10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

نمایش U4 درسته کم بود ولی فوق العاده بود !
به نظر من همون جزئیات بی نظیر صورت ناتان، زخم ها، اون قطره های آبی که از صورتش میچکه یا اون مگس معروف:d و... میتونه کافی باشه که حتی با اون نمایش کوتاه از بهترین های E3 امسال باشه از همه مهمتر که قرار هست بازی با کیفیت 1080 و 60 فریم اجرا بشه:-o و در بازی هم این کیفیت فوق العاده رو ببینیم!
d3zptr07j5e3d3ddy2lu.png

hw5t8rwx02lhkh08kk3d.png

r1s6t11nk73tlx374t1s.png

تو هم که دیگه ولت کنن میگی این بهترین نمایش کل تاریخ E3 بود :))

اصلا جذاب نبود نمایشش :| به نظرم واسه یه همچین بازی ای باید یه چیز خفن آماده میکردن...

این نمایش پیش نمایش TLoZ و SSB حرفی واسه گفتن نداشت.

نمایش U4 درسته کم بود ولی فوق العاده بود !
به نظر من همون جزئیات بی نظیر صورت ناتان، زخم ها، اون قطره های آبی که از صورتش میچکه یا اون مگس معروف:d و... میتونه کافی باشه که حتی با اون نمایش کوتاه از بهترین های E3 امسال باشه از همه مهمتر که قرار هست بازی با کیفیت 1080 و 60 فریم اجرا بشه:-o و در بازی هم این کیفیت فوق العاده رو ببینیم!
d3zptr07j5e3d3ddy2lu.png

hw5t8rwx02lhkh08kk3d.png

r1s6t11nk73tlx374t1s.png
میتونید بفرمایید به غیر از گرافیک و جوش دیگه چی رو نمایش داد؟
این حرفا که همین گرافیکش کافیه و رو بزارید کنار!چون کاملا مسخرست!

میتونید بفرمایید به غیر از گرافیک و جوش دیگه چی رو نمایش داد؟
این حرفا که همین گرافیکش کافیه و رو بزارید کنار!چون کاملا مسخرست!
خب شما توی نمایش 30 40 ثانیه ای زلدا چی دیدی که بهش رای دادی؟ حتی یه دیالوگ یا چیز خارق العاده ای هم تو نمایشش نبود.
معلومه چون طرفدار اون بازی هستی. اگه به اونم رای نمیدادی به یکی دیگه از بازیای نینتندو رای میدادی (با توجه به پستت توی همین تاپیک گفتم). یه سری هم عاشق آنچارتد هستند و بهش رای دادن، چیکارشون دارید. شما اگه می‌خواید آنچارتد رو تو نظر سنجی از نظر خودتون حذف کنید.‌ من که شخصا به LBP 3 رای دادم، ولی به هر بازی دیگه ای هم رای میدادم فرقی نداشت. اینها بازیهای بزرگی هستند که برای نظرسنجی گذاشته شدند. نه نیازی هست شما بابت رای تون جواب بدید، نه من و نه هیچ کس دیگه ای.

خب شما توی نمایش 30 40 ثانیه ای زلدا چی دیدی که بهش رای دادی؟ حتی یه دیالوگ یا چیز خارق العاده ای هم تو نمایشش نبود.
معلومه چون طرفدار اون بازی هستی. اگه به اونم رای نمیدادی به یکی دیگه از بازیای نینتندو رای میدادی (با توجه به پستت توی همین تاپیک گفتم). یه سری هم عاشق آنچارتد هستند و بهش رای دادن، چیکارشون دارید. شما اگه می‌خواید آنچارتد رو تو نظر سنجی از نظر خودتون حذف کنید.‌ من که شخصا به LBP 3 رای دادم، ولی به هر بازی دیگه ای هم رای میدادم فرقی نداشت. اینها بازیهای بزرگی هستند که برای نظرسنجی گذاشته شدند. نه نیازی هست شما بابت رای تون جواب بدید، نه من و نه هیچ کس دیگه ای.
من با این که جذب نمایش آنچارتد شدم ولی حرف دوستمون درسته
در مورد زلدا هم کلّاً بازی هیچ دیالوگ صوتی نداره.همه چی متنه(مگه این که آنوما به سرش زده باشه و بخواد برای اوّلین بار تو سری صداگذاری کامل ارائه بده)
پس نبود دیالوگ امر طبیعیه.ملّت منتظر فضای گنده و OW ـی بودند که آنوما قولش رو داده بود که به نظرم عالی بود اگه اکشنش هم همون جوری باشه که نشون دادند بازی به قطع یقین متاش میزنه بالای 93
واسه همینم من عاشقشم...:x

