100 بازي برتر تاريخ از نظر Ign

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سايت IGN نظرسنجي بزرگي در مورد 100 بازي برتر تاريخ انجام داده و مردم نظراتشون رو گفتن. در اين تاپيك اين بازيها رو معرفي ميكنم :
100 :
Virtua Fighter 4 : Evolution
پلتفورم : Play Station 2
سازنده : SEGA - AM2
ناشر : SEGA
سال ساخت : 2003
VFEvolution_PS2Box-GHboxart_160w.jpg

Virtua Fighter 4 ساعتهاي زيادي ميتونه شما رو سرگرم كنه.قسمت Quest Mode اين بازي ميتونه شما رو ماهها از همه چيز حتي دوستان صميمي تون دور كنه.قسمت دو نفره بازي هم ميتونه زندگي جديدي براي شما به وجود بياره. حتي اگه اين بازي كامل نباشه ولي خيلي نزديك به كامله.
-----------------------------------------------------
99 :
Tekken 5
سازنده : Namco
ناشر : Namco
سال ساخت : 2005
tekken5_ps2box_usa_org_000boxart_160w.jpg

طرفداران سري بازيهاي Tekken حتمآ نسخه پنجم اين بازيها رو دوست دارند و تازه واردها هم افكتها و مبارزه هاي عالي اي رو در اين بازي مي بينند.اگر شما افكتهاي Soul Calibur رو دوست دارين حتمآ از Tekken 5 و افكتهاي بي نظير و محيطهاي زيباش لذت ميبرين.گرافيك اين بازي يكي از بهترين هاست اگرچه بهترين نيست.بازي هنوز هم روي PS2 طرفداران خاص خودش رو داره.
98 :
MVP : Baseball 2005
پلتفورم : Play Station 2 , XBOX , Game Cube , PC
سازنده : EA Canada
ناشر : Electronic Arts
سال ساخت : 2005
mvp05_ps2boxboxart_160w.jpg

واقعآ خجالت آوره كه اين بازي آخرين نسخه از سري MVP هست ولي خوشبختانه EA بازي اي رو ساخته كه تا مدتها از ذهن بازي كننده ها خارج نميشه .ميني گيم هاي جديد , آيتمهاي بازشدني زياد و انيميشنهاي قوي و Owner Mode و كلاسهاي تيمي A , AA , AAA در اين بازي وجود داره.ليست نكات اضافه شده به بازي به نظر مياد تمومي نداره. بهتره به جاي خريدن يك شبيه ساز بيس بال در سال 2006 همين بازي رو ادامه بديم.
97 :
War Craft 3 : Reign Of Chaos
پلتفورم : PC
سازنده : Blizzard
ناشر : Blizzard
سال ساخت : 2002
626273boxart_160w.jpg

من چي ميتونم بگم ؟ اين بازي واقعآ تركوند.راستش من اين بازي رو از يكي از دوستام مجاني گرفتم چون فكر ميكردم زياد جالب نباشه.من كاملآ در اشتباه بودم.گرافيكهاي زيبا به همراه جزييات بالا. فيلمهاي داخل بازي حيرت انگيز كه اصلآ نميشه ازشون گذشت.صدايي كه از زيبايي منو لال كرد.تعداد زيادي Magic Spell كه فقط ميشه گفت عالي هستند.تنها ايراد بازي اين هست كه شخصيتهاي اصلي كم هستن و گرافيكها هم در موقع زوم كردن زياد كمي زشت ميشن.
------------------------------------------------------
96 :
Eternal Darkness : Sanity`s Requiem
پلتفورم : Game Cube
سازنده : Silicon Knights
ناشر : Nintendo
EternalDarkness_Re_CUbeBoxboxart_160w.jpg

Eternal Darkness بهترين قسمتهاي بازيهاي Survival Horror و Adventure رو در خودش جمع كرده.كنترل بازي رو بهبود داده , صدا رو به كامل ترين حالت رسونده و بي قراري هاي ذهني و روحي رو به شكل خيلي خوبي نمايش داده و در نهايت داستاني رو ايجاد كرده كه تجربه يك بازي بي نظير رو به وجود آورده.اين بازي به طور كامل در يك طبقه بندي جا نميشه و اين مزيت خوبي براي اون هست. يك Claire Redfield با موهاي بلوند از بازي Resident Evil رو تصور كنين كه به شهر Silent Hill سفر ميكنه فقط براي زنده كردن گذشته 2000 ساله 12 مرد مختلف.اين بازي واقعآ عجيبه.
95 :
Tony Hawk`s Pro Skater 2
پلتفورم : Dream Cast , PC , Nintendo 64 , Play Station
سازنده : Treyarch
ناشر : Activision
سال ساخت : 2000
923238b.jpg

