100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D 1
سال ساخت : 2003
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

خب به نظر من بدون ترتیب:

Mafia
Civilization 3 or 4
RE 3or 4
NWN
Riddick
PREY
GRAW
FEAR
DreamFall
DarkStar One
The Movies
Sims 2
Fable 2
Hitman 3or 4

از ده تا بیشتر شد ولی اینا شانسشون زیاده!
Goldeneye نمیتونه تو لیست باشه اما Hitman , Mafia , The Movies , GRAW , Dreamfall , Darkstar One , Prey , Riddick , FEAR , Neverwinter Nights میتونن تو لیست باشن؟؟ :laughing:
Fable 2 هم هنوز نیومده توی لیست قرار گرفته؟ :cheesygri

چقدر جالب میشد اگه همه بازیهای مسخره امتیازهای اینجوری می گرفتن

خب شما N64 ش رو میگی من فکر کردم PS2َ رو می گی که پارسال اومده بود..شرمنده!

Quote IGN: if you loved Golden Eye 007, you will love Perfect Dark

اگه اینجوریه پس حتما توی 10 تای اول هست!

Fable 2

منظورم Fable 1 بود :cheesygri

اما Yoshi's Island با توجه به اینکه توی لیست نبوده تا حالا، احتمالش خیلی خیلی زیاده که باشه تو لیست چون یه بازی فوق العاده هستش.
درست بازی خوبیه ولی فکر نمیکنم محبوبتی در حد SMB3 یا SMW داشته باشه ، به هرحال من که خوشحال میشم اگر این بازی تو لیست باشه :cheesygri

سلام

بالاخره 10 تا بازي اول هم معرفي شدن و بازيهاي جالبي مثل Final Fantasy III , Super Metroid هم بينشون هست.ولي جالبي قضيه اينجا هست كه دو تا عنوان MGS و دو تا عنوان Zelda بين 10 تا بازي اول هستن.
-------------------------------------
10 :
Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
سازنده : Konami JPN - KCEJ
ناشر : Konami
سال ساخت : 2004
mgs3_ps2usboxboxart_160w.jpg

هرگز توي عمرم بازي اي با اين پرداخت و كاملي نديدم.تعداد زيادي Easter Egg ( چيزهاي شانسي ) , طراحي هاي زيبا , گيم پلي عالي و موسيقي بي نظير و يكي از بهترين پايانهايي كه در عمرم ديدم.بازي ارزش تكرار چندباره رو داره و با راههاي مختلفي ميشه بازي رو انجام داد.مبارزه با غول آخر بازي شگفت انگيزه.يكي از سخت ترين مبارزه هاي تاريخ بازيهاي كامپيوتري و يكي از استراتژيك ترين هاشون.
-----------------------------
9 :
Metal Gear Solid
پلتفورم : Play Station
سازنده : Konami
ناشر : Konami
سال ساخت : 1998
933584b.jpg

اين بازي , بازي اي بود كه جنون Metal Gear رو به وجود آورد و اين سري بازيها رو به يكي از مشهورترين بازيها تبديل كرد.مثل اين بازي قبلآ ديده نشده بود و مطمئنآ اين بازي يكي از بهترين بازيهاي خلاق و نوآور تا به امروز بوده.هر بازي اي كه امروزه عناصر مخفي كاري رو در گيم پلي خودش داره از اين بازي الهام گرفته.با وجود تلاشهاي زياد براي رسيدن به جذابيتهاي اين بازي هنوز اين كوجيما و تيم طراحش هستند كه حرف اول رو ميزنند.
8 :
Final Fantasy III - US
پلتفورم : Super NES
ناشر : Square
سال ساخت : 1994
ff3_boxboxart_160w.jpg

FFIII نه تنها بازي اي افسانه اي هست بلكه يك بازي انقلابي هم هست.Adventure بازها داستاني خيلي پيچيده با گرافيكهاي زيبا و گيم پلي اعتيادآور ميخواستن و FFIII پاسخ اونها بود.
7 :
Golden Eye : 007
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Rare
سال ساخت : 1997
goldeneye007_n64boxboxart_160w.jpg

