10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
من یه چیزی میدونم این بحثها به هیچ جایی نمیرسه دوستان بیخیال شید هر کس این بازی ها رو بازی کرده باشه میفهمه که همشون تکسچرهای خوبی دارن البته به mirror که نمیدونم البته شاید من دقت نکردم هیلو 3 و ریچ هم با توجه به وسعت بازی فوقالعاده هستن انچارتد هم خیلی خوب بوده کرایسیس هم احتیاج به تمجید نداره

اینا رو هم برای خاتمه کار میگذارم:دی الان گرفتمشون.

من قبلا هم گفته بودم تکستچرهای هیلو 3 از ریچ هم بهتره، به قول مرتضی هرچی هم روش زوم میکنی کیفیت پایین نمیاد!! درسته گرافیکش مشکلات دیگه داشت، ولی کیفیت بافت ها عالی بود و هنوزم هست.

خوب دیگه پرونده گیرز 2 هم پیچیدن :))

دانشمند شمایی که میخ ـت رو فقط رو عناوین 360 میکوبی ، برو همون مرحله ،هر جا که خواستی زوم کن بعد کنارش killzone 3 یا همین u2 رو هم اجرا کن بعد زوم کن رو جفتشون ببین تکسچر کدوم یکی داغون تره LOL
آقا من تسلیم!!! یعنی خوشم میاد که کلا کم نمیاری هیچ جوره!!! اگه Homefront هم انحصاری ایکس باکس بود الان تمام تلاشت رو میکردی که تکسچر هاش رو بهتر از KZ3 و U2 نشون بدی و به همه ثابت کنی...
دیگه من حرفی ندارم.

این چیه دیگه !!! یا خدا !!!!
59299432540471825181.jpg
سکوت اختیار کنید !!!!

1.چون میبینم همش بچه های پردیس دعواشون شده باید بگم
اینجا پردیس گیم نیست بیان تاپیک بزنید ادمیناش هیچی نگن بحث وعوض کنن میزنن همتون اخطار میدن :|
2.
wa6svak56hpyrtbgnw4c.jpg

الان بافت اجرا کلا خیلی طراحی سطحی داره اون قرمز کشیده میگم دستشم که الان هیچ نوعی طراحی مثبتی نمیبنم اون چینو چروکم کلا نشان دهنده افت در طراحی بافتها مخصوص این موارد است.
لطفا به این نکات مثبت geowدر gamespotدقت کنید
good_brutal_s.gif
نشون میدن خدای فیزیک بوده تا تونسته اینو بکار ببره :-b

3.اقا شما میگین گرز مشکل داره آنچارتد مشکل داره اگه بحث عکس اگه تونستید از این اسکرینا حداقل 1 دونه اشکال بافت یا تکسچر یا هرچیزی دیگه ای
:-b
5qnhnayeioga4hytle37.jpg

vxmdoybge9o12z52wmlp.jpg

a8mh6spmc166xjabe7q.jpg

خوب شما اشکالات گرافیکی نسخه دوم با این بافت فوق العاده geow3مقایسه کن :-b

• Like
Reactions: bayern_vahid
هادی تو دیگه چرا؟ هر بازی ای که یه منظرش رو از دور نشون بده معلومه محیط خیلی خوب جلوه میکنه.اصلش از فاصله ی نزدیکه.حالا نه زوم با دوربین اسنایپ ولی حداقل نزدیک باشه کاملا.

اگه میدونستن که اون عکس ها رو نمیذاشتن :d
Nilooofar حاظرم شرط ببندم این عکس ها که گذاشتی ادیت شده هستن.از حالت غر و کچ و کوله ی ناتان میشه کاملا فهمید...واقعا مسخرست چون تو کل بازی همچین چیزایی ندیده بودم...
در ضمن محض اطلاعت

این عکس ها درستن نه اونایی که شما گذاشتی.ملت خر نیستن عزیز...

w4minfvmz8ok36fm5ltt.jpg

vhl56nl3q23sd81xq9f3.jpg

w42z3e7v3zu07sl7fbh.jpg

1txtsv9zbgu7x1tfeo01.jpg

بله.. ما ps3 نداریم نمیدونیم این چیزارو :)
بله همشون ادیت شدن...