اين بازي يك تجربه سرشار از شادي و تفريح با اسكيت هست و شما ميتونين منطقه دلخواهتون رو هرجوري كه دوست دارين بسازين.اگه شما هنوز PS1 دارين و اين بازي رو تجربه نكردين حتمآ توي چند تا مغازه دنبالش بگردين و با 5 دلار ناقابل بخرينش.
94 :
Golden Sun
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Camelot Software Planning
سال ساخت : 2001
914142b.jpg

اگر شما يك طرفدار RPG هاي Turn-Based هستين و يك GBA دارين بايد همين الآن اين بازي رو تهيه كنين.همه چيز در اين بازي اعجاب آور و زيبا ساخته شده.گرافيك در حد GBA خوب كار شده و صداگزاري عالي هست و گيم پلي بازي هم خيلي لذت بخش و اعتيادآور كار شده.اين بازي 100 ٪ ارزش خريدن رو داره.
93 :
Wario Ware,Inc : Mega Microgames
پلتفورم : Game Boy Advance
سازنده : Nintendo R&D 1
سال ساخت : 2003
914442b.jpg

سادگي و بي آلايشي و حس طنز بازي اون رو به يكي از بازيهاي مورد نياز هر صاحب GBA اي لازم ميكنه.اين بازي مجموعه اي از بهترين بازيهاي Pick Up & Play رو در خودش جمع كرده و در بخش دو نفره هم تفريحات زيادي رو در خودش داره.200 ميني گيم در اين بازي وجود داره و يكي از بهترين بازيهاي GBA هست.
92 :
Kingdom Hearts
سازنده : Square
ناشر : Square Electronic Arts - USA
kingdomhearts_ps2box_usa_org_01boxart_160w.jpg

من وقتي اولين بار اسم اين بازي رو شنيدم فكر كردم يك بازي احمقانه هست چون در مورد شخصيتهاي ديزني ساخته شده.اين بازي منو به طرف خودش نكشوند تا وقتي كه چند تا از فيلمهاي بازي رو ديدم.در اون لحظه بود كه گرفتار اين بازي شدم.Square يك بار ديگه با اين بازي خلاقيت و هوش خودش رو نشون داد.مخلوط شدن با شخصيتهاي ديزني و قرار گرفتن در كارتونهاشون با داستاني جديد با مهارتها و كاراكترهاي عالي بازي خيل جذابي رو ايجاد كرده.
-------------------------------------------------------
91 :
Tom Clancy`s Splinter Cell
پلتفورم : XBOX , Play Station 2 , Game Cube
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
950244b.jpg

اين بازي اين نكته رو به ياد من مياره كه هنوز بازيسازاني هستند كه وقتشون رو صرف ساختن بازيهايي ميكنند كه از انتظارات قبلي بهتر باشند.اين بازي كيفيتي داره كه در بازيهاي امروز كمياب هست.همه بايد بازي Splinter Cell رو يك بار تجربه كنند.

موفق باشين.

نوشته شده توسط ovis:
واقعا انتخاب بهترين بازي هاي تاريخ تو ign مسخره است . معلومه كه اين سايت هيچي نميدونه .

حتما اگه Riddick یا Halo یا ... اول میشدن انتخاباشون خیلی منطقی و عالی بود دیگه؟
تازه این لیست انتخاب مردمه نه خود سایت (که اگه انتخاب خود سایت بود مطمئنم بیشتر شاکی میشدی)

نوشته شده توسط kourosh:
من با ovis كاملا موافقم در بين ده تاي اول 9 تا رو بازي كردم و فقط Soul Calibur رو نديدم ولي انصافا بهتر از اين 9 تا هم بازي داريم . اين انتخاب ها از نظر من كاملا مسخره ست. اگه به نظر مردم بود كه سيمز اول ميشد.
فکر کنم شما بهتر از خود سایت IGN میدونی که این انتخابها نظر مردم بوده یا نه