اگه بخوايم منصفانه بگيم اين بازي باورنكردنيه.گرافيكها در زمان خودشون شگفت انگيز بودند و اسلحه ها هر كدوم به طور كامل و با دقت طراحي شده اند به طوري كه تفاوتها رو واقعآ نشون ميدن و استفاده از اونها خيلي حال ميده.بازيهاي زيادي امروزه وجود ندارند كه تعداد اسلحه هاي اين بازي رو داشته باشند.مرحله ها شگفت انگيز بوده و كاملآ مطابق فيلم اين بازي ساخته شده بودند.همچنين به شدت با جزييات بودند به طوري كه شما احساس ميكردين كه در حال حركت كردن در فيلمش هستين.گيم پلي عالي بود و قسمت Multiplayer باورنكردني بود.به نظر من گيم پلي اين بازي با همه بازيهاي FPS متفاوت هست.اگه شما هنوز Nintendo 64 دارين و اين بازي رو تهيه نكردين همين امروز برين بگيرينش و بدونين كه پشيمون نميشين.
6 :
Soul Calibur
پلتفورم : Dream Cast
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 1999
923064b.jpg

بازي مبارزه اي ديگري مثل اين بازي وجود نداره.شما ميتونين Replay ها رو كنترل كنين.فيلم شروع بازي رو هدايت كنين و همچنين مرحله هاي مبارزه رو . Artwork هاي اين بازي واقعآ چشم رو خيره ميكنند.كنترل بي نقص هست و كمبوها عالي هستند.گرافيكها يكي از بهترينهاي Dream Cast هستن و مراحل و شخصيتها يكي از بهترينهاي تاريخ هستند.
5 :
The Legend Of Zelda : A Link To The Past
پلتفورم : Super NES , Game Boy Advance
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 1992
ZeldaSNES_2_SNES_BOXboxart_160w.jpg

اين بازي به سادگي يكي از بهترين بازيهاي SNES هست و در بين بهترين بازيهاي تاريخ هم جاي داره.اگر شما از بازي كردن سري بازيهاي Zelda لذت برده باشين , چه قديمي تر ها و چه جديد تر ها , از اين بازي هم لذت خواهيد برد.اگر شما از بازيهاي Adventure خوشتون مياد كه در اونها اكتشاف كنين , چيزهايي كشف و از آيتمها استفاده كنين , با مردم حرف بزنين و رازها رو برملا كنين , اين بازي براي شما ساخته شده.اگر شما تركيب خوبي از مبارزات رو ميخواين در اين بازي تنوع خيلي خوبي از دشمنها و آيتمهاي مخصوص مبارزه با اونها وجود داره.اين بازي تقريبآ براي همه بازيكنان چيزي رو عرضه ميكنه.من فكر ميكنم منصفانه باشه كه بگم اگه شما از بازيهاي كامپيوتري خوشتون مياد از اين بازي هم لذت ميبرين.بازي اي كه همه بايد حداقل يك بار امتحانش كنند و خيلي ها ازش لذت بردند.
------------------------------
4 :
Super Metroid
سازنده : Nintendo R&D1
سال ساخت : 1993
913168b.jpg

شايد بشه گفت اين بهترين بازي اي هست كه من انجام دادم.آزادي و تآكيد روي اكتشافها در اين بازي بدون هيچ توضيح اضافه اي انقلابي هست و آشكارا بازي اي هست كه من به همه توصيه ميكنم.Gunpei Yokoi ( خالق Game Boy , Metroid , Kid Icarus , ... ) يك نابغه بود و اين بازي اين موضوع رو ثابت ميكنه.گرافيكها عالي و با جزييات بالا هستند.صداها اعجاب انگيز هستند و كنترلها عالي كار شدن و وقتي شما اين بازي رو انجام ميدين ميدونين كه يكي از بزرگترين بازيهاي تاريخ رو انجام ميدين.
------------------------------
3 :
Resident Evil 4
پلتفورم : Game Cube , Play Station 2
سازنده : Capcom Production Studio 4
ناشر : Capcom
re4_usgcboxboxart_160w.jpg

من همه كنسولهاي بازي از NES به بعد رو دارم و هيچ بازي اي تا حالا نتونسته به كاملي و بي نقصي اين بازي باشه.اين بازي بهترين طراحي و قالب و پرداخت در بين همه بازيهايي كه انجام دادم رو داره.اين بازي در يك كلمه خلاصه ميشه : Perfection (كمال) . من در مورد همه چيز اين بازي براي دوستانم تعريف ميكنم و هيچ چيزي در اين بازي وجود نداره كه من ازش بدم بياد.به عنوان يك طرفدار سري RE و به عنوان يك منتقد ميتونم بگم اين بازي بهترين بازي تاريخ هست.
-------------------------------
2 :
Chrono Trigger
ناشر : Square
سال ساخت : 1995
913068bboxart_160w.jpg

