10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
میشه لطفا عده ایی بفرمایند که این لیست کجاش عجیبه؟؟؟!!!مثلا بودن هیلو 3 یا ریچ؟؟؟هر کدوم اینا زمان خودشون فوق العاده بودن.گیرز 3 هم که دیگه بحث نداره.به نظر من تنها نکته عجیب نبود gow-me هست.حالا این نارنجک بستنا چیه،خدا میدونه.

احسان تو همین عکس که گذاشتی یه دو قدم بیا عقب تر دقیقا همون جایی که ناتان پشت یه خرابه کاور گرفته بعد یه اتوبوس میاد و....... یه تیکه هست که رو زمین کلی آشغال ریخته رو اون تیکه زوم کن بعد میفهمی جرا u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d

در اینکه u2 تکسچرهاش بینظیر بود شکی نیست ولی باید قبول کرد که زیاد نوسان داشت(دقیقا مثل killzone 3 ) و بعضی جاها کیفیت بافت ها بشدت افت میکرد !!! اونم برای یه بازی نسبتاً خطی ....!!!

جان من خود خبر هم خوندی یا نیمده اسم اسامی ودیدی ! :d ؟ در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد. !

میشه لطفا عده ایی بفرمایند که این لیست کجاش عجیبه؟؟؟!!!مثلا بودن هیلو 3 یا ریچ؟؟؟هر کدوم اینا زمان خودشون فوق العاده بودن.گیرز 3 هم که دیگه بحث نداره.به نظر من تنها نکته عجیب نبود gow-me هست.حالا این نارنجک بستنا چیه،خدا میدونه.

نظر خود منطقی ! مثلا اگه گیرز هزار تا ایراد داشته باشه ( اصلا KZ 3 من و تیربارون نکنید چرا اسم بازی 360 بردم ) کسی زیر بار نخواهد رفت ! میگن طرف آش و نخورده میگن شوره همینجاس ! طرف عکس آش و ببینه میفهمه شوره ! :d

آهان پیدا کردم:دی اینا مال هیلو 3ـه. مخصوصا مرحله اولش که خیلی عالی بود.

55304424633030462843.jpg

http://www.img4up.com/up2/09131266668809149782.jpg
http://www.img4up.com/up2/88518500676054247622.jpg
http://www.img4up.com/up2/03450452184269147854.jpg
http://www.img4up.com/up2/03708430492510822426.jpg
http://www.img4up.com/up2/38087814279311739504.jpg
http://www.img4up.com/up2/80613574962282979160.jpg
[url]http://www.img4up.com/up2/18869027163402605466.jpg

http://www.img4up.com/up2/91019427476962521051.jpg[/URL]

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
احسان تو همین عکس که گذاشتی یه دو قدم بیا عقب تر دقیقا همون جایی که ناتان پشت یه خرابه کاور گرفته بعد یه اتوبوس میاد و....... یه تیکه هست که رو زمین کلی آشغال ریخته رو اون تیکه زوم کن بعد میفهمی جرا u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d

در اینکه u2 تکسچرهاش بینظیر بود شکی نیست ولی باید قبول کرد که زیاد نوسان داشت(دقیقا مثل killzone 3 ) و بعضی جاها کیفیت بافت ها بشدت افت میکرد !!! اونم برای یه بازی نسبتاً خطی ....!!!
ليست به ترتيب الفباس:) من الان دارم كلي تكسچر بي كيفيت تو Gears of War 3 ميبينم تازه بازي هم خيلي خيلي خطيه و بعضي جاها اصلا ابجكت خاصي نداره اين رو هم در نظر بگير بازي چيزي به اسمه AA نداره:) حالا اينا رو نگفتم كه بگم تكسچراش ضعيفه ها نياين تيكه پارم كنين گفتم كه بدوني همه بازيا تكسچرهاي ضعيف دارن:d

عزیزم لیست بر اساس بهتر یا بدتر بودن نیست تو منبع هم نوشته رندوم

درضمن تو خوبی و GeOW 3

توی این سایت صحبت های چند نفر باید دایورت کرد که یکیش شمایی

باو صاف ـم کردین !!! :d
منظورم این بود که u2 هم مثل همه بازی ها بافت بی کیفیت داره..........!!

