100 بازی برتر تاریخ از نگاه مجله معتبر EDGE

( Layken )

عضو تحریریه
مجله معتبر EDGE در یک رتبه بندی جدید به گردوآوری 100 بازی برتر تاریخ اقدام کرده که با هم مرور میکنیم:

super-mario-galaxy-656x370.jpg

در این رتبه بندی مجله سعی کردند تا در سری بازی یک عنوان رو انتخاب کنن و رویکرد مدرن رو داشتن.

In compiling the list, we worked to simple criteria: all formats – console, PC, portable, coin-op, touchscreen – were eligible; we could include only a single entry from any series that features straight-up sequels; and each game had to stand up today rather than making the cut for reasons of nostalgia or historic significance.”

100 – WarioWare Inc – GBA
99 – Spec Ops: The Line
98 – Papers, Please
97 – DriveClub
96 – Braid
95 – Super Hexagon
94 – Her Story
93 – Super Monkey Ball
92 – Final Fantasy XII
91 – Prince of Persia: The Sands of Time
90 – Katamari Damacy
89 – Animal Crossing: New Leaf
88 – Resogun
87 – Puzzle Bobble
86 – F-Zero GX
85 – The Sims 3
84 – R-Type Final
83 – Elite: Dangerous
82 – Bomberman
81 – Starcraft II
80 – Pac-Man Championship Edition
79 – BioShock
78 – CoD 4: Modern Warfare
77 – Puzzle & Dragons
76 – Tearaway
75 – League of Legends
74 – Super Meat Boy
73 – Xenoblade Chronicles
72 – Titanfall
71 – Outrun 2006: Coast 2 Coast
70 – Left 4 Dead 2
69 – Counter-Strike Global Offensive
68 – Civilization IV
67 – Rez
66 – Battlefield 4
65 – Metroid Prime
64 – Hearthstone
63 – Castlevania SotN
62 – Limbo
61 – Towerfall: Ascension
60 – Earthbound
59 – Batman: Arkham Knight
58 – Transistor
57 – Puyo Puyo
56 – FTL Advanced Edition
55 – Persona 4 Golden
54 – Mass Effect 2
53 – Okami
52 – The Stanley Parable
51 – XCOM: Enemy Unknown
50 – Monster Hunter 4 Ultimate
49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4
47 – LittleBigPlanet 3
46 – Trials Fusion
45 – Nidhogg
44 – Fez
43 – Super Mario 3D World
42 – Journey
41 – Fire Emblem: Awakening
40 – Dead Space
39 – Dota 2
38 – Vanquish
37 – Super Mario Maker
36 – Shadow of the Colossus
35 – Halo 3
34 – Legend of Zelda: Majora’s Mask
33 – Spelunky HD
32 – Destiny
31 – Legend of Zelda: A Link to the Past
30 – Kerbal Space Program
29 – Dishonored
28 – Splatoon
27 – Legend of Zelda: Wind Waker
26 – Rock Band 3
25 – Skyrim
24 – Drop7
23 – Uncharted 2
22 – Ico
21 – Super Metroid
20 – Demon’s Souls
19 – Advance Wars
18 – Mario Kart 8
17 – Ultra Street Fighter IV
16 – MGS V: The Phantom Pain
15 – Super Mario World
14 – Red Dead Redemption
13 – Super Mario 64
12 – Portal
11 – Bayonetta 2

10 – Minecraft
9 – Resident Evil 4
8 – Legend of Zelda: Ocarina of Time
7 – Super Mario Galaxy 2
6 – Tetris
5 – Half-Life 2
4 – Bloodborne
3 – The Last of Us
2 – GTA V
1 – Dark Souls
منبع

آخرین ویرایش:
پست منو مدیریت محترم مستقیم انداخت سطل آشغال،اما من دوباره به صورت ادیت شده مینویسمش.شیوه ای که کاربر the one پیش گرفته میشه باهاش کل بازی های ریلیر شده در تاریخ رو زیر سوال برد :دی بیا یه نگاه به پست هاش بندازیم،و ببینید چطور تنها رو یک جمله طرف مقابل قفل میکنه بعدشم ده خط بسطش میده :دی طوری پست میده انگار واقعا عقل طرف مقابل کمه و متوجه این حرکاتش نمیشه....