Chrono Trigger يك جواهر واقعيه.اين بازي به يادماندني , اميدبخش و از همه مهمتر بسيار جذاب هست.از طراحي هاي هنري گرفته تا آهنگها همه چيز كامل هست.بعد از 10 سال اين بازي هنوز بازي مورد علاقه من هست.شايد درست نباشه اين بازي رو با بازيهاي امروزي مقايسه كنيم ولي چيزي كه اين بازي رو زنده نگه داشته و باعث بالا قرار گرفتن اين بازي شده قلب بازي هست.همه چيز در اين بازي با شكوه و عالي هست.از داستان جذاب و شخصيتهاي به يادماندني تا صداهاي عالي و سيستم جنگ نوآور. اين بازي يك لذت واقعي هست و هميشه و در هر زمان با ارزش خواهد بود.
-------------------------------
1 :
The Legend Of Zelda : Ocarina Of Time
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 1998
zeldaocarinabox_org_FINALboxart_160w.jpg

بهترين بازي اي كه براي همه كنسولها تا به امروز ساخته شده.اين بازي , بازي مورد علاقه من براي هميشه بوده.اين بازي شما رو با داستان , شخصيتها , اسلحه ها و آيتمها و چاههاي عظيم و گرافيكهاي عالي شگفت زده ميكنه.سرزمينها و شهرهاي بزرگ و متفاوت كه امكان گشت زدن و اكتشاف در اونها وجود داره بي نظير هستند.داستان بازي از پايه و اساس عالي و بي نقص هست.آيتمهاي زيادي براي جمع كردن وجود داره و شما حتي ميتونين به اسب سواري با اسبي به نام Epona بپردازين.اين بازي به شما اجازه استفاده از صداهاي جادويي و اسرارآميز براي كمك به حل ماجراها ميده.اين بازي از پايه عالي كار شده.

موفق باشين.

خوب تقریبا همون بازیهایی بودن که پیش بینی کرده بودم اما واقعا بودن MGS 3 توی این لیست و نبودن WoW یکمی مسخره است (WoW حتی توی 100 تا بازی هم نبوده)
البته به نظرم FF VI هم بازی فوق العاده زیبایی هستش که واقعا بین 10 تا بازی برتر تاریخ هست (و از اون بازیهایی بود که من یادم رفته بود بازم وقتی داشتم اون لیست رو می نوشتم)
Super Metroid هم که اصلا نمیشد نباشه نمیدونم حالا بودنش چجوری جالبه؟ (یعنی نباید می بود؟)
دو تا عنوان زلدا هم که قطعی بودن و اصلا چیز عجیبی نبود و قابل پیش بینی بود.
در کل لیست بدی نبود و یک بار دیگه نشون داد کدوم بازی برای همیشه به عنوان یه شاهکار محسوب میشه.

چند تا نکته جالب رو بگم:

از میون 10 تا بازی اول، 7 تاش روی کنسولهای نینتندو بودن و کنسولهای دریمکست، پلی استیشن و پلی استیشن 2 هر کدومشون فقط یک بازی توی 10 تای اول داشتن.

باز از میون 10 بازی اول 4 تاشون مال نینتندو بودن، 2 تا اسکوئرسافت، 2 تا کنامی، یکی نامکو و یکی کپکام

هر 10 تا بازی از شرکتهای ژاپنی بودن (یادتون باشه تازه این نظر سنجی توی یه سایت آمریکایی صورت گرفته !!)
البته اگه بخوایم developer رو حساب کنیم اونوقت Rare انگلیسیه و فقط یه دونه شرکت غربی توی لیست وجود داره که تازه اونم زمانی که اون بازی رو ساخته نصف سهامش مال نینتندو بوده و تمامی بازیهاشم با نظارت نینتندو می ساخته (ناشر هم خود نینتندو بوده)

خب من فقط حرفای منطقی حامد رو نقل قول میکنم :

اما در کل من تا اينجای ليست نامی از بازی های محبوبی چون مورتال کامبت و يا سونيک نديدم همينطور سری اويل ها يا سايلنت هيل و حتی نسخه های معروف Tomb Raider البته بعضی بازی ها هم بيشتر محبوبيت منطقه ای و يا زمانی دارن مثل درايور که واقعا نسخه های ۱ و ۲ بازی محبوب بود و حتی Crash اما عجيب ميشه اگر تو ليست خبری از بازی های فوتبال مثل فيفا يا Pro Evolution Soccer نباشه ! بازی محبوب که به خاطرم بياد زياد هست ولی بين اين ها از سری Sims هم نميشه گذشت.