شما پاشو برو بازی رو بزار توی دستگاه یه بار دیگه چک کن ! این الان کلی پولیش شده و 300xaa داره بعد یادشون رفته گیش اون یارو رو از حالت چند ضلعی دربیارن ! (از اون شکلک های معروف خودت)
باشه اقا من اشتباه میگم!
ولی سعی کن یه تصویر مونتاژ شده و پولیش شده را با یک تصور کپچر شده مستقیم از بافر حافظه را تشخیص بدی !

کل اون قسمتی که داری حرصش رو میخوری 4 متر هم نمیشه :دی اونم توی کل بازی :دی چیز دیگه ای دیدی خبرم کن :دی
باشه اقا من اشتباه میگم!
ولی سعی کن یه تصویر مونتاژ شده و پولیش شده را با یک تصور کپچر شده مستقیم از بافر حافظه را تشخیص بدی !
چشم ! شما هم اگه این تصویر خیلی براتون شاخ دار و عجیبه و در ضمن به کات سین های بازی هم کوچکترین اعتمادی ندارین همونجا که کامیون از پشت سرش میاد و منفجر مشه نیت رو ببرین کنج بین کامیون و دیوار و دوربین رو به طرف صورتش بچرخونین تا قشنگ بچسبه به صورتش بعد ببینیدچه عکسی خالی بندیه !
من خودم قبل از اعتماد به این عکس ها و ... مطمئن باش از هر کس دیگه ای بیشتر تمام سوراخ سمبه های بازی روتست کردم ! شاید 50% کسایی که همین آنچارتد 2 رو زدن ندونن اگه جلوی اون کامیون آتش گرفته یه مدت وایسی نیت در حالی که دستش جلوی صورتشه از گرمای آتش زانو میزنه !
از بخش مولتی کیفیت محیط در همین حد بزارم راضیت میکنه ؟!

آخرین ویرایش:
:))لیست واقعا مضحکیه.طرف چی فکر کرده.از چندتا بازی خوشش اومده...گفته یه U2 هم بندازیم تنگش گندش در نیاد....
بیخود عکس نزارید.از خیلی بازی ها میشه عکس گذاشت و بعضی از بازی های توی لیست رو سوسک کرد.
حیف وقتی که برای نوشتن این پست توی این تاپیک گذاشتم.
توی سایت منبع،خبر رو هم دو نفر لایک کردن و یه نفر هم واسش کامنت گذاشته که اونم انتقاد کرده.به هر حال احتمالا نویسنده خیال پردازش الان از خوشحالی تو پوستش نمیگنجه!

نظر خود منطقی ! مثلا اگه گیرز هزار تا ایراد داشته باشه ( اصلا KZ 3 من و تیربارون نکنید چرا اسم بازی 360 بردم ) کسی زیر بار نخواهد رفت ! میگن طرف آش و نخورده میگن شوره همینجاس ! طرف عکس آش و ببینه میفهمه شوره ! :d
اون اصلا گیم پلی نداره اصلا آمار فروشش رو دیدی؟حقش نیست بره تو لیست.تو اون قسمت که میره WC،خوب به آفتابه نگاه کن ببین چقدر بافتش ضعیفه..GOW و حتی MGS و..هم تو سال 2020 اومدن قبول نیست.
پ.ن:خسته و تنها ورژن 2

U2رو اینقدر میگردم تا بافت بی کیفیت واست پیدا کنم اما به این یکی دوتا عکس هیلو نگاه گن خدای کیفیت!!
خودشون هم باورشون نمیشد هیلو تو لیست باشه!!!ولی حالا که هست باید تا سر حد مرگ دفاع کرد.

