6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

من با استفاده از آموزش پست اول و مطالعه هر 29 صفحه ! عملیات هک رو انجام دادم . اولش مشکلی نبود به جز همون باگی که بهش اشاره کرده بودین و برای هر بار اجرای بازی ها رم رو بیرون می آوردم .
اما الان اتفاقی افتاده که در 29 صفحه هیچ اشاره ای بهش نشده بود واونم اینه که بعد از انجام هک که البته ظاهرا موفقیت آمیزه ، سرعت دستگاه به شدت پایین میاد و صفحه شروع به لرزیدن می کنه .
دوستان با تجربه راهنمایی کنن.

من با استفاده از آموزش پست اول و مطالعه هر 29 صفحه ! عملیات هک رو انجام دادم . اولش مشکلی نبود به جز همون باگی که بهش اشاره کرده بودین و برای هر بار اجرای بازی ها رم رو بیرون می آوردم .
اما الان اتفاقی افتاده که در 29 صفحه هیچ اشاره ای بهش نشده بود واونم اینه که بعد از انجام هک که البته ظاهرا موفقیت آمیزه ، سرعت دستگاه به شدت پایین میاد و صفحه شروع به لرزیدن می کنه .
دوستان با تجربه راهنمایی کنن.
از TN-B استفاده کنید درست می شه(تو آموزش هست !ورژن جدید نوشتم!)

دیشب رو سایت جن ورژن دوم برنامه ایزو لودر رو برای 6.20 گذاشتن ولی من نمیتونم دانلود کنم خواهشا لینک واسه دانلود بذارید اگه میشه لینک خود سایت جن رو بزارید با ای دی ام دانلود کنم
اصلا این ورژن 2 همون قبلیس؟؟؟

آخرین ویرایش:
دیشب رو سایت جن ورژن دوم برنامه ایزو لودر رو برای 6.20 گذاشتن ولی من نمیتونم دانلود کنم خواهشا لینک واسه دانلود بذارید اگه میشه لینک خود سایت جن رو بزارید با ای دی ام دانلود کنم
اصلا این ورژن 2 همون قبلیس؟؟؟

Prometheus ISO Loader v2 روی 6.35 هم کار میکنه

http://www.speedyshare.com/files/261...-loader-v2.zip

من منظورم ایزو لودر بود نه این اوپن ایدیا که فم کنم دوستان گذاشتن من دانلود کردم ولی هیچی باهاش باز نمیشه بر میگرده تو xmbچی کار کنم؟؟؟
حالا که زود میخوابیم تابستونا بر عکس میشه کللن شبا بیداریم روزا خوابیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or