10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
لول، یعنی میخوای بگی Fakeـه عکسایی که گذاشتم؟!

خدا رو شکر هیلو 3 قابلیتی بی نظیر در کنسول ها به نام Theatre داره که خودت میتونی از بازیت فیلم و عکس بگیری. همین الان رفتم این عکس ها رو خودم از داخل بازی گرفتم و تو سایت بانجی آپلود کردم. اینم پروفایلم و زمان گرفته شدن عکسها که مال همین الان بوده. خواستید بازم کپچر میکنم. عکسهایی که همین الان گرفتم:

اگرم باز باور نمیکنید چه کاریه:دی خودتون الان بازی رو بگذارید تو کنسول و مرحله Sierra 117 رو start کنید و با دقت تکستچرهای سنگ ها، زمین و کلا محیط رو بررسی کنید.

از گرافیک هیلو 3 میخواید ایراد بگیرید برید سراغ AA ، رزولوشن یا انیمیشن و طراحی صورت و اینا. ولی دیگه از تکستچر و نورپردازی هاش نمیشه ایراد گرفت! هنوزم افکت آب و نوری که روی اون آب مرحله Sierra 117 میفته ندیدم تو هیچ بازی ای. کلا گرافیک هیلو 3 تو یه سری چیزها خیلی عالی بود و تو یه سری چیزها ضعیف، که تکستچر جزو قسمت های خیلی خوبش بود.

خُب پس شرمنده، اشتباه گرفتم منظورتو:دی

دقیقاً ! :دی

انتظار دارین کسی که تا حالا Halo 3 بازی نکرده چه جوری در مورد بافتهاش نظر بده..!؟

90 درصد کاربرهای اینجا اصلا نمیدونن Texture یعنی چی..؟

خیال میکنند یعنی رنگهای شاد و پر رنگ به همراه چفیه..!:d

نه من یاد بدم ! دیگه فک نمیکنم کسی Gartall ببینه و به فکر گرافیک و مقایسه نیوفته ! تو گرافیک شهره ی سایتی نیاز به آموزش نداری ! چند تا دندونه توی موی اون یارو سربازه می خوای برات بشمرم ! محیط هم که یه سری دندونه داره ! اگه منظورت ناتان ـه که خب باید خدمتت عرض کنم کیفیتش همینه ! گفتم از مولتی هم می خوای میزارم برات !
اون برای 1up بود فک کنم اینم برای Gamersyde

اینم برای GAMESPOT

اینم برای IGN

اینا هم پولیش کردن گذاشتن ؟ سایه ها دندونه دارن ولی خود نیت شاید در حد میلی متری نگاه کنی یه چیز بتونی توش پیدا کنی !

لازم نیست واسه من خود شیرینی کنی .
این عکسها گذاشتی صحیح و سالمه ولی عکس قبلی bullshot هست کاملا هم مشخصه بر هرجا نگاه کنی یکدونه دنودونه هم نداره .
آره عزیزم :)
رو دست کرایسیس 1 که تکسچر نی
biggrin1.gif
البته به قول خودت با پچ ومادهایی که براش اومده :دی

البته به قول خودت با پچ ومادهایی که براش اومده :biggrin1:
فرخ با این حرف ها اعتبار خودتو نبر زیر سوال حداقل تو فروم :دی
مرد مومن 1 این سایت بدون پچ ها گفته :دی 2 با پچ ها که اصا قابل مقایسه با هیچ بازی ـی نی :دی بدون پچ ها هم بهترینه !

جای alone in the dark تو لیست خالیه باگ زیاد داشت ولی بافت ها بینظیر بود.

فرخ با این حرف ها اعتبار خودتو نبر زیر سوال حداقل تو فروم :دی
مرد مومن 1 این سایت بدون پچ ها گفته :دی 2 با پچ ها که اصا قابل مقایسه با هیچ بازی ـی نی :دی بدون پچ ها هم بهترینه !

