10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
همین عکس ها رو روش زوم کنی یه یه کم بری نزدیک چند ضلعی ها رو میتونی بشمری :)
نه عزیز اشتبه به عرضت رسوندن.ضعف در تکسچر ها و دیر لود کردنشون+طیف رنگ های خاکستری و قهوه ای از ضعف های و دلایل معروفیتش هست نه دلیل برتری.
==========================

تو یه بازی بگو که رو عکس زوم نکنیم چهار ضلعیاش مشخص نشه؟!هر عکسی باشه خیلی زومم کنی خو مشخص میشه ....!!!!:دی

آدم شاخ در مياره اين مطالبو مي خونه.:-o
يعني شما داري ميگي بافت هاي HALO 3 از uncharted بهتره؟

کراسیس بوق اون وسط

مرتضی تو دیگه چرا؟؟؟؟ :d x_x

کسی که با Halo 3 زندگی کرده باشه میدونه چی دارم میگم.
اصلا من این عکسایی که توی پست اول موجود هست رو نگاهم نکردم.
یوقت فکر نکنید از روی اون تـــِــز دادم.
کسی که حرفم و قبول نداره کافیه بره توی هر کدوم از این بازی هایی که نام بردین و زوم کنید.
میبینید کیفیت پایین میاد.
حالا برید Halo 3 رو بازی کنید.
هر چقدر دوس داشتید برید تو در و دیوارش زوم کنید. میبینید چه عمقی داره.
خداست کیفیتش.
هنوز که هنوز ِ شاخترش ندیدم!

این عکس که صحنه داره و به کنار:D
545wum2d8hwdlvllco.jpg

و اما این عکس کجاش تکسچر های قویی داره؟
:|
kmsd0hz0lcogtp0e3f5.jpg

با این عکس ها کلا کلمه ی تکسچر رو زیر سوال بردی.
الان راستش رو به من بگو ببینم هدفت از گذاشتن 3تا عکس اول چی بود؟ این عکس ها تکسچر رو نشون داده بودن؟ اینا بیشتر برای draw to distance مناسب بودن نه تکسچر.برای ثابت کردن تکسچر باید عکس از نزدیک و در حالت زوم شده نشون داده بشه نه عکس از 100 کیلومتری.

دوستان تکسچر همون بافته خودتون رو زحمت نندازید(اینو گفتم تا اونایی که نمیدونن چیه الکی عکس نزارن:|)شما برو ماله کیل زون 3 و کرایسیس2 رو نگاه کن(یا حتی هالف لایف)کیف میکنی شک میکنی تو این که بازیه یا واقعی

با این عکس ها کلا کلمه ی تکسچر رو زیر سوال بردی.
الان راستش رو به من بگو ببینم هدفت از گذاشتن 3تا عکس اول چی بود؟ این عکس ها تکسچر رو نشون داده بودن؟ اینا بیشتر برای draw to distance مناسب بودن نه تکسچر.برای ثابت کردن تکسچر باید عکس از نزدیک و در حالت زوم شده نشون داده بشه نه عکس از 100 کیلومتری.

نیازی نیست دقیقا زوم کنی همین تصاویر هم دارن بافت های وحشتناک گیرز رو فریاد میزننا...

---------- نوشته در 01:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تکسچر همون بافته خودتون رو زحمت نندازید(اینو گفتم تا اونایی که نمیدونن چیه الکی عکس نزارن:|)شما برو ماله کیل زون 3 و کرایسیس2 رو نگاه کن(یا حتی هالف لایف)کیف میکنی شک میکنی تو این که بازیه یا واقعی

محمد الان جان هادی هیچکی اینو نمیدونستا شک نکن :دی

میدونم:Dخدا وکیلی هادی عکس رو نگاه کن بازو یا لباس مارکوس کجاش بافته خوبی داره؟؟؟شما اونو بیا با چفیه ی نیتن مقایسه کن:D

کسی که با Halo 3 زندگی کرده باشه میدونه چی دارم میگم.
اصلا من این عکسایی که توی پست اول موجود هست رو نگاهم نکردم.
یوقت فکر نکنید از روی اون تـــِــز دادم.
کسی که حرفم و قبول نداره کافیه بره توی هر کدوم از این بازی هایی که نام بردین و زوم کنید.
میبینید کیفیت پایین میاد.
حالا برید Halo 3 رو بازی کنید.
هر چقدر دوس داشتید برید تو در و دیوارش زوم کنید. میبینید چه عمقی داره.
خداست کیفیتش.
هنوز که هنوز ِ شاخترش ندیدم!
اصلا قبول ندارم حرفتو من همین امروز crysis 1 رو برای اولین بار تمام کردم تکسچر ها حرف نداشتن با زوم هم حتی (توی قسمت رودخونه ها قشنگ به سنگ ها و کلا همه ی جا ها دقت کردم به تکسچرها
شما چون زندگی کردی با هالو دلیل نمیشه که بهترین تکسچر ها رو داشته باشه

