100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D 1
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

RE4 عمرا نشه میگید نه نگاه کنید شرط میبندم
Shadow of the colususs سی و چنجم شده خیلی خوبه
Guitar heo هم شده 24 میگم افسانه اس میگید نه
ولی God of War یا MGS باید بشه

ایول مهندس خوشم اومد همفکریم و همکار:cheesygri
:cheesygri

از وقتي كه اين تاپيك رو ديدم، يادم افتاد كه IGN يه تاپ 100 ديگه اي هم داشته كه بر ميگرده به سال پيش. اون تاپ ليست توسط 20 تا از اديتورهاي خود IGN تهيه شده و از اينجا مي تونيد اون ليست رو مشاهده كنيد. طبيعتا 30 بازي اول اين ليست (يا شايد هم كل ليست!) باعث تعجب تون خواهد شد. البته اين نظر IGN بوده و اون ها خيلي خوره تر و پر سابقه تر از گيمرهاي عادي هستند.
اين ليستي كه گذاشتي بازيهاي خيلي با ارزشي توش هستن كه به جاش توي ليست مردم بازيهاي ورزشي و FPS و ... اومده كه نشون ميده هميشه هم بازي با ارزش محبوب نيست ! :cheesygri

فقط يك كلام امكان نداره Re4 اول بشه چون بازي اي اول ميشه كه محبوب تمام اشخاص باشه نه محبوب يك پلتفرم
حالا ممكنه RE4 بهترين بازي نشه ولي ربطي به اينكه توي دو تا كنسول بوده نداره.مردم از اين بازي خوششون اومده و بهش رآي دادن.مثلآ همين Ocarina Of Time هم خيلي وقته بهترين بازي ميشه توي رآي گيري ها فقط براي يه كنسول بوده.

Shadow of the colususs سی و پنجم شده خیلی خوبه
همين بازي فكر كنم اگه ليست براي منتقدها بود زير 20 ميشد !;)

دوتا از 4نسخه بازی راچت و کلانک تو این لیست بودن....
یه خورده عجیبه...
نه بابا كجاش عجيبه ؟ اگه يه بار اين بازي رو كامل بازي كني ديگه نميتوني ازش جدا شي انقدر جذابيت داره. هم گيم پلي اش خوبه هم گرافيك و صداگزاري محشر داره و هم يه عالمه Gadget و اسلحه و ... براي آزاد شدن. فكر كنم توي خارج Ratchet & Clank خيلي بيشتر از ايران طرفدار داره.

سلام

37 :
Ninja Gaiden
پلتفورم : XBOX
سازنده : Team Ninja
ناشر : Tecmo
سال ساخت : 2004
ninjagaidenbox_160w.jpg

هر كسي كه طرفدار بازيهاي اكشن باشه از اين بازي خيلي خوشش مياد.اين بازي بعضي از چيزها رو از بازيهاي Devil May Cry , Onimusha قرض گرفته و با تركيب اونها عناصر جديدي رو ايجاد كرده.نتيجه كار عنواني زيبا و استثنايي هست كه در كارنامه اختصاصي XBOX قرار ميگيره.
-------------------------------
36 :
Suikoden 2
پلتفورم : Play Station
سازنده : Konami TYO
ناشر : Konami
سال ساخت : 1999
933648b.jpg

Suikoden 2 يك بازي RPG كلاسيك هست كه به سادگي توسط طرفداران اين سبك فراموش نميشه.داستان بازي كيفيت بازيهاي Squaresoft رو داره و شخصيتها فراموش نشدني هستند.واقعآ تآسف آوره كه اين بازي كمياب هست و خيلي ها اين شاهكار رو به خاطر نبودنش در دسترس از دست ميدن.
--------------------------------
35 :
Shadow Of The Colossus
سازنده : SCEI
ناشر : Sony Computer Entertainment
shadowofthecolossus_PS2Box-Ratedboxart_160w.jpg

اين بازي به هيچ وجه يك بازي Action-RPG معمولي و هميشگي نيست.به جاي وابسته بودن به استانداردهاي هميشگي اين سبك به نكات كوچيكي توجه كرده كه از اين بازي يك شاهكار ساخته كه در انتها احساسات شما رو تحريك كرده و به بازيهاي قديمي برميگردونه.بعضي از اتفاقات اين بازي از مرگ Aeris ( در FF7 ) هم تلخ تر هستند.
---------------------------------
34 :
Super Mario World
پلتفورم : Super NES
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 1990
913166b.jpg