در جواب فردین که گفت کل دنیا دارک سولز رو ستایش کردن :

کل دنیا Dark Souls رو ستایش نکردن. می‌تونم خیلی راحت مثال نقض بیارم برات و نقدهایی رو به عنوان نمونه بذارم که توش زیاد بازی رو تحویل نگرفتن.

گرفت «کل دنیا» رو قرمز کرد انگار واقعا منظور نویسنده پست تک تک منتقدهای زنده در کره خاکی بود :دی

در مورد اینکه دارک سولز اتمسفر خاص داره و تو سبک خودش هیچ بازی شبیهش نیست :

پس Bloodborne و Demon Souls اصلاً شبیه به Dark Souls نیستن؟!

دقیقا بازی های دیگه میازاکی رو مثال زد :دی

در مورد رفتن چندباره یک مسیر در دارک سولز ببینید چه تشبیه زیبایی به کار برده :دی

از این‌که یه کاری رو صد بار تکرار کنی لذت می‌بری؟ مثلاً حاظری یه کتاب 10 صفجه‌ای رو 30 بار بخونی؟ یا فرضاً حاظری یه فیلم 5 دقیقه‌ای (مثلاً فیلم کوتاه) رو 20 بار ببینی؟ لذت می‌بری واقعاً؟

در مورد چالش دارک سولز :

در واقع اگه قراره بازی از اول تا آخر، همه‌چیزش (یعنی کشتن تک‌تک دشمن‌های عادی و باس‌ها) سخت باشه پس حس Progression چی می‌شه این وسط؟! دیگه برای چی قراره Level Up بشیم و Statـهامون رو بالا ببریم وقتی چالش بازی همچنان قراره حفظ بشه؟!

یعنی اینکه لول اپ تا یه حدی رسید بقیه بازی باید آب خوردن باشه :دی اصلا هم در نظر نگیریم با لول آپ مکان های قبلی بازی آسونتر میشن،لطفا اینو اصلا در نظر نگیرین :دی

در مورد 60 دقیقه کات سین دارک سولز 3 :

در ضمن خودِ Miyazaki هم باهات مخالفه چون توی DS3 می‌خواد 1 ساعتِ تمام کات‌سِن بذاره؛ دلیلش هم اینه که خودش هم به این مسئله پی برده که ارائه‌ی داستان به شیوه‌ی قبلی کار بی‌خودیه

یعنی میازاکی بعد سه بازی ستایش شده فهمیده که این نوع روایت داستان مزخرفه و به اشتباهش پی برده :دی

در مورد اینکه داستان میازاکی در دنیای بازی روایت میشه :

الا انگار بقیه‌ی بازی‌ها داستان‌شون رو بیرون از دنیاشون تعریف می‌کنن

طوری گفته انگار طرف روبرویی معتقده بازی های دیگه داستانشون تو سیارات دیگه تعریف میشه :دی البته منظور رو گرفته ها،اما این طوری میتونه پستش رو طولانی تر کنه و هم سفسطه رو راحت تر

نگاهی نو به مکتب مینی مالیسم :

لماً پُرجرئیات نیست چون این دقیقاً خلاف اون پایه و اساسی هستش که فلسفه‌ی روایت داستانش بر اون بنا شده. (مینی‌مالیسم = سادگی و نپرداختن به جزئیات)

یعنی نمیشه یه داستان بزرگ رو با شیوه مینیمال روایت کرد،اصلا راه نداره :دی

در جواب پست آریا که گفت همه سلاح ها و دشمن ها و باس ها و .. واسه خودشون پشته داستانی دارن :

مثلاً توی Fallout و Dragon Age این‌طوری نیست؟! سلاح‌ها از آسمون میاد؟ دشمن‌ها Cyborg‌ـن؟! اتفاقات‌شون بی‌ربط و غیرمنطقیه؟!

و در اخر سوگلی نقل ها :

یعنی نمی‌شه نسبت به همه‌چیز منطقی بود و نظر شخصی داد؟

بگو بازی موردت علاقه ت چیه تا ببینی چه راحت با همین شیوه میتونیم آفتابه بگیریم روش :دی

منم دیگه خسته شدم،این اخرین پستم بود،اینم نمیخواستم بدم،اما دادم که فکر نکنی هیچکی حالیش نیس داری چی کار میکنی...اینم کوت کنی جواب نمیگیری،هر کی تا اینجای کار خواست بشناستت شناختتت هر کی هم نه دیگه ولش کن.

