10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
و چون صحبت از Texture به میان می آید زبان حال فقط و فقط یک کلمه را فریاد می زند و آن هم:

27xwe9x4e271099ttlfk.gif
Metro 2033
worthy.gif

امیدوارم به کسی برنخوره، ولی مقایسه کیفیت تکسچر یکی دو تا از بازی های مطرح شده با گیم هایی مثل مترو یا ویچر 2، چیزی در حد لطیفه هستش!
gigglesmile.gif
این رو راست گفتی. البته باز هم هر Textureــی که Crysis 1 نمبشه. :دی

• Like
Reactions: Loghman
Avatar 3D (Cinema Dubai اینقدر بهم نچسپید و حال نداد که توی این 13 صفحه حال کردیم ! در عوض خیلی بهتر بود و هم خیلی بیشتر خندیدیم و استفاده کردیم ! LOLـو ساختن واسه همچین تاپیک هایی!
دقيقا.من هم موندم بحث سر چي هستش.هر دو بازي Geow3 و Uncharted هستن تو ليست.جالبه كه هيچگونه رتبه بندي هم نشده.بعد اينجا دعوا سر چيه مشخص نيست.
واسه اینکه این 3 عنوان نباید توی لیست میبود : (در اصل فشار اصلی سر انتخاب شدن 2 قسمت از سری هیلوـه !)

. Gears Of War 3
4. Halo 3
5. Halo Reach

باید و میبایست هر 10 عنوان انتخابی از PS3 و عنوانهای اژدها پیکر میبودن که این تاپیک و اعضای بازیسنتر در صلح و آرمش در کنار هم زندگی میکردند ...

خسته نباشی، تو به اینا میگی texture؟ پس texture ندیدی به غیر از Halo :دی

یه عده هم اینجا ورداشتن اسکرین ها بیلد اولیه U2 رو گذاشتن و خوشحالی میکنن :دی
مگه من گفتم آنچارتد بده؟:-/ هیلو 3 هر مشکلی تو گرافیکش داشت تکستچرهاش عالی بود، حالا میخوای قبول کنی یا نه اصلا مهم نیست. عکسهاش هم همه دارن میبینن.
کیفیت Texture بعضی از بازی ها آشغاله بعضی متوسط و بعضی خوب و بعضی از بازی ها هم فوق عالی،مثل KZ2 که به طرز مضحکی توی لیست نیست.براحتی میشه تو نت سرچ کرد و از هر قسمتی از بازی عکس گذاشت.ولی اصلا و تحت هیچ شرایطی halo نمیتونه جز 10 بازی با بهترین Texture قرار بگیره.خیلی تلاش کنه میتونه توی جایگاه خوب قرار بگیره.
اگر الان جز این لیست خیال پردازانه نبود هیچ کس از حفن ترین طرفدار های Halo هم اعتراضی نمیکرد.Mirrors Edge هم همیتطور...بازی هایی که غالبا هیچ وقت به گرافیکشون اشاره ای نمشه
شما تفاوت گرافیک کلی با تکستچر رو متوجه نیستی و نمیدونی، پس بحثی وجود نداره.

این رو راست گفتی. البته باز هم هر Textureــی که Crysis 1 نمبشه. :دی
Crysis که شاهه، ولی من خودم از لحاظ تکسچر Metro رو از هر گیم دیگه ای تو دنیا بیشتر قبول دارم. لا مصب اصلا یه چیز دیگه ای بود! اینو ببینید:

تازه این عکس رو من با گرافیک قبلی ام (GTX 260) و روی دایرکت ایکس 10 گرفتم.

زننده تاپیک اگر خواستید این عکس رو در پست یک بذارید. ویتامین داره برای بینندگان عزیز! :دی

منم موافقم ، Metro تکسچرهای خوفناکی داره . زیادی خفنه لامصب :d
کلا Metro و Crysis 1 رو باید توی یه کتگوری دیگه قرار داد.

میگم Doom3 رو یادشون رفته ؟ چه ماد خدایی براش اومده بود یادشون رفته ؟ :دی

همشون عالي هستن ولي كرايسيس 1 تو اين زمينه واقعا يك فوق اثر بود و تا اخر اين نسل خواهد بود
پ.ن:يك نگا به عكسهاي پايين بندازين.به نظرتون جاش خالي نيس؟

شما از بافتهاش عکس بذار ما جاش رو پر میکنیم ! :dاین عکسهایی که گذاشتی بیشتر نور پردازی محیط رو نشون میده تا بافت !
باو كلا همه ي عكساش همين مدلين.اولين چيزي كه جلب توجه ميكنه نورپردازيشه.ولي يك نگاه به بدن موجودات و لباس خود ايزاك بنداز يا حتي كف فضاپيما.واقعا عالي كار شده
نميگم ميتونه با غولهايي كه تو ليست هستن رقابت نزديك داشته باشه ولي چيزي هم كم نداره

آخرین ویرایش:
همشون عالي هستن ولي كرايسيس 1 تو اين زمينه واقعا يك فوق اثر بود و تا اخر اين نسل خواهد بود
پ.ن:يك نگا به عكسهاي پايين بندازين.به نظرتون جاش خالي نيس؟

شما از بافتهاش عکس بذار ما جاش رو پر میکنیم ! :دی این عکسهایی که گذاشتی بیشتر نور پردازی محیط رو نشون میده تا بافت !

