10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
فن های PS3 چریکی مبارزه میکنن اول از Halo 3 شکست خوردن حالا زدن تو خط Gears of War ...=)) حالا کار به میانگین امتیاز و داستان نکشه شانس اوردیم..

من جای شما ها بودم یک کلوپ "آموزش جامع PS3 فن" ایجاد میکردم که دیگه اینجوری نا همانگ عمل نکنین..

به قول دوستان بگیر بخواب عامو :d
ما دو ساعته داریم میگیم این عکس های آنچارتد دستکاری شدن و همچین چیزایی تو بازی نبودن تازه شما اومدی برا ما آنالیز میکنی؟
در ضمن اینجا بحث گرافیک کلی و فیزیک نیست.فقط و فقط بافت ها نه چیز دیگه ای.پس عکسی بذار که بافت رو نشون بده نه منظره ی دوردست.
مرسی از اخطاری که دادی. ما که نمیدونستیم اینجا پردیس نیست.فک کردیم پردیسه قالبش رو عوض کردن :)
الان تو همین عکس اون هیکل کج و کوله ی ناتان با اونی که داری بازی میکنی یکی هستن؟؟ واقعا اینطوری فک میکنی؟
در ضمن چند صفخه قبل هم دوستان به این قسمت از بازی اشاره کردن(آقای kayne) وخودشون هم قبول کردن تو کل بازی فقط همین 10 متر بی کیفیت بود.
اگه میتونی از قسمت های دیگه ی بازی کیفیت اینجوری پیدا کن و بذار ما در خدمتیم.
تا الان ادیت شده بود و شرط میبستی این عکس واقعی نیست..
حالا عکس گذاشتم حرفه اون آقا رو قبول کردی که این 10 متر بی کیفیته؟

s9ubvfl8lb7baxt9u9.jpg

این جا هک حالت غر و کچ و کوله ی ناتان ادیت شده؟ من ادیت کردم؟
من 3 بار این بازی رو تموم کردم. شما برو بازی رو اجرا کن. یه کلت بگیر دستت.و خشاب عوض کن.. اون وقت می فهمی این حالت واقعیه...
شرمنده به خاطره تر بودن عکس ها.چون باید هم خشاب عوض میکردم هم عکس میگرفتم

MEL-GIBSON-DRUNK-GIF.gif

لطف کن به یه دوربین HD عکس بگیر نه دوربین 1 مگا پیکسلی موبایل =))

بابا جان مادرتون من غلت کردم تو رو خدا تمومش کنید به خدا ادم از بازی به خاطر تکسچراش لذت نمیبره همین جوری دارین الکی بحث میکنید که چی اخه تو رو خدا ادامه ندین:((

MEL-GIBSON-DRUNK-GIF.gif

لطف کن به یه دوربین HD عکس بگیر نه دوربین 1 مگا پیکسلی موبایل =))
اولا که تو sp نوشتم چرا اینطوری شد..
دوما بهانه بسیار عالی برای اشتباهتون بود
سوما ببخشید که که رزولیشنش 1080*1920 هستش.. :)
ما فن های xbox انقدر مغروریم که هیچی حالیمون نیست
دوربینه 1 مگا پیکسلیه بنده این res رو میده ==>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
امیر نذار نذار اگه میذاری تو اسپویلر بذار بابا بازی اومده من ندارم میدونی یعنی چی :دی

اقا فکر کنم خود کارگردان انچارتد هم بیاد حرف بزنه باز فن های انچارتد میگن چرت میگه :دی

امیر نذار نذار اگه میذاری تو اسپویلر بذار بابا بازی اومده من ندارم میدونی یعنی چی :دی

اقا فکر کنم خود کارگردان انچارتد هم بیاد حرف بزنه باز فن های انچارتد میگن چرت میگه :دی
فکر کردی خودم دارم :((:((:((:((

بچه رسیدم همون مرحله زمین بافت خوبی نداره ولی لباس نیتن فوق العاده عالیه اون عکسه ماله انچارتد 2 نیست

