100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
سازنده : Nintendo R&D 1
سال ساخت : 2003
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

من یادمه یه نسخه از این زلدا بود که از GS امتیاز 10 گرفته بود
اون تو این لیست تا الان بوده؟
در ضمن احتمال اینکه بازی اول Metal gear solid 1 باشه به نظر من خیلی زیاده
شما چی میگید در مورد برترین بازی؟
Max payne 2 تو این لیست بوده در حالی که نسخه اول اون به مراتب بهتر بود

من یه چیزی میگم پاش هم هستم!!!
اگه Re4 نفر اول این مسابقه(حالا هر چی!!) شد یه هفته من رو بن کنید!!!!(میخوام درس بخونم این بازی سنتر که نمیزاره!!)
امکان نداره!!!
با وجود اینکه بازی خیلی خوبی هست اما متالگیر چندین بار روشه!!

پارسال هم یه همچین چیزی فکر کنم بود که Super Mario Bros اول شد Zelda : Ocarina of Time دوم ولی خوب این دفعه فرق میکنه و بیشتر بازیهای جدید هستن در حالی که برای پارسال بیشتر بازیهای قدیمی بودن . بازیهای دهه 90 یا حتی 80 که من خیلی هاشون رو نمیشناختم .
Ocarina of Time هم نبوده تو این لیست فعلا چون هنوز خیلی زوده! باید تو 5 بازی اول دنبالش بگردین(اگه اتفاق عجیب غریبی نیفته!)
در مورد PC هم تا حالا بازیهاش کم بوده ولی بازیهای بزرگش بودن تو لیست: استار کرفت و هاف لایف ، انریل تورنمنت . احتمالا در ادامه چند تا از این بازیهای Sid Meier هم هستش
MGS 1 هم توعالی بودنش شکی نیست ولی اول نمیشه
تا حالا هم فکر کنم موفقترین بازی زلدا بوده ! چون تقریبا تا حالا همه بازیهاش تو این لیست بوده غیر از سه بازی Ocarina of Time , Wind Waker و A Link To The Past که موفقترین بازی های این سری هستن پس فعلا زوده که تو این لیست باشن! در ضمن بازیهای Square هم فراموش نکنین بخصوص FFVII و Chrono Trigger که شانس زیادی دارن!

با عرض پوزش که داریم اینجا رو به گند میکشیم!!:)
اما نیازمند کمک مدیران هستیم که بازنده رو یه هفته بن کنن :d
اگه Mgs یا Mg هر نسخه برنده شد یه هفته امین بن
اگه Re هر نسخه ای برنده شد من یه هفته بن
قبوله؟
اگر هم هیچ کدوم نشد که هیچی به هیچی

به نظر من یکی از زلدا ها یا یکی از ماریو ها میشه دو باره!
MGS هم عمرا به 10 تای اول نمیرسه RE هم همینطور!
همینجوری هم منو یه هفته بن کنید بی دلیل!
همون Ocarina of Time اوله چون از تمامی سایت های گیم بیشترین امتیاز ممکن رو گرفته!

من هم به خاطر همین این ها رو انتخاب کردم!!
چون میدونم هیچ کدوم نمیشن :D

احتمالا همین این زلدا میشه من بالاتر گفتم اما اسمش رو نمیدونستم:
مرد میخواهیم این امتیاز رو الان یه بازی بگیره!!:

10
perfect
http://uk.gamespot.com/n64/adventure/legendofzeldaoot/index.html?q=Ocarina of Time

راستی God Of War هم میشه
2 شاید (حیف که شکلک خنده نداریم!!):
=))

فکر کنم یا GTASA بشه یا Mafia یا Starwars KOTOR I یا God of War ...اگر اینا نشدن خب یه بازیه دیگه میشه ! :cheesygri
GTA Mafia
=)) این دو تا بشن من خودم یه هفته که هیچی یه سال تو سایت نمیام(حالا هی همه رو بگو تا اخر یکی از اونها بشه!!)
زلدا که تو لیست صفحه ی قبل بود
امین نمیدونی زلدا چند نسخه داره؟
فکر کنم 14 تا هستش!

سلام.
اریا به نظرت کی اول میشه؟؟:)
به نظرت بازیش جدیده یا قدیمی؟
من فکر کنم جدید باشه;) یه چیز تو مایه های re4 , ....:cool:
منم با اينكه زياد راضي نيستم كه RE4 اول بشه ولي روي اين بازي شرط ميبندم ! :cool: اگه نشد هم Ocarina Of Time ميشه. :cheesygri

از من بپرسين هاف لايف 2 بهترين بازي تاريخ ميشه . به چند دليل............
امكان نداره يه بازي FPS اول بشه.اين يه قانون نانوشته توي صنعت بازيه !
راستي يه كم ملاحظه كنين و پستهاي الكي ندين كه پاك ميشه. :cool:

سلام
50 :
Gran Turismo 4
سازنده : Polyphony Digital
ناشر : Sony Computer Entertainment
GranTurismo4_PS2Cover_ESRBedFinalboxart_160w.jpg

شكي وجود نداره كه بهترين شبيه ساز رانندگي كنسولي GT4 هست و مطمئنآ تا اومدن GT5 هم باقي ميمونه.اگرچه نداشتن حالت Online و هوش مصنوعي ضعيف كامل بودن مطلق اين بازي رو از بين ميبره.با وجود اين مشكلات كوچك اين بازي ميتونه براي يك عشق رانندگي ماهها و ماهها سرگرم كننده باشه.
------------------------------------------
49 :
Secret Of Mana
پلتفورم : Super NES
سازنده : Square
ناشر : Square
سال ساخت : 1993
SecretOfMana_SNESBOX_022005boxart_160w.jpg

در بازيهاي امروز كه به گرافيك و جلوه هاي الكي بيشتر از داستان و حتي گيم پلي بها ميدن اين بازي ميتونه بازگشتي خوب به گذشته باشه.من خيلي خوشحالم كه اين بازي رو اتفاقي شروع كردم در حالي كه اصلآ اسمش رو هم نشنيده بودم.
48 :
Burnout 3 : Take Down
پلتفورم : XBOX , Play Station 2
سازنده : Criterion Games
ناشر : Electronic Arts
سال ساخت : 2004
burnout3_xboxboxboxart_160w.jpg

شايد بشه گفت تصادفها در اين بازي از همه بازيهاي رانندگي Arcade ديگه مبهوت كننده تر هستن.در همه جا جرقه و پرواز تيكه هاي لاستيك و چوب و ... ديده ميشه.اينهاست كه اين بازي رو به يك برنده تبديل ميكنه.اين بازي خيلي عاليه و من به كساني كه بازيهاي رانندگي Arcade دوست ندارن هم پيشنهادش ميكنم.
47 :
Advance Wars
سازنده : Intelligent Systems
سال ساخت : 2001
914093b.jpg

من اين بازي رو انقدر انجام دادم كه ديگه مريض شدم و ولش كردم.بعدش دوباره رفتم سراغش ! مشكل اينجاست كه بازي يه كم آروم هست ولي شما مجبورين انجامش بدين و نميتونين توقف كنين.چيزهاي زيادي براي آزاد كردن در اين بازي وجود داره مثل نقشه ها و ژنرالها و چيزهاي مخفي و ... شما همچنين ميتونين اين بازي رو 6 نفره انجام بدين.شما دوست دارين حتمآ اين بازي رو ادامه بدين و هيچ چيزي جلودارتون نيست.
دارم از خواب ميميرم.بقيه اش براي فردا.
موفق باشين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or