10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
98883657210473028884.jpg

البته اینم حتما فوحش ناموسی محسوب می شه :d

955125_20090123_790screen012.jpg
خدا من ببخشه واسه این مقایسه ها :-s :

این حرفت خوراک امضا شدنه ولی من از این کارا خوشم نمیاد.
لازم به ذکر هست که MGS 4 , KZ 2 & 3 ,GOW 3 و... همگی با متای بالای 90 بازی های انحصاری GameCube هستند یه وقت دوستان فک نکنن مال PS3 هست!!!
دقیقاً این نوع گفتار ها خوراک امضاء واسه افرادی چون شماست :))

• Like
Reactions: .:Pouria:.
خدا من ببخشه واسه این مقایسه ها :-s :
بابا بنده خدا پوریا یه عکس از شهر گذاشت چرا با جنگل و دار و درخت می کوبونیش :دی از طرف پوریا :

گفتم از طرف پوریا چون نمی خوام تو بحث هیلو قاطی بشم :دی فقط عکس میدم مقایسه ها منصفانه باشه :دی (اون عکسی هم که پوریا گذاشته اولین تریلر از گیم پلی U2 ـه واسه رونمایی از بخش گیم پلی بازی همون بتا و اینا یا قبل تر حساب کن :دی)
پ.ن : باز نیایید بگید این عکس هایی که گذاشتم پولیش و فلانه ! واسه خودتون بده ! چون همشون واسه نسخه ی review بازی هستن ! :دی
اولاً این چه سایزیه که گذاشتی ؟؟ :d

دوماً عکس های halo مربوط به بتا بود !!!
البته من از halo زیاد عکس تو هارد سیستمم ندارم ولی احسان جان بد نیست هر از گاهی وسعت میحط هم در نظر بگیری :d
گفتم برای نقد بازیه :دی البته یکیشون بزرگتره :دی خلاصه خودمون رو که نمی خواییم گول بزنیم سایز بزرگشم دیدیم توی سایز بزرگتر تبدیل به ماریو نمیشه که :دی وسعت هم که خب اون قسمت جنگلش انصافاً بزرگ بود تازه از وسطش رودخونه اینا هم رد میشد :دی علاوه بر اینها کلی پرنده و طوطی و سنجاب هم اون وسط وول میخوردن :دی اینا هم خودش به نوبه ی خودش حجم و فضا میگیره دیگه :دی فقط به یه دشت خالی و بزرگ که نیست (منظورم هیلو نیستا ! کلاً محیط بزرگ رو میگم) :دی
-------------
من رو دیگه از بحث معاف کن :دی یه سایت درپیت برای یه سری فن درپیت تر از خودش اومده مقایسه راه انداخته من و تو باید روی چی بحث کنیم :دی بیخیال بحث شو :دی

آخرین ویرایش:
بابا بنده خدا پوریا یه عکس از شهر گذاشت چرا با جنگل و دار و درخت می کوبونیش :دی از طرف پوریا :

گفتم از طرف پوریا چون نمی خوام تو بحث هیلو قاطی بشم :دی فقط عکس میدم مقایسه ها منصفانه باشه :دی (اون عکسی هم که پوریا گذاشته اولین تریلر از گیم پلی U2 ـه واسه رونمایی از بخش گیم پلی بازی همون بتا و اینا یا قبل تر حساب کن :دی)
پ.ن : باز نیایید بگید این عکس هایی که گذاشتم پولیش و فلانه ! واسه خودتون بده ! چون همشون واسه نسخه ی review بازی هستن ! :دی
اولاً این چه سایزیه که گذاشتی ؟؟ :d

دوماً عکس های halo مربوط به بتا بود !!!
اینم آلفاش :
98547089351693419991.jpg
البته من از halo زیاد عکس تو هارد سیستمم ندارم ولی احسان جان بد نیست هر از گاهی وسعت میحط هم در نظر بگیری :d

فنبوي بازي , كل كل بيجا, تيكه انداختن ومسخره كردن همديكه شده كار هميشكي يسري از userها. Username اينارو كه ميبينم پستهاشونو نخونده از حفظم. :|
قصد توهين ندارم فقط ازتون خواهش دارم بيخيال اين بحث ها و حرف هاي فوق تكراري شيد.

