100 بازی برتر تاریخ از نگاه مجله معتبر EDGE

( Layken )

عضو تحریریه
مجله معتبر EDGE در یک رتبه بندی جدید به گردوآوری 100 بازی برتر تاریخ اقدام کرده که با هم مرور میکنیم:

super-mario-galaxy-656x370.jpg

در این رتبه بندی مجله سعی کردند تا در سری بازی یک عنوان رو انتخاب کنن و رویکرد مدرن رو داشتن.

In compiling the list, we worked to simple criteria: all formats – console, PC, portable, coin-op, touchscreen – were eligible; we could include only a single entry from any series that features straight-up sequels; and each game had to stand up today rather than making the cut for reasons of nostalgia or historic significance.”

100 – WarioWare Inc – GBA
99 – Spec Ops: The Line
98 – Papers, Please
97 – DriveClub
96 – Braid
95 – Super Hexagon
94 – Her Story
93 – Super Monkey Ball
92 – Final Fantasy XII
91 – Prince of Persia: The Sands of Time
90 – Katamari Damacy
89 – Animal Crossing: New Leaf
88 – Resogun
87 – Puzzle Bobble
86 – F-Zero GX
85 – The Sims 3
84 – R-Type Final
83 – Elite: Dangerous
82 – Bomberman
81 – Starcraft II
80 – Pac-Man Championship Edition
79 – BioShock
78 – CoD 4: Modern Warfare
77 – Puzzle & Dragons
76 – Tearaway
75 – League of Legends
74 – Super Meat Boy
73 – Xenoblade Chronicles
72 – Titanfall
71 – Outrun 2006: Coast 2 Coast
70 – Left 4 Dead 2
69 – Counter-Strike Global Offensive
68 – Civilization IV
67 – Rez
66 – Battlefield 4
65 – Metroid Prime
64 – Hearthstone
63 – Castlevania SotN
62 – Limbo
61 – Towerfall: Ascension
60 – Earthbound
59 – Batman: Arkham Knight
58 – Transistor
57 – Puyo Puyo
56 – FTL Advanced Edition
55 – Persona 4 Golden
54 – Mass Effect 2
53 – Okami
52 – The Stanley Parable
51 – XCOM: Enemy Unknown
50 – Monster Hunter 4 Ultimate
49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4
47 – LittleBigPlanet 3
46 – Trials Fusion
45 – Nidhogg
44 – Fez
43 – Super Mario 3D World
42 – Journey
41 – Fire Emblem: Awakening
40 – Dead Space
39 – Dota 2
38 – Vanquish
37 – Super Mario Maker
36 – Shadow of the Colossus
35 – Halo 3
34 – Legend of Zelda: Majora’s Mask
33 – Spelunky HD
32 – Destiny
31 – Legend of Zelda: A Link to the Past
30 – Kerbal Space Program
29 – Dishonored
28 – Splatoon
27 – Legend of Zelda: Wind Waker
26 – Rock Band 3
25 – Skyrim
24 – Drop7
23 – Uncharted 2
22 – Ico
21 – Super Metroid
20 – Demon’s Souls
19 – Advance Wars
18 – Mario Kart 8
17 – Ultra Street Fighter IV
16 – MGS V: The Phantom Pain
15 – Super Mario World
14 – Red Dead Redemption
13 – Super Mario 64
12 – Portal
11 – Bayonetta 2

10 – Minecraft
9 – Resident Evil 4
8 – Legend of Zelda: Ocarina of Time
7 – Super Mario Galaxy 2
6 – Tetris
5 – Half-Life 2
4 – Bloodborne
3 – The Last of Us
2 – GTA V
1 – Dark Souls
منبع

آخرین ویرایش:
بسیار عالی. نمردیم و فهمیدیم که برای انتخاب بهترین باید از سلیقه تمام افراد میانگین گرفت:d یعنی این منطق از خنده گذشته ادم هنگ می کنه. اینقدر این حرف بی ربطه که اگر بخواهیم بش بسنده کنیم تمام اثار هنری و رسانه ای اصلا همه چی زیر سوال میره. سلیقه به دید افراد مربوط می شه نه به کیفیت و خلاقیت یک اثر.
باور کنید قبول حقیقت سخت نیست و کوچیکتون نمی کنه. با پیچوندن افراطی حقیقت فقط بحث را از حوصله خارج می کنید. و در نهایت. این لیست نظر مجله edge. پست دوستان هم نظر شخصی خودشون. ای کاش یاد می گرفتیم برای نظر های مختلف ارزش قائل شیم. edge بازی های مورد نظر شما را کوچیک نکرده که از انتخاب بهترین هاش شاکی می شید (کاری که شما و بعضی با ds کردند). فقط بازی مورد علاقه شما را تو لیست بهترین هاش نیاورده یا رتبه دلخواهتان انتخاب نکرده. به همین راحتی. نظر مجلست و قابل احترام.

