10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

من خودم به U4 رای ندادم ولی چرا همه گیر دادن به این بازی ؟ چون تو نظرسنجی اون بالا اوله ؟ /:)
والا بازی های دیگه ای هم بودن که نمایششون در حد همون U4 بود :d

جوری به Uncharted گیر دادید که یه نفر از ND و سری Uncharted و Bruce و Neil شناختی نداشته باشه، فکر می کنه با Ride to Hell: Retribution طرفه! یک بازی این همه رای میاره، یعنی حقشه! البته می دونم همه از روی فن بوی بودنشون رای می دن به غیر از شما...
نمایشی که به قدری شگفت انگیز بوده که هنوزم بعضی ها CG CG می کنن، موفق بوده. وقتی طی نمایشش مردم چند بار به وجد میان، نمایش موفق بوده. نمایشی که تونست اثر منفی ناشی از حرف زدن های مداوم Layden رو برای بیننده ها از بین ببره، موفق بوده. حالا چون گیم‌پلی نداشته، هر کی بهش رای می ده فن بازی درآورده؟!!

آخرین ویرایش:
MEHDI CAGE
به نکته ریزی اشاره فرمودید. همه منطقی رای میدن انگار فقط این سونی فنس از روی تعصب :d
به این نکته بنده هم اشاره کرده بودم.
یه عده هم میگن چون سونی فن زیاده رای بیشتر آورده.
با اینکه غلطه این دیدگاه اما باعث خوشحالی هست که سونی فنس زیاده. چه در اینجا چه در فروم های خارجی و چه در همه جای دنیا . منظور اینکه این خودش نکته مثبت هستش که دوستان میخوان اینم منفی جلوه بدن.

آخرین ویرایش:
تا این لحظه نزدیکترین بازی به آنچارتد 4 هنوز نصف اون هم رای نیاورده:bighug::d

کسی نگفت بده ولی خوب نمایش برتر به نظر من بیشتر باید به بازی هایی توجه میشد که نمایشی از گیم پلی داشته باشن رای هم مشخصه دیگه 99% فن سونی همه رای میدن بهش حتی اگه سونی فقط یک لگو نمایش میداد !

الان بهتون جایزه بفتا میدن . چقدر مثلا تین رای ها اعتبار داره ؟ فقط واسه کل کل و رو کم کنی رای داده شده
تو هیچ سایت من ندیدم به نمایشی که از گیم پلی نبوده توجه خاصی بشه
من با کیفیت نهایی uncharted کاری ندارم و توانایی ND و متهم نکنید به عقده و فشار و.. من فقط دارم درباره رای میگم.

الان بهتون جایزه بفتا میدن . چقدر مثلا تین رای ها اعتبار داره ؟ فقط واسه کل کل و رو کم کنی رای داده شده
تو هیچ سایت من ندیدم به نمایشی که از گیم پلی نبوده توجه خاصی بشه
من با کیفیت نهایی uncharted کاری ندارم و توانایی ND و متهم نکنید به عقده و فشار و.. من فقط دارم درباره رای میگم.
رای های آنچارتد خیلی بالاست من هم گفتم چقدر جالب که نزدیکترین رقیبش هنوز نصف اون رای نیاورده اون وقت شما چرا ناراحتی؟!:)

هی نمیخواستم اینو بگم :دی
Uncharted توی این لیست مثل Game of thrones بین سریالا میمونه :دی اگه توی تاپیک سریالای همین انجمن رفته باشین! Game of thrones اگه ضعیف ترین اپیزود ماه رو هم داشته باشه چون طرفداراش 10 برابر بقیه سریالا هستن بازم بیشترین رای رو میاره! :دی منظورم این نیست که نمایشش ضعیف بود بلکه نمایشش در حد همون اسم بردن ازش بود و چه نمایش میداشت چه نمیداشت فرقی نمیکرد!

همینجوری مثال زدم :دی همون لوگو ناتی داگ بیاد آنچارتد اینجا اول میشه دیگه :دی

اوردر به این خوبی فقط 30 تا رای اورده ؟ عجب !

به نظرم نمایش اوردر 1886 از انچارتد خیلی بهتر بود !

- - -ویرایش - - -

من خودم به U4 رای ندادم ولی چرا همه گیر دادن به این بازی ؟ چون تو نظرسنجی اون بالا اوله ؟ /:)
والا بازی های دیگه ای هم بودن که نمایششون در حد همون U4 بود :d

داداش کایزر از انچارتد بهتر هم بود ....:d

وقتی رای های آنچارتد و اورد 1886 رو با هم مقایسه می کنم به فن های سونی شک میکنم!! :|
یعنی واقعاً یه تریلر گرافیکی(من نمیگم CG ـه ها :دی) ارزشش بیشتر از اون گیم پلی خوف و خفن اورد ـه... .آدم واقعاً این جوری به رابطه فروش و کیفیّت بازیهای سونی شک می کنه...
فن بیس اش خیلی عجیب غریبه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or