چه اشکالی داره باو ؟ بزار بحث کنن ... فحش و بد و بیراه که نمیگن به هم دیگه . من که کلی حال میکنم میبینم این جوونا اینقدر سر چیزایی که واسشون هیچ سودی نداره میزنن تو سر و کله ی هم دیگه :d

یعنی واژه تکسچر با قرار دادن بعضی از بازیها توی این لیست جداً به چالش کشیده شد!
از عزیزانی هم که عکس نسخه آلفای بازیها رو بجای نسخه اصلی تو پستهاشون میزارن کمال تشکر رو داریم!ROFL MAO

Awesome Texture :

halo_230269.jpg

Fake.
لول، یعنی میخوای بگی Fakeـه عکسایی که گذاشتم؟!

خدا رو شکر هیلو 3 قابلیتی بی نظیر در کنسول ها به نام Theatre داره که خودت میتونی از بازیت فیلم و عکس بگیری. همین الان رفتم این عکس ها رو خودم از داخل بازی گرفتم و تو سایت بانجی آپلود کردم. اینم پروفایلم و زمان گرفته شدن عکسها که مال همین الان بوده. خواستید بازم کپچر میکنم. عکسهایی که همین الان گرفتم:

اگرم باز باور نمیکنید چه کاریه:دی خودتون الان بازی رو بگذارید تو کنسول و مرحله Sierra 117 رو start کنید و با دقت تکستچرهای سنگ ها، زمین و کلا محیط رو بررسی کنید.

از گرافیک هیلو 3 میخواید ایراد بگیرید برید سراغ AA ، رزولوشن یا انیمیشن و طراحی صورت و اینا. ولی دیگه از تکستچر و نورپردازی هاش نمیشه ایراد گرفت! هنوزم افکت آب و نوری که روی اون آب مرحله Sierra 117 میفته ندیدم تو هیچ بازی ای. کلا گرافیک هیلو 3 تو یه سری چیزها خیلی عالی بود و تو یه سری چیزها ضعیف، که تکستچر جزو قسمت های خیلی خوبش بود.
اصلا من نمی دونم اینجا چه خبره !
yahoo_4.gif
خُب پس شرمنده، اشتباه گرفتم منظورتو:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
دارید فریمهای Prerender شده و پروموشنال رو برمیدارید و به عنوان مدرک جا میزنید.
جرئت دارید از تلوزیون/مانیتور خودتون عکس بگیرید و بذارید.
کنسول که بازیهای 240p رو آپ اسکیل میکنه به 42 اینچ.
مانیتوری که همون بازیها رو تا `1200p میبره.

همشون از لحاظ آشغالی با هم مساوی خواهند بود.
میگم شما با این همه اطلاعاتی که دارین چرا یه بازی درست حسابی نمی سازین خودتون که بیاد حال این همه بازیه آشغال از لحاظ تکسچر رو بگیره.فیلسوف:-b

لول، یعنی میخوای بگی Fakeـه عکسایی که گذاشتم؟!
ها ؟
اصلا من نمی دونم اینجا چه خبره ! :d
عکسی که گذاشتم اصلا ربطی به بحث شما و عکساتون نداشت.
این عکس رو خوشم اومده بود همینجوری گذاشتم(Fake ام که نوشتم منظورم اینکه که خوب این عکسی که گذاشتم Fake دیگه) !:d

در ضمن منم قبول دارم که هردوشون ( Halo 3 و Reach ) از لحاظ Texture فوق العاده هستند !

تو منبع 3تا Like خورده با یه پست اینجا 85 پست و 6 صفحه (اگه لایک داشت که خدا میدونه چی میشد)

به جای لذت بردن از بازیها کارمون شده اینکه بیایم فقط بحث کنیم ...

• Like
Reactions: Dinosaur
رو دست کرایسیس 1 که تکسچر نی :دی اما لامصب این HL2 خیلی توپه :دی دارم بازیش می کنم ذره ای گرافیکش با عناوین روز فرق نداره :دی البته من ماد ها رو نصب نکردم ! DOOM 3 کجان پ َ ؟

لیست بسیار به جایی هست. منتها جایگاه witcher 2 ،فکر کنم باید دوم یا سوم باشه.:-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or