بچه رسیدم همون مرحله زمین بافت خوبی نداره ولی لباس نیتن فوق العاده عالیه اون عکسه ماله انچارتد 2 نیست
خوب شما دارید حرفشو مزنید الان عکسی چیزی بزار چون شما گفتین پس عکس ادیت شدست =)):|:-b
Crazy_Harry.JPG

جالبن بعضی ها به خدا میان از عنوانهای خودشون عکسهای با رز های فضای میزارن نوبت به بقیه بازیها میشه
عکسا به رز های ماقبل تاریخ و اف اسکرین تبدیل میشهlol ادامه بدید استفاده میکنیم :دی

=)):-b
یک دلیل بیار دستکاریه الان همش حرف های غیر منطقی زدی :|
در ضمن دقت کن به عکسا حتما نباید بیام خط قرمز زوم کنم :-b
شما با کی کار داری عزیز؟ زنگ بالا رو بزن =))
الان بحث اینه که کدوم از بازیهای این لیست بهترین دیگه؟؟!!!:-/
خیر بحث سر اینه که باید هیلو ها رو با لگد از لیست بندازیم بیرون لیست خیلی خوشحال شده اینجوری =))
تا الان ادیت شده بود و شرط میبستی این عکس واقعی نیست..
حالا عکس گذاشتم حرفه اون آقا رو قبول کردی که این 10 متر بی کیفیته؟
من اون حالت های کج و کوله و غیر طبیعی نیت رو میگفتم هنوزم سر حرفم هستم.این عکسی هم که شما گذاشتی اولا خیلی بی کیفیته دوما باز هم به کج و کوله ای اون عکسی که قبلا گذاشتی نیست.
تحت هر شرایطی بازی یک اشکال در زمینه تکسچر نداره
yahoo_4.gif

yahoo_4.gif
عمو جان شما کلا مفهوم تکسچر رو درک نمیکنی که این عکس ها رو میذاری>:d

من قبلا هم گفته بودم تکستچرهای هیلو 3 از ریچ هم بهتره، به قول مرتضی هرچی هم روش زوم میکنی کیفیت پایین نمیاد!! درسته گرافیکش مشکلات دیگه داشت، ولی کیفیت بافت ها عالی بود و هنوزم هست.
کیفیت Texture بعضی از بازی ها آشغاله بعضی متوسط و بعضی خوب و بعضی از بازی ها هم فوق عالی،مثل KZ2 که به طرز مضحکی توی لیست نیست.براحتی میشه تو نت سرچ کرد و از هر قسمتی از بازی عکس گذاشت.ولی اصلا و تحت هیچ شرایطی halo نمیتونه جز 10 بازی با بهترین Texture قرار بگیره.خیلی تلاش کنه میتونه توی جایگاه خوب قرار بگیره.
اگر الان جز این لیست خیال پردازانه نبود هیچ کس از حفن ترین طرفدار های Halo هم اعتراضی نمیکرد.Mirrors Edge هم همیتطور...بازی هایی که غالبا هیچ وقت به گرافیکشون اشاره ای نمشه
Mirrors Edge که باشه باید Just Cause 2 هم باشه.باید BF:BC2 هم باشه.ME و RDR هم همینطور U1 و...تا صبح میشه ادامه داد..چون بازی با Texture خوب و متوسط زیاد هست.ولی این لیست مثلا قرار بود "10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل" باشه نه ده عنوان از بازی های مورد علاقه من.
برخورد دو گانه با امتیاز عجیب گیم شارک و لیست عجیب هم در نوع خودش جالبه.
آخرین پستم توی این تاپیک بود:|چند وقت همه وقت داره میره برای لیست های در پیت IGN و امتیازهای خنده دار سایت های درپیت...
پ.ن:مقایسه U2 و halo 3 هم جالب بود.مجال داده بشه با River Raid هم مقایسه میشه.

واقعا عقل بعضیا در حد نطفه باقی مونده ، تاپیک جالبیه ؛ go on .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or