نوشته شده توسط Dr.XJ:
بچه ها یه مدته که سایت Gamefaq داره نظر سنجی میکنه برای شخصیت های بازی ها
حدود یه ماهی میشه
منهم تو امضام توشتم خیلی وقته ولی میخواستم ببینم کسی در این مورد حرفی زده یا نه
اگه نزده وقتی که جواباش مشخص شد یه جا بنویسم؟
امروز هم اتفاقا لارا کرافت هست علاقه مندا برن رای بدن که اتفاقا رای هم نیاورده
نمیدونم از کجا هی چپ و راست میگن این لارا پر طرفدار ترین شخصیت بازی هاست(یه جا خوندم برای همین اسمش تو کتاب گینس ثبت شده)
GameFAQs خیلی وقته داره اینکارو انجام میده (چند ساله)
توی دوره های قبلی 2 بار Link (شخصیت اصلی بازی افسانه زلدا) اول شده، یکبار Sephiroth (دشمن اصلی بازی FF VII) و یکبار هم Cloud (شخصیت اصلی بازی FF VII)
بعد یه تورنمنت دیگه برگزار شد بودن این شخصیت ها و توی اون تورنمنت Mario اول شد
بعد از اون هم بین این 4 شخصیت (قهرمان ها) باز یه مسابقه جداگونه برگزار شد که باز Link اول شد (قهرمان قهرمانان)
یه بار هم بین بازیها مسابقه برگزار شد که سری بازی Zelda اول شد.
امسال هم مسابقه رو بدون اون 4 تا شخصیت (Link, Sephiroth, Cloud, Mario) دارن برگزار می کنن. قهرمان هم احتمالا از بین Samus (شخصیت اصلی Metroid) یا Sonic یا Megaman خواهد بود که شانس Samus از همه بیشتره (بعدش هم Megaman)
توی این لینک هم میتونی ببینی نتایج گذشته رو و همینطور نتیجه مسابقه مربوط به قهرمانان رو (Tournament of Champions)

http://www.gamefaqs.com/features/contest/sum05

سامان جان میشه منظورت رو یه کم مفهوم تر بگی؟
اگه منظورت اینه که پست زائد دادم که خوب اون قضیه اش با شماست و شما همیشه پاک کردنش رو گردن میگیرید :D
اگه مشکل دستور زبانی مد نظرتون هست به بزرگی خودتون ببخشید
فارسی یادم رفته :-" :cool:
یه مدت بعد میام دوباره یادم میافته :cheesygri

به نظر من اين نتايج 50در صد صحت داشت متنوست خيلي بهتر بشه.
بازيهاي بسيار زيباي pc حضور نداشتند و بهتر بگيم اين نظر سنجي مختص كنسول بود.تعجب من وقتي بيشتر شد كه ديدم سري زيبا و پرطرقدار سونيك جايي نداشت.

بابا این ملت دیوونن! دهتا زلدا تو لیست هست ولی یدونه هم اسمی از silent hill توش نبود!!!!
درسته که مردم انتخاب کردن ولی بازم اشکال داره لیست.نکنه بروبچ IGN .....!

نظرسنجی واقعا مزخرفیه :cool: :cool:
من نمیدونم مردم پشت کوه اومدن تو این نظرسنجی شرکت کردن :-" :-"
چیه بابا این :evil: :evil:
تو رو خدا ببینین حق چه بازیای خوبی خورده شده ها :mad: :mad:

نظرسنجی واقعا مزخرفیه
من نمیدونم مردم پشت کوه اومدن تو این نظرسنجی شرکت کردن
چیه بابا این
تو رو خدا ببینین حق چه بازیای خوبی خورده شده ها
من نمیدونم مگه چه انتظاری داشتین؟؟ از همون اول هم میشد لیست رو حدس زد
هر وقت صحبت از بهترین بازیهای تاریخ میشه همیشه همین بازیها تو بالاترین رتبه ها قرار میگیرن ، دفعه اول هم نیست . الانم چند ماه از این نظرسنجی میگزره و بحث کردن فایده ای نداره
این لیست خیلی خوب محبوبیت بازیها رو بین مردم نشون میده ، چیزی هم که مشخصه اینه که بازیهای کنسولی خیلی طرفدارشون بیشتره تا پیسی ، همیشه همینطور بوده ولی بازم دلیل نمیشه همه این لیست رو قبول داشته باشن . هر کسی میتونه نظر خودشو داشته باشه
اگه بین ژاپنی ها نظرسنجی میشد از 10 تای اول نصفش میشد dragon quest و نصف دیگش final fantasy اگرم بین گیمرها (بازیبازان!!!) ایرانی نظرسنجی میشد لیست رو پر میکردن با pop , nfs , max payne , hitman , mafia و... !!

خيلي قشنگ ميشه از روي بازيايي (يا فيلمايي) كه يه ملت بازي ميكنن (يا فيلمايي كه ميبينن يا حتي موزيكي كه گوش ميدن) ميشه به درون اون ملت (يا فرد) رسيد.

واقعا مسخرست!!!هیچ اسمی از بازی سایلنت هیل نبرده!!!!
متال گیر البته امتیاز خوبی اورد،باز جای شکرش باقیه!
واقعا سایلنت هیل داستانی شگفت انگیز داره!نمیدونم چرا ازش اسمی نبردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or