10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

بدون شک بامزه ترین و بهترین و کامل ترین و فان ترین و خفن ترین و سوپرایز کننده ترین نمایش فقط و فقط متعلق به Little Big Planet 3 بود :bighug::-*:d

Uncharted 4 که خوب طبیعیه برای طرفدارن سونی جذابیت داره بهش رای میدن .چون چیز خاصی که از بازی نشون داده نشد طرف خوابیده بلند میشه میره وسط جنگ همین :d حالا با نمایش های بعدی جذابیتش بیشتر میشه
بازی سنترم که خدارو شکر همه سونی فن قبل نظر سنجیم میشد حدس زد کدوم بیشتر رای میاره

اما مطمئنا ویچر3 با اون وسعت عظیم و گرافیک ناب خصوصا اینکه انحصاری هم نیست و همه میتونن ازش لذت ببرن در مقام اول قرار میگیره . منتها چون تو لیست موجود نیست
بدون شک Batman: Arkham Knight بهترین گزینه بعدی بود

AC:U هوش مصنوعی ش یه مقدار رو مخ بود

آخرین ویرایش:
وجدانا انتخاب U4 خیلی بی منطقی هست !

نه چیزی از بازی معلوم شد و نه چیز خاصی نمایش داده شد ! الکی سر کل کل میرید U4 رو انتخاب میکنید !

Uncharted 4 که خوب طبیعیه برای طرفدارن سونی جذابیت داره بهش رای میدن .چون چیز خاصی که از بازی نشون داده نشد طرف خوابیده بلند میشه میره وسط جنگ همین :d
:-o/:):|
نمیدونم اون همه جزییات و گرافیک بمب و مهمتر از همه اینکه تایید شده که cg نبوده رو این طوری تعبیرش کنی یعنی چی؟!!
طرف خابیده بعد رفته تو جنگل :-/
یجوری نوشتی انگار تریلر رو با کیفیت زیر ۴۸۰p دیدی :d

با اینکه AC:U فوق العاده بود ولی نمیتونم از Uncharted چشم پوشی کنم :bighug:
LBP هم عالی بود فقط این کنفراس سونی یه بازی JRPG کم داشت یه چی در حد Ni nu :|:(
از ماکرو هم Ori عالی بود و همینطور halo که دیگه نیاز به تعریف نداره :d

آخرین ویرایش:
اول يه خسته نباشيد بگم به دوستان تحريريه مقاله قشنگي بود.
نظر سنجي بهترين نمايش خيلي سخت بود براي من.من به U4 راي دادم وقتي تريلر in-game رو نشون دادن وحشتناك هايپ شده بودم ولي نمايش no man's sky و inside , ori هم فوق العاده بودن.بازياي مستقلي كه ميتونن تكون اساسي به اين نسل بدن.از گرافيك AC u و عظمت گيم پلي Batman و نورپردازي و اتمسفر بينظير The Order 1884 هم شگفت زده شدم.سورپرايز كنفرانس ها هم براي من LBP3 بود
در كل E3 امسال بقول فيل اسپنسر گيمرا برنده بودن.

گرافیک خفنش.
گرافیک خفن؟ :|
پس کرایسیس 3 باید بهترین نمایش E3 نسل رو میداشت دیگه :دی

نه جدا به دور از فن بازی! آنچارتد فقط یک تریلر که هیچ چیز خاصی به غیر از نیتن و جنگل بود نشون نداد! بعد الان میشه بهترین نمایش! کسی اینجا نیست که منکر گرافیک فوق العادش بشه اما هیچ نمایش خاصی مجسوب نمیشه آنچارتد! باید منتظر نمایشای بعدیش باشین تا بعد نظر بدین!
الان من بگم اگه حتی تریلر نشون نمیدادن و فقط اسمشو میبردن بازم اینجا اول میشد :دی

---

بنظر من بهترین نمایش Batman بود و در رده های بعدی FC4 و Unity و ... قرار میگیره :x

آنچارتد که چیزی از بازی نشون نداد!. واسه من نمایشی مهمه که گیم‌پلی باشه.
به نظر من Batman و AC : U بهترین نمایش رو داشتن. ولی من به AC رای دادم.

واقعا چرا ادم باید برای انتخابش دلیل واضح بیاره؟ یا چرا نظر و انتخاب دیگران بی ارزش میدونید؟ بازی مورد انتظارمه حال کردم بهش رای بدم نمایشش هرچی بود هایپم کرد مهم اینه نمایش داشت... کاری میکنین بعد خوندن کامنت ها ادم پشیمون بشه uc4 انتخاب کرده:d داستان این تاپیک نیست همیشه بوده احتمالا همچنان ادامه داره:d البته به شخصه اگر bloodborn تو نظرسنجی بود که نمیبینم شاید به اون رای میدادم:-?

yahoo_13.gif
yahoo_23.gif
yahoo_22.gif

نمیدونم اون همه جزییات و گرافیک بمب و مهمتر از همه اینکه تایید شده که cg نبوده رو این طوری تعبیرش کنی یعنی چی؟!!
طرف خابیده بعد رفته تو جنگل
yahoo_7.gif

یجوری نوشتی انگار تریلر رو با کیفیت زیر ۴۸۰p دیدی
yahoo_4.gif
من نظرمو گفتم شما عاشق U4 هستی و طبیعیه بهش رای بدی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or