10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:

واقعاً حرکت زشتی کردی کیوان ! درسته فن PS3 هستی و منم فن 360 و داشتیم کل مینداختیم و ... ولی اصلاً ازت انتظار نداشتم همچین حرکتی بکنی ! واقعاً متأسفم هم برای خودم هم برای تو که توی همچین بحثی شرکت کردیم ! :| الان مثلاً چی رو میخواستی ثابت کنی ؟ میخواستی فحش بدی خب میدادی ! این چه حرکتی بود که کردی ؟ این چه لینکی هست که گذاشتی برای من و اصلاً برای من نه برای افرادی که تو این تاپیک میان و ممکنه از روی اعتمادی که به محیط بازیسنتر دارن و ... بیان و این لینک رو با خیال راحت باز کنن ! چیز دیگه ای ندارم که بگم ! ممکنه این عکس برای افراد خارج نشین خنده آور باشه ولی برای من و خیلی های دیگه . . . #:-s

• Like
Reactions: Nilooofar
اتفاقا تکستچرهای محیطی هیلو 3 + نورپردازیش خیلی هم عالی بودن، و جالب اینه که Reach تو این دو زمینه از هیلو 3 ضعیفتر بود! به Reach فقط کلی افکت جدید و تکنیک های پیشرفته اضافه شده بود، به اضافه AA و رزولوشن بالاتر، ولی یه سری از تکستچرهاش به همراه نورپردازی از هیلو 3 پایینتر بود.

فقط موضوع اینه که هیلو گرافیک واقع گرایانه نداره به اون صورت، به خاطر همین همه فکر میکنن گرافیکش ضعیفه، در صورتی که از لحاظ فنی اصلا ضعیف نیست و تو خیلی زمینه ها هم عالیه. یه سری از عکس های خفن هیلو 3 رو پیدا نمیکنم الان:دی وگرنه اینجا میگذاشتم کف کنید.

• Like
Reactions: ArianUndead
نصر و من الله و فتح القریب
ای لشگریان ایکس باکس بپا خیزید
به پا خیزید که آزمونی جدید پیش روی شماست
دفاع کنید از هیلو تا پای جان
بکوبید هرچه انتقاد به این سایت وارد میشود
به سخره بگیرید تمام نظرات مخالف خود را
باشد که رستگار شوید
زخم کردین با این هیلو مارو
جدا من نگران حال و روز بعضیا هستم!
زندگیتون شده کل کل , فردا اومدیم و بازیسنتر کلا تعطیل شد رفت
اونوقت دهنتون زخم میشه میمونین چیکار کنین ها ! حیف این همه انرژی
نگه دارید واسه هم شاگردی سلام و بوی ماه مهر و این حرفها
بقیه هم به فکر زندگیتون باشین ۳۰ سالتون شد هیلو براتون نون آب نمیشه !

واقعاً حرکت زشتی کردی کیوان ! درسته فن PS3 هستی و منم فن 360 و داشتیم کل مینداختیم و ... ولی اصلاً ازت انتظار نداشتم همچین حرکتی بکنی ! واقعاً متأسفم هم برای خودم هم برای تو که توی همچین بحثی شرکت کردیم ! :| الان مثلاً چی رو میخواستی ثابت کنی ؟ میخواستی فحش بدی خب میدادی ! این چه حرکتی بود که کردی ؟ این چه لینکی هست که گذاشتی برای من و اصلاً برای من نه برای افرادی که تو این تاپیک میان و ممکنه از روی اعتمادی که به محیط بازیسنتر دارن و ... بیان و این لینک رو با خیال راحت باز کنن ! چیز دیگه ای ندارم که بگم ! ممکنه این عکس برای افراد خارج نشین خنده آور باشه ولی برای من و خیلی های دیگه . . . #:-s

not sure if serious
لینک چیز بدی داخلش نیست، به غیر از یه عکس که اون اواخر مقاله هست. به هرحال هدف از گذاشتن این لینک کنایه برای مقایسه اعتبار سایت cracked.com با همین سایت game نمیدونم چی چی شماست.

درسته به من ارتباطی نداره فقط محض اطلاع گفتم که تابلو نشی !

شما غصه خودت رو بخور، آره قربونت :دی

اول ببینید برای Halo reach چه عکسی گذاشته بعد نظر بدین..:-b
http://gamingbolt.com/wp-content/ga...-best-textures-this-generation/halo-reach.jpg
خب همچین عکس هایی هم از داخل بازی آنچارتد 2 کپچر شدن حالا عکس این سایت رو ببین ! وقتی خود بازی حی و حاضر هست کی میاد بچسبه به عکس این بنده خدا :دی
http://
آدرس این عکس :دی : مرحله نپال (که معرف حضور همه هست :دی ) اونجایی که اتوبوس میترکه بعد از نردبان و میله میریم بالا میپریم توی یه اتاق بعد می پریم میله ی لامپ برق رو میگیریم میریم ساختمون روبرو کف توالت میریزه از کتابخونه آویزون میشیم راه پله ی روبرو میریم روی یه میز بعد یه هلیکوپتر میاد با استفاده از صدای اون (برای شنیده نشدن صدای خودمون :دی) میپریم روی لبه ی اونوری جلو رو که نگاه کنیم همین یارو اونجاست :دی لطف کنید وقتی برگشت یه مربع بزنید و به تماشای صحنه ی مربوطه بنشینید :دی

not sure if serious
لینک چیز بدی داخلش نیست، به غیر از یه عکس که اون اواخر مقاله هست. به هرحال هدف از گذاشتن این لینک کنایه برای مقایسه اعتبار سایت cracked.com با همین سایت game نمیدونم چی چی شماست.

