100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D 1
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

من یک احتمال ضعیف می دم که تتریس اول بشه
چون جزو اولین بازی های تاریخه و بعیده کسی بازیش نکرده باشه و ازش خوشش نیومده باشه

بازی اول به احتمال زیاد از قدیمی ها است ولی به نظر من شانس فاینال مخوصا شماره 7 بیشتره البته سال دیگه فاینال 12 هم به نظر من میاد زیر 50 تا

من یک احتمال ضعیف می دم که تتریس اول بشه
چون جزو اولین بازی های تاریخه و بعیده کسی بازیش نکرده باشه و ازش خوشش نیومده باشه
سينا من خودم از Tetris بيزارم ! ولي فكر نكنم اصلآ توي 100 تا بازي هم باشه چون يه جورايي از بازي گذشته و يه چيز جهاني شده. :cheesygri

بازی اول به احتمال زیاد از قدیمی ها است ولی به نظر من شانس فاینال مخوصا شماره 7 بیشتره البته سال دیگه فاینال 12 هم به نظر من میاد زیر 50 تا
حسام اين FF7 با اين همه طرفدار شانس خيلي زيادي داره ولي با وجود Zelda ها و RE4 شانسش خيلي كم ميشه.

من شخصا دوست دارم call of duty 2‌اول بشه اما ميدونم که بازم loz:oot اول ميشه.
چرا فوتباليستها تو اين ليست نيست؟
نميدونم چرا با مافيا لج هستن!!!
هيچ بهزي به وسعت gta sa پيدا نميشه.
سري nfs‌ از بهترينها بودن و هستن و خواهند بود.
کسي wario ware بازي کرده؟ از بهترين بازيهاي عمرم بود.
ماريو هم که همه ميدونن.
هاف لايف يه ايراد داره اونم اينه که زياد تخيليه.
اويل 4 هم بازي نکردم که راجع بهش توضيح بدم.

من شخصا دوست دارم call of duty 2‌اول بشه اما ميدونم که بازم loz:oot اول ميشه.
چرا فوتباليستها تو اين ليست نيست؟
نميدونم چرا با مافيا لج هستن!!!
هيچ بهزي به وسعت gta sa پيدا نميشه.
سري nfs‌ از بهترينها بودن و هستن و خواهند بود.
کسي wario ware بازي کرده؟ از بهترين بازيهاي عمرم بود.
ماريو هم که همه ميدونن.
هاف لايف يه ايراد داره اونم اينه که زياد تخيليه.
اويل 4 هم بازي نکردم که راجع بهش توضيح بدم.
فوتباليستها اون طوري كه توي ايران طرفدار داشته اصلآ توي خارج نداشته وگرنه حتمآ يه اسمي ازش بود.فكر كنم فقط توي ژاپن طرفدار داشته باشه.:-"
مافيا هم هنوز نيومده خب شايد رتبه خوبي بگيره.همين طور GTA ها كه الآن كم كم دارن پيدا ميشن. ;)
NFS هم فكر نكنم رتبه اي داشته باشه.با اينكه سري خيلي خوبي هست ولي بازيهاي ريسينگ خيلي بهتري هم پيدا ميشن. :cheesygri
Warioware هم چون بازي نكردم نميدونم ! :cool:

46 :
Grand Theft Auto III
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , PC
سازنده : DMA Design
ناشر : Rockstar Games
سال ساخت : 2001
grandtheftauto3_ps2box_usa_org_001boxart_160w.jpg

GTA III يكي از اولين بازيهايي بود كه توانايي هاي واقعي PS2 رو نشون داد.همچنين اين بازي نشون داد كه بازي اي با گرافيكهاي نه چندان بالا چه طوري ميتونه انقدر سرگرم كننده باشه.اين بازي از هر نظر سرگرم كننده بود.تيراندازي , ماشين دزدي , پول بدست آوردن و قانون شكني و ...
---------------------------------
45 :
Ratchet & Clank : Going Commando
سازنده : Insomniac Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
ratchet2_box_160w.jpg