• Like
Reactions: amirmahmood
1.چون میبینم همش بچه های پردیس دعواشون شده باید بگم
اینجا پردیس گیم نیست بیان تاپیک بزنید ادمیناش هیچی نگن بحث وعوض کنن میزنن همتون اخطار میدن :|
2.
الان بافت اجرا کلا خیلی طراحی سطحی داره اون قرمز کشیده میگم دستشم که الان هیچ نوعی طراحی مثبتی نمیبنم اون چینو چروکم کلا نشان دهنده افت در طراحی بافتها مخصوص این موارد است.
لطفا به این نکات مثبت geowدر gamespotدقت کنید
good_brutal_s.gif
نشون میدن خدای فیزیک بوده تا تونسته اینو بکار ببره :-b

3.اقا شما میگین گرز مشکل داره آنچارتد مشکل داره اگه بحث عکس اگه تونستید از این اسکرینا حداقل 1 دونه اشکال بافت یا تکسچر یا هرچیزی دیگه ای
:-b
خوب شما اشکالات گرافیکی نسخه دوم با این بافت فوق العاده geow3مقایسه کن :-b
به قول دوستان بگیر بخواب عامو :d
ما دو ساعته داریم میگیم این عکس های آنچارتد دستکاری شدن و همچین چیزایی تو بازی نبودن تازه شما اومدی برا ما آنالیز میکنی؟
در ضمن اینجا بحث گرافیک کلی و فیزیک نیست.فقط و فقط بافت ها نه چیز دیگه ای.پس عکسی بذار که بافت رو نشون بده نه منظره ی دوردست.
مرسی از اخطاری که دادی. ما که نمیدونستیم اینجا پردیس نیست.فک کردیم پردیسه قالبش رو عوض کردن :)
w42z3e7v3zu07sl7fbh.jpg

بله.. ما ps3 نداریم نمیدونیم این چیزارو
yahoo_1.gif

بله همشون ادیت شدن...
الان تو همین عکس اون هیکل کج و کوله ی ناتان با اونی که داری بازی میکنی یکی هستن؟؟ واقعا اینطوری فک میکنی؟
در ضمن چند صفخه قبل هم دوستان به این قسمت از بازی اشاره کردن(آقای kayne) وخودشون هم قبول کردن تو کل بازی فقط همین 10 متر بی کیفیت بود.
اگه میتونی از قسمت های دیگه ی بازی کیفیت اینجوری پیدا کن و بذار ما در خدمتیم.

w4minfvmz8ok36fm5ltt.jpg

vhl56nl3q23sd81xq9f3.jpg

w42z3e7v3zu07sl7fbh.jpg

1txtsv9zbgu7x1tfeo01.jpg

بله.. ما ps3 نداریم نمیدونیم این چیزارو :)
بله همشون ادیت شدن...

من از دوستان واقعاً عذر میخوام ولی :

:)) بنظرم کلاً آنچارتد 2 رو یه گروه هکر گرفتن ادیت کردن ! یکم کج شده اصلاً مشخصه ! =)) صد رحمت به عنواین 2007ـی باز اون موقع قابل توجیه بود :-b

اینا رو هم برای خاتمه کار میگذارم:دی الان گرفتمشون.

من قبلا هم گفته بودم تکستچرهای هیلو 3 از ریچ هم بهتره، به قول مرتضی هرچی هم روش زوم میکنی کیفیت پایین نمیاد!! درسته گرافیکش مشکلات دیگه داشت، ولی کیفیت بافت ها عالی بود و هنوزم هست.