esmralda
میشه گفت تمام حرفاتو به جز اون قسمتی که توی نوشته ی من منطقی نمیبینی قبول دارم . همون طور که قبلا گفتم منطق اساس بحث منه و چون جواب تو هم کاملا بر همین اساس بود با نوشته هات مشکلی ندارم .
درسته ، شاید من هم بزرگنمایی کرده باشم اما نباید نادیده بمونه که دوستان هم در خیلی موارد بزرگنمایی کردن . بحث صلاحیت رتبه ds هم خیلی قبل تر از پست من شروع شد و من شروع کننده ی این بحث نبودم .
اعتبار نداشتن edge هم برای من سابقه ی چند ساله داره و دلیل حضورم توی این تاپیک هم اعتبار edge برای من نیست و دلیلش اینه که کلا به لیست و مقایسه علاقه دارم .
در مورد جمله ی اخر پست قبل ام هم عذر خواهی میکنم .
منطق اساس بحث منه و بحث از نظر من تموم شدست .

یک عده که می گن DS فقط به خاطر سختی غیر منصفانه معروف شده،باور کنید بازی اونقدر ها هم سخت نیست،فقط چون تقریبا به اندازه دو نسل اکثر بازی ها به سمت عامه پسندی و آسان شدن بیش از حد رفتن،اینجور به نظر می رسه DS خیلی سخته،مگر نه من همین تازگی دوباره PS1 خریدم و یادم اومده که بازی های الان چقدر نسبت به اون موقع آسان شدن

یک عده که می گن DS فقط به خاطر سختی غیر منصفانه معروف شده،باور کنید بازی اونقدر ها هم سخت نیست،فقط چون تقریبا به اندازه دو نسل اکثر بازی ها به سمت عامه پسندی و آسان شدن بیش از حد رفتن،اینجور به نظر می رسه DS خیلی سخته،مگر نه من همین تازگی دوباره PS1 خریدم و یادم اومده که بازی های الان چقدر نسبت به اون موقع آسان شدن

یکی از نکات همینه

شما الان Suoer Mario Bros 1,2,3 رو بازی کن
بعد بیا New Super Mario Bros ها هم بازی کن، این کجا و آن کجا

بهترین بازی و شماره 1 این لیست باید MGS V میبود رو چه حسابی دارک سولز اولش شده؟!!!!!!!!!!!!

MGS V تازه اومده و مسلما جاش تو این لیست نیست.
و همونطور که گفتم اینا بازیهای تاثیر گذار و انقلابی رو جز 10 لیست اول میذارن. که بدون شک MGS V انقلابی نیست.

من هنو تو کف انتخاب DS واسه اول شدن موندم :|

نظر شخصی من واسه انتخاب 10 بازی اینه:
10. The Last of Us
9. GTA San Andreas
8. Max Payne
7. Call of Duty: Modern Warfare
6. Tomb Raider
5. Battlefield 2
4. The Witcher 2
3. Dishonored
2. Tetris
1. Half-Life 2

آخرین ویرایش:
بهترین بازی و شماره 1 این لیست باید MGS V میبود رو چه حسابی دارک سولز اولش شده؟!!!!!!!!!!!!

Phantom Pain یه شاهکار بود توی گیم پلی و طراحی مراحل و محیط و ایده کلی.....ولی به هیچ وجه بهترین Metal Gear Solid نبود که بخاد بهترین بازی تاریخ باشه.....یعنی با قسمت های خود فرنچایزش هم نمیتونه رقابت کنه.....

Phantom Pain یه شاهکار بود توی گیم پلی و طراحی مراحل و محیط و ایده کلی.....ولی به هیچ وجه بهترین Metal Gear Solid نبود که بخاد بهترین بازی تاریخ باشه.....یعنی با قسمت های خود فرنچایزش هم نمیتونه رقابت کنه.....