نه من مطمئن هستم از حرفه خودم تو بعضی جاها خیلی عالی بود ولی تو بعضی جاها اصلا اونطوری نبود . تو فروم neogaf همین الانش هم تصویر میزارن و میبینم . اگه میخوای برات اپلود کنم ؟ باز نری بگردی برای من تو نت تصاویری پیدا کنی که با اضافه کردن پچ کپچر شده باشند !

نه من مطمئن هستم از حرفه خودم تو بعضی جاها خیلی عالی بود ولی تو بعضی جاها اصلا اونطوری نبود . تو فروم neogaf همین الانش هم تصویر میازن و میبینم . اتگه میخوای برات اپلود کنم ؟ باز نری بگردی برای من تو نت تصاویری پیدا کنی که با اضافه کردن پچ کپچر شده باشند !
از سیستم خودم آپ می کنم :دی صبر کن !

انتظار دارین کسی که تا حالا Halo 3 بازی نکرده چه جوری در مورد بافتهاش نظر بده..!؟

90 درصد کاربرهای اینجا اصلا نمیدونن Texture یعنی چی..؟

خیال میکنند یعنی رنگهای شاد و پر رنگ به همراه چفیه..!:d

چی میگی بابا دلت خوشه :d خب 90 درصدی هم وجود دارند که همین U2 را بازی نکردند و کسانی هم هستند با دیدن ویدئو نظر میدن ;)

همه قدیمیا میدونن من آنتی هیلو هستم اما این و میدونم هیلو هست و گرافیک فانتزی اون ! فکر کن هیلو گرافیکش بره در حد گیرز یا KZ3 میشه LOL !
بهتره خدا رو شکر کنیم که به ترتیب نذاشته ورنه الان سایت مورد حمله رگبار بود !

ویرایش : الان درست شد تشکر !

آخرین ویرایش:
لیست منطقی بنظر میاد و از دید من گیرز بهترین بافت رو کنسول رو تا به الان داره...اما هیلو ...بطور کلی اینه کسی هیلو رو بازی نکرده فکر میکنه گرافیکش در حده قارچ خوره که مسلما در اشتباهه الان بحث هم نیست که هیلو تو این لیست از اون یکی ضعیف تره یا از اون یکی بهتره مهم اینه که جزو 10 بازی هست و واقعا حقشه اگه میخواین سر بهترین های این لیست بحث کنید که مسئله فرق میکنه...

دوست عزیز Dreadlord اومد یسری تصاویر گذاشت دیگه کسی بگه تصاویر Fake هست کلا پاشو تو تاپیک نذاره بهتره...

برخی
طرفداران PS3 هم کلا عادتشونه سایتی که تو یک انتخاب یا مقاله ای به نحوی تعداد بازیهای برترش واسه 360 بهتر باشن و...دیگه اصلا سایت اصلا چیزی بنام اعتبار نداره حالا اگه همون سایت همون مقالش بالعکس باشه سایت میشه خدای اعتبار و...

از سیستم خودم آپ می کنم :دی صبر کن !

لازم نکرده میری میگردی از بهترین جاهاش کپچر میکنی :دی خودم کلی تصویر دیدم . یادم میاد همین کرایتک خودش یه پچی را برای دانلود گذاشت که ضعف تکسچر را حل میکرد .

اینجا هم تصا ویرش هست مگر اینکه این کاربرا همشون شنگول باشن ؟!
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=444427&page=20

من تو کف یه چیز موندم ! Half life 2 یعنی اینقدر عالی بوده که بعد از سال ها هنوز در لیست مونده ؟!

همین عکسا ثابت میکنه Halo 3 که سال 2007 منتشر شده از چه بافت هایی برخوردار بوده من نمیدونم اسم Halo چرا میاد یکسری بهش الرژی دارند خب بازی دوست ندارید دلیل نمیشه ترول کنید اصلا یکسری بازیش ندیدن و نمیدونم از چه قراره بازیش و میاند چون انحصاری 360 هست ترول می کنند
از بابک عزیز بابت تصاویر فوق العاده از Halo 3 تشکر میکنم که حرفی واسه گفتن نگذاشت
لیست آینده فکر کنم توش Halo:CEA هم باشه :d

آخه gears of war و موتور unreal کی تکسچر قوی داشتی که این بار دومیش باشه ؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or