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که من میدونم کیفیت تکسچرهای metro 2033 دقیقا 2048*2048 هست که تو این زمینه کاملا بی رقیبه و فقط یه mod از crysis2 که تازگی دادن بیرون میتونه باهاش رقابت کنه. قرار دادن هر بازی دیگه ای در کنار این بازی تو این زمینه مقداری نا خوشاینده خصوصا HALO3 :d ! البته من فکر میکنم که این سایت وارد مسائل تکنیکی نشده و صرفا از روی تصاویر نظر داده.

• Like
Reactions: Destruction
اون اصلا گیم پلی نداره اصلا آمار فروشش رو دیدی؟حقش نیست بره تو لیست.تو اون قسمت که میره WC،خوب به آفتابه نگاه کن ببین چقدر بافتش ضعیفه..GOW و حتی MGS و..هم تو سال 2020 اومدن قبول نیست.
پ.ن:خسته و تنها ورژن 2

ویرایش : خیلی بد کنایه میزنی :d
من آفتابه رو دیدم اتفاقا قرمزیش رو به بنفش بود فکر کنم سر همون آفتابه یک سالی کار کردند اما قبول کن باگ داره ! :d

جای چند بازی واقعا خالیست !

آخرین ویرایش:
اول ببینید برای Halo reach چه عکسی گذاشته بعد نظر بدین..:-b
http://gamingbolt.com/wp-content/ga...-best-textures-this-generation/halo-reach.jpg
عمو جان اگه قرار باشه با یک عکس قضاوت بشه که تقریبا میشه 90% بازی ها رو غول گرافیکی لغب داد که!!!
پ.ن : تکسچر های God of war 2 نسخه HD بهتر از Halo هست دیگه چه برسه به بازی های دیگه :biggrin1:
Exacly

لیست به ترتیب حروف الفباست.یعنی واقعا تو ذهنت تکسچر های halo:reach رو از U2 بهتر دونستی؟ اگه اینجوریه که...
در ضمن نوسان کیفیت تو همه ی بازی ها حتی غول های گرافیکی هم دیده میشه. سردم دارشون هم Halo هست که بعضی جاها آدم یاد PS2 میفته :lol:
دقیقا. کاری به اینکه هیلو بابای FPS کنسولیه و چه خدمات ارزشمندی به جامعه ی بشریت کرده ندارم :lol: ولی از نظر گرافیک حرفی برا گفتن نداره... حالا شما زور بزن نظرت رو بکنی تو مغز ما...
U2رو اینقدر میگردم تا بافت بی کیفیت واست پیدا کنم اما به این یکی دوتا عکس هیلو نگاه گن خدای کیفیت!!
خودشون هم باورشون نمیشد هیلو تو لیست باشه!!!ولی حالا که هست باید تا سر حد مرگ دفاع کرد.
ایول اینو عالی اومدی =))
خیر سرم مثال زدم ! از هر دو کنسول مثال زدم ترور نشم ! خواستم بگم فقط بلد شدیم بازی مقابل و بدون هیچ دلیلی میکوبیم !
شما هم زیاد خودت و خسته نکن تو همون هیلو هم بگرد بافت بی کیفیت پیدا کن لازم نیست U2 را بگردی !
جای چند بازی واقعا خالیست !
باو دوستمون کنایه زد :d جدی نگفت که :d

عناوینی که ادعا دارن واقعاً باید یاد بگیرن ! :دی سال 2011 هم تموم شد هنوز گند میزنن با بافتهاشون ! :| خیر سرشون انحصاری هم هستن، جنگل میسازن برای ملت ! :-&

کل اون قسمتی که داری حرصش رو میخوری 4 متر هم نمیشه :دی اونم توی کل بازی :دی چیز دیگه ای دیدی خبرم کن :دی
نه دیگه همون یه تیکست :d

لیست به ترتیب حروف الفباست.یعنی واقعا تو ذهنت تکسچر های halo:reach رو از U2 بهتر دونستی؟ اگه اینجوریه که...
خم نشی زیر کوله بار نمک؟؟؟؟ منظورم فقط همون تیکه بود که اشاره کردم و فک کنم احسان منظورم گرفت!!!
در ضمن من از لحاظ تکسچر halo reach از u2 برتر میدونم مشکلی داری شما؟؟؟!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or