحله رو همین جوری حال کردم:blushing:

اولش زیاد حال نمیده ولی جلوتر که بری هم لم کنترل هواپیما دستت میاد هم هواپیمای با حال بهت میدهدوستان من زیاد با اول بازی حال نمیکنم و مرحله اولم میخواستم بپرسم اگه بری جلو محیطها تنوعشون بیشتر میشه یا نه
دركل اين بازي از نظر تكسچر و آبجكت هاي Ground ضعيف تر از بازي هاي همسبك اخير (blazing Angels 2) است... ولي بازم خوبه... ولي از لحاظ تكسچرهاي آسمان، تكسچرهاي دود و مدل هاي هواپيماها بسيار عاليه...دوستان من زیاد با اول بازی حال نمیکنم و مرحله اولم میخواستم بپرسم اگه بری جلو محیطها تنوعشون بیشتر میشه یا نه

باید سریع اون اهداف رو بزنی چون اون توپه داره شهر شما رو میترکونهسلام من تو مرحله ی آخر گیر کردم
طبق دستور مرحله به اهداف زمینی مشخص شده با موشک میزنم خیلیاشون رو
هم نابود میکنم ولی یدفه میگه misson field
چند بار رفتم هی خود به خود میبازم یکی کمک کنه
باید به دستوری که بهت میدن عمل کنی دکمه استارت رو که بزنی ماموریتت رو بهت میگه دشمن هم که باید اونهایی که تارگت ( هدف) هستن رو بزنیاقا من مرحله اولم همه ی دشمنها رو مزینم ولی هیچی نمیشه شاید یه بار بیست تا رو زدم هیچی نشد
چیکار باید بکنم ؟
بايد فرار كني... هيچ احتياجي نيست كه بزنيشون... تو نقشه جايي رو كه با خط آبي از نقشه جدا شده پيدا كن و با تمام سرعت فرار كن اونجا...اقا من مرحله اولم همه ی دشمنها رو مزینم ولی هیچی نمیشه شاید یه بار بیست تا رو زدم هیچی نشد
چیکار باید بکنم ؟

لطفا ریجن بازی رو بگید. یه جا نوشته بود فری؟ درسته؟