آخرین ویرایش:
حالا جالب این‌جاست که بعضی از دوستان توی همین تاپیک گفتن The Witcher چرت‌ترین بازی دنیاست و هیچ‌کس هم بهش برنخورد و به خودش نگرفت؛ خیــــــــــلی راحت. =)) (کسی جرئت داره همین حرف رو راجع‌به Metal Gear Solid و The Last of Us بزنه؟!)

من ندیدم ولی اون کسی که این حرفو زد خیلی دیگه از مرحله پرت بود.....Witcher ها، هر سه تاشون....یا حداقل 2 تای آخر هردو جزو بهترین بازیهای این نسل و نسل قبل هستن و اصلا توی برتریشون نسبت به خیلی از عناوین اسم و رسم داره که الان 7-8 ساله دارن درجا میزنن خیلی بالاتره.

چیز بدی نمیگم!:دی

دوستان میگن داستان DS مینیمال هست که میگم نخیر نتنها مینیمال نیست بلکه اتفاقا خیلی جزییات داره. مساله اصلی درباری DS نوع غیرساختارمند روایتش هست که ملت با نبود داستان اشتباه میگیرنش. من نمیدونم اصلا پست منو خوندی یا نه!:دی اما دقیقا صحبت من سر همینی هست که بلد کردم. داستان پرجزییات بازی ارتباطی با روایت خاصش نداره. الانم خیلی نفهمیدم اصلا چرا گیر دادی!:دی چون منم همین رو گفتم!:دی

نه دیگه ببین داستان مینیمال نداریم بلکه روایت داستانی مینیمال داریم که میان اصل و لپ قضییه رو که اصل کاریه رو میگن و جزییات و بقیه چیزا و ارتباطات و .... رو خودت باید با فهم و درک و شعور و تفکر بفهمی :دی
داستان میتونه جزییات داشته باشه ولی به صورت مینیمال روایت بشه.
میخواستم مثالم بزنم یه داستان 5 خطی رو به دو صورت روایت کنم که حالش نیست خودت قانع شو :دی

من که کلا با سری DS حال نمی کنم ، روایت داستان به اون نحوی که میخوام نبوده و نیست در نتیجه سعی میکنم سراغش نرم همون چندساعت اول کافی بود.در حد 7.5 الی 8 نمره ام به شماره دوم هست.نسخه اول هم که روی PC فاجعه بود.
پ.ن : چقدر خوبه این ":d" رو از پستامون حذف کنیم و دلیل بیاریم برای حرفامون.

49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4

همین دوتا کافیه تا این سایت دوزاری رو از رده خارج بدونم.

آخرین ویرایش:
مشکل خیلی ها با داستانِ Dark Souls اینه که به کات سین ها و دیالوگ هایی که تا ریزترین جزئیات داستانِ بازی رو رک و مستقیم برای پلیر توضیح میدند عادت کردند و دیگه خوندن یا گوش دادن به Log ها از شاق ترین افعالِ ممکن در یک بازی هست! :d در صورتی که در Dark Souls برای درک بیشترِ داستان، پلیر خودش باید سوال ها رو مطرح کنه و برداشتش از هر اتفاق میتونه جواب یه سوال باشه. به عبارتی بازی شما رو با کمترین آمادگی در دنیایی از تاریکی رها میکنه و تنها راه شما برای "دیدن" هوشیاری خودتونه. حالا یکی در حدِ روشناییِ یه شمع دید داره و یکی اندازه چراغ مهتابی! :d

به نظر من این گیر دادن به داستانهای سری های ساخته شده توسط Miyazaki یکم الکی هستش....بازی اصلا هدفش داستان سرایی نیست با وجود اینکه من با خیلی از بچه ها اینجا موافق هستم که آدم خودش داستان رو با Venture کردن به جاهای متفاوت و صحبت کردن با کاراکترا یا تماشای مکان ها میشه ذره ذره جمعش کرد توی ذهن اونوقت آدم میتونه نتیجه گیری خودشو بکنه.....
من جزو دسته گیمرایی هستم که داستان بازی خیلی برام مهمه.....ولی بازیهای میازاکی اینقدر ذهن من رو درگیر تاکتیک ها و قدرت کاراکتر و برنده شدن توی جاهایی که گیر کردم میکنم که حتی اگرم داستانش اون طوری که شماها میگین خالی و بیخود بود برام مهم نبود........یه موقع یه بازی تلاشی برای اراعه داستان نمی کنه و این از دید من کاملا Okay هستش ولی حالا یه نگاه به بازار بندازید که حدود 95% بازیها سعی دارن داستان ارائه بدن ولی فقط موفق میشن حال آدم رو بهم بزنن و تازه همین داستانای Cheap و بی نمک و کلیشه کلی طرفدارم دارن (Hint: Metro)