شوخی نکن! متال گیر فانتوم پین تو طراحی مراحل یک افتضاح به تمام معنا بود! ماموریت های بازی دقیقا شبیه به فارکرای 2 بود

داستانش هم در موردش صحبت نشه بهتره

گیم پلی هم که دقیقا شبیه به سری اسپلینترسل شد. حالا من نمیدونم چطور طرفداران متال گیر از ان گیم پلی مذخرف سه گانه لذت میبردند!

نکته عجیب تر برای من متای این بازی هست. در بهترین حالت باید یک چیزی بین 75 تا 80 میشد.

شوخی نکن! متال گیر فانتوم پین تو طراحی مراحل یک افتضاح به تمام معنا بود! ماموریت های بازی دقیقا شبیه به فارکرای 2 بود

گیم پلی هم که دقیقا شبیه به سری اسپلینترسل شد. حالا من نمیدونم چطور طرفداران متال گیر از ان گیم پلی مذخرف سه گانه لذت میبردند!

نکته عجیب تر برای من متای این بازی هست. در بهترین حالت باید یک چیزی بین 75 تا 80 میشد.

اینو شمایی که اول رفتی او بازیهایی که گفتیو انجام دادی میزنی.توجه داشته باش برای لذت بردن و درک کردن داستان و بازی باید زبانتون قوی باشه وگرنه سردر گم میمونید و تجربه دلچسبی ندارید. برای منی که اولین گیمی که زدم متالگیر بوده و تمام سریشو دنبال کردم با اطمینان خاطر میتونم بگم که بهترین سری از نظر همه چیز جز داستان پردازی بود که اونم باز در حد خوده متالگیر های قبل بود اما نه سر تر و اینکه سر انقلابی بودنش اصلا شک نکن هیچ بازیه جهان بازه دیگه ای به این وسعت قدرت مانور تو یه یه ماموریت ندارید کلا این بازی برای هرکسی نیست شما زیاد فکرتو درگیرش نکن برای من که حداقل بهترین بازیه عمرم بود.و یه شاهکار هنری کلمات جوابگوی عضمت این بازی نیست.

نظرت چیه یه مثال هم بزنی راجع به این چیزایی که میگی......چون خیلی Assumption های wild ای هستن.....این متال گیر آخر شاید از لحاظ گیم پلی یکی از بهترین بازیهای تاریخ بود....حد و اندازه شبیه سازی شدن میدون نبرد توی بازی طوری بود که بازیکن میتونست Elimination method هایی از خودش بسازه که توی برنامه طراحی سازنده هم نبود حتی.....دو سه بار از خود من حرکاتی سر زد که فقط میخواستم برم توی اینترنت واسه همه Share کنم ولی بعد میدیدم، دو سه نفر دیگه هم قبل من اینکارارو کرده بودن....یعنی باگی یا چیزی نبود، همه طبیعت خود بازی بود که اینقدر قوی طراحی شده باشه.....بعد شما یه Borefest به تمام معنی رو مثلا FarCry 2 رو داری با این بازی که شاید یکی از لذت بخش ترین تجربیات اخیر من بود مقایسه میکنی، این بازی به شدت اعتیاد آور و هیجان انگیزه، همین که دست بازیکن رو تا حد 70-80% باز میگذاره برای اینکه هرجوری که دلش خواست مراحل رو پیش ببره این نشونه یه قدرت بی همتی توی دنیای گیم هستش....حتی پر آزادی ترین بازیهای موجود در بازار، خیلی به آدم لطف کنن توی کل بازی دست آدم رو 40-50% باز میگذارن و توی مراحل اصلی یه چیزی زیر 30%......
متال گیر همیشه گیم پلی انقلابی داشته از همون نسخه اول، بعد نسخه دوم، و اون هیولایی که نسخه سوم بود....نسخه چهارم شاید به اندازه قبلیا انقلابی نبود ولی با این وجود به شدت بی نظیر بود.....و نسخه پنجم هم شاید از لحاظ گیم پلی و طراحی انقلابی ترینشون بود......داستان ضعیف بود ( با وجود اینکه بازم دارای یه ماموریتی بود که خیلی عالی بود و بار احساسیش از زمان مرگ Boss توی هیچ بازی دیگه ای تکرار نشده بود) دلیل ضعف داستان هم نصفه نیمه ول کردن کونامی هستش و اینکه نگذاشتند کوجیما Ending اصلی بازی رو به ما نشون بده.....
کلا خیلی Nerve باید آدم داشته باشه که همچین بازی رو مزخرف بدونه.....
دقیقا هم نمی دونم کجای گیم پلی بازی شبیه به SC هستش :d شما گویا نه این رو بازی کردی نه اون رو.....سری SC نزدیک به 10 سال دیگه باید تولید بشه مداوم فقط واسه اینکه امید داشته باشه از لحاظ گیم پلی در حد و اندازه Metal Gear Solid 2 حتی ظاهر بشه :d (این البته اغراق بود، ولی در واقع آخرین قسمت SC از آخرین قسمت MGS نزدیک 10 سال عقبه)
منظورتون از سه گانه هم نفهمیدم......