متشکرم..

شايد به اين علت باشه كه بازي هاي نينتندو مردمي تر يا به عبارتي Popular تر هستن.
واسه همين بازي هاي بيشتري ازشون تو ليست هست.
يه دليل براي حرفم اينه كه تو ليست پرفروش ترين بازي ها، اسم نينتدو چه به عنوان Developer و چه به عنوان Publisher و كنسول اون بازي، زياد ديده ميشه.

واقعا انتخاب بهترين بازي هاي تاريخ تو ign مسخره است . معلومه كه اين سايت هيچي نميدونه .
این انتخاب و نظر سنجی بر پایه آرا خود مردم هست که ign در نظر سنجی هاش برگزار کرده و نتیجش هیچ ربطی به خود سایت ign نداره و نظر اون ها نیست بلکه نظر خود مردم بوده!

من با ovis كاملا موافقم در بين ده تاي اول 9 تا رو بازي كردم و فقط Soul Calibur رو نديدم ولي انصافا بهتر از اين 9 تا هم بازي داريم . اين انتخاب ها از نظر من كاملا مسخره ست. اگه به نظر مردم بود كه سيمز اول ميشد.

بچه ها یه مدته که سایت Gamefaq داره نظر سنجی میکنه برای شخصیت های بازی ها
حدود یه ماهی میشه
منهم تو امضام توشتم خیلی وقته ولی میخواستم ببینم کسی در این مورد حرفی زده یا نه
اگه نزده وقتی که جواباش مشخص شد یه جا بنویسم؟
امروز هم اتفاقا لارا کرافت هست علاقه مندا برن رای بدن که اتفاقا رای هم نیاورده
نمیدونم از کجا هی چپ و راست میگن این لارا پر طرفدار ترین شخصیت بازی هاست(یه جا خوندم برای همین اسمش تو کتاب گینس ثبت شده)

آخرین ویرایش:
خوب همون طوری که فکر میکردم OoT برنده شد ونه من و نه امین بن نشدیم :D
تنها چیزی که من رو متعجب کرد همون بازی دریم کست بود که اسمش رو نشنیده بودم:-"

خوب همون طوری که فکر میکردم OoT برنده شد ونه من و نه امین بن نشدیم :D
تنها چیزی که من رو متعجب کرد همون بازی دریم کست بود که اسمش رو نشنیده بودم:-"
بابا دستتون درد نكنه ! اين Soul Calibur اگه بازي اول هم ميشد من تعجب نميكردم.اگه فقط يه بار بازيش كنين ميفهمين چي ميگم.گرافيك عالي نسبت به زمان خودش كه 10 هم براش كم بود.حركتهاي واقعآ نرم و طبيعي با پوستهاي خيلي خيلي طبيعي كه روي هر كاراكتر كشيده شده و محيطهاي محشر. آهنگهاش واقعآ حماسي و جوگير بودن.يه عالمه چيز براي آزاد شدن داشت كه ارزش بازي رو 100 برابر ميكرد. Game Spot هم بهش امتياز كامل 10 رو داده. ديگه چي ميخواين ؟! :eek:

این که از کنسول دریم کست که یه کنسول عقیم و نصفه نیمه بود (از لحاظ پشتیبانی) یه بازی تو ده تا باشه و یه بازی 18 ام برام خیلی عجیب بود. نه که ارزش نداشته باشه بلکه به خاطر اینکه فکر میکردم خیلی ناشناختس ( همه جا که ایران نیست ) شن مو رو که راجع بهش نگم بهتره چون مثنوی هفتاد من میشه.
ولی سول کالیبر که این رتبه رو آورده مطمئنن بهترین فایت تمام دورانه. کسانی که از فایت لذت میبرن این بازی رو حتما امتحان کنن. حالا به هر زوری که شده. شاید تنها ایرادی که بشه بهش گرفت نبودن دموی پایانه که در مقابل افکتهای مبارزات هیچه. صدای شمشیر ها و افکتهای دیگه فوق العاده بود.
یادش بخیر:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or