10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

من یادم نمیاد تو همچین تاپیک هایی پست بدم ؟! یا اگه دادم بسیار کم و گذار ولی خب برای من خیلی جالبه که مثلا انچارتد 4 چه نمایشی داشت چه چیزی توش نهفته بود که شده بین بهترین نمایشها بعد بازی
sunset overdrive با اون نمایش کامل طولانی و خیلی خوبش توی لیست وجود خارجی نداره ؟!
به قول مهدی واقعا عجب لطفی شده
Forza Horizon 2 توش وجود داره
:)

اون دوستمون توضیح داد فرخ جان..! گفت هر بازی که بیشتر بهش توجه شده رو قرار دادن..! اینام میگردن ببینن تو Neogaf , N4G کدوم بازی بیشتر طرفدار داره اونو میارن تو لیست

من موندم دوستان چرا دارن رو این نظر سنجی حساسیت نشون میدن:-/ از کی تا حالا نظر سنجیای بازیسنتر مهم شده و بهش اهمیت میشه داد حتی اگه آنچارتد 4 تو E3 همون CG رو هم نداشت و سونی به نوشتن اسمش رو صفحه ی مانیتور بسنده میکرد باز تو نظر سنجی اینجا اول بود الان که دیگه مگسم نشون داده قطعا باید بهترین نمایش باشه بعدشم فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه که یه عده همون CG رو هم به گیم پلی بتمن و AC U و...ترجیه بدن بلاخره سلیقست دیگه...

این رتبه هایی که الان دادن بچه ها کلا سلیقست :)
ولی تعجبم از اینه که این اساسین کرید که از 1 تا این یونیتی همه گیم پلی ها تقریبا عین هم بودند چرا رأیش از بتمن بیش تر شد که اگه ارکهام اوریجینز رو در نظر نگیریم این قدر تغییر داشته :دی

من موندم دوستان چرا دارن رو این نظر سنجی حساسیت نشون میدن:-/ از کی تا حالا نظر سنجیای بازیسنتر مهم شده و بهش اهمیت میشه داد حتی اگه آنچارتد 4 تو E3 همون CG رو هم نداشت و سونی به نوشتن اسمش رو صفحه ی مانیتور بسنده میکرد باز تو نظر سنجی اینجا اول بود الان که دیگه مگسم نشون داده قطعا باید بهترین نمایش باشه بعدشم فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه که یه عده همون CG رو هم به گیم پلی بتمن و AC U و...ترجیه بدن بلاخره سلیقست دیگه...
به قول معروف نرود میخ آهنین در سنگ.
با همون sunset over drive خوش باشید :)

من از مدیرای سایت خواهش میکنم که اینقدر پیکای بی طرف انجام ندین اینهمه بی طرفی و عدالتم دیگه خوب نیست :))
اگه playstation blog انتخاب میکرد اینقدر لیست یه طرفه نمیشد.

من برام خنده داره،واقعا U 4 بهترین نمایش رو داشت؟:|
البته خاصیت نظر سنجی همینه دیگه. ما تو اینکارا تخصص داریم و کلا خوب نظر سنجیهارو میترکونیم(سایتهای خارجی رو که خوب میترکونیم،در حدی که IPهای ایرانو مسدود میکنن).
برنامه 90 هم همینه.هرکی تو قرمز-آبی باشه بهترین گلهارو میزنه و بهترین بازیکن فصل میشه.
در کل بچه ها یادشون باشه که این نظرسنجی قرار نیست چیزیو اثبات کنه.همون مقدار رایِ سایر بازیها نشون میده که لیست کامل نیست و قرار هم نیست باشه.چون هر لیستی هم از روی سلیقه انتخاب میشه.
==========
برای من بهترین نمایش برا Batman بوده،اونم فقط به علت Batmobile.
کلا بهترین نمایش E3 به هیچ عنوان مال Sony,micro نبود.3rd party ها از همه لجاظ بهتر بودن.

آخرین ویرایش:
چرا دعوا خب عزیزان اینجا نسبت سونی فنا 10 به 2 هستش مشخصه آنچارتد رای بهتری میاره به شخصه بازی که گیم پلی نشون نداده اصلا نباید تو لیست باشه برای من این 4تا بهترین بودن
1-ویچر 3
2- سانست
3- اوردر 1886
4-دراگون ایج

کاملا مشخصه چقدر برات بی اهمیته:-j اصرار به بیسوادی هم داریم؟ این همه ملت خودشونو ترکوندند خانم یو توییت کرد که cg نیست بازم پررنگ مینویسی cg؟:d

کلا از بین این همه نمایش با no man's sky و Witcher حال کردم. به نظرم این E3 اصلا به خوبی قبلیا نبود و عناوین AAA توش کم بودن بخصوص در کنفرانس مایکروسافت. AC که کلا فقط نمایش ها و تریلراش خوبه، FarCry هم چون مدت هاست تو کف واس هستم دیگه واسم ابهت و تازگی نداشت ولی کلا ip های جدید سونی و مایکرو اونقدرا هم نمایش عالی نداشتن. یادش بخیر پارسال با titanfall و Destiny عجب e3 محشری بود

من یادم نمیاد تو همچین تاپیک هایی پست بدم ؟! یا اگه دادم بسیار کم و گذار ولی خب برای من خیلی جالبه که مثلا انچارتد 4 چه نمایشی داشت چه چیزی توش نهفته بود که شده بین بهترین نمایشها بعد بازی
sunset overdrive با اون نمایش کامل طولانی و خیلی خوبش توی لیست وجود خارجی نداره ؟!
به قول مهدی واقعا عجب لطفی شده
Forza Horizon 2 توش وجود داره
:)
خود درگیری در حد تیم ملیه بخدا. بازی های مایکرو نمیاد تو لیست، همه اینجا پرچم مظلومیت بالا میکنن که بینید اینجا سونی سنتر شده و از مایکرو هیچی تو لیست نیست :( یه بازی هم که میاد تو لیست میگید ببینید اینو آوردن تو لیست که ما نگیم اینجا سونی سنتره و خواستن رد گم کنن :| واقعا که...
فرخ اینکه تو نمایش AC رو ضعیف میدونی و دوستش نداری، دلیلی نداره که نمایش و خود این بازی بد بوده. همه اینا یه نظر شخصی هستن و کاش میتونستیم این کلمه رو برای خودم حلاجی کنیم. نظر شخصی! همونطور که از نظر من Sunset overdrive یه بازی بی سر و ته و زامبی کشی و اسکی از روی دیگر بازی هاست! اما از نظر یکی دیگه یه IP فوق العاده زیبا و فان و سرگرم کننده!

این که تو نظرسنجی uncharted 4 اوله . چیز طبیعی هست چون اینجا فن های سونی در اکثریت خستن و تو نظرسنجی ها سریع عمل میکنن و همیشه اولن پس چیز غیر معقولی نیست و سونی فن زیاده ولی از روی انصاف و بررسی نه خودنمایی و رو کم کنی بخوای حساب کنی نمایش uncharted هیچی نداشت واقعا و اصلا بودنش تو لیستم جای تعجبه ¡
توی تحریریه هم فن کم نیست ولی بهتر بود فراجناحی عمل شه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or