10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
چشم ! شما هم اگه این تصویر خیلی براتون شاخ دار و عجیبه و در ضمن به کات سین های بازی هم کوچکترین اعتمادی ندارین همونجا که کامیون از پشت سرش میاد و منفجر مشه نیت رو ببرین کنج بین کامیون و دیوار و دوربین رو به طرف صورتش بچرخونین تا قشنگ بچسبه به صورتش بعد ببینیدچه عکسی خالی بندیه !
الان اومدی اینچیزها را به من یاد میدی ؟!
چرا متوجه نیستی منظورم من این نیست که این کات سینس ها و صحنه تو باز وجود نداره ! منظورم اینه که این تصویر یه تصویر مونتاز شده هست و توسط بازی ساز پولیش شده کافیه به همون aa دقت کنی ببین یکدونه دنودونه توش دیده میشه ؟
یعنی این همون چیز با همون کیفیتی نیست که تو داخل بازی واقعا باشه .

تا اونجایی که من میدونم کیفیت تکسچرهای metro 2033 دقیقا 2048*2048 هست که تو این زمینه کاملا بی رقیبه و فقط یه mod از crysis2 که تازگی دادن بیرون میتونه باهاش رقابت کنه. قرار دادن هر بازی دیگه ای در کنار این بازی تو این زمینه مقداری نا خوشاینده خصوصا HALO3 :d ! البته من فکر میکنم که این سایت وارد مسائل تکنیکی نشده و صرفا از روی تصاویر نظر داده.

کارمک تا همین دیروز میگفت که rage تو تو کنسول 4K*4K و در PC حتی بهتر 8K*8K هست :دی

نه دیگه همون یه تیکست :d
چه جوری روت شد برای همون یه تیکه بازی رو زیر سوال ببری :دی
ولی خودمونیم چه کیفی کردی وقتی فک کردی لیست به ترتیبه :دی
الان اومدی اینچیزها را به من یاد میدی ؟!
چرا متوجه نیستی منظورم من این نیست که این کات سینس ها و صحنه تو باز وجود نداره ! منظورم اینه که این تصویر یه تصویر مونتاز شده هست و توسط بازی ساز پولیش شده کافیه به همون aa دقت کنی ببین یکدونه دنودونه توش دیده میشه ؟
یعنی این همون چیز با همون کیفیتی نیست که تو داخل بازی واقعا باشه .
نه من یاد بدم ! دیگه فک نمیکنم کسی Gartall ببینه و به فکر گرافیک و مقایسه نیوفته ! تو گرافیک شهره ی سایتی نیاز به آموزش نداری ! چند تا دندونه توی موی اون یارو سربازه می خوای برات بشمرم ! محیط هم که یه سری دندونه داره ! اگه منظورت ناتان ـه که خب باید خدمتت عرض کنم کیفیتش همینه ! گفتم از مولتی هم می خوای میزارم برات !
اون برای 1up بود فک کنم اینم برای Gamersyde

اینم برای GAMESPOT

اینم برای IGN

اینا هم پولیش کردن گذاشتن ؟ سایه ها دندونه دارن ولی خود نیت شاید در حد میلی متری نگاه کنی یه چیز بتونی توش پیدا کنی !

آخرین ویرایش:
خم نشی زیر کوله بار نمک؟؟؟؟ منظورم فقط همون تیکه بود که اشاره کردم و فک کنم احسان منظورم گرفت!!!
در ضمن من از لحاظ تکسچر halo reach از u2 برتر میدونم مشکلی داری شما؟؟؟!!!
شما نگران من نباش ;) :x
مشکل؟ :-? من که نه... ولی فک کنم شما داشته باشی که تکسچر های halo reach رو از U2 بهتر میدونی... حالا اینکه مشکل بینایی هست یا چیز دیگه تشخیصش با من نیست :)
عناوینی که ادعا دارن واقعاً باید یاد بگیرن !
biggrin1.gif
سال 2011 هم تموم شد هنوز گند میزنن با بافتهاشون !
yahoo_22.gif
خیر سرشون انحصاری هم هستن، جنگل میسازن برای ملت !
yahoo_31.gif
باو هیلو گنده،هیلو خدا،هیلو بابای FPS، اصلا هیلو زورو!! :|
با اون عکسا الان هیلو هورا شد رفت دیگه...
در ضمن خواهشا دست از این سر کچل ما وردار بذار با همین بازی های انحصاری دوزاریمون با تکسچر های آشغالش که به هیلو 1 هم نمی رسه خوش باشیم... :( خوب ما هم دل داریم دیگه :(
تا حالا بازی گرافیک بالا مثل هیلو 3 ندیدیم فک میکنیم U2 یا KZ یا GOW گرفیک دارن. شما به بزرگی خودت ببخش...

آخرین ویرایش:
roflmao
KZ3 ALPHA CODE

دوست عزیز این تصویر مونتاژ شده و انقدر پولیش کردن کم مئنده خودشون و بکشن !

نه منظورم اینکه این شات از مرحله ساخت الفای بازی گرفته شده
خودت بخون تا اخرش رو :دی

killzone-3.jpg

آخرین ویرایش:
فنبوي بازي , كل كل بيجا, تيكه انداختن ومسخره كردن همديكه شده كار هميشكي يسري از userها. Username اينارو كه ميبينم پستهاشونو نخونده از حفظم. :|
قصد توهين ندارم فقط ازتون خواهش دارم بيخيال اين بحث ها و حرف هاي فوق تكراري شيد.

• Like
Reactions: Dysphoria and uriel
سایت Cracked هم لیست میده، اما واقعا معتبر تره.

Mirror's Edge؟ جدا؟ من میتونم تکسچرهای Mirror's Edge رو با پینت بکشم. چهارتا ساختمون سفید و آهن قرمز معلومه با کیفیته.

چه جوری روت شد برای همون یه تیکه بازی رو زیر سوال ببری :دی
ولی خودمونیم چه کیفی کردی وقتی فک کردی لیست به ترتیبه :دی
چون خیلی اون یه تیکه اش ضایع ـس !!!!:d
بابا به پیر به پبغمبر خودم به محسن گفتم خبر بذاره ، حالا خوبه تو تیتر نوشته راندوم !!! فقط میخواستم بگم اون تیکه اش خیلی ضایس !!!!
شما نگران من نباش ;) :x
مشکل؟ :-? من که نه... ولی فک کنم شما داشته باشی که تکسچر های halo reach رو از U2 بهتر میدونی... حالا اینکه مشکل بینایی هست یا چیز دیگه تشخیصش با من نیست :)
باو هیلو گنده،هیلو خدا،هیلو بابای FPS، اصلا هیلو زورو!! :|
:)) خوشگلم مشکل از بینایی من نیست مشکل جای دیگه ـس که هر کسی هر عنوانی رو سرتر از u2 ببینه به رگ غیرت امثال شما بر میخوره :)) البته حق ـم دارین تو این نسل یه ps3 یه u2 که حکم خدا داره براتون.........

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
:)) خوشگلم مشکل از بینایی من نیست مشکل جای دیگه ـس که هر کسی هر عنوانی رو سرتر از u2 ببینه به رگ غیرت امثال شما بر میخوره :)) البته حق ـم دارین تو این نسل یه ps3 یه u2 که حکم خدا داره براتون.........

البته اینم حتما فوحش ناموسی محسوب می شه :d

955125_20090123_790screen012.jpg

بابا به پیر به پبغمبر خودم به محسن گفتم خبر بذاره ، حالا خوبه تو تیتر نوشته راندوم !!! فقط میخواستم بگم اون تیکه اش خیلی ضایس !!!!
کلمه ی ضایع رو خیلی دوست داریا :دی ضایع تر از اون رو توی عکس آواتارت شماره ی 2 هم دارم ولی چون دوستش میدارم نمیزارم :دی

ohrly128500236122812500.jpg

این حرفت خوراک امضا شدنه ولی من از این کارا خوشم نمیاد.
لازم به ذکر هست که MGS 4 , KZ 2 & 3 ,GOW 3 و... همگی با متای بالای 90 بازی های انحصاری GameCube هستند یه وقت دوستان فک نکنن مال PS3 هست!!!

دارید فریمهای Prerender شده و پروموشنال رو برمیدارید و به عنوان مدرک جا میزنید.
جرئت دارید از تلوزیون/مانیتور خودتون عکس بگیرید و بذارید.
کنسول که بازیهای 240p رو آپ اسکیل میکنه به 42 اینچ.
مانیتوری که همون بازیها رو تا `1200p میبره.

همشون از لحاظ آشغالی با هم مساوی خواهند بود.

• Like
Reactions: shefer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or