Super Mario World تعدادي از بهترين عناصر بازيهاي قبلي Mario رو در خودش جمع كرده , اونها رو بهبود داده و چيزهاي جديدي هم به بازي اضافه كرده.اگه شما از بازيهاي قبلي Mario لذت بردين اين بازي هم چيزهاي خيلي زيادي براي لذت بردن شما داره.همين طور اگه از بازيهاي 2 بعدي Platformer خوشتون مياد اين بازي يكي از بهترين هاست.
33 :
Earth Bound
سازنده : Ape Inc
سال ساخت : 1995
913082bboxart_160w.jpg

هيچ بازي ديگه اي تا حالا جرآت نكرده كه هدفش رو خنديدن بازيكن به اون بازي قرار بده و در اين راه موفق باشه.يك بازي فريبنده و جذاب كه به ما يادآوري ميكنه كه چقدر لذت بخشه كه هيچ وقت بزرگ نشيم.به خودتون زحمت بدين و اين بازي رو انجام بدين.
32 :
Xenogears
پلتفورم : Play Station
ناشر : Square Electronic Arts - US
سال ساخت : 1998
933586b.jpg

اين بهترين بازي اي هست كه من در تمام عمرم بازي كردم.من اين بازي رو تصادفي از يك مغازه خريدم و از مغازه دار خواستم بازي اي شبيه به Metal Gear Solid بهم بده.اون هم به من گفت Ixo Geeer رو بگير كه خيلي خوبه! اون روز فكر كنم يكي از بهترين روزهاي عمرم بود.اين بازي بدون شك بهترين RPG تاريخ هست و به نظر من بهترين فكر بشر تا حالا بوده.
31 :
Grand Theft Auto : Vice City
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , PC
سازنده : Rockstar North
ناشر : Rockstar Games
vicecity_ps2boxboxart_160w.jpg

زياد اتفاق نميافته كه شما بازي اي رو ببينين كه از حدود قدرت يك كنسول خارج بشه.GTA : Vice City تونسته اين كار رو بكنه.گرافيكهاي شگفت انگيز , ويژگي هاي گيم پلي عالي و داستاني خارق العاده ميشه گفت Vice City يكي از بهترين بازيهاي تاريخ هست.
30 :
Super Mario RPG : Legend Of The Seven Stars
سال ساخت : 1996
SuperMarioRPG_SNESBOXboxart_160w.jpg

اين بازي برعكس بازيهاي امروز , خشونتي براي خرج كردن نداره.همه چيزي كه هست بازي اي با شخصيتهاي آشنا ولي در ژانري متفاوت براي اولين بار هست.Nintendo شخصيتهاي خودش رو در دست يك شركت RPG ساز خيلي موفق قرار داده و نتيجه عالي شده.ما هرگز بازي اي اين چنين نخواهيم ديد و اين بازي 1 در بيليون هست.Super Mario RPG ارزش بارها و بارها و بارها بازي كردن رو داره.
----------------------------------
29 :
Conker`s Bad Fur Day
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Rare
ناشر : Rare
918347b.jpg

اين بازي يك كار شگفت انگيز از Rare هست و يكي از بهترين بازيهاي Nintendo 64 .بازي اي بسيار عالي با مايه هاي شوخي و طنز فوق العاده با داستاني عالي , كنترل خيلي خوب و صداگزاري و موسيقي محشر و گرافيكي كه شما رو ميخكوب ميكنه.
28 :
Super Smach Bros. Melee
سازنده : HAL Laboratory
916068b.jpg

من ساعتهايي كه مشغول اين بازي بودم رو نميتونم توصيف كنم.من از اين بازي واقعآ لذت بردم.از آزاد كردن جايزه ها گرفته تا استفاده از فنهاي مختلف براي شكست دادن حريفان.خيلي ساده ميتونم بگم SSBM بازي اي لذت بخش هست.
27 :
Ratchet & Clank : Up Your Arsenal
سازنده : Insomniac Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
ratchetclank3uya_ps2box_usa_org_001boxart_160w.jpg

اين بازي عناصري از نسخه قبلي رو در خودش قرار داد و با تغييراتي تونست يكي از بهترين بازيهاي تاريخ بشه.ارزش سرگرمي در اين بازي بي نظيره. تم Adventure-Platformer اين بازي با مايه هاي اندكي از سبك RPG به طرز ديوانه واري مفرح از آب دراومده.لذتي كه من از Gadget هاي بازي بردم تا حالا برام تكرار نشده.
26 :
The Legend Of Zelda : The Wind Waker
سازنده : Nintendo
ZeldaTheWindWaker_CUBEBOX022005boxart_160w.jpg