خسته نباشی، تو به اینا میگی texture؟ پس texture ندیدی به غیر از Halo :دی

یه عده هم اینجا ورداشتن اسکرین ها بیلد اولیه U2 رو گذاشتن و خوشحالی میکنن :دی

پیرو حرف بعضی دوستان باید گفت حق با شماست ! U2 یه اشعاله ! اینم تکسچر هاشه که در حد GTA III هست ! این بازی اشغاله ! اشغاله که 300 تا جایزه اورده ! اشغال که همه سایت ها بهترین گرافیک سال معرفیش کردن ! اشغال دیگه اشغال ! اون 60-70 سایت هم اشغال تر از اینن !

الان بحث اینه که کدوم از بازیهای این لیست بهترین دیگه؟؟!!!:-/

نه صحبت سره اینکه این اول مهر به تعطیلی خورد بعضی ها گفتن تا فرصت هست ترول کنیم دوره همیم حال می ده !

ایشالا از فردا جمعات کثیری از مجرب ترین منتقد های جهان که صنعت گیم رو به چالش می کشن و بعضی هایی که مال 360 نیست رو به چال می کشن ( می اندازن تو چاه ) می رن سره درس و مشقشون اونوقت اوضاع ایشالا درست می شه !

به قول دوستان بگیر بخواب عامو :d
ما دو ساعته داریم میگیم این عکس های آنچارتد دستکاری شدن و همچین چیزایی تو بازی نبودن تازه شما اومدی برا ما آنالیز میکنی؟
در ضمن اینجا بحث گرافیک کلی و فیزیک نیست.فقط و فقط بافت ها نه چیز دیگه ای.پس عکسی بذار که بافت رو نشون بده نه منظره ی دوردست.
مرسی از اخطاری که دادی. ما که نمیدونستیم اینجا پردیس نیست.فک کردیم پردیسه قالبش رو عوض کردن :)
الان تو همین عکس اون هیکل کج و کوله ی ناتان با اونی که داری بازی میکنی یکی هستن؟؟ واقعا اینطوری فک میکنی؟
در ضمن چند صفخه قبل هم دوستان به این قسمت از بازی اشاره کردن(آقای kayne) وخودشون هم قبول کردن تو کل بازی فقط همین 10 متر بی کیفیت بود.
اگه میتونی از قسمت های دیگه ی بازی کیفیت اینجوری پیدا کن و بذار ما در خدمتیم.
=)):-b
یک دلیل بیار دستکاریه الان همش حرف های غیر منطقی زدی :|
در ضمن دقت کن به عکسا حتما نباید بیام خط قرمز زوم کنم :-b

هادی تو دیگه چرا؟ هر بازی ای که یه منظرش رو از دور نشون بده معلومه محیط خیلی خوب جلوه میکنه.اصلش از فاصله ی نزدیکه.حالا نه زوم با دوربین اسنایپ ولی حداقل نزدیک باشه کاملا.

اگه میدونستن که اون عکس ها رو نمیذاشتن :d
Nilooofar حاظرم شرط ببندم این عکس ها که گذاشتی ادیت شده هستن.از میشه کاملا فهمید...واقعا مسخرست چون تو کل بازی همچین چیزایی ندیده بودم...
در ضمن محض اطلاعت
این عکس ها درستن نه اونایی که شما گذاشتی.ملت خر نیستن عزیز...
s9ubvfl8lb7baxt9u9.jpg

این جا هم حالت غر و کچ و کوله ی ناتان ادیت شده؟ من ادیت کردم؟
من 3 بار این بازی رو تموم کردم. شما برو بازی رو اجرا کن. یه کلت بگیر دستت.و خشاب عوض کن.. اون وقت می فهمی این حالت واقعیه...
شرمنده به خاطره تار بودن عکس ها.چون باید هم خشاب عوض میکردم هم عکس میگرفتم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or