خیلی عجیبه این بازی به دل کمتر کسی پیش میاد نشینه، ولی میشه درک کرد، بازیهایی که دست گیمر رو باز میگذارن....(نه توی گشت و گذار توی دنیا و خرابکاری و ساخت کاراکتر) بازیهایی که دست گیمر رو باز میگذارن که هرجور دلش خواست ماموریت رو پیش ببره.....یعنی هرفکری که به ذهنش رسید انجام بده رو بتونه انجام بده، یه نمونه دیگه اش Bloodborne که توی کنترل کاراکتر هیچ جوره آدم احساس محدودیت نمیکنه، یعنی توی بازی بتونی As good as you are واقعیت باشی، برای ماها خیلی جذابه، چون بیشتر حد و اندازه گیمر بودن خودمون رو درک میکنیم ولی صد در صد بعضی ها هم در اینجور بازیها احساس فلج بودن میکنن.....چونکه عادت به Button prompt دارن مثل AC نه فکر کردن. اینجور بازیها گیجشون میکنه.

آخرین ویرایش:
دقیقا هم نمی دونم کجای گیم پلی بازی شبیه به SC هستش
:d
شما گویا نه این رو بازی کردی نه اون رو.....سری SC نزدیک به 10 سال دیگه باید تولید بشه مداوم فقط واسه اینکه امید داشته باشه از لحاظ گیم پلی در حد و اندازه Metal Gear Solid 2 حتی ظاهر بشه
:d
(این البته اغراق بود، ولی در واقع آخرین قسمت SC از آخرین قسمت MGS نزدیک 10 سال عقبه)
شوتینگ و کاورگیری توی SC به شدت از همین MGS V بهتره، یعنی اگه همین MGS V رو با شوتینگ و کاور گیری Blacklist عرضه می کردن می شد بهترین تجربه زندگیم:دی

دقت کردید طرفدارای Splinter Cell وقتی میخوان بازیشونو با چیزی مقایسه کنن ناخودآگاه اسم MGS بر زبونشون جاری میشه ولی طرفدارای MGS هر وقت بحث مقایسه ای پیش میاد فقط با سنگ MGS میسنجن:dاینجاست که میشه تفاوت رو با وضوح 8K کاملا دید:d

من کاری به بازیبازها ایرانی ندارم. اینجا خیلی ها تحت تاثیر هستند و خیلی از عناوین سبک مخفی کاری را به خوبی نمیشناسند! یک نمونش برو تو تاپیک داستان متال گیر! پست ها انجا را ببین. هنوزخیلی ها نمیدونند سالید اسنیک کی هست! بیگ باس کی هست!

بعد انتظار داری بحث کارشناسانه انجام بشه. من 3 گانه اسپلینتسر سل و سه گانه تیف را با هیچی عوض نمیکنم. همین اسپلینترسل کانویکشن برای تو نسل قبل یک سر گردن بالاتر از متال گیر 4 بود

خیلی دوست داری صحبت هاتی منو در رابطه با سبک مخفی کاری بدونی این مقاله منو بخون. هیچ کدام از طرفدار متال گیر سرکلشون پیدا نشد.:d

http://forum.bazicenter.com/thread95377/

^^^
دلیل اینکه کسی نه تو اون تاپیک و نه کلا تمامی تاپیک های دیگه ای که شما میزنین نمیاد بحث کنه به این جهت هست که مباحثی که شما مطرح میکنین انقدر Dogmatic و جهتدار و در این حال بی محتواست که کسی نه تنها رغبت صحبت کردن و بحث کردن پیدا نمیکنه بلکه حاضر نیست لحظه ای وقت خودش رو اونجا تلف کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or