شما غصه خودت رو بخور، آره قربونت :دی

یعنی همینجوری الکی اون عکس توی اون لینک بود ؟ و همینجوری اون لینک رو برای من گذاشتی ؟ اون عکس که چیز خاصی نیست رو اگر الان بذارم تو تاپیک اخطار میگیرم یا نمیگیرم ؟ بن میشم یا نمیشم ؟ جواب دو تا سؤال آخر رو میشه بدی ؟ برادر من لااقل دقت کن ببین چی داری میذاری برام ! :|

لیست که بوی گند میده هیچی , مهم نیست . جای Duke Nukem Forever توی این لیست خالیه واقعا :دی
جناب U.S.A هم باز اون قیف معروفشون رو ورداشتن و گذاشتن در دهن کاربرا ونظر شخصیشون رو به عنوان یک حقیقت انکار ناپذیر و ثابت شده به زور دارن فرو میکنن تو دهن ملت . به قول ممد ارلیتو , من حاظرم مغزم رو بریزم روی فلاپی بدم دست شما بزنی زیر پاهات لهش کنی ولی نظر شخصیت رو اینطوری به خورد ملت ندی .
پ.ن : تکسچر های God of war 2 نسخه HD بهتر از Halo هست دیگه چه برسه به بازی های دیگه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Medusa
دوستانی که از وجود halo reach تعجب میکنن بهتره این ببینن :
57041113950383660809.jpg
در ضمن وسعت سری halo هم در نظر بگیرن !!!

یعنی همینجوری الکی اون عکس توی اون لینک بود ؟ و همینجوری اون لینک رو برای من گذاشتی ؟ اون عکس که چیز خاصی نیست رو اگر الان بذارم تو تاپیک اخطار میگیرم یا نمیگیرم ؟ بن میشم یا نمیشم ؟ جواب دو تا سؤال آخر رو میشه بدی ؟ برادر من لااقل دقت کن ببین چی داری میذاری برام ! :|

الکی exaggerate نکن موضوع رو... هیچ کس این موضوع رو جدی نمی گیره، و اونایی که نمیخوان خودشون رو به اون راه بزنن منظور من که فقط "کنایه" بوده رو متوجه میشن.

خب همچین عکس هایی هم از داخل بازی آنچارتد 2 کپچر شدن حالا عکس این سایت رو ببین ! وقتی خود بازی حی و حاضر هست کی میاد بچسبه به عکس این بنده خدا :دی

آدرس این عکس :دی : مرحله نپال (که معرف حضور همه هست :دی ) اونجایی که اتوبوس میترکه بعد از نردبان و میله میریم بالا میپریم توی یه اتاق بعد می پریم میله ی لامپ برق رو میگیریم میریم ساختمون روبرو کف توالت میریزه از کتابخونه آویزون میشیم راه پله ی روبرو میریم روی یه میز بعد یه هلیکوپتر میاد با استفاده از صدای اون (برای شنیده نشدن صدای خودمون :دی) میپریم روی لبه ی اونوری جلو رو که نگاه کنیم همین یارو اونجاست :دی لطف کنید وقتی برگشت یه مربع بزنید و به تماشای صحنه ی مربوطه بنشینید :دی

احسان تو همین عکس که گذاشتی یه دو قدم بیا عقب تر دقیقا همون جایی که ناتان پشت یه خرابه کاور گرفته بعد یه اتوبوس میاد و....... یه تیکه هست که رو زمین کلی آشغال ریخته رو اون تیکه زوم کن بعد میفهمی جرا u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d

در اینکه u2 تکسچرهاش بینظیر بود شکی نیست ولی باید قبول کرد که زیاد نوسان داشت(دقیقا مثل killzone 3 ) و بعضی جاها کیفیت بافت ها بشدت افت میکرد !!! اونم برای یه بازی نسبتاً خطی ....!!!

الکی exaggerate نکن موضوع رو... هیچ کس این موضوع رو جدی نمی گیره، و اونایی که نمیخوان خودشون رو به اون راه بزنن منظور من که فقط "کنایه" بوده رو متوجه میشن.

آره خب جدی نمیگیرن ! من دارم بزرگنمایی میکنم و خودم رو به اون راه میزنم ! شما راست میگی ! قبل از این هم سابقه داشته که بعضی چیزا جدی گرفته نشن، این یکی هم روش ! ;)

تصویر bullshot میزاری کلی پولیش شده همراه با 300XAA ؟!
شما پاشو برو بازی رو بزار توی دستگاه یه بار دیگه چک کن ! این الان کلی پولیش شده و 300xaa داره بعد یادشون رفته گیش اون یارو رو از حالت چند ضلعی دربیارن ! (از اون شکلک های معروف خودت)
بعد میفهمی جرا u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d
لیست به ترتیب نیست گوگولی :دی و گرنه خودتم میدونی یه سری از اون بالاییاش روی کنسول ... ولش کن :دی
همون کیلزونش فرسنگ ها باهاش فاصله داره :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d

به پیر پیغمبر لیست بر اساس حروف الفباست !!!!!!
میتونین از این راهتما استفاده کنین !!!!!!!!!!!
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or