من اولين بار كه خبرهاي ساخت اين بازي در سبك گرافيكي Cel-Shade رو شنيدم واقعآ شوكه شدم مثل خيلي ديگه از طرفداران Zelda .البته Nintendo من رو مآيوس نكرد.اين بازي مثل بقيه نسخه هاي قبلي اين سري عالي بود و حتي سبك گرافيكي اون زيبايي خاصي بهش داده بود و اتمسفر بازي رو بالاتر برده بود.Nintendo نميتونست سبك بهتري براي اين تجربه محشر پيدا بكنه. زندانها و دخمه هاي بازي نهايت طراحي در يك بازي بودند و البته معماها كمي سخت و نگران كننده بود.من اين بازي رو واقعآ دوست دارم و بهترين پيشنهادي هست كه ميتونم بكنم.
25 :
Halo 2
پلتفورم : XBOX
سازنده : Bungie Software
ناشر : Microsoft
Halo2_XBOXBOX_Final_20041101boxart_160w.jpg

اين بازي با تمام افتخاراتش به سادگي تونسته بهترين بازي XBOX تا حالا بشه. گرافيكهاي بي نقص , گيم پلي خوب و موسيقي هاي عالي و جوگير و قسمت Multiplayer بازي اون رو به گزينه خوبي براي هميشه تبديل كرده.
24 :
Metroid Prime
سازنده : Retro Studios , Inc
916195b.jpg

Metroid Prime نشون ميده كه شما چطوري ميتونين يك عنوان با سابقه رو دوباره بسازين و اون رو در راههاي جديدي بهبود بدين.اين بازي واقعآ كامل هست.گرافيكها عالي هستند و صداگزاري بي همتاست.
23 :
Star Wars : Knights Of The Old Republic
پلتفورم : XBOX , PC
سازنده : Bioware
ناشر : Lucas Arts
950329b.jpg

اگه بخوام صادق باشم , اين بازي من رو سورپرايز كرد.قبل از اين بازي من هيچ وقت بازي اي از Star Wars رو انجام نداده بودم.من نميخوام زياد راجع به خوبي هاي اين بازي توضيح بدم فقط ميتونم بگم اين بازي از هر نظر شگفت انگيز هست.حتي اگه شما RPG باز نباشين هم از اين بازي خوشتون خواهد اومد.
22 :
Guitar Hero
سازنده : Harmonix
ناشر : Red Octane
guitarhero_ps2box_org001boxart_160w.jpg

اين بازي مسير بازيهاي كامپيوتري رو در راه جديدي قرار داد.من زياد طرفدار بازيهاي DDR Dancing نيستم و حتي با وجود نقدهاي عالي از بازي هنوز توي شك بودم ولي وقتي اولين گيتار خودم رو در اين بازي زدم همه چيز تموم شد.من كلآ اسير بازي شدم.بازي واقعآ ساده هست ولي به طرز عجيبي جذاب و اعتياد آور هم هست.انتخاب آهنگها عالي بوده و تركيبهاي بي نظيري دارند.اگه شما PS2 دارين حتمآ اين بازي رو انجام بدين.اگه Rock & Roll دوست دارين هم نمونه اي بهتر از اين پيدا نميكنين.اخطار جدي اي كه ميتونم بكنم اينه كه مواظب اطرافتون باشين كه يك دفعه كنترل خودتون رو از دست ندين !
21 :
Super Mario Bros 3
پلتفورم : NES , Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D4
سال ساخت : 1990
supermariobros3_nesboxboxart_160w.jpg

اين بازي Super Mario Bros رو گرفته و اون رو كامل كرده.گيم پلي بهترين حد در NES هست.مرحله ها بهتر از Super Mario Bros هستن و توانايي هاي جديدي مثل قورباغه هم به بازي اضافه شده.اين بازي يكي از بهترين بازيهاي تاريخ هست.بازي اي بي عيب و اعتيادآور كه بازي كردنش هميشه لذت بخش خواهد موند.

موفق باشين.

هالف لایف 2 هم عالی بود!! ولی 1 تو زمانه خودش غوقا کرد;) این خیلی مهمه!!
ولی به قوله اریا عمرا بازی fps اول بشه:)

واقعا كه ببخشيد اگه اشتباه نكنم بازي fps پرطرفدارترين بازي هست .

