100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D 1
سال ساخت : 2003
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

فاینال 7 که 20 شد
SC:cahos tehoery شده 17 واعق ایه سوتی بزرگی برای این لیست ننگه نمیدونم اخه این بازی چی داشت که باید بشه 17
GTA:AS شد 16
Shenmue 2 بازی بزرگ قابل توجه اقا هادی شد 16
HL2 شد 13
اما God of war شده 12 خیلی خوبه
اینطور که مینبیم بین 10 بازیهای بزرگ RE4 , MGS3 موندن باید تا فردا صبر کنیم ببنییم کی اول میشه
اینم لینک 10 -20
http://top100.ign.com/2006/011-020.html

سلام

20 :
Final Fantasy VII
پلتفورم : Play Station
سازنده : Square
ناشر : Sony Computer Entertainment
سال ساخت : 1997
finalfantasy7_psboxboxart_160w.jpg

FF7 اولين Final Fantasy اي بود كه براي Play Station عرضه شد و نتيجه كار فوق العاده بود.بازيهاي قبلي اين سري به خاطر گيم پلي جديد , طراحي هاي عالي و گرافيكهاي بي نظير و انقلابي مشهور بودند و FF7 هم دنباله روي اونها بود.طراحي هاي بازي واقعآ جذاب هستن و شما رو تا انتهاي بازي اسير خودشون ميكنند.فيلمهاي CG هم به بهترين شكل طراحي شدن و شما رو متحير ميكنند.
------------------------------
19 :
Super Mario 64
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 1996
918115b.jpg
http://n64media.ign.com/n64/image/918115b.jpg
اين بازي در همه جهات كامل و بدون نقصه و كمتر بازي اي پيدا ميشه كه بتونه اين بازي رو شكست بده.هنوز تجربه اي مثل تجربه اين بازي ايجاد نشده و Super Mario 64 دليلي هست براي اينكه شما بايد Nintendo 64 بخرين.
18 :
Tom Clancy`s Splinter Cell : Chaos Theory
پلتفورم : XBOX
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
SCCT0044_2D_front001boxart_160w.jpg

Chaos Theory قطعآ بهترين بازي اين سري هست و هر چيزي كه شما از Pandora Tomorrow دوست داشتين در اين بازي هم وجود داره و اضافات جديدي هم بهش افزوده شده كه تجربه و لذت بازي رو بيشتر ميكنه.Chaos Theory تونست بازيهاي سبك Stealth Action رو وارد مرحله جديدي بكنه.
17 :
Grand Theft Auto : San Andreas
سازنده : Rockstar North
ناشر : Rockstar Games
سال ساخت : 2004
GrandTheftAutoSanAndreas_PS2-Final-M_20041015boxart_160w.jpg

اين بازي واقعآ بزرگه ! شما ميتونين 20 ساعت بازي مفيد داشته باشين و تازه از اونجا بازي اصلي رو شروع كنين.هر ساعت از اين بازي ارزش خودش رو داره.از مآموريتهاي اصلي گرفته تا گشتن و كشف كردن و خوردن و شنا كردن و انجام بازيهاي قديمي آركيد , San Andreas چيزهاي خيلي خيلي زيادي براي ارائه داره.اگه شما هنوز اين بازي رو نگرفتين حتمآ به اون نياز دارين.بازي اي كه استحقاق قرار گرفتن در بالاترين مقامها رو داره.
16 :
Shenmue 2
پلتفورم : Dream Cast
سازنده : SEGA-AM2
ناشر : CRI
ShenmueII_DCBox-JPboxart_160w.jpg

من بازيهاي خيلي زيادي در زندگيم انجام دادم و بازيهاي زيادي رو ديدم كه ميتونن شما رو درگير خودشون بكنند و با اطمينان زيادي ميتونم بگم در بازيهايي كه در حافظه من موندن بازي اي مثل Shenmue نبوده كه بگه يك سرگرمي واقعي چطور ميتونه باشه.Shenmue فقط به عنوان Benchmark بازيهاي ديگه استفاده نميشه و ميشه گفت استانداردي براي همه رسانه ها و مدياها هست.اين بازي موقعيت دست نيافتني Final Fantasy VII رو به دست آورد و تونست مقامي كه Citizen Kane ( همشهري كين ) در دنياي سينما داره رو در دنياي بازيها بدست بياره.اين بازي شما رو متعجب خواهد كرد كه بازيهاي كامپيوتري تا كجاها ميتونن پيشرفت كنند.
15 :
Perfect Dark
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Rare
سال ساخت : 2000
918292b.jpg

