10 نمایش برتر E3 2014

بهترین نمایش E3 2014؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

TCSCELL

8
کاربر سایت
e3hot.jpg

E3 2014 بدون شک یکی از بهترین‌ کنفرانس‌های چند سال اخیر بود، کنفرانسی که فقط روی یک نکته تمرکز داشت، بازی! سونی، مایکروسافت و نینتندو در کنار دیگر سازنده‌ها، با تمام قوا در E3 حاضر شدند تا مثل همیشه‌ بازیکن‌ها پیروز E3 باشند. همانند سال‌های گذشته در این مقاله قصد داریم تا برترین نمایش‌های E3 امسال از نگاه بازی‌سنتر را معرفی کنیم. شایان ذکر است که عناوین لیست رتبه‌بندی خاصی ندارند و هر کدام می‌توانند بهترین نمایش کنفرانس‌های امسال باشند. همچنین در این مقاله از ذکر بازی‌هایی که در لیست سال گذشته بازی‌سنتر حضور داشتند، صرف نظر کرده‌ایم. عناوینی مانند The Witcher 3، Destiny و Metal Gear Solid V که هر یک لیاقت حضور در لیست را داشتند ولی به خاطر قرار دادن بازی‌های جدیدتر، از آوردن نام این عناوین خودداری کردیم.

نویسندگان مطالب:

Batman: Arkham Knight>>SMM9
Uncharted 4: A Thief's End>>Dark War
Assassin's Creed: Unity>>Sad But True
Farcry 4>>Frobary
Forza Horizon 2>>SMM9
Little Big Planet 3>>SMM9
The Legend of Zelda>>AsaraymA
The Order 1886>>Dark War
Inside>>Karchect
Dragon Age: Inquisition>>Dark War

برای مشاهده مقاله به صفحه اصلی سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 10 نمایش برتر E3 2014

درسته U4 نمايش از گيم پلي نداشت ولي همون تيزرش چه تو فروم هاي خارجي و چه داخلي بيشترين هايپ رو داشت و بيشترين بحث ها پيرامونش مطرح شد كه خب به نظر من و خيلي هاي ديگه نشون دهنده اين هست كه مورد توجه ترين و بهترين نمايش رو داشت .

عجیبه Uncharted که نمایشی از گیم پلی نداشت و هیچی کلا تو لیست جای داره .ولی witcher 3 جایی نداره ادمعلامت سوال وسط سرش سبز میشه ؟!!
معلوم نیست ملاک چی بوده ، هایپ؟:-/

عجیبه Uncharted که نمایشی از گیم پلی نداشت و هیچی کلا تو لیست جای داره .ولی witcher 3 جایی نداره ادمعلامت سوال وسط سرش سبز میشه ؟!!
معلوم نیست ملاک چی بوده ، هایپ؟:-/

متن خبر رو بخونید. توضیح داده شده چرا این بازی توی لیست نیست.

شما کنفرانس ماکروسافت رو دیدین آیا..؟

متاسفانه در زمان پخش کنفرانس ماکروسافت برق 99 درصد کشور رفت. (گفته شده دستهای هَیئَت تحریریه پشت این قضیه بوده!) و به غیر از چند نفر کسی قادر به دیدن این همایش خوف اتگیز نبود. خواهشان ما و دیگر دوستان رو اگاه کنید چه بسا این اقذام شما این هَیئَت تحریریه جاهل رو سر عقل بیاره

واقعا چرا ادم باید برای انتخابش دلیل واضح بیاره؟ یا چرا نظر و انتخاب دیگران بی ارزش میدونید؟ بازی مورد انتظارمه حال کردم بهش رای بدم نمایشش هرچی بود هایپم کرد مهم اینه نمایش داشت... کاری میکنین بعد خوندن کامنت ها ادم پشیمون بشه uc4 انتخاب کرده:d داستان این تاپیک نیست همیشه بوده احتمالا همچنان ادامه داره:d البته به شخصه اگر bloodborn تو نظرسنجی بود که نمیبینم شاید به اون رای میدادم:-?

به خاطر اینکه عنوان تاپیک هست بهترین نمایش نه بازی که شما واسش هایپ شدین!

- - -ویرایش - - -

:-o/:):|
نمیدونم اون همه جزییات و گرافیک بمب و مهمتر از همه اینکه تایید شده که cg نبوده رو این طوری تعبیرش کنی یعنی چی؟!!
طرف خابیده بعد رفته تو جنگل :-/
یجوری نوشتی انگار تریلر رو با کیفیت زیر ۴۸۰p دیدی :d

بله بله، واضح و مبرهن هست که همه چیز گرافیک می باشد، گیم پلی می خوایم چکار؟

حالا بگیریم In Game آخه اون تریلر چی داشت که بشه بهترین نمایش E3؟

حتما نباید 10 ساعت گیم پلی نشون بدن تا بهترین بشه

چون آنچارتد چیزی بود که همه منتظر بودن ببینن چی به چیه؟ خود نیت هست؟ و شماره داره و . . . بیشتر میشه گفت مورد انتظار ترین بود و با نشون دادنش همه خر کیف شدن برا همین اومده تو این لیست

وگرنه MGS هم چیز خاصی نشون نداد اما به نظر من مثل پارسال بهترین نمایش بود

جای Splatoon (درست نوشتم؟ ) خالیه :d خیلی بازی روانی کننده ای بود

وجدانا انتخاب U4 خیلی بی منطقی هست !

نه چیزی از بازی معلوم شد و نه چیز خاصی نمایش داده شد ! الکی سر کل کل میرید U4 رو انتخاب میکنید !

من خودم در اصل انتخابم the order بود ولی چون می دونستم اکثرا به آنچارتد رای می دن خواستم تعداد رای های آنچارتد نشکنه :d

به نظرم به جای یکی از U4 یا The Order 1886، باید Bloodborne رو می ذاشتید! :d

========

بهترین نمایش که به نظرم برای The Witcher 3 بود. اما چون نیست Assassin's Creed: Unity اما چون خودم دوست دارم به Dragon Age: Inquisition رای دادم! :-":d

متاسفانه در زمان پخش کنفرانس ماکروسافت برق 99 درصد کشور رفت. (گفته شده دستهای هَیئَت تحریریه پشت این قضیه بوده!) و به غیر از چند نفر کسی قادر به دیدن این همایش خوف اتگیز نبود. خواهشان ما و دیگر دوستان رو اگاه کنید چه بسا این اقذام شما این هَیئَت تحریریه جاهل رو سر عقل بیاره

من نمی دونم چه دلیلی داره که همه چیز رو به مسخره بگیرید.:| حداقلش اینه که Ori و مخصوصا Sunset Overdrive خیلی خوب عمل کردن چنتایی هم جایزه بردن!

من یک دلیل واضح براتون میارم که چرا آنچارتد بهترین نمایش E3 شد .

فقط این آرم رویت شد همه WoOoOoOW OMG از جمله خودم :d . غشی که تو کنفرانس زیاد داشتیم .
o5iwsb0q5j32e9ocyp20.gif

آنچارتد به احتمال 99% یه بازی عالی می‌شه.
ولی واقعاً ازون نمایش هیچی در مورد بازی نمی‌شد فهمید! فقط چون سازنده ND هست و می‌دونیم بازی خوب می‌شه هایپ شدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or