دوما معلومه هر بازي در زمون خودش غوغا ميكنه . نه ميخواستي تو تمام زمان ها غوغا كنه نه ؟:eek:

سوما من تا حالا بازي اي نديدم كه تا كنون مثل بازي هاف لايف 2 فزيك داشته باشه و مهمتر از همه با اين كه من خودم بسيار ريز سنج هستم و بسيار وسواس تا حالا بازي اي نديدم كه در حد هاف لايف 2 دقت تيراندازي داشته باشه واقعا محشره اين بازي .

يكي از بزرگترين مزيت هاي اين بازي كه فكر كنم تا حالا هيچ كس تا حالا متوجه نشده .
من تو اين بازي خدا هستم و از تمام فوت فن اين بازي اگاه هستم . وبه طور كلي ثابت ميكنم كه هيچ بازي از نظر فيزيك به دود اين بازي هم نميرسه .
فقط يك مثال ساده ميزنم .
اگه يادتون باشه در يكي از صحنه هاي اين بازي كه بايد از بلاي پل با ماشين خودتون پرش به ان طرف پل ميكردين مجبور بودين از shift استفاده كنين كه سرعت ماشين زياد بشه تا پرش انجام بشه . ولي من اين كار را نميكردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اودم با اسلحه گرانشي خود ماشين را با رانش از پاين سخره به بالاي كوه هدايت كردم ( منظورم سخره اي كه با يد به ان پرش ميكردم )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اين قدرت فزيك اين بازي را نشون ميده يعني مثل واقعت هست . مثل بازي هاي ديگه نيست كه بايد يك كار را انجام بدي .

بعد در يكي از صحنه هاي بازي كه يادم مياد هنگام رانندگي با ماشين و گذر از دري كه بسته بود بايد اون در باز ميكردي و بعد با ماشين رد ميشدي . كهلازم بود سه عدد باتري پيدا كني و در جاي خودشون قرار بدي تا در فعال شده و باز بشه . ولي من باز اين كار را نكردم !!!!!!!!!!!!!!!!

من متوجه تورهاي فلزي در زمين شدم كه اگه دقت كرده باشيد كناره هاي در با اين تورها بسته شده بود من يكي از اين تورها را برداشتم و ان را به وسيله اسلحه گرانشي خودم به صورت شيب دار به كناره ي در گذاشتم كه يك پرش گاه براي ماشين به وجود ميامد . بعد سوار ماشين شدم و از روي اين تور فلزي شيب دار به ان طرف در پرش كردم بدون باز كردن در !!!!!!!!!!!!!!!!!

خدايي ميبينيد كه چه كارا كه من نكردم .

ولي اين ها فزيك بسيار قدرتمند اين بازي را نشون ميده .

اگه باور نداريد يك بار ديگه اين بازي را انجام بديد تا شما را راهنمايي كنم و نشون بدم كه اين بازي يعني چي من از خودم تو اين بازي خيلي ابتكار نشون دادم و اينها همه به علت فزيك خارق العاده اين بازي . هر بار اين بازي را انجام ميدم لذت ميبرم .

سلام ...
واقعا حيفم اومد از زحمات اريا فقط با کليد تشکر قدردانی کنم و خواستم ازش رسما تشکر کنم که هميشه پست هاش ارزشمند و خواندی است.

ليست واقعا جالبی هست مخصوصا که محبوبيت بين گيمر ها رانشان ميده و خيلی مسايل ريز و درشت را هم درون خودش مخفی داره که مهم ترينش در اختلاف تعداد گيم هايی است که ما با کشور هايی که قانون کپی رايت را رعايت ميکنند بازی ميکنيم ... راحت میتونیم متوجه بشیم که خرید حتی یک بازی هم کار راحت و اسانی برای گیمر ها نیست یا طرف بازی را کرايه کرده و يا از دوستش قرض گرفته و يا با کلی خوندن تفسیر و تحقیق اقدام به خريد کرده اما ما اگر نگیم همه ... بيشتر بازی های اين ليست را بازی کرديم و شايد هم بخاطر همين مساله از قدرت و جذابيت بازی در پيش چشمانمان کم ميشه و يا اينقدر بازی زير دست و پامون ميریزه که فرصت پيدا نميکنيم حتی چند ساعتی هر کدوم را بازی کنيم!

اما در مورد بازی های بعدی ليست نظر زياد میشه داد ولی هر نظری که ما بديم شخصی هست و تا توی نظر سنجی کلی قرار نگيره نميشه روش حساب کرد مثلا من خودم بشخصه از بازی Shadow of Rome لذت بردم ولی خيلی ها حتی بازی هم نکردن یا حتی سبکی همچون بازی های Ace Combat ...

اما در کل من تا اينجای ليست نامی از بازی های محبوبی چون مورتال کامبت و يا سونيک نديدم همينطور سری اويل ها يا سايلنت هيل و حتی نسخه های معروف Tomb Raider البته بعضی بازی ها هم بيشتر محبوبيت منطقه ای و يا زمانی دارن مثل درايور که واقعا نسخه های ۱ و ۲ بازی محبوب بود و حتی Crash اما عجيب ميشه اگر تو ليست خبری از بازی های فوتبال مثل فيفا يا Pro Evolution Soccer نباشه ! بازی محبوب که به خاطرم بياد زياد هست ولی بين اين ها از سری Sims هم نميشه گذشت.

اوخ، كلا ليست جالبي تهيه شده.
Conker`s Bad Fur Day بيست و نهم! يه مقداري زيادي تحويلش گرفتن. (شايد به عنوان بهترين عنوان Rare). اما بازي جالبيه، توي اين بازي بود كه متوجه شدم كه زنبورهاي عسل چقدر به گل ها علاقه دارن!!! :cheesygri و اينكه چقدر اين موجودات مي تونن بي تربيت باشن! اما 29م زيادش.
Halo 2 و KotOR هم از جمع مدعيان خارج شدن. به احتمال زياد به شاخ هاي RPG ديگه PC هم در ادامه برخورد خواهيم كرد. Far Cry هم به نظرم بهتر بود تا حالا در ليست قرار ميگرفت :-".
ICO هم با اينكه بازي نكردم ولي فكر مي كنم بهتر از SotC نباشه. Sims (و شايد Sim City و Civilization) هم بايد در ادامه باشن.
ضمنا Max Payne 2 توي ليست هست. عجيبه كه قسمت اولش نباشه. San Andreas هم به بيست تاي اول رسيده :cheesygri.
اگر RE4 اول بشه :confused: به نظرم مخابرات بايد IGN رو فيلتر كنه :p.
Far Cry هم ايضا. (من نمي دونم چرا از اين بازي خوشم نمياد.)

نه بابا كجاش عجيبه ؟ اگه يه بار اين بازي رو كامل بازي كني ديگه نميتوني ازش جدا شي انقدر جذابيت داره. هم گيم پلي اش خوبه هم گرافيك و صداگزاري محشر داره و هم يه عالمه Gadget و اسلحه و ... براي آزاد شدن. فكر كنم توي خارج Ratchet & Clank خيلي بيشتر از ايران طرفدار داره
اریا جان موافقم با حرفات...من خودم نسخه ی یکش رو تموم کردم 2و3 رو هم دیدم...کلا بازیه خوبی هست...ولی به نظرم سری جک بهتر هست...تو ایران هم بیشتر طرفدار داره...ولی به نظرم چون این بازی یکم تو مایه های rpg هست و مدت زمان بیشتری هم وقت میره تا تمومش کنی توی خارج بیشتر طرفدار داره....
و درکل حداقل باید جک2 تو این لیست باشه...

018 // Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
بسیار جالبه.....
نسخه xbox هم شده 18...
من که با نسخه pc بیشتر موافق بودم...

012 // God of War
اینم از خدای جنگ...ولی خدایش باید توی 10 اول بود جاش...
و همچنین
013 // Half-Life 2
پس همچنان منتظر RE4 باشید...

آخرین ویرایش:
خوب 10 تای اول فکر کنم توش RPG خیلی باشه،از بازیهای مثل Diablo،بالدور گیت،WoW،نوروینتر،Falloutاحتمالا حداقل 3 تاشون تو اون لیست باشن.ماریو ها و هیلو ها و هف لایف ها و GTA ها و فاینال ها و متروید ها که کاملا خارج شدن از دور.راستی DMC هم فراموش نشه،MGS هم همچنین.Ocarina هم که اگه اول نباشه دومه!سیستم شاک هم شاید یه فرجی حاصل شه براش!مافیا هم فکر نکنم باشه ولی بس حال میده اگه باشه!سول کالیبور هم که مطمئنا خواهد بود!

ببخشد یه نقر میتونه بشمره ببینه تو این لیست تا الان چند تا ماریو بوده؟
با تشرک از آریا جان که زحمت میکشن و لیست رو اینحا برای ما میزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or