برين اين بازي رو بخرين. همين حالا ! تنها دليل براي نگرفتن بازي Perfect Dark بازيهاي زيادي هست كه براي سيستمهاي جديد عرضه شده.اگر شما هنوز Nintendo 64 دارين به وسيله بازي Perfect Dark يه حال اساسي بهش بدين.شما حتمآ از اين بازي لذت خواهيد برد.يك بازي قوي و تقريبآ كامل.ارزش تكرار كردن چند باره , تفريح زياد , گيم پلي امتحان شده و عالي و مرحله هاي شگفت انگيز و قسمت Multiplayer نامحدود و عظيم.اگر شما Golden Eye 007 رو دوست دارين 100٪ اين بازي رو هم دوست خواهيد داشت.
14 :
Halo : Cambat Evolved
سازنده : Bungie Software
ناشر : Microsoft
halo1_xboxboxboxart_160w.jpg

Halo بازي اي كه نامش مترادف هست با نام XBOX و بيشتر از اون , تجربه اي كه بايد با انجام دادن اون بفهمينش.FPS اي كه از يك عنوان قول داده شده براي PC به يك عنوان براي XBOX مايكروسافت تبديل شد و پرچمدار اين كنسول شد.بازي اي كه نميشه ازش ايراد خاصي گرفت.
13 :
Half Life 2
پلتفورم : PC
سازنده : Valve
ناشر : Vivendi Games
HalfLife2_BOXART_PC-Final20041101boxart_160w.jpg

اين بازي به سادگي تونست بقيه بازيها رو جا بزاره و شما رو براي مدت زيادي حتي بعد از تموم كردنش مشغول خودش بكنه.اگه شما با اين بازي حال نكردين ديگه نيازي به انجام هيچ بازي اي ندارين.
12 :
God Of War
سازنده : SCE Studios Santa Monica
ناشر : Sony Computer Entertainment
godofwar_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

God Of War رتبه اي در بهترين بازيهاي PS2 بدست آورد.اين بازي شگفت انگيزه.God Of War همه بازيهاي Platform اي كه شما دوست دارين رو در خودش جمع كرده , اونها رو در يك ديگ بزرگ انداخته و پخته و به شما عرضه كرده.
11 :
Castlevania : Symphony Of The Night
سازنده : Konami
ناشر : Konami
سال ساخت : 1997
csotn_psxboxboxart_160w.jpg

اين بازي به سادگي تونسته بهترين بازي سري Castlevania در كنار بازي Simon`s Quest باشه.اين بازي شما رو به وجد مياره.چيزهاي زيادي براي پيدا كردن و كشف كردن در اين بازي هست و صدها آيتم وجود داره.تعداد خيلي زيادي اسلحه , سپر و زره و عتيقه ها و خيلي چيزهاي ديگه كه شما ميتونين هفته ها بازي كنين و هنوز تجربه كامل بازي رو بدست نيارين.

موفق باشين.

اقا شانس اول شدن halo 2 هم زياده .
این بازی قبلا در لیست بوده:

:
Halo 2
سازنده : Bungie Software
ناشر : Microsoft

اين بازي با تمام افتخاراتش به سادگي تونسته بهترين بازي XBOX تا حالا بشه. گرافيكهاي بي نقص , گيم پلي خوب و موسيقي هاي عالي و جوگير و قسمت Multiplayer بازي اون رو به گزينه خوبي براي هميشه تبديل كرده.

فکر می کنم 10 تا بازی اول از بین این بازی ها خواهند بود:

World of Warcraft
Doom یا Doom II
RE 4
Metal Gear Solid
Soul Calibur
Diablo یا Diablo II
Zelda Ocarina of Time
Zelda A Link to The Past
Super Metroid
Goldeneye 007
Super Mario World
Super Mario World II: Yoshi's Island

اگه چیزی رو جا ننداخته باشم فکر نمی کنم بازی دیگه ای بتونه توی 10 تا بازی قرار بگیره

World of Warcraft
Doom یا Doom II
RE 4
Metal Gear Solid
Soul Calibur
Diablo یا Diablo II
Zelda Ocarina of Time
Zelda A Link to The Past
Super Metroid
Goldeneye 007
Super Mario World
موافقم البته این دو تو ماریو نمیتونن تو 10 تا باشن . Super Mario World که 34 ام شد . Yoshi's Island هم زیاد بازی فوق العاده ای نبوده . به نظر من MGS3 شانس زیادی داره و از اون بیشتر MGS1 . ولی من احتمال میدم Residen Evil 4 اول بشه . A Link to the Past هم حتما تو 10 تا هست . OoT هم که تو دو سه تای اوله
Super Metroid هم به احتمال خیلی زیاد هستش . از RPG های کلاسیک هم Chrono Trigger حتما هستش
از بازیهای PC هم احتمالا Diablo باید باشه ، Civilization و World of Warcraft هم همینطور
ولی بازم میگم RE4 اوله (با این که واقعا حقش نیست!)