من با این که جذب نمایش آنچارتد شدم ولی حرف دوستمون درسته
در مورد زلدا هم کلّاً بازی هیچ دیالوگ صوتی نداره.همه چی متنه(مگه این که آنوما به سرش زده باشه و بخواد برای اوّلین بار تو سری صداگذاری کامل ارائه بده)
پس نبود دیالوگ امر طبیعیه.ملّت منتظر فضای گنده و OW ـی بودند که آنوما قولش رو داده بود که به نظرم عالی بود اگه اکشنش هم همون جوری باشه که نشون دادند بازی به قطع یقین متاش میزنه بالای 93
واسه همینم من عاشقشم...:x
حرف شما کاملا متینه
من چون تاحالا زلدا بازی نکردم این رو نمیدونستم. ولی برای منی که با این سری آشنایی نداشتم جذابیتی نداشت.
منم نگفتم که به این بازی رای ندید، فقط گفتم به نظر همه احترام بذارید. با این پست ها به نظر میاد هر کی که سونی فنه کورکورانه به بازی های سونی رای می‌ده، ولی من به شخصه برام LBP3 خیلی جذاب بود که بهش رای دادم، هرچند که کنفرانس ها رو هنوز کامل ندیدم و فقط بعضی از تریلر ها رو دیدم. یه کم فعلا از مراسم نینتندو رو دیدم که از همه بیشتر برام SSB جذاب بود. مخصوصا نبرد بین رجی و ایواتا که عالی بود. کنفرانس سونی رو بیشتر دیدم و از بازیهای Bloodborne و LBP 3 خوشم اومد. خودم فن آنچارتد هستم ولی چون انتظار گیم پلی ازش داشتم بهش رای ندادم ولی این دلیل نمیشه به نظر کسانی که از این بازی خوششون اومده احترام نذاریم.
درمورد متای زلدا هم باید بگم که این بازی همیشه متای بالایی داشته، حتی نسخه‌ی Skysword که یه جورایی بیشتر ازش انتظار میرفت، تونست متای بالای 93 رو بگیره. کیفیت این سری تضمین شده‌ست.

به من میگی کیفیت سری تضمین شده است؟
:دی
من خودم از اونایی ام که کیفیت سری رو تضمین می کنن. :دی
من که تو کنفرانس سونی و نینتندو با همه بازیها شدید حال کردم.(آنچارتد و زلدا بیشتر) و انتخاب بین این دو تا تو نرسنجی برام سخته ولی رای رو میدم به زلدا و گرچه از نتایج بی خبر ام ولی مطمئنّم کمترین رای رو آورده و این منو خوشحال می کنه که ما هنوزم همون اقلیّت ـی هستیم که موقع انتشار بازی شادیمون از موفّقیت هاش به اندازه اکثریّته:bighug:

می‌دونم که می‌دونی
:d همینجوری گفتم که همه بدونند :))
اونقدر ها هم رای کم نیاورده. چهارمین بازیهb-)

آخرین ویرایش:
حرف شما کاملا متینه
من چون تاحالا زلدا بازی نکردم این رو نمیدونستم. ولی برای منی که با این سری آشنایی نداشتم جذابیتی نداشت.
منم نگفتم که به این بازی رای ندید، فقط گفتم به نظر همه احترام بذارید. با این پست ها به نظر میاد هر کی که سونی فنه کورکورانه به بازی های سونی رای می‌ده، ولی من به شخصه برام LBP3 خیلی جذاب بود که بهش رای دادم، هرچند که کنفرانس ها رو هنوز کامل ندیدم و فقط بعضی از تریلر ها رو دیدم. یه کم فعلا از مراسم نینتندو رو دیدم که از همه بیشتر برام SSB جذاب بود. مخصوصا نبرد بین رجی و ایواتا که عالی بود. کنفرانس سونی رو بیشتر دیدم و از بازیهای Bloodborne و LBP 3 خوشم اومد. خودم فن آنچارتد هستم ولی چون انتظار گیم پلی ازش داشتم بهش رای ندادم ولی این دلیل نمیشه به نظر کسانی که از این بازی خوششون اومده احترام نذاریم.
درمورد متای زلدا هم باید بگم که این بازی همیشه متای بالایی داشته، حتی نسخه‌ی Skysword که یه جورایی بیشتر ازش انتظار میرفت، تونست متای بالای 93 رو بگیره. کیفیت این سری تضمین شده‌ست.
به من میگی کیفیت سری تضمین شده است؟ :دی
من خودم از اونایی ام که کیفیت سری رو تضمین می کنن. :دی
من که تو کنفرانس سونی و نینتندو با همه بازیها شدید حال کردم.(آنچارتد و زلدا بیشتر) و انتخاب بین این دو تا تو نرسنجی برام سخته ولی رای رو میدم به زلدا و گرچه از نتایج بی خبر ام ولی مطمئنّم کمترین رای رو آورده و این منو خوشحال می کنه که ما هنوزم همون اقلیّت ـی هستیم که موقع انتشار بازی شادیمون از موفّقیت هاش به اندازه اکثریّته:bighug:

به نظر من اساسین و فارکرای بهترین نمایش رو داشتن همه چی نشون دادن از گیم پلی گرفته تا سی جی دمو
انچارتد هم خوب بود ولی حقیتا دوست داشتم یکم بیشتر بهش پرداخته بشه و حداقل یه 5 دقیقه ای گیم پلی نشون بدن البته اماده نبوده 100 درصد
پس با این تفاسیر همون دو مورد بالا به اضافه متال گیر رو میشه بهترین نمایش دونست

ویچر 3 گرگ سفید تو لیست نی بعدش انچارتد یا یه دونه مگس روی صورت ناتان توی لیست حضور داره شگفتا ....!
پست اولو یک دور بخون دلیل حضور نداشتن Witcher 3 توضیح داده شده
عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.
+ W3 تو لیست سال قبل بازی سنتر بود

آخرین ویرایش:
با اینکه تا حدودب حرفتون درسته ولی بنده هم به زلدا رای ندادم!
اونم نمایشش زیاد جالب نبود!به نظرم کاملترین و بهترینش برای forza بود با اینکه اصلا ریسینگ زیاد دوست ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or