10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

من یک دلیل واضح براتون میارم که چرا آنچارتد بهترین نمایش E3 شد .

فقط این آرم رویت شد همه WoOoOoOW OMG از جمله خودم :d . غشی که تو کنفرانس زیاد داشتیم .
o5iwsb0q5j32e9ocyp20.gif

ببخشید اینم شد دلیل واقعا ؟

به نظرم بهترین legend of zelda بود
اگر میدید فکر کنم نظرتون مثل من بود !
وقتی که aonuma بشکن زد و یکدفعه تصویر legend of zelda ی بعدی پشتش ظاهر شد , به طور نا خود آگاه یکدفه یه حالتی یه wow یی گفتم !!! و کیف کردم واقعا !

نظر من رو قبول ندارید ؟

Directly to you: Nintendo wins E3 on its own terms

New games, fresh thinking and brilliant PR bring the Kyoto giant bang up to date.

Directly to you: Nintendo wins E3 on its own terms • Eurogamer.net

jpg

Remember when a single screenshot could make your hair stand on end? So does Nintendo

خیلی ممنون

انچارتد به هیچ عنوان "بهترین نمایش" نبود....
نمایشش کاملا معمولی بود
کاری ندارم که بازیش عالیه یا کی میسازتش......

68 نفر در حال حاظر نظری مخالف با نظر شما دارن! حالا شما حال نکردین به خودتون مربوطه و به بازیه دیگه ای که تو لیست هست رای بدید! یه دو دوتا چهارتای سادست!

68 نفر در حال حاظر نظری مخالف با نظر شما دارن! حالا شما حال نکردین به خودتون مربوطه و به بازیه دیگه ای که تو لیست هست رای بدید! یه دو دوتا چهارتای سادست!
بازم طبق معمول......حتما باید بگم به نظر من؟همین که نام کاربری من کنار اون پسته یعنی نظر منه دیگه!
حالا کل بازی سنتر هم نظرشون با من فرق کنه!هیچ دلیلی بر داشتن "بهترین نمایش" نمیشه یا حتی برعکس!
به نظرمن:
forza horizon 2 و zelda تو لیست بالا بهترین نمایشو داشتن!
بازم میگم انچارتد بازی خیلی عالی هست اما نمایشش کاملا معمولی بود!

بازم طبق معمول......حتما باید بگم به نظر من؟همین که نام کاربری من کنار اون پسته یعنی نظر منه دیگه!
حالا کل بازی سنتر هم نظرشون با من فرق کنه!هیچ دلیلی بر داشتن "بهترین نمایش" نمیشه یا حتی برعکس!
به نظرمن:

نمایشش عالی بود از دو لحاظ : 1) به قول یکی از دوستان گرافیک نهایی این باشه بقیه برا نسل هشت بازی نسازن بهتره :d

2 :

nathan : خب نظرت چیه؟

سالی: درکش خیلی سخته بچه، از کجا شروع کنم.

سالی: خیلی وقته خارج از بازی هستی. شاید بد نباشه بهت یاددآوری کنم که ما اینجا چجور با آدما کلنجار میریم.

nathan : سالی مشکلات رو می‌دونم ولی این واقعا یه نقشه تضمین شدست.

سالی: آره...

سالی: توی این سال‌ها اگه یه چیز یاد گرفته باشم اونم اینه که هیچ نقشه و برنامه تظمین شده‌ای وجود نداره.

nathan : گزینه‌ زیادی واسه انتخاب ندارم، خودتم می‌دونی. آره شاید راست بگی خیلی وقت‌ـه داخل گود نیستم، ولی بازم باید برگردم به بازی

nathan : می‌توم روت حساب کنم؟ برای آخرین بار؟

سالی: باشه بچه. بریم تمومش کنیم. واسه آخرین بار.

خود این 2 دقیقه میارزه به کل کنفرانسها . با روحو روان آدم بازی میکنه صحبتایی که بینشون ردوبدل شد

به نظرمن:

خوب منم که گفتم نظرتون به من مربوط نیست! پست بدید که به نظر من زلدا بهترین نمایش بود و بهش رای بدید! دلیل اینکه میخواید ثابت کنید این همه آدم نباید به آنچارتد رای بدن جای سوال داره!

خوب منم که گفتم نظرتون به من مربوط نیست! پست بدید که به نظر من زلدا بهترین نمایش بود و بهش رای بدید! دلیل اینکه میخواید ثابت کنید این همه آدم نباید به آنچارتد رای بدن جای سوال داره!
کسی اینجا نمیگه شما ها غلط کردین که به آنچارتد رای دادین :|

تنها چیزی که توی این چند صفحه بیان شده این بوده:
1- آنچارتد فقط 2 دقیقه نمایش داشت که هیچ چیز خاصی غیر از گرافیک رو نشون نمیداد و به نظر من نمایشش جوری نبود که بهترین نمایش E3 باشه!

خوب اگه به هایپ و ... باشه ما سر GTA V هم واسه نسل بعد کلی هایپ شدیم ولی نمایش خاصی نداشت!

بازی های ScaleBound و Sunset Overdrive و Fable Legends نمایش اونها چه مشکلی داشت که مثلا بجاش U4 رو که با یک CG چند ثانیه بود به جاش انتخاب کردین
اصلا FH2 نمایش جالبی نداشت که اوردینش تو لیست

کسی اینجا نمیگه شما ها غلط کردین که به آنچارتد رای دادین :|

تنها چیزی که توی این چند صفحه بیان شده این بوده:
1- آنچارتد فقط 2 دقیقه نمایش داشت که هیچ چیز خاصی غیر از گرافیک رو نشون نمیداد و به نظر من نمایشش جوری نبود که بهترین نمایش E3 باشه!

خوب اگه به هایپ و ... باشه ما سر GTA V هم واسه نسل بعد کلی هایپ شدیم ولی نمایش خاصی نداشت!
شاید اصلا این قضیه هایپ خیلی معیار درستی نباشد
اما اگر همین هایپ شدن رو در نظر بگیریم. عنوانی که شما فرمودید شدت هایپیش هیچ وقت به اندازه انچارتد نبود. به این دلیل که خب gta v یک بازی برای نسل قبل بود و حالا قراره بعد از یک سال و اندی برای نسل جدید بیاد. نمیگم هایپ نداشت ولی خب انچارتد کلا یه بازی جدیده و همینطور خیلی ها منتظر بودن تا ببینن چی شده این عنوان. حتی بعد از معرفی هم در
مطبوعات خارجی خیلی صدا کرد.
در کل میخواستم بگم این هایپ شدن شاید خیلی درست نباشه

بازی های ScaleBound و Sunset Overdrive و Fable Legends نمایش اونها چه مشکلی داشت که مثلا بجاش U4 رو که با یک CG چند ثانیه بود به جاش انتخاب کردین
اصلا FH2 نمایش جالبی نداشت که اوردینش تو لیست
Sunset که اکثرا ازش خوششون نیومد

Fable واقعا عالی بود :| هی در به در دارم دنبال یکی میگردم که XONE بگیره و ریلیز شد برم تو کارش

Scale هم که از همون اولش که سازندش اومد داشت حرف میزد خیلی جالب بود هیچکس نه تشویقی نه دستی چیزی طرف هرچی هم میگفت همه ساکت بودن بازی هم پخش شد بازم همه ساکت بودن :d

امين هنوز فكر ميكني Uncharted 4 : A Thief's End سي جي بوده است ؟! :d
چرا اينقدر گير داديد به نظر هم ؟ اينجا هيچكس نظرش فكت نيست.، هركي هرچي بگه و هر انتخابي بكنه نظر شخصيشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or