اون پست اولت رو خوندم اینطوری شدم!:-oداداش شرمنده من اصلا نمیدونستم این تایپک 35 صفحه هست فکر کردم همون صفحه اوله شرمنده راستی من بچه شهرستانم اینجا نه کسی پی اس پی داره نه میدونه پی اس پی چیه نه...... تا اونجایی که یادمه آخرین باری که تکنولوژی رو تو دست دوستام دیدم یکی از دوستان یه پلی استیشن یک از بندر خریده بود
32 تومن :d حالا امیدم به اینجاست که مطمئنم دوستان کمکم میکنن حالا من طبق این آموزش به 6.20 آپ کنم یا 6.35 بعد اگه به 6.20 آپ کردم دیگه همه بازی ها اجرا میشن؟
چرا نمی شه؟داداش من اگه به 6.20 آپدیت کنم بعد چه بازی هایی رو میتونم اجرا کنم iso که اجرا نمیشه باید بازی رو از iso در بیارم؟ میشه توضیح بدی یه کم که بعد از هک همه بازی ها برام اجرا میشن نمیشن؟ چیکار کنم؟
الان چه فرم وری رو دستگاهتون هست؟!ما که آپدیت میکنیم ولی خداییش داداش امیدم به شما هست من گفتم که تو شهرستانم خودم هستم و خودم هیشکی رو واسه اینکار ندارم آپدیت میکنم اگه به مشکل برخوردم امیدوارم یارم باشی
نه راست نمی گنطاهر جان بچه ها میگن اگه هی اپ گرید کنی دان گرید کنی از 5.03 به 6.20 بریک میشه راسته؟؟؟؟
داداشی درست شد پی اس پیم >:d< اون متن پنهانت رو نخونده بودم راستی اگه دستگاه رو کامل خاموش کردم دوباره باید از اجرای HEN شروع کنم درسته؟
من که نذاشتم!آقا ببخشید این
God of War Ghost of Sparta 5.03 Gen D3
چه فرقی با اصلش که شما برا دانلود گذاشتید داره؟؟؟