میگم Doom3 رو یادشون رفته ؟ چه ماد خدایی براش اومده بود یادشون رفته ؟ :biggrin1:

اون ماد های از یه سری از این بازی های این لیست خوشحال تکسچر های بهتری داشت. جالب اینجاست که این سایت چقدر معتبره که فقط سه تا کامنت خورده زیر این مقاله علمی بعد اینجا 15 صفحه تاپیکش جلو رفته!
شرط می بندم نصف افرادی که توی این تاپیک کامنت دادن مفهوم تکسچر براشون مشخص نیست و همش از کف زمین شات گذاشتن توی تاپیک! انگار که لیست ده تا زمین برتر انتخاب شده تا ده بازی با تکسچر برتر!
Call of Juarez یا Stalker و بت من و یا همین Bulletstorm که همین اواخر منتشر شد تکسچر های فوق العاده بهتر و با جزییات تری نسبت به بازی هایی مثل Halo و Mirror Edge دارن. اصلا گذاشتن این بازی ها کنار غول های گرافیکی مثل Crysis و Metro 2033 واقعا خنده داره.
من کاری به خود بازی و گیم پلیش ندارم ولی هر جای هیلو رو بشه ماله کشید این قسمت رو نمی شه بخدا!

Crysis که شاهه، ولی من خودم از لحاظ تکسچر Metro رو از هر گیم دیگه ای تو دنیا بیشتر قبول دارم. لا مصب اصلا یه چیز دیگه ای بود! اینو ببینید:

تازه این عکس رو من با گرافیک قبلی ام (GTX 260) و روی دایرکت ایکس 10 گرفتم.

زننده تاپیک اگر خواستید این عکس رو در پست یک بذارید. ویتامین داره برای بینندگان عزیز! :دی
حالا باز اینی که گذاشتی از دوره ! رو این لعنتی هرچی زوم هم بکنی بازم تکسچراش پیکسلی نمیشن. اصلا metro 2033 واقعا برای نسل بعده...

شما تفاوت گرافیک کلی با تکستچر رو متوجه نیستی و نمیدونی، پس بحثی وجود نداره.
دوست عزیز خواهشا توی بحث دنبال مچگیری نگردید.اینقدر مبتدی نیستم که این اشتباه بچه گونه رو مرتکب بشم:|
موقع نوشتن کلمه گرافیک حدس میزدم دستمایه ایراد گرفتن بشه.انتظار ندارید که Texture رو زیر مجموعه Sounds قرار بدم؟یا جز گیم پلی بیارم؟
اشاره نکردن اغلب سایت ها به گرافیک بازی ها فوق میتونه دلیل بر معمولی بودن Texture این بازی ها باشه میتونه هم نباشه ولی مشئله اینجاست که غالبا هم اشاره ای به Texture استثنایی توی بازی های فوق نشده،درحالی که مثلا توی اکثر نقدهای KZ2 گفته شده....
اگر این دو بازی بهترین Texture های این نسل رو داشتند و یا حتی میتونستند جز 10 تای اول قرار بگیرند احتمال اینکه اکثر سایت ها به خیلی خوب بودن Texture بازی اشاره کنند وجود داشت.ولی اشاره نشده یا نهایتا به خوب بودن و قابل قبول بودن بافت ها اشاره شده.
خداییش خودت فکر میکردی Halo تو لیست باشه؟

اون ماد های از یه سری از این بازی های این لیست خوشحال تکسچر های بهتری داشت. جالب اینجاست که این سایت چقدر معتبره که فقط سه تا کامنت خورده زیر این مقاله علمی بعد اینجا 15 صفحه تاپیکش جلو رفته!
شرط می بندم نصف افرادی که توی این تاپیک کامنت دادن مفهوم تکسچر براشون مشخص نیست و همش از کف زمین شات گذاشتن توی تاپیک! انگار که لیست ده تا زمین برتر انتخاب شده تا ده بازی با تکسچر برتر!
Call of Juarez یا Stalker و بت من و یا همین Bulletstorm که همین اواخر منتشر شد تکسچر های فوق العاده بهتر و با جزییات تری نسبت به بازی هایی مثل Halo و Mirror Edge دارن. اصلا گذاشتن این بازی ها کنار غول های گرافیکی مثل Crysis و Metro 2033 واقعا خنده داره.
من کاری به خود بازی و گیم پلیش ندارم ولی هر جای هیلو رو بشه ماله کشید این قسمت رو نمی شه بخدا!
بله، کاملاً حق با شماست، فقط نظرات فن‌های متعصب میتونه یه تاپیک با این عنوان رو تا این صفحات برسونه.واقعا با وجود بازی Halo در این لیست مطمئن شدم کسی که خودش این لیست رو تنظیم کرده یک فن متعصب نافرم بوده، اگر کسی بافت‌ها و جزئیات بازی crysis 2 رو با DX11 ببینه، انصافاً اعتراف به جزئیات بی نهایت زیبای این بازی میکنه، حداقل مطمئن هستم که این بازی لیاقتش برای حضور در این لیست از HALO 3 بیشتره!!حتی به نظرم دو بازی lost planet 2 و dead space 2 از لحاظ جزئیات و تکسچرها بسیار زیبا و کار شده بودند.خلاصه اگر این لیست رو با منطق بسنجی به غیر از چند مورد crysis و uncharted 2 و gears of war 3 و metro 2033، بقیه انتخاب‌های اشتباهی برای برتر بودن هستند.

من نه فن ایکس باکسم نه پی اس . . . اما ، خداوکیلی جای GOW III خالی نیست؟ :d
یکی از عُشاق این بازی هستم ، ولی احساسی برخورد نمیکنم! قبول کنین باید میبود! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or