اگر MGS3 اول شد منو بکشین!!!!اینو جدی می گم!!!

Goldeneye 007

این بازی مسخره فکر نکنم اصلا توی 1000تای اول باشه.

من فکر کنم Gothic2 اول بشه اگر تا حالا رتبه ای نداشته...باید چک کنم!

# 023 // StarWars KOTOR هم واقعا حیف شد باید حداقل توی 10تای اول می بود!

آخرین ویرایش:
اقا واقعا خيانت هست كه بازي هاي بزرگي چون doom و ريديك تو اين ليست نباشن و اگه هم جزو ده تا باشن يكم بي انصافي در مورد بازي هاف لايف2 ميشه جون اين بازي از هر دوي انها بهتر بود و كلا اين هاف لايف بود كه fps را دگرگون كرد .
و از يك طرف ديگه اگه mgs3 جزو 10 تا باشه ديگه گند ش در مياد چون واقعا حرفي براي گفتن بين اين 3 بازي نداره واقعا پرتي بازي ميشه . ريديك كجا متال گير 3 كجا .

با توجه به اینکه 5 ساعت دیگه این تایپ درش تخته میشه:)(البته جدی نگیرین)ولی من حدسم اینه:(بدون ترتیب):
WoW
Baldur's Gate 2:Shadow of Amn
Civilization 4
MGS 1
Neverhood!
Zelda:OOT
RE 4
Soul Calibur
Mafia
NWN

اگر MGS3 اول شد منو بکشین!!!!اینو جدی می گم!!!

این بازی مسخره فکر نکنم اصلا توی 1000تای اول باشه.

من فکر کنم Gothic2 اول بشه اگر تا حالا رتبه ای نداشته...باید چک کنم!

# 023 // StarWars KOTOR هم واقعا حیف شد باید حداقل توی 10تای اول می بود!
چقدر جالب میشد اگه همه بازیهای مسخره امتیازهای اینجوری می گرفتن :laughing:

http://www.gamespot.com/n64/action/goldeneye007/review.html

نوشته شده توسط arash_13:
موافقم البته این دو تو ماریو نمیتونن تو 10 تا باشن . Super Mario World که 34 ام شد . Yoshi's Island هم زیاد بازی فوق العاده ای نبوده . به نظر من MGS3 شانس زیادی داره و از اون بیشتر MGS1 . ولی من احتمال میدم Residen Evil 4 اول بشه . A Link to the Past هم حتما تو 10 تا هست . OoT هم که تو دو سه تای اوله
Super Metroid هم به احتمال خیلی زیاد هستش . از RPG های کلاسیک هم Chrono Trigger حتما هستش
از بازیهای PC هم احتمالا Diablo باید باشه ، Civilization و World of Warcraft هم همینطور
ولی بازم میگم RE4 اوله (با این که واقعا حقش نیست!)

آره من ندیده بودم که Super Mario World بازی 34 ام شده اما Yoshi's Island با توجه به اینکه توی لیست نبوده تا حالا، احتمالش خیلی خیلی زیاده که باشه تو لیست چون یه بازی فوق العاده هستش.
اگه اتفاق خاصی رخ نده این بازیها 100 درصد توی 10 تای اول خواهند بود:

Zelda Ocarina of Time
Zelda A Link to The Past
Super Metroid
Goldeneye 007
World of Warcraft

این بازیها رو هم به احتمال خیلی خیلی زیاد توی 10 تای اول خواهیم دید:

Metal Gear Solid
RE 4
Soul Calibur
Diablo یا Diablo II
Chrono Trigger
Doom یا Doom II

همونجوری که فکر می کردم ممکنه بازیی یادم رفته باشه، بازی Chrono Trigger رو فراموش کرده بودم که به احتمال خیلی زیاد توی 10 تای اول خواهد بود. من احتمال میدم که یکی از Civilization ها هم توی لیست باشه اما دیگه غیر از اینها (اگه دوباره چیزی یادم نرفته باشه) فکر نمیکنم بازی دیگه ای بتونه تو لیست قرار بگیره. در مورد رتبه اول هم فکر می کنم یکی از اون 5 تا بازی اول باشه که بالا نوشتم. RE 4 هم به نظرم شانسی برای اول شدن نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or