10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
من حرفی از آنچارتد زدم شما میای از اون عکس میزاری؟؟؟؟در ضمن این عکس ها دست کاری شدن من اینم بازی رو 3 بار تموم کردم یک بار افت فریم یا بافت بد ازش ندیدم روی گردنم شرط میبندم که دست کاری شدن:|حیف که همه سایتا هیلترن با هیلتر نت ایران و گرنه شما تو ایمیج گوگل بنویس آنچارند 2تکسچر(به انگلیسی اگه بلدی:)))عکسا رو ببین کیف کن(خدایی برید این کارو کنید میفهمید)

بله بله از این بعد هر تصویری که قرار باشه کمی ضعیف باشه و البته بازی مورد علاقت باشه کلا دستکاری شدست تصویرش/:)

اصلا قبول ندارم حرفتو من همین امروز crysis 1 رو برای اولین بار تمام کردم تکسچر ها حرف نداشتن با زوم هم حتی (توی قسمت رودخونه ها قشنگ به سنگ ها و کلا همه ی جا ها دقت کردم به تکسچرها
شما چون زندگی کردی با هالو دلیل نمیشه که بهترین تکسچر ها رو داشته باشه
کرایسیس 1 هم عالیه اما در مرتبه دوم.
اتفاقا دلیل خوبیه. ;)

واقعا سره چی دارید بحث میکنید
بابا یه کاری نکنید که از این به بعد هر کی تو قسمت اخبار تیتر خبرو دید که درباره یه لیسته از یه سایتی درباره ی فلان چیزی بخاطر بخث های شما نیاد تو
9 صفحه واسه یه لیست اومدیم جلو.آقا اصن هر کی واسه خودش یه تاپ تن داره تو هر مسئله ای حالا این عکس گزاشتن ها مطمئننا نظره هیچ کس رو در مورده عقیدش بر نمی گردونه

وای خدا ما رو باش داریم با کیا بحث میکنم......... =))
طرف رو عکس زوم میکنه بعد میگه میشه چند ضلعی هاش رو شمارد :))
چقد شما با نمکی احیانا سر سفره نمیذارنت جای نمکدون؟
دانشمند منظورم این نیست که با اسنایپ رو تکسچر زوم کنی.همین که نزدیک یه دیوار یا سنگ یا هرچیزی که تکسچر داره بری میتونی چند ضلعی ها رو بشمری.
فقط مونده بود گیرز 2 از نظر تکسچر شاخ شناخته بشه که به لطف دوستان شد...
yahoo_13.gif
yahoo_24.gif

الان من بگم عکس های گیرز دست کاری شده چی کار میکنی؟
yahoo_21.gif
الکی انکار نکن.هر بچه ای میتونه اون عکس ها رو با فوتوشاپ دستکاری و کج و کوله کنه. که خود شما هم استادشی. پس واسه ما دیگه ریسه نرو از خنده ;)

بله بله از این بعد هر تصویری که قرار باشه کمی ضعیف باشه و البته بازی مورد علاقت باشه کلا دستکاری شدست تصویرش/:)
فوقش من میگم دست کاری شدست شما میاید از بازی مورد علاقتون عکس کم کیفیت میزارید بعد میگید عالیه=))راستی تو گوگل زدی تکسچر آنچارتد 2؟؟؟

کلاً هر خبری که خوششون نیاد میگن دروغه، دستکاری شده، توطعه هست توهم ـه و ... :d لابد با چشم بسته بازی میکردن دیگه ! :دی

کلاً هر خبری که خوششون نیاد میگن دروغه، دستکاری شده، توطعه هست توهم ـه و ... :d لابد با چشم بسته بازی میکردن دیگه ! :دی
اینم حرفی از مادر عروس=))من به خاطر شما الان یک بار دیگه آنچارتد رو میزارم چون این مرحله ای که نیلوفر گذاشته تقریبا اولای بازیه زود میرسم بهش مقایسه میکنم بعد نظر آخرم رو میدم

ادامه ندیم بهتره.. کم کم میگن این عکس ها واسه آنچارتد نیست :))
هم گیرز هم آنچارتد بافت های بد دارن. ولی بعضیا قبول نمی کنن که آنچارتد هم بافته بد داره!! :))
واجب شد دوباره آنچارتد بازی کنم :))
خوش باشین

اینم حرفی از مادر عروس=))من به خاطر شما الان یک بار دیگه آنچارتد رو میزارم چون این مرحله ای که نیلوفر گذاشته تقریبا اولای بازیه زود میرسم بهش مقایسه میکنم بعد نظر آخرم رو میدم

فکر کنم کنسول شما احیانا کیفیت بازیها روخود به خود دو برابر میکنه ...شما همین تصاویری رو که Niloofar گذاشت بیا دستکاری نشدش رو بذار ببینیم کنسول شما دقیقا کیفیت بازی رو چند برابر میکنه/:)

بچه ها جدید ترین عکس از آنچارتد رسید!!
8h5tiiiepmqsbatlv3db.jpg

این عکس به هیچ وجه دستکاری شده نیست و کاملا ریل تایم هست.فقط نیت رژیمش رو رعایت نکرده اضافه وزن آوزده =))

چقد شما با نمکی احیانا سر سفره نمیذارنت جای نمکدون؟

فقط مونده بود گیرز 2 از نظر تکسچر شاخ شناخته بشه که به لطف دوستان شد...
خوب دیگه پرونده گیرز 2 هم پیچیدن :))

دانشمند منظورم این نیست که با اسنایپ رو تکسچر زوم کنی.همین که نزدیک یه دیوار یا سنگ یا هرچیزی که تکسچر داره بری میتونی چند ضلعی ها رو بشمری.
دانشمند شمایی که میخ ـت رو فقط رو عناوین 360 میکوبی ، برو همون مرحله ،هر جا که خواستی زوم کن بعد کنارش killzone 3 یا همین u2 رو هم اجرا کن بعد زوم کن رو جفتشون ببین تکسچر کدوم یکی داغون تره LOL

استاد ! این مطلبی که با خوشحالی هر چه تمام گذاشتی رو سایت منبعش به قدری مذخرف و بی اعتبار هست که اصلا اهمیتی نداره که چه چیزی می گه ! ضمن اینکه این سایت هم حرفی از برتر بودن هر کدوم از این عنوان ها نزده و با هم مقایسشون نکرده ! این اساتیدی مثل شما هستن که دارن اینجا واسه خودشون عکس می ذارن و مقایسه می کنن ! خیلی از افرادی که شاید تا قبل از سال 2005 و تاسیس این سایت با واژه ای به نام تکسچر اشنا نبودن ! الان یه چیزی شنیدن و عکس هایی می ذارن که ربطی به تکسچر نداره !! پس زیاد خوشحال نباش !

p.s : نکته ای که واسم خیلی جالبه اینه که اگه کنسول مورد علاقه شما در زمینه گرافیک اینقدر غنی هست پس چرا هر سال با التماس و گریه مجبور می شید یه بازی مولتی رو مقابل یه ip انحصاری سونی قرار بدید !؟ MW 2 مقابل انچارتد 2 ، Crysis 2 مقابل کیلزون 3 و ... تا خدایی نکرده بهترین گرافیک مال ip های انحصاری سونی نشه ! به قدری ضعیف عمل کرد کنسول مورد علاقتون در این زمینه که بعد از عرضه crysis که یه بازی مولتی به حساب میومد اشک شوق تو چشم های دوستان جمع شده بود !

• Like
Reactions: Robin Hood
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or