6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

خودش بر میگرده تو xmb ببین برنامه باز میشه ایزو هارم میشناسه ولی رو هر کدوم میزنی اجرا بشه صفحه سیاه میشه ولی بجای اینکه بازی اجرا کنه بر میگرده تو xmb
ببین umd iso باید حتما sony باشه!
احساس می کنم رمت ممشکل داره!
یه فرمت بکن!

6.20 TN-C Coming soon

همون طور که می دونید قرار هست TN-C نیز ریلیز بشه به زودی!
تنها قابلیتشم که قابلیت بزرگی هست!اجرای بازی های آنلاین!;)

همون طور که می دونید قرار هست TN-C نیز ریلیز بشه به زودی!
تنها قابلیتشم که قابلیت بزرگی هست!اجرای بازی های آنلاین!;)

این قابلیت فقط برای 6.20 ارائه میشه؟
لطفا تو این مورد منو راهنمائی بفرمایید :
من همون کریسمس که اولین هک برای 6.20 اومد با راهنماییهای خوب شما تونستم کنسولم رو که 3004 با فرمور 5.50 بود به 6.20 ارتقاء بدم و کپی خور موقت شد ( با همون اجرای دموی patapon و اجرای فایل hen ) حالا میخواستم بدونم بنظر شما بهتره دست نزنم و بزارم به همین حالت بمونه ، یا برنامه ای جدیدتر و بهتر اومده که ارزش داشته باشه بریزم رو دستگاه ؟ با تشکر

این قابلیت فقط برای 6.20 ارائه میشه؟
لطفا تو این مورد منو راهنمائی بفرمایید :
من همون کریسمس که اولین هک برای 6.20 اومد با راهنماییهای خوب شما تونستم کنسولم رو که 3004 با فرمور 5.50 بود به 6.20 ارتقاء بدم و کپی خور موقت شد ( با همون اجرای دموی patapon و اجرای فایل hen ) حالا میخواستم بدونم بنظر شما بهتره دست نزنم و بزارم به همین حالت بمونه ، یا برنامه ای جدیدتر و بهتر اومده که ارزش داشته باشه بریزم رو دستگاه ؟ با تشکر
آره همین 6.20 خوب هست!
منم برای مسائل اینترنتی (PSN) و آموزش قرار دادن تو سایت به 6.35 آپدیت کردم وگر نه منم نمی کردم!
شما همم صبر کنید 6.20 الان بهترین هست
ولی در هر صورت روی 6.35 هم کار می کنن!ولی اول روی 6.20;)

oh شرمنده منظورم همون p9660 بود!

داداش من سیستمم مال 7 سال پیش usb 1 داره بخوام کپی کنم بعد رمو فرمت بدم 3 ساعت طول میکشه به نظرت رمو فرمت کنم بعد این ایزو لودر جدید اجرا میشه؟؟؟من میخوام با این angry birds بازی کنم فقط همین فک میکنی رمو فرمت کنم حل میشه؟؟؟

داداش من سیستمم مال 7 سال پیش usb 1 داره بخوام کپی کنم بعد رمو فرمت بدم 3 ساعت طول میکشه به نظرت رمو فرمت کنم بعد این ایزو لودر جدید اجرا میشه؟؟؟من میخوام با این angry birds بازی کنم فقط همین فک میکنی رمو فرمت کنم حل میشه؟؟؟
نه مطمئن نیستم!

خواب ندارید شما؟:d

OpenIdea ISO Loader v2 Bêta3 - PSP non-GO

OpenIdea ISO Loader v2 Bêta3 - PSP GO

این فقط برای TN منم Pro دارم تست نکردم!

برای نصب:
ms0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 رو به فایل vsh.txt درون seplugins اضافه کنید و بعد از منوی vsh یه ریست بدید
بازی ها هم درون iso!
من این نصب کردم تو حافظه اول نیاورد بد تو رم ریختم اورد ولی بعضی رو نمییاره بعد سیوه بازی ها رو که با iso loder سیوه شده نمیاره

چه طوری میشه 6.20 رو دانگرید کرد که پاندورا نخواد؟خواستم دانگرید کنم ولی نشد!!راهی داره؟
اموزش تو صفحات قبل هست فقط باید مراحل با دقت انجام بدی فقط هم 3000 و 2000و1000 برای دانگرید جواب میده این کار چون کمی ریسک داره یه بار بیشتر انجام نده خوشت نیاد یه بار 6.20 یه بار 5.03 کنی بریک میشه بعدش =(( همین دیگه
این اموزش دانگرید اینجا

این اموزش هک 5.03 اینجا
یادم داشت می رفت از taherism به خاطر کاراش تشکر کنم :x:x>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or