آخرین ویرایش:
نیازی نیست دقیقا زوم کنی همین تصاویر هم دارن بافت های وحشتناک گیرز رو فریاد میزننا...
هادی تو دیگه چرا؟ هر بازی ای که یه منظرش رو از دور نشون بده معلومه محیط خیلی خوب جلوه میکنه.اصلش از فاصله ی نزدیکه.حالا نه زوم با دوربین اسنایپ ولی حداقل نزدیک باشه کاملا.
محمد الان جان هادی هیچکی اینو نمیدونستا شک نکن :دی
اگه میدونستن که اون عکس ها رو نمیذاشتن :d
Nilooofar حاظرم شرط ببندم این عکس ها که گذاشتی ادیت شده هستن.از حالت غر و کچ و کوله ی ناتان میشه کاملا فهمید...واقعا مسخرست چون تو کل بازی همچین چیزایی ندیده بودم...
در ضمن محض اطلاعت
06307547852870539290.jpg

82362718958166131782.jpg

44197994835008676425.jpg

این عکس ها درستن نه اونایی که شما گذاشتی.ملت خر نیستن عزیز...

آخرین ویرایش:
شما هنوز نمی دونی لیست بر اساس برتری نیست بعد کامنت هم می ذاری اینجا !؟ مطئنم خیلی از دوستاتم که اینجا با ذوق و شوق کامنت می ذارن این موضوع رو نمی دونن !
شما این یه بار ببخش قول میدم دفعه بعد قبل پست دادن با شما مشورت کنم :lol: به رفیقامم میسپارم همین کار بکنن :))

من موندم یسری از کاربا چرا بی جنبه ان تا حالا 10 نفر همینو گفتن شما هم یه نگاه به پست های بعد پست این کاربر میکردید میدید که خیلی ها اینو گفتن و دیگه لازم نبود شما مجددا بگی که اسپم محسوب شه

دوستومن یه چیز رو اشتباه متوجه شد و کاربران دیگه گفتن و تموم شد رفت دیگه واقعا زشته کاربرا اینقدر بی جنبه باشن و جرفی واسه گفتن نداشته باشن که 10 بار اینو تکرار کن
هادی جان مشکلی نیست بالاخره بعضی دوستان یکی دوسال منتظرن تا یه فرصتی پیدا کنن تا دقل دلی عقده چند سالشون خالی کنن :lol:
همین عکس ها رو روش زوم کنی یه یه کم بری نزدیک چند ضلعی ها رو میتونی بشمری
وای خدا ما رو باش داریم با کیا بحث میکنم......... =))

طرف رو عکس زوم میکنه بعد میگه میشه چند ضلعی هاش رو شمارد :))

من حرفی از آنچارتد زدم شما میای از اون عکس میزاری؟؟؟؟در ضمن این عکس ها دست کاری شدن من اینم بازی رو 3 بار تموم کردم یک بار افت فریم یا بافت بد ازش ندیدم روی گردنم شرط میبندم که دست کاری شدن:|حیف که همه سایتا هیلترن با هیلتر نت ایران و گرنه شما تو ایمیج گوگل بنویس آنچارند 2تکسچر(به انگلیسی اگه بلدی:)))عکسا رو ببین کیف کن(خدایی برید این کارو کنید میفهمید)

هادی تو دیگه چرا؟ هر بازی ای که یه منظرش رو از دور نشون بده معلومه محیط خیلی خوب جلوه میکنه.اصلش از فاصله ی نزدیکه.حالا نه زوم با دوربین اسنایپ ولی حداقل نزدیک باشه کاملا.

اگه میدونستن که اون عکس ها رو نمیذاشتن :d

در کل که فقط با زوم نیست عزیز من درسته با تصاویری مه از نزدیک هستن بهتر میشه تشخیص داد ولی با تصویری مثل این هم میشه:

kmsd0hz0lcogtp0e3f5.jpg

کلاحالا از گیرز 3 با اسنایپ هم عکس میگیریم میذاریم شبه ها برطرف شه :دی

من حرفی از آنچارتد زدم شما میای از اون عکس میزاری؟؟؟؟در ضمن این عکس ها دست کاری شدن من اینم بازی رو 3 بار تموم کردم یک بار افت فریم یا بافت بد ازش ندیدم روی گردنم شرط میبندم که دست کاری شدن:|حیف که همه سایتا هیلترن با هیلتر نت ایران و گرنه شما تو ایمیج گوگل بنویس آنچارند 2تکسچر(به انگلیسی اگه بلدی:)))عکسا رو ببین کیف کن(خدایی برید این کارو کنید میفهمید)

:-o=))
الان من بگم عکس های گیرز دست کاری شده چی کار میکنی؟ :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or