داستان نویسی شاید سخت ترین بخش ساخت یه بازی هستش (حداقل اگر آدم سعی داره مخاطب با سواد و با مطالعه رو تحت تاثیر قرار بده) ------فرق داستان بازیهایی مثل Metal Gear و Legacy of Kain و ..... اینجا با بقیه بازیها مشخص میشه.....خیلی بازیا گیم پلی های روانی دارن، گرافیکای خفن دارن، OST بی نظیر دارن ولی تعداد بازیهایی که واقعا از لحاظ داستانی قدرتمند و تاثیر گذار هستن از همه این فاکتور های دیگه کمتر هستن......

خیلی ها هم واقعا به داستان توجه نمی کنن.... مثلا همینجا همه The Last of Us رو به عنوان یه بازی Top-Notch توی داستان و روایت نام میبرن ولی وقتی که میخوان که داستان جوئل و الی ادامه پیدا کنه باعث میشه به این فکر کنم که کلا اصلا هدف داستان بازی رو نفهمیده بودن.
داستان خیلی بحثش پیچیده تر و عمیقتر هستش از بقیه مقوله های یه بازی مثل گرافیک و گیم پلی....نمیشه اینقدر راحت راجع بهش نظر داد......(گرافیک و گیم پلی رو روی کاغذ میشه با دونستن یه سری پارامتر ها راحت سنجید ولی داستان رو به این آسونی نمیشه سنجید، مثلا بازی Resonance of Fate رو در نظر بگیرید که از دید یه نفر که خودش رو نتونسته توی دنیای بازی گم کنه یه داستان خیلی نامشخص و پرتی داره ولی همون 10-12 تا Cut-scene و اطلاعات کمی که با بازیکن داده میشه اگر درست آنالیز بشن و روشون فکر بشه خیلی تاثیر میشه گرفت ازش)

اینم که Witcher رو به عنوان یه بازی با داستان محشر مثال نزدم بخاطر اینه که با وجود اینکه بازیها به شدت وفادارن به Source material خودشون از لحاظ داستان نویسی با وجود زیبا بودن حداقل 4-5 تا لول از داستانهای کوتاه و رمانهای ویچر سطحشون پایینتره، که البته طبیعی هستش چون از دید من آندره زاپکووسکی خدای فانتزی هستش، خیلی بهتر از مارتین و (نزنید نکشید منو) شاید بهتر از تولکین....هنوز که هنوزه به نظرم اون فصل هایی که سیری داستانش رو با Hermit توی کتاب چهارم در میون گذاشت زیباترین Piece ای هستش که من توی یه کتاب خوندم. یا مثلا مرگ بورومیر هم حتی 0.01% مرگ میلوا توی آخر کتاب تاثیر گذار نبود از دیدم.

آخرین ویرایش:
@Roter Jäger

و تازه همین داستانای Cheap و بی نمک و کلیشه کلی طرفدارم دارن (Hint: Metro)

rofl

یاد بگیرید شیوه دفاع از اثر مورد علاقتون، تخریب اثر های دیگه نباشه، به خصوص وقتی تخریب شما از کرکره خنده هم اونور تره ;)

عجب عجب.که دارک سولز بهترین بازی تاریخه!بازی که گرافیکش فاجعه و گیم پلیش کاملا نابوده
جالبه که بدونید که شماره 6 همون چیزیه که ما بش میگفتیم خونه سازی.حالا چه طور جز بهترین هاست خدا داند.درسته که جز اولین بازی های ساخته شده در جهان و روسیست ولی دلیلی بر خوب بودنش نیست

آخرین ویرایش:
یه جمله میگم بحث رو تموم میکنم شما با هر ماشین حسابی حساب کنین بهترین بازی تاریخ the last of us هست:d

این حرف شما به نظرم چیزی بیشتر از یک نظر شخصی نیست و برای شما محترم هست , یک حقیقت نیست . چون دیدگاه افراد فرق داره و برای هر شخصی بهترین بازی ممکنه فرق بکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or