من فكر ميكردم اين بازي تكرار بازيهاي گذشته باشه ولي وقتي براي چندين ساعت پشت سرهم توي اين بازي غرق شدم فهميدم اشتباه خيلي بزرگي ميكردم.اگه شما يك بازي Platformer عالي و جذاب با گيم پلي بالا و جلوه هاي زيبا ميخواين اين بازي رو از دست ندين.
44 :
Devil May Cry 3 : Dante`s Awakening
سازنده : Capcom Production Studio 1
ناشر : Capcom
devilmaycry3_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

حتي بعد از تموم كردن بازي در 20 ساعت شما نياز دارين كه بازي رو با درجه هاي مشكلتر دوباره انجام بدين.چيزهاي خيلي زيادي در اين بازي وجود داره مثل گوي هاي آبي , 12 مآموريت مخفي , افزايش DT , بالا رفتن همه Style ها تا Level 3 و حركات جديد و خيلي چيزهاي آزادشدني ديگه.اگه شما طرفدار واقعي بازيهاي اكشن باشين ميتونين بيشتر از 100 ساعت از گيم پلي عالي اين بازي لذت ببرين.
43 :
Jade Empire
پلتفورم : XBOX , PC
سازنده : Bioware
ناشر : Microsoft
jadeboxboxart_160w.jpg

Bioware دوباره مهارت خودش رو نشون داد.با شكستن سنتهاي قبلي سبك RPG اين شركت تونست بازي شاهكاري بسازه.گيم پلي عالي , داستان بلند و خوب و صدا و گرافيك تحسين برانگيز باعث شده اين بازي يكي از بهترين بازيهاي سال 2005 بشه.
42 :
The Legend Of Zelda : Majora`s Mask
پلتفورم : Nintendo 64
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 2000
ZeldaMajorasMask_N64Boxboxart_160w.jpg

Majora`s Mask مطمئنآ يكي از مظلوم ترين بازيهاي سري Zelda و تاريخ بازيهاي كامپيوتري هست.اين بازي همه خوبي هاي Zelda رو با ويژگي هاي جديد مثل Days , سيستم ذخيره جغدي و بانك روپيه و تعداد زيادي ماسك جالب و خيلي چيزهاي در خودش داره.اين بازي داستاني واقعآ جالب داره و گرافيكهاي اون هم نسبت به Ocarina Of Time پيشرفتهايي كرده و پايان بازي و غول آخر بازي واقعآ نفس گير هستند.
41 :
Mario Kart DS
پلتفورم : Nintendo DS
سازنده : Nintendo
ds_mariokart_pkg_01boxart_160w.jpg

با كنترلهاي عالي , گرافيك بالا و صدها ساعت بازي كردن , Mario Kart ميتونه دليلي براي خريدن يك DS باشه.اين بازي حتي بالاتر از بازي Super Mario 64 DS و بقيه بازيهاي Dual-Screen قرار ميگيره و به طرز ديوانه واري اعتيادآور و سرگرم كننده هست.
40 :
The Legend Of Zelda : Link`s Awakening
پلتفورم : Game Boy
سازنده : Nintendo EAD
سال ساخت : 1993
zelda_lawa_gb_box_160w.jpg

اگر شما طرفدار سري Zelda هستين اين بازي 30 ساعت ديگه به كلكسيون بازيهاي شما اضافه ميكنه.اگر شما طرفدار Mario هستين اين بازي شما رو با غولهاي Mario رو در رو ميكنه.و اگر طرفدار هيچ كدوم از اين بازيها نيستين اين بازي حداقل به شما سرگرمي زيادي ميده.
39 :
Grim Fandango
پلتفورم : PC
سازنده : Lucas Arts
ناشر : Lucas Arts
سال ساخت : 1998
GrimFandango_PCBOX2005redoboxart_160w.jpg

اين بازي يك شاهكاره ! اگه شما طرفدار بازيهاي Adventure هستين با اين بازي به آسمونها ميرين.حتي اگه طرفدار اين ژانر نيستين من اين بازي رو بهتون پيشنهاد ميكنم.بازي اي زيبا , جذاب و عميق و جوگير كه بازيكن رو در خودش درگير ميكنه.تنها شكايت من از بازي پايانش هست كه باعث نميشه شما دوباره بازي رو انجام بدين.بخرينش , بازيش كنين و لذت ببرين و با معرفي اين بازي به بقيه باعث بشين كه اونها هم تجربه لذت از بازي Grim Fandango رو داشته باشند.
38 :
Metroid Prime 2 : Echoes
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Retro Studios , Inc
سال ساخت : 2004
gcn_metroidprime2_FinalBox-ESRBboxart_160w.jpg

اين بازي مسلمآ يكي از با محتواترين بازيهاست.اين بازي تجربه بازيهاي قبلي رو در يك بازي جديد ايجاد ميكنه.اگر شما از طرفداران Prime هستين اين بازي رو تهيه كنين و اگر از اون متنفر هستين از اين بازي هم دوري كنين.بهترين پيشنهاد من براي يك بازي فانتزي,تخيلي با مايه هاي RPG , Adventure همين بازي هست.

موفق باشين.

سلام
به نظر من بازی های خیلی سال پیش می تونه جز 10 بازی برتر تاریخ بشه....
راستی تو این لیست من بازی farcry رو ندیدم.....فک می کنید جز 30 بازی اول باشه؟

فاکرای هم شانس داره ولی نه اول شاید 30 تای اول باشه شاید!!!!!!!
منم با اينكه زياد راضي نيستم كه RE4 اول بشه ولي روي اين بازي شرط ميبندم ! :cool: اگه نشد هم Ocarina Of Time ميشه. :cheesygri

ایول مهندس خوشم اومد همفکریم و همکار:cheesygri

از وقتي كه اين تاپيك رو ديدم، يادم افتاد كه IGN يه تاپ 100 ديگه اي هم داشته كه بر ميگرده به سال پيش. اون تاپ ليست توسط 20 تا از اديتورهاي خود IGN تهيه شده و از اينجا مي تونيد اون ليست رو مشاهده كنيد. طبيعتا 30 بازي اول اين ليست (يا شايد هم كل ليست!) باعث تعجب تون خواهد شد. البته اين نظر IGN بوده و اون ها خيلي خوره تر و پر سابقه تر از گيمرهاي عادي هستند. يعني به احتمال زياد ليستي كه الان داره تكميل ميشه به اين صورت نخواهد شد و RE4 هم شايد جايي در بين تك رقمي ها داشته باشه :cheesygri. (همينكه بازي اول ليست قبلي الان 82م !!! نشون دهنده تفاوت بين دو ليست). در هر حال ...
ضمنا Ocarina of Time يا Majora's Mask (هر دو از سري Zelda) و بسياري بازيهاي فوق محبوب ديگه از PC يا كنسول هاي نسل پنجم به قبل قابل انجام بر روي كامپيوتر هستند. و بعضي هاشون هنوز هم مي تونن جذاب و قابل بازي كردن باشند كه نشون ميدن كه يك بازي شاهكار با گذشت زمان ارزشش رو از دست نميده. اين رو براي موقع هاي بيكاري گفتم.
ممنون از آريا جان :love: كه زحمت ترجمه ليست رو كشيدن.
SotC سي و پنجم!؟ تا اينجا كه ليست عجيب و غريبي بوده.

فقط يك كلام امكان نداره Re4 اول بشه چون بازي اي اول ميشه كه محبوب تمام اشخاص باشه نه محبوب يك پلتفرم . اين بازي تا حالا منحصر به Ps بوده . بازي هايي محبوبترين ميشن كه براي تمام پلتفرمها ساخته بشه . مانند هاف لايف كه به نظر من از همه نظر يك نواوري بوده و سطح بازي هاي شخص اول را 10 گام جلو برده . از نظر من بازي اي نيست كه بتونه اين همه نواوري داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or