10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
gears رو قبول دارم اما halo رو نوچ جاش gow بود لیست بهتر میشد بقیه انتخابا خوبن درکل okay

به تمامی کسانی که با انتخاب هیلوها مخالفن و بهشون کمی فشار اومده یه چیزی میگم:
Haters gonna hate

• Like
Reactions: Kavigne
در این که گرز دارای بهترین تکسچر روی کنسولهاست شکی نیست ولی نبود me و gow3 برام عجیبه.

سایت لپ لپ هم لیست بهترین ها رو داده تمام بازی های 360 هم لیست کرده، اونم بذارید رو سایت...

:-o راست میگی ؟ جان من ! ;;) این تن بمیره لینکش رو بده ! اون رو هم میخوام بذارم ! >:d< اونوخت مطعنی همشون هستن ! آخه جای خالی Forza و PGR و Fable حس میشه برام ! :(

مترو هم خوف چیزی بود.o:-)

با بقیه گزینه‌ها هم موافق هستیم.
==========================

لینک دقیق این سایت لپّ لپّ چیه؟:d

به تمامی کسانی که با انتخاب هیلوها مخالفن و بهشون کمی فشار اومده یه چیزی میگم:
Haters gonna hate
آریان من هم با وجود هیلو 3 تو لیست مخالفم ! :d
همه ی بافت ها یه جور تم سالید دارن ! :|

ویرایش: روی حرفم در مورد حالت سالید بودن اجزا، مخصوصا در و دیوار ها هستم !
ولی در مورد طرح بافت ها نظرم مثبت تر شد با توجه به عکسایی که بچه ها گذاشتن، اون موقع من Halo 3 رو روی لامپ تصویر دیده بودم ! :d

آخرین ویرایش:
سایت لپ لپ هم لیست بهترین ها رو داده تمام بازی های 360 هم لیست کرده، اونم بذارید رو سایت...

وقتی این سایت تو تاپیک u3 فرت و فرت خبراش گذاشته میشد که u3 بهترین و اله و بله ! اونوقت میومدی همونجا هم واسه ما لپ لپ باز میکردی !
حالا چون دیدی بازی های 360 تو این لیست خودنمایی میکنه یاد سایت لپ لپ افتادی ؟!

وقتی این سایت تو تاپیک u3 فرت و فرت خبراش گذاشته میشد که u3 بهترین و اله و بله ! اونوقت میومدی همونجا هم واسه ما لپ لپ باز میکردی !

به شما هیچ ارتباطی نداره من کی یاد چی میوفتم و کجا دلم میخواد پست بدم.

• Like
Reactions: LBJ4Ever
این کجاش xbox هست؟ والا همش wii که!!!

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

به شما هیچ ارتباطی نداره من کی یاد چی میوفتم و کجا دلم میخواد پست بدم.
اونوقت اسمت رو میذاری ناظم با این طرز حرف زدن؟ :)) شما وقتی اشتباه میکنی تو چیزی و اینجوری حرف میزنی دیگه از دیگران چه انتظاری داری؟
هرچند الان یه تذکر بهم میدی و این رو پاک میکنی

3 تا عنوان 360 هست و 2 عنوان Ps3 ! عجب خودنمایی ـه ! این لیست تحولی در صنعت گیمینگ ایجاد میکنه !
ما که خودنمایی خاصی ندیدیم ! هیلو ریچ شاید اما به جای هیلو 3 عنوان خیلی